|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cytat:
Ja obecnie zaczynam druga turę plastrów i jestem bardzo zadowolona, jeszcze żaden mi się nie odkleił mimo ćwiczeń na siłowni i libido zdecydowanie lepsze niż przy tabletkach. Także nie narzekam ![]()
![]() |
#2882 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
Dopóki każdy wyraża swoje zdanie, a nie mówi, że ma monopol na prawdę to można. A ja nad papierami siedzę, bo dopiero o 21 dostałam dane, a na rano muszę zrobić. Tzn mogę to przełożyć na później, ale chcę mieć z głowy.
![]() |
#2883 |
zawsze mam racje
|
Pierwsza po raz pierwszy
![]() Muszę się oduczyć bycia nocnym markiem, bo rano boli ![]() ![]()
#2884 | |||||||
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że będzie!
![]() Cytat:
![]() ![]() Jestem tego samego zdania! Ja np. bardzo lubię dostawać małe upominki, ale takie od serca, a nie jakiś drogi prezent kupiony przelotem w centrum handlowym. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Fakt, na allegro bardzo się opłaca (wciąż jest 1szt. za 1zł), ale ja, jako podejrzliwy człowiek, zastanawiam się gdzie tkwi haczyk i nie ryzykuję. Przynajmniej nie w tej chwili, kiedy naprawdę jest mocno zły czas na dziecko. Nie zrozum mnie źle, absolutnie nie potępiam ludzi, którzy takie zakupy robią na all. Ja po prostu chyba jestem zbyt przewrażliwiona... W Ross są teraz 3 produkty męskie w cenie 2 (chyba dusza już o tym pisała - jeśli pomyliłam, przepraszam), i Durexy też są objęte tą promocją, ale niestety nie mamy w tej chwili kasy. Trudno, trzeba będzie oszczędzać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bry! Do zmotoryzowanych: uważajcie na drodze, bo ja jadąc 40km/h dosłownie pływałam zamiast jechać. Zima, niestety... Musiała kiedyś nadejść. Chociaż powoli naprawdę zaczynam jej pragnąć, bo im szybciej do nas zawita, tym szybciej sobie pójdzie. Nie chcę w kwietniu chodzić w zimówce ![]() Wczoraj nie zrobiłam kompletnie nic (prócz małego wpisy na blogu). Niestety wieczorem złapał mnie ból głowy i nie miałam siły usiąść do notatek. A w sobotę kolejne zaliczenie, i to okrutne takie ![]() Ł. próbował coś spłodzić nt. jakości (dziś ma wysłać) i siedział do nocy. Rano go pytam, o której się położył i czy coś napisał. On na to "Położyłem się przed 2. Nie napisałem nic, czytałem te książki. Dziś będę pisał"... Nosz ![]() Z resztą ja muszę dziś zrobić obiad, pozmywać, wykąpać się, umyć kłaczyska, zrobić kolację i pewnie w międzyczasie zajrzeć do notatek. Nie znajdę minuty na jakość. Poza tym - tak jak pisałam - jestem przed okresem, wszystko mnie irytuje, i wczoraj wieczorem zdążyliśmy się pokłócić. Czyli wszystko wróciło do normy... Teraz uwaga, poranne chwalenie ![]() Teść brał dziś samochód, więc rano odwiozłam Ł. do pracy i pojechałam po teścia, żeby mnie odwiózł. I tak sobie jedziemy i mówi, że jakby nie zdążył do 15 wrócić od lekarza, to zadzwoni. A ja na to "Właśnie ja mam pod koniec dnia prawdopodobnie spotkanie, i zapewne nie zdążę wyjść do 15, więc może niech TATA pojedzie najpierw po Ł." ![]() Ha! I kto jest mistrz, no kto?! ![]() Co prawda chyba nawet nie zwrócił uwagi, ale powiedziałam? Powiedziałam! No, to na dobry początek dnia coś miłego dla ucha ![]()
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
Pokaże, pokaże, jak znajdę chwilkę czasu
