Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-03, 19:26   #2881
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

hm ja to taka chyba mieszana bo w większosci salonów to właśnie było jaka cudna tylko gdyby a w Demi to było takie trochę 'kocham'. Ale też nie do końca bo to a) nie był pierwszy salon b) nie pierwsza suknia c) kupiłam ją dopiero po miesiącu
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 20:27   #2882
nena1984
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Chrzestna Ci się udała
dzięki, niestety nie mam jej na co dzień. Ostatnio widziałam ją na świętach Bozego Narodzenia, kiedy przyjechała po prawie 8 latach nieobecności w kraju. Super urządziła się w Stanach - jej mąż jest fotografem, kupili dom w jednej z zielonych dzielnic. myślę że już nigdy nie wróci do Polski na stałe, co bardzo mnie smuci.

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29185768]jeszcze jest- 7 lat później[/QUOTE]
ooo dzięki, a na okładce ostatniej książki jest napisane, że w Polsce zostały wydane tylko 4 No i która Ci sie najbardziej podobała?

Cytat:
Od czasu do czasu podczytuję tego bloga. Ma facet fajny dystans do otaczającej nas rzeczywistości
A tutaj odnośnie klientek salonów z sukniami http://monteki.blog.onet.pl/Panna-ml...,ID431434884,n
hehe dobre Ja chyba nie jestem żadnym z tych typów, ale to pewnie dlatego że nigdy nie byłam w salonie sukien ślubnych z zamiarem zakupu sukienki. Czuję, że coś mnie ominęło. Podobnie jak poprawki na studiach - dacie wiarę, że nigdy żadnej nie miałam, co ze mnie za studentka była??

Ja z kolei bardzo lubię męską odpowiedź na bloga Kasi Tusk - make life harder na fejsie, są ........w kosmos

edit. wiecie co mi się dziś przytrafiło na allegro?? Normalnie znak z niebios. Obserwowałam śliczne butki na jesień. Sprzedawca miał 3 pary, czekałam do ostatniej chwili z ofertą, bo była licytacja i już w momencie, kiedy miałam wciskać "licytuj" zawiesił mi się internet. Neostrada nigdy takich numerów mi nie wycinała. Oczywiście zanim zdążyłam podłączyć blukonekta, to aukcja się skończyła. Najgorsze jest to, że nikt nie zalicytował i one były moje - na wyciagnięcie ręki

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2011-09-03 o 20:40
nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 20:35   #2883
megan713
Wtajemniczenie

Cześć

Chciałabym dołączyć do wątku dla PM 2012 - sama powiem przysłowiowe "tak" 15.09.2012.... Już niedługo będę mogła zacząć odliczać dni i godziny do tego wieeelkiego dnia i w sumie miło by było znaleźć w gronie oczekujących

buziaki!
megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 20:38   #2884
evoonia86
Zakorzenienie

hello
(kicia) gratuluję odebrania obrączek już nie mogę się doczekać, aż będziemy mieć swoje

troszkę kiepsko się czułam z rana, ale teraz już jest dobrze a po południu byliśmy z Tż i ze znajomymi w parku linowym.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg park.jpg (230,8 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg park2.jpg (279,3 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg park3.jpg (273,6 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg park4.jpg (330,1 KB, 23 załadowań)
Stary 2011-09-03, 20:39   #2885
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
Cześć

Chciałabym dołączyć do wątku dla PM 2012 - sama powiem przysłowiowe "tak" 15.09.2012.... Już niedługo będę mogła zacząć odliczać dni i godziny do tego wieeelkiego dnia i w sumie miło by było znaleźć w gronie oczekujących

buziaki!
witaj w naszym gronie
Stary 2011-09-03, 20:48   #2886
nena1984
Zakorzenienie

megan - witaj serdecznie i opowiedz coś więcej o Was

evoonia - widać, że było fajnie, pogoda dopisała, dobrze się bawiliście?

Stary 2011-09-03, 20:52   #2887
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

buziaki!
witamy

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
hello
(kicia) gratuluję odebrania obrączek już nie mogę się doczekać, aż będziemy mieć swoje

troszkę kiepsko się czułam z rana, ale teraz już jest dobrze a po południu byliśmy z Tż i ze znajomymi w parku linowym.
ooo fajny dzionek też bym sobie do takiego parku poszła ale mój TŻ ma lęk wysokości szczególnie na mostach i tego typu rzeczach

nena może następnym razem się uda

a ja właśnie robię projekt wnętrza zaproszenia wybraliśmy już okładkę (tylko na naszej będzie AiM) i pod koniec września je zamówię oraz poszukam papieru do wnętrza zaproszenia i powolutku będę je komponować
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg petrus18.jpg (75,4 KB, 42 załadowań)

Stary 2011-09-03, 20:55   #2888
nena1984
Zakorzenienie

kicia bardzo ładne i oryginalne zaproszenia - a w jakim kolorze będzie okladka?

