Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-09, 10:18   #2881
el_muerte
Przyczajenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość

Przy zastoju waga się nie rusza, ale to nie znaczy że cm nie spadają
A ćwiczysz ? Albo wpadł Ci jakiś grzech ? A może tak reagujesz na któryś z tolerowanych produktów, skrobię np ?
No cóż moje grzechy, to 200ml soku pomarańczowego bez cukru i ketchup, ale jednak...
Skrobi nie używałam od tygodnia. Czasami zapominam o otrębach, więc mam problem z (wiadomo czym ).
Poza tym wszystko co dozwolone...
"(...)Ludzie Są głupi, a nie źli (...). Zło zakłada jakąś moralną determinację, jakiś zamiar i pewną myśl. A głupiec nie pomyśli ani się nie zastanowi (...) dumny, że przypierdala, za przeproszeniem, każdemu, kto widzi mu się inny od niego samego (...)."
Fernim Romero de Torres
el_muerte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 11:04   #2882
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez el_muerte Pokaż wiadomość
No cóż moje grzechy, to 200ml soku pomarańczowego bez cukru i ketchup, ale jednak...
Skrobi nie używałam od tygodnia. Czasami zapominam o otrębach, więc mam problem z (wiadomo czym ).
Poza tym wszystko co dozwolone...
Z cukrem czy bez, ale soku pomarańczowego i tak nie możemy-to i zapominanie o otrębach może powodować ten zastój, a nawet niewielki wzrost. No i ketchup, chociaż ja też używam niekiedy, a raczej nie zauważyłam żeby mi szkodził.
Ważne, że cm spadają

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 11:22   #2883
roux666
Zakorzenienie

GG do roux666

Madzia!

Ja Ci chyba juz mowilam to, powtorze raz jeszcze: absolutnie nie wygladasz na swoja obecna wage, moze jestes wysoka...ale pieknie!! Bardzo fajna zmiana!

FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood
roux666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 12:20   #2884
sreberko4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
ja mam nadzieje ze do wspólnych wakacji mu przejdzie... bo jak na faceta to przesadza
Hej Aniu moja rozmowa poszła po mojej myśli teraz mogę powiedziec czego dotyczyła bo wczoraj nie chcialam zapeszać-rozmawialiśmy o przyszłości, o tym że ja bardzo bym chciała mieć swój własny dom a nie mieszkać z jego rodzicami. I o dziwo zgodził się bez żadnych fochów Może to siła wielu moich argumentów które długo sobie układałam w głowie

Cytat:
Napisane przez katkasiek Pokaż wiadomość
Dziękuję, aż się zarumieniłam, nie wiedziałam, że jest ktoś kto mnie czyta od początku i jeszcze
Milusio mi:
Czy wszystkie Dukanki mają fochliwych mężów?
Bo mój osatnio przesadza. Jak ja powiem "a", to on "b", jak powiem "b", to on "a". I tak w kółko. Aż mu powiedziałam, chyba troche za dużo, co o tym myślę.
Może się uspokoi.
Nie ma za co
Ja jakbym czasem za dużo powiedziała co myślę to potem i tak jest foch

Cytat:
dziewczyny moja kotka Lola umiera
schowała się w moim łóżku i leży ...nic nie je nie pije.... jak ja głaskam jest taka chłodna
Byłam u weterynarza to mi powiedział żebym Jej pozwoliła odejść....

jejciu Ona ma 21 lat ... tak długo jest ze mną....

jak przeżyję ten noc to idę z Nią do innego weterynarza ... może uratuje Ją....
przykryłam Ją ręcznikiem, aby Jej było cieplej ....

płaczę .... łzy same lecą....
Aniu kochanie ja przezyłam to samo tydzień temu;( uśpiłam mojego pieseczka staruszka, był z nami ok 15 lat na pocieszenie powiem ci co mi sie przytrafiło 2 dni po jego śmierci-koło sklepu w którym pracuję zaczął się szwędać maly piesek, wygladem i charakterem prawie identyczny do tego starego przygarnęłam go bo wiem że to znak

U mnie dzisiaj spadło 400 g lecę zmienić wagę w podpisie i opalać się buziaczki
Stary 2011-07-09, 12:54   #2885
ania230
Zakorzenienie

cześć Kochane
byłam rano u weterynarza innego niż wczoraj i Lolka dostała dwa zastrzyki antybiotyk i na apetyt bo nic nie jadła od dwóch dni.
Okazało się że moja kotka ma zapalenie ropne macicy i jak przeżyje weekend musi iść w poniedziałek na operacje.....
teraz śpi w pokoju... napiła się troszeczkę wody... muszę czekać co będzie z Nią ....