![]() ![]() ![]() Wstałam skoro świt, powtórzyłam po raz enty materiał, zrobiłam obiad, pyszne śniadanko dla tż i mnie i wpadłam na kompa zobaczyć czy babeczka z nowej firmy się odezwała ![]() Teraz mam miesiąc próbny, także już się zabezpieczam jakby tam nie wypaliło ![]() ![]() Aaby miałam pisać. Mój tż w sobotę zobaczył i namacalnie poznał, co to prawdziwe PMS ![]() ![]() ![]() Zmykam się szykować, na autobus i na upiorne i diebelsko trudne zaliczenie ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Witam się z oszronionej lesz słonecznej Łodzi. ![]() No dobra, przekonałaś mnie. ![]() ![]() ![]() Jeszcze mi w nawyk wejdzie i co ja później pocznę. ![]() ![]() DING! Sprzedane. ![]() Cytat:
![]() ![]() Mówie Ci, dla mnie to też nowość.. pierwszy raz mi tak serio odwala. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też koniecznie ![]() Chyba bałwana do tego zatrudnię. ![]() Cytat:
Osobiście z takich prezentów się cieszę najbardziej, ale znam niestety przypadki które nie kryją się z oburzeniem jeśli dostaną jakiś drobiazg, a wręcz potrafią głośno o tym powiedzieć. Cóż.. są ludzie i "ludzie". Cytat:
Cytat:
![]() W weekend będziemy kończyć łazienkę - ostatnie szlify, więc myślę, że od razu uprzątnę ją na wysoki połysk. ![]() ![]() Jeśli pogoda się nie popsuje, mam też w planach okna, drzwi wewnętrzne i może sypialnię gruntownie. ![]() Chociaż znając życie, do Świąt już zdąży się ostro na brudzić, ale.. wtedy będzie już łatwiej to ogarnąć. ![]() Cytat:
![]() Poka, poka. ![]() Cytat:
![]() Świnka. ![]() ![]() ![]() Chociaż nie.. najpierw chcę SOWĘ! ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-11-30 o 09:16 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja osobiście mimo, że na hormonach jechałam przez dobrych kilka lat, teraz już sobie tego nie wyobrażam. Wcześniej (na hormonach) nie byłam sobą, teraz jestem i dobrze mi z tym. ![]() Możliwe, że kiedyś wrócę - nie wiem, ale to na pewno po dzieciaczkach i raczej do czegoś nowego, np. spirali. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Z czasem brzuch mi się przyzwyczaił - chociaż trochę to trwało. I teraz zazwyczaj zaczynam w koszulce, a po ok. 10 minutach skóra się przyzwyczaja i mogę bez. ![]() A. się zawsze ze mnie śmieje, że seksi wyglądam z tą koszulką naciągniętą na cycki i falującym brzuchem. ![]() Wczoraj jechałam do domu 2,5h! ![]() Fakt, byłam w Biedronie, ale.. tam to mi zeszło góra pół godziny, reszta - cudowne MPK mnie tak załatwiło. ![]() Apropo's Biedrony dorwałam bardzo przyjemne koszyczki 'wiklinowe' do łazienki. Granatowe. ![]() Wczoraj posegregowałam już rzeczy, kosmetyki i ładnie to wygląda. Apopo's kosmetyków teraz. ![]() Laski mam żałobę. ![]() Tak wczoraj siadłam i przyjrzałam się tej mojej kolorówce i.. stwierdziłam, że muszę coś z tym zrobić. Wstyd się przyznać, ale niektóre z cieni (palet) zostały kupione podczas mojego pierwszego pobytu w USA - czyli 6 lat temu! Wstyd, normalnie wstyd, używać takich rzeczy. Łatwo nie było, ale... wyrzuciłam, wyrzuciłam je! A właściwie Adam wyrzucił, bo ja nie mogłam.. no nie mogłam tego zrobić. ![]() Fakt, używałam tych rzeczy niemalże codziennie - większość bardzoooo mi podpasowała, ale to ani higieniczne ani mądre! Trudno! Odeszły! ![]() ![]() To już druga taka moja akcja