Stary 2011-09-03, 21:01   #2889
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
kicia bardzo ładne i oryginalne zaproszenia - a w jakim kolorze będzie okladka?
w takim jak na zdjęciu niestety nie można zmieniać koloru... wybraliśmy inne ale jakoś nie podoba mi się czarna okładka na zaproszenia ślubne

a papier planuję taki http://allegro.pl/len-tkanina-lniana...763874747.html bo mam kilka arkuszy w domu i bardzo ładnie się na nich drukuje najpierw poszukam jeszcze w jakiś papierniczych w Lublinie może znajdę coś ładniejszego

Stary 2011-09-03, 21:03   #2890
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

Mój też jest Pietruch

Jakbym tak zawolala na Mojego TZta Pietruch to by mnie chyba rzucil choc czasami wolam PIETRUCHA:P heheh

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

A czytałaś książkę, na podstawie której jest ten film? Ja właśnie oglądałam film po książce i mnie nie poruszył kompletnie, wydał mi się wręcz kiczowy Dopiero po dłuższym czasie, jak trochę "zapomniałam" książkę obejrzałam drugi raz i trochę bardziej mi się podobał, nawet coś tam chlipnęłam. Ale generalnie książka, Jesienna miłość to jest dla mnie majstersztyk, ma taki niesamowity klimat... Aż znów mam chęć ją przeczytać, tylko cholera kiedyś komuś pożyczyłam i nie pamiętam komu

nie czytalam ale nadrobie ja na wiekszosci takich filmow sie wzruszam, jestem strasznie uczuciowa i niewiele mi trzeba do uronienia lezki dobrze, ze bylam sama w domu:P

Cytat:
Cześć

buziaki!
Witaj skad jestescie?

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

a ja właśnie robię projekt wnętrza zaproszenia wybraliśmy już okładkę (tylko na naszej będzie AiM) i pod koniec września je zamówię oraz poszukam papieru do wnętrza zaproszenia i powolutku będę je komponować
no swietne te zaproszenia
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 22:45   #2891
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
evoonia - widać, że było fajnie, pogoda dopisała, dobrze się bawiliście?
zabawa była fantastyczna-polecam każdemu a pogoda-idealna, nie za ciepło, nie za zimno. jak byliśmy jakiś czas temu to było za gorąco i szybko się zmęczyliśmy. a tym razem szliśmy sobie cały szlak tak na spokojnie, czasem powiał leciutki wiaterek

kicia świetne te zaproszenie

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

dobrej nocy laseczki
Stary 2011-09-03, 23:06   #2892
megan713
Wtajemniczenie

Dziękuję za ciepłe przyjęcie

Ja i mój przyszły Mąż mieszkamy i pracujemy w Warszawie ale ślub i wesele odbędzie się w moich okolicach czyli niedaleko Płońska
W sumie to zaręczyliśmy się w styczniu (dokładnie 18go - imieninki Małgorzaty) i do Walentynek mieliśmy już zaklepaną salę i orkiestrę (okazało się że w lutym 2011 nie było szans na ustalenie terminu na sierpień 2012 więc w sumie zdecydowaliśmy się na wrzesień). Jakbym już wtedy śledziła fora to pewnie bym wiedziała że jeśli chodzi o salę to trzeba być bardziej hop-do-przodu z terminami!

Mimo że to dopiero za rok, ja żyję już tym wydarzeniem i cały czas śledzę nowinki związane z organizacja przyjęć czy modą ślubną... oczywiście rozpoczęłam już małe przeszpery po salonach sukien ale chętnie dowiem się na kiedy Wy planujecie dokonanie ostatecznego zakupu?
megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 00:10   #2893
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe dobre Ja chyba nie jestem żadnym z tych typów, ale to pewnie dlatego że nigdy nie byłam w salonie sukien ślubnych z zamiarem zakupu sukienki. Czuję, że coś mnie ominęło. Podobnie jak poprawki na studiach - dacie wiarę, że nigdy żadnej nie miałam, co ze mnie za studentka była??

edit. wiecie co mi się dziś przytrafiło na allegro?? Normalnie znak z niebios. Obserwowałam śliczne butki na jesień. Sprzedawca miał 3 pary, czekałam do ostatniej chwili z ofertą, bo była licytacja i już w momencie, kiedy miałam wciskać "licytuj" zawiesił mi się internet. Neostrada nigdy takich numerów mi nie wycinała. Oczywiście zanim zdążyłam podłączyć blukonekta, to aukcja się skończyła. Najgorsze jest to, że nikt nie zalicytował i one były moje - na wyciagnięcie ręki
A może to znak, że niedługo znajdziesz lepsze, albo te same, tylko sporo tańsze

Aaale jesteś kujon! Żadnej poprawki, mój Boże. Ale absolutnie nie masz czego żałować, ja bym chciała móc się pochwalić takim dokonaniem

Jeśli chodzi o mierzenie sukien... Wiesz, trudno powiedzieć, czy coś naprawdę straciłaś. Masz przecież swoją wymarzoną suknię, a wiele kobiet nawet w dniu ślubu nie może tego powiedzieć Więc tak naprawdę całe przymierzanie blednie przy fakcie posiadania tej Jedynej

Cytat:
Cześć

buziaki!
Witaj i opowiadaj wszystko o Was
A odliczać już możesz, nie musisz czekać do magicznego "rok do"... Niektóre z nas już od roku tu odliczają sobie dni na suwaczkach

Cytat:
Ale fajne fotki, a w którym parku byliście, bielańskim, powsińskim? I powiedz mi, jak to w ogóle wygląda taki pobyt w parku linowym, ile czasu mniej więcej zajmuje taka trasa i w ogóle trochę szczegółów?

Bo wiecie, tak sobie ostatnio myślałam, że mój TŻ niby mówi, że nie chce wieczoru kawalerskiego, że najwyżej usiądzie z Przyjaciółmi i się napiją w domu, ale w sumie jak rozmawialiśmy o wieczorze kawalerskim naszego Kumpla, to się trochę rozpędził i zaczął opowiadać, jakby mogli zrobić taki wieczór (