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez magda_lena40;28034429
[B
Aniu[/B]
dziękuje

na ostatnim zdjęciu wyglądasz na 60 kg
wyglądasz pięknie... taka promienna

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość
Hej Aniu moja rozmowa poszła po mojej myśli teraz mogę powiedziec czego dotyczyła bo wczoraj nie chcialam zapeszać-rozmawialiśmy o przyszłości, o tym że ja bardzo bym chciała mieć swój własny dom a nie mieszkać z jego rodzicami. I o dziwo zgodził się bez żadnych fochów Może to siła wielu moich argumentów które długo sobie układałam w głowie

Aniu kochanie ja przezyłam to samo tydzień temu;( uśpiłam mojego pieseczka staruszka, był z nami ok 15 lat na pocieszenie powiem ci co mi sie przytrafiło 2 dni po jego śmierci-koło sklepu w którym pracuję zaczął się szwędać maly piesek, wygladem i charakterem prawie identyczny do tego starego przygarnęłam go bo wiem że to znak
to dobrze że rozmowa się udała oby tak dalej...

przykro mi z powodu psiaka...
dobrze że przygarnęłaś pieska .. może to faktycznie znak

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość

Aniu trzymaj się kochana! Lola to już staruszka i niestety na każdego przychodzi czas.... Wiem, że ja kochasz ale.... pozwól jej odejść.
Moja kotka miała białaczkę i trzeba było ja uśpić bo strasznie się męczyła - teraz mam znajdę, która z charakteru jest jak tamta kotka - można powiedzieć, że wróciła do mnie w innym ciele.
karmelku wiesz jak to jest smutne oczęta patrzące na Ciebie... aż serce się kraje...

Lola jest znajdą.... 21 lat temu okropnie miauczała w zimie pod balkonami ... i ja przygarnęliśmy i została...
Wszystkie moje koty to znajdy

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

skończyłam się opalać .. zabieram się za sprzątanie

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu

Edytowane przez ania230
Czas edycji: 2011-07-09 o 12:53
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 13:16   #2886
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roux666 Pokaż wiadomość
Madzia!

Ja Ci chyba juz mowilam to, powtorze raz jeszcze: absolutnie nie wygladasz na swoja obecna wage, moze jestes wysoka...ale pieknie!! Bardzo fajna zmiana!
Dziękuję

Cytat:
(...)
na ostatnim zdjęciu wyglądasz na 60 kg
wyglądasz pięknie... taka promienna
(...)skończyłam się opalać .. zabieram się za sprzątanie
Dziękuję
Wierzę, że Lola wyzdrowieje

Ja posprzątałam wczoraj, więc dzisiaj nie mam nic do roboty. Dlatego w piekarniku właśnie siedzi sernik z bezą, który mi taaaaak cudownie urósł Szkoda, że prawdopodobnie opadnie

Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

Stary 2011-07-09, 13:44   #2887
Legionistka23
Zakorzenienie

Dziękuje kochane za kciuki
egzamin zdałam na 4.0 i oficjalnie moge powiedziec ze mam wakacje lece sobie cos zrobic jesc i bede nadrabiac

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 13:49   #2888
magda_lena40
Zakorzenienie

Legionistka

Pandzia
Zdjęcia przeniosłam do albumu.

Ale często wątpię.
Bardzo często.

Edytowane przez magda_lena40
Czas edycji: 2011-07-09 o 14:08
Stary 2011-07-09, 14:36   #2889
Fenris
Czekam na Ragnarok

ania230 - jest mi tak przykro z powodu Loli, aż mi łezka poszła Trzymam kciuki!!!

Mój najstarszy ma na szczęście dopiero 6 lat. Nie wiem co zrobię jak mnie dopadnie taka chwila

Legionistka23 - super, że zdałaś

Ja nie mam od kilku dni ciepłej wody, bo terma już umarła całkowicie i włączyć się nie da. Do sierpnia będę musiała grzać wodę w garnkach i czajniku...