pt. "wyrzucamy starocie kosmetyczne", więc kolorówka moja teraz mieści się w średnim koszyczku i bardzooooooo mi to odpowiada! Chyba zacznę stawiać na minimalizm. ![]() ![]() Wczoraj tez doznałam szoku! ![]() A. miał szlifować, więc szłam do domu nastawiona na "odbielanie" mieszkania. Wchodzę, a tam nie dość, że wszystko wyszlifowane i skończone to jeszcze.. posprzątane!! ![]() ![]() ![]() Się skubany uwinął! ![]() W związku z powyższym dzisiaj odkurzanie pyłu opadającego i.. nakładamy kolorek. ![]() ![]() Dostaliśmy też wczoraj późnym wieczorem przerażający telefon. Nasza koleżanka po wypadku samochodowym, wylądowała w szpitalu. ![]() Na szczęście emocje szybko opadły - nic poważnego jej się na szczęście nie stało. ![]() Jest poobijana i ponaciągana. Ogólnie mogło się to skończyć dużooooo gorzej - wjechał w nią samochód ciężarowy (nie ustąpił jej pierwszeństwa wyjeżdżając z podporządkowanej). Możliwe, że pomogło duże doświadczenie jeśli chodzi o prowadzenie samochodu - jeździ zawodowo niemalże. Mnie by pewnie zmiotło nim bym cokolwiek zauważyła. ![]() Aaaaaa jeszcze dobra wiadomość! Moja przyjaciółka dostała pracę! ![]() ![]() ![]() Katar mi się w końcu trochę ogarnął. Faszeruję się cały czas specyfikami i mam nadzieję, że w końcu wygram tą bitwę. ![]() Czas wracać do pracy. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-11-30 o 09:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Konto usunięte
|
cześć Dziewczęta
![]() ogarnęłam się w pracy więc mam chwilę żeby napisać ![]() ![]() ![]() ![]() chciałam donieść, że widziałam dzisiaj w moim markecie całą stertę Avanti z tymi bonami do H&M wiec jakby któraś nie dorwała a chciałaby proszę dać znać- kupię i wyślę ![]() Dodajka pochwal się kółkiem! ja też wracam dziś do kręcenia ![]() ![]() Aaby cieszę się, że trafiliście na dobrego specjalistę i 3mam kciuki za powodzenie w leczeniu ![]() Ijaa z tego Twojego A. to jednak zuch chłopak jest! ![]() ![]() Ssnow, Anastazja, Niniona, Marcia proszę dać znać co u Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() u mnie weekend minął ekspresowo ale nie mogę powiedzieć bardzo przyjemnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek
![]() Ja dzisiaj mam wolne ![]() Z tego powodu sypialnia błyszczy i jeszcze parę innych rzeczy porobiłam. Mąż w pracy więc praca wrze,zawsze jak jestem sama to jakoś lepiej mi idzie sprzątanie ![]() Na popołudnie mam zaplanowane spa i romans z kocykiem i gazetką. ![]() Nie wiem co się ostatnio dzieje z moją cerą ale mocno szwankuje,co rusz jakiś nowy wyprysk,jestem bardzo zła ![]() Na dodatek mam sąsiadkę która nie pracuje i od pewnego czasu codziennie do mnie puka i się wprasza,nie przeszkadzało by mi to jak by to było raz na tydzień lub dwa ale nie codziennie. Już nie wiem co jej mówić co byście doradziły? ![]()
#2891 | |
zawsze mam racje
|
ijaa: ja miałam kolorówkę i lakiery w dość przyzwoitych ilościach, do czasu aż zrobiłam odwyk pielęgnacyjny i nakupiłam lakierów
![]() Na szczęście nie mam nic starego póki co do wyrzucania. Gdzie te czasy, gdzie zużywałam jeden czerwony lakier do końca i brałam następny i mi to styknęło? ![]() Chociaż do niektórych wizażanek z trzycyfrową liczbą lakierów to mi daaaaaleko. A zamierzam części lakierów się jakoś pozbyć - bo szukałam odcieni idealnych i te, które kupiłam po drodze już są na wylocie, tylko co z nimi począć, nie mam czasu na wizażowe wymianki itd. Po co niektórzy robią lakiery po 15 ml jak opi ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