Idę zaraz na grilla z kurczakiem w przyprawie Złocisty Kurczak i z Colą Zero. Pfff...

Zapomniałam się rano zważyć, a po śniadaniu ważyłam tyle co wczoraj na czczo, także może coś zeszło? Jutro sprawdzę.

Byłam wczoraj na pilatesie i to chyba nie są zajęcia dla mnie. Takie raczej spokojne, ale bardzo rozciągające - dzisiaj bolą mnie mięśnie brzucha i w ogóle mięśnie. Ale ja wolę sztangi, siłownię Ale sama na siłownię nie chcę chodzić.

I jeszcze Wam się poskarżę - wczoraj upadłam na łóżko i tak się zawinęłam, że kolanem z całej siły przywaliłam w szczękę... Aż się z bólu poryczałam, myślałam, że zęby wybiłam. Krew się strasznie lała, ale to na szczęście tylko dziąsło się całe porozrywało - dzisiaj mam pół twarzy spuchnięte, wyglądam jak króliczek. I jeszcze na grilla idę, co ludzie powiedzą
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 14:41   #2890
Dunka
Rozeznanie

GG do Dunka

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
I jeszcze Wam się poskarżę - wczoraj upadłam na łóżko i tak się zawinęłam, że kolanem z całej siły przywaliłam w szczękę... Aż się z bólu poryczałam, myślałam, że zęby wybiłam. Krew się strasznie lała, ale to na szczęście tylko dziąsło się całe porozrywało - dzisiaj mam pół twarzy spuchnięte, wyglądam jak króliczek. I jeszcze na grilla idę, co ludzie powiedzą
Widze, ze pilates Ci nie potrzebny, skoro jestes az tak rozciągnięta Żartuje oczywiście, biedna Będziesz wyglądała jakby cię TŻ pobił )

Szkoda, że pilates ci się nie spodobał gdzie chodzisz? ja byłam zachwycona, czułam mięśnie ale nie byłam niewiadomo jak zmęczona, poprawiła mi się sylwetka, przestałam sie garbic
Dunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 15:34   #2891
Legionistka23
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam nadzieje ze do wspólnych wakacji mu przejdzie... bo jak na faceta to przesadza

Cytat:
Kochana trzymam mocno

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

dziewczyny moja kotka Lola umiera
schowała się w moim łóżku i leży ...nic nie je nie pije.... jak ja głaskam jest taka chłodna
Byłam u weterynarza to mi powiedział żebym Jej pozwoliła odejść....

jejciu Ona ma 21 lat ... tak długo jest ze mną....

jak przeżyję ten noc to idę z Nią do innego weterynarza ... może uratuje Ją....
przykryłam Ją ręcznikiem, aby Jej było cieplej ....

płaczę .... łzy same lecą....
o rany widze ze Nasz watek jest jakis pechowy pod wzgledem kocurków...
mam nadzieje ze jednak kotek jeszcze troszke z Wami zostanie

dziekuje za kciuki

Cytat:
Dziękuję Madzia a jaki masz kolorek wlosków bo na jednym w tej czerwonej podkoszulce wygladaja an ciemny braz a na tych najnowszych chyba juz na jasniejszy kolorek

Cytat:
Hej Aniu moja rozmowa poszła po mojej myśliteraz mogę powiedziec czego dotyczyła bo wczoraj nie chcialam zapeszać-rozmawialiśmy o przyszłości, o tym że ja bardzo bym chciała mieć swój własny dom a nie mieszkać z jego rodzicami. I o dziwo zgodził się bez żadnych fochów Może to siła wielu moich argumentów które długo sobie układałam w głowie

Ja jakbym czasem za dużo powiedziała co myślę to potem i tak jest foch
U mnie dzisiaj spadło 400 g lecę zmienić wagę w podpisie i opalać się buziaczki
1.Sreberko czyli bedziecie budowac sobie domek? super wiadomosc
2. u mnie jest tak samo mój maz to taka chodzaca w✂✂✂✂iajaca fochownica
3. gratuluje spadku

Cytat:
Ja posprzątałam wczoraj, więc dzisiaj nie mam nic do roboty. Dlatego w piekarniku właśnie siedzi sernik z bezą, który mi taaaaak cudownie urósł Szkoda, że prawdopodobnie opadnie
poprosze o kawałeczek serniczka

Cytat:

Legionistka23 - super, że zdałaś

Ja nie mam od kilku dni ciepłej wody, bo terma już umarła całkowicie i włączyć się nie da. Do sierpnia będę musiała grzać wodę w garnkach i czajniku...

Idę zaraz na grilla z kurczakiem w przyprawie Złocisty Kurczak i z Colą Zero. Pfff...

Zapomniałam się rano zważyć, a po śniadaniu ważyłam tyle co wczoraj na czczo, także może coś zeszło? Jutro sprawdzę.

Byłam wczoraj na pilatesie i to chyba nie są zajęcia dla mnie. Takie raczej spokojne, ale bardzo rozciągające - dzisiaj bolą mnie mięśnie brzucha i w ogóle mięśnie. Ale ja wolę sztangi, siłownię Ale sama na siłownię nie chcę chodzić.

dziekuje Fenris
rany przeciapciane z ta terma a nie da sie tego wczesniej naprawic? ;> zeby na wadze bylo mniej
biedactwo miłego grilowania

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-09, 15:43   #2892
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość

Dziękuję Madzia a jaki masz kolorek wlosków bo na jednym w tej czerwonej podkoszulce wygladaja an ciemny braz a na tych najnowszych chyba juz na jasniejszy kolorek

poprosze o kawałeczek serniczka

Muszę powiedzieć, że z serników które piekłam na Dukanie ten dzisiejszy jest najlepszy Tylko beza chyba nie jest bezą co nie zmienia faktu, że sernik jest b.dobry (jeszcze nie zdążył wystygnąć )
Ślę Ci kawałek

Co do włosów to ciężko stwierdzić, ale taki ciemny/średni brąz chyba. Tylko że używałam co jakiś czas szamponów koloryzujących (ostatni raz w styczniu) w odcieniach mahoniu, rubinu i kasztana i mam na włosach pozostałości po nich, bo do końca mi to nie zeszło. I widać gdzieniegdzie czerwonawe refleksy A jak wychodzi słonko to włosy mi dodatkowo trochę jaśnieją
Własnie dzisiaj chciałam znowu 'farbować', żeby je ujednolicić, ale odpuściłam sobie, bo ostatnio i tak mi trochę osłabły (a zawsze były bardzo mocne, grube i gęste), więc nie będę im jeszcze bardziej dowalać

Ale często wątpię.
Bardzo często.

Edytowane przez magda_lena40
Czas edycji: 2011-07-09 o 15:44
Stary 2011-07-09, 15:56   #2893
Legionistka23
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę powiedzieć, że z serników które piekłam na Dukanie ten dzisiejszy jest najlepszy Tylko beza chyba nie jest bezą co nie zmienia faktu, że sernik jest b.dobry (jeszcze nie zdążył wystygnąć )
Ślę Ci kawałek

Co do włosów to ciężko stwierdzić, ale taki ciemny/średni brąz chyba. Tylko że używałam co jakiś czas szamponów koloryzujących (ostatni raz w styczniu) w odcieniach mahoniu, rubinu i kasztana i mam na włosach pozostałości po nich, bo do końca mi to nie zeszło. I widać gdzieniegdzie czerwonawe refleksy A jak wychodzi słonko to włosy mi dodatkowo trochę jaśnieją
Własnie dzisiaj chciałam znowu 'farbować', żeby je ujednolicić, ale odpuściłam sobie, bo ostatnio i tak mi trochę osłabły (a zawsze były bardzo mocne, grube i gęste), więc nie będę im jeszcze bardziej dowalać
a z jakiego przepisu robilas ten serniczek? akurat bede miala taki pyszny serniczek do kawki bo własnie piję dziekuję Madziu
aaa to wszystko wyjasnia czyli teraz Ci sie rozjasniły
Madzia nie opalasz sie dzisiaj? taka sliczna pogoda w naszych rejonach, nic tylko sie smazyc na sloneczku

kurde ale jestm spiaca

moja kolezanka ma dzis wieczór panieński a ja nie moge tam byc.... chociaz co to za panienski na działce z grilem tak to mozemy sobie co week posiedziec... chyba sie boi meza bo w planach był striptizer ale jakos sie szybko rozmysliła

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...