Ja sąsiadom rzucam tylko chłodne 'dzień dobry' i na szczęście brak mi takich problemów.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślisz że nie próbowałam tak mówić,oj próbowałam ale nie skutkuje. ![]()
![]() |
#2893 |
zawsze mam racje
|
To po prostu udawać, że Cię nie ma. Niech się nawet obrazi, szkoda nerwów na takich nierozumnych ludzi
![]()
#2894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hej. Dzięki za kciuki. Niestety kompletnie mi nie poszło i bardzo się wkurzyłam, ze tyle się uczyłam, a tu nici. Ale, ale dosłownie minutkę temu dowiedziałam się, że dostałam stypendium rektora!!!! Mamo nawet nie wiecie jak się cieszę ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkim stawiam pyszne drinki z tej okazji ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje kochanie ![]() ![]() ![]() ![]() Należało Ci się jak nikomu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
dodaja gratulacje !
![]() ja zamiast drinka poprosze kubusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki. U mnie dzisiaj strasznie dużo roboty było. A po pracy ploteczki z koleżanką.
Marta ja też tak mam, że jak TŻ nie ma w domu to mi robota jakoś lepiej idzie ![]() Dodaja gratulacje ![]()
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam do oddania dwie prawie nowe maski do włosów jeśli któraś by była chętna to wyślę:
-maska mleczna mila. -lorys z masłem shea.
#2901 | |
Zakorzenienie
|
Będzie i Kubuś
![]() Cytat:
Ja może byłabym chętna na jakąś odlewkę ![]() ![]() ![]() Aaa Ijaa, na pocztę idę jutro, także spodziewaj się małego co nieco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawilżające,regenerujące. Ja narazie musiałam wszystko odstawić bo dostałam mega podrażnienia skóry głowy.
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
Dodaja- gratulacje
![]() ![]() witam ![]() mam firmę ![]() ![]() ![]() ![]() w związku z papierologią nie miałam czasu pisać, ale dzielnie czytałam ![]() w ogóle chyba dziadkowie i mamy siostra będą u nas na święta, ostatni raz byliśmy razem w wigilię chyba z 15 lat temu ![]() ![]() ![]() ![]() a ostatnio siedziałam z mamą i zapytałam czy jej poprawić poduszkę to kiwnęła głową że nie, a jak zapytałam czy jej wygodnie to kiwnęła na tak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Zakorzenienie
|
Ale te maski są tak duże pojemnościowo ze do końca życia ich nie wykończę. ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() cieszę się że mama tak reaguje,jak czytałam to normalnie łzy stanęły mi w oczach,to musi być przeżycie,wierzę że mama niedługo wyzdrowieje całkowicie ![]()
![]() |
#2906 |
Zakorzenienie
|
Bry wieczor
spaaaaacccc aaby nie obrazam sie, nam to pasowalo, nic sie nie stalo, ale wiadomo, roznie bywa.... dodaja brawo za stypeniudm ![]() a teraz zupa na kolacje i do lozeczka, a jutro od nowa polska ludowa....
#2907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
Anastazja brawo za firme, abys miala jak najwicej klientow
![]()
#2909 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
dodaja: gratuluje ![]()
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.