Edytowane przez Legionistka23
Czas edycji: 2011-07-09 o 15:59
Stary 2011-07-09, 16:25   #2894
ania230
Zakorzenienie

jestem ale na chwilkę ... dalej sprzątam ... na razie ogarnięta jedna szafa jeszcze druga i komoda

ja się dziś opalałam i jak jutro będzie taka pogoda to wskakują na rowerek i jadę na działkę do rodziców się opalać.... może ich namówię na wlanie wody do basenu takiego małego 150X30

Lolka śpi cały czas.. dalej nic nie je...ale tyle dobrego że się napiła wody troszeczkę...

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:

kurde ale jestm spiaca

moja kolezanka ma dzis wieczór panieński a ja nie moge tam byc.... chociaz co to za panienski na działce z grilem tak to mozemy sobie co week posiedziec... chyba sie boi meza bo w planach był striptizer ale jakos sie szybko rozmysliła
śpiąca....

jak to nie idziesz na panieński ??? ja to bym już szła .... hehe
a to gołych tyłeczków nie będzie.... ciekawe czemu :?

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
Muszę powiedzieć, że z serników które piekłam na Dukanie ten dzisiejszy jest najlepszy Tylko beza chyba nie jest bezą co nie zmienia faktu, że sernik jest b.dobry
a o przepis można prosić ??? dziś i jutro P więc taki serniczek byłby pyszniutki

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Cytat:

ania230 - jest mi tak przykro z powodu Loli, aż mi łezka poszła Trzymam kciuki!!!

Dziękuje ... dobrze będzie jak weekend przeżyje....

Uważaj Kochana bo byś ząbków nie miała - i by mówili Dziewczyna bez zęba na przedzie...

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Dziękuje kochane za kciuki
egzamin zdałam na 4.0 i oficjalnie moge powiedziec ze mam wakacje lece sobie cos zrobic jesc i bede nadrabiac
wielkie gratulacje

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Dziękuję

Dziękuję
Wierzę, że Lola wyzdrowieje
Madziu dziękuje

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2011-07-09, 16:36   #2895
magda_lena40
Zakorzenienie

Legionistka
Czemu na wieczór panieński nie idziesz ? Lepszy taki niż żadny
Nie lubię się opalać na ogródku, czekam aż nad wodę gdzieś pojadę Może nad Zalew Dziećkowice, czy gdzieś

Przepis TEN <-- Aniu

Ale często wątpię.
Bardzo często.

Stary 2011-07-09, 16:40   #2896
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Madzia ja już nie widzialam tych zdjec

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

witam. Ja juz chyba wiem ze chce dobrnąć do końca

na wadze dziś 82 czekam na dalsze spadki mam nadzieje ze nie bede grzeszyc, bo ileż można hehehehhe

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 16:46   #2897
sreberko4
Zakorzenienie

Legionistko23 tak bedziemy budowac domek nie już, tak za 3 lata po ślubie, ale to już postanowione . A czy twój szanowny mąż odezwie sie do ciebie pierwszy jak sie pokłócicie? Bo mój będzie sie fochal do śmierci
Stary 2011-07-09, 16:54   #2898
Legionistka23
Zakorzenienie

Cytat:
Legionistka
Czemu na wieczór panieński nie idziesz ? Lepszy taki niż żadny
Nie lubię się opalać na ogródku, czekam aż nad wodę gdzieś pojadę Może nad Zalew Dziećkowice, czy gdzieś

Przepis TEN <-- Aniu
ja tez chciałam przepis i mi Madzia nie dała...
nie ide bo zostałam sama z moim synkiem bo mój Tz w pracy a kurde jakos dla mnie to nie wieczór panienski juz wolałbym posiedziec w jakims klubie...przeciez taki wieczór jest raz w zyciu.... oo wiem gdzie ten zalew jest tam jest slicznie i jest fajna plaza

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
Madzia ja już nie widzialam tych zdjec

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

witam. Ja juz chyba wiem ze chce dobrnąć do końca

na wadze dziś 82 czekam na dalsze spadki mam nadzieje ze nie bede grzeszyc, bo ileż można hehehehhe
to prosze w podpisie zanotowac nowa wage

Cytat:
jestem ale na chwilkę ... dalej sprzątam ... na razie ogarnięta jedna szafa jeszcze druga i komoda

ja się dziś opalałam i jak jutro będzie taka pogoda to wskakują na rowerek i jadę na działkę do rodziców się opalać.... może ich namówię na wlanie wody do basenu takiego małego 150X30

Lolka śpi cały czas.. dalej nic nie je...ale tyle dobrego że się napiła wody troszeczkę...

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

jak to nie idziesz na panieński ??? ja to bym już szła .... hehe
a to gołych tyłeczków nie będzie.... ciekawe czemu :?

a o przepis można prosić ??? dziś i jutro P więc taki serniczek byłby pyszniutki

Dziękuje ... dobrze będzie jak weekend przeżyje....

wielkie gratulacje
dziekuje
Ania to jak masz takiego powera to wpadaj do mnie u mnie sie cos znajdzie do sprzatania napewno nie wiem czemu golych tyleczkow nie bedzie moze Tz jej powiedzial ze jesli Ona bd miec to On tez tyle ze damskie gole dupeczki

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
Legionistko23 tak bedziemy budowac domek nie już, tak za 3 lata po ślubie, ale to już postanowione . A czy twój szanowny mąż odezwie sie do ciebie pierwszy jak sie pokłócicie? Bo mój będzie sie fochal do śmierci
to super ze sie zdecydowaliscie a jak teraz mieszkacie w domku rodzinnym Tz?
Sreberko w życiu!! w 90% to ja wyciagam 1wsza reke co nie powiem jest wkurzajace.....

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2011-07-09, 16:55   #2899
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Cytat:

to prosze w podpisie zanotowac nowa wage

tak jest juz sie robi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-09, 16:57   #2900
Legionistka23
Zakorzenienie

Cytat:
tak jest juz sie robi
teraz jest pięknie za spadek

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2011-07-09, 17:01   #2901
ania230
Zakorzenienie

Cytat:

Ania to jak masz takiego powera to wpadaj do mnie u mnie sie cos znajdzie do sprzatania napewno nie wiem czemu golych tyleczkow nie bedzie moze Tz jej powiedzial ze jesli Ona bd miec to On tez tyle ze damskie gole dupeczki

koleżanka na swój wieczór poprosiła o dziewczynę... a ładna była ...

proszę przepis http://dukan.blox.pl/2010/06/Sernik-z-beza.html

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

idę sprzątać... bo jeszcze do biedronki pójdę zaraz... a potem wrócę do Was Kochane

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2011-07-09, 17:01   #2902
Legionistka23
Zakorzenienie

Cytat:
koleżanka na swój wieczór poprosiła o dziewczynę... a ładna była ...

proszę przepis http://dukan.blox.pl/2010/06/Sernik-z-beza.html

taaaak? i ogladałyscie jak tanczy dziewczyna?

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2011-07-09, 17:02   #2903
ania230
Zakorzenienie

Pandzia gratuluje spadku

ja ciągle stoję

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2011-07-09, 17:02   #2904
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Cytat:
teraz jest pięknie za spadek

aa dziękuję powinno już być z 76kg :P ale się zapędziłam :

ile Twój synek ma lat??

Stary 2011-07-09, 17:03   #2905
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
taaaak? i ogladałyscie jak tanczy dziewczyna?
hehe no .... było wesoło ... 30 min.... ale sympatyczna dziewczyna ...

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2011-07-09, 17:08   #2906
Legionistka23
Zakorzenienie

Cytat:
aa dziękuję powinno już być z 76kg :P ale się zapędziłam :

ile Twój synek ma lat??
2 latka i jest strasznym łobuzem

Cytat:
hehe no .... było wesoło ... 30 min.... ale sympatyczna dziewczyna ...
hehe oryginalny pomysł

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2011-07-09, 17:12   #2907
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Cytat:
2 latka i jest strasznym łobuzem

hehe oryginalny pomysł

mój Olafek 30 sierpnia skończy 2 latka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-09, 17:27   #2908
ania230
Zakorzenienie

ja nie mam jeszcze dzieci ... ale mam Kota Tuptusia i ma rok i 2 miesiące.. i jest niegrzeczny

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2011-07-09, 17:45   #2909
Dunka
Rozeznanie

GG do Dunka

Aaaa chwale sie! Od wczoraj moge sie pochwalic dumnym tytulem licencjata
Dunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 17:48   #2910
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dunka Pokaż wiadomość
Aaaa chwale sie! Od wczoraj moge sie pochwalic dumnym tytulem licencjata
gratuluję

dzisiaj same dobre wieści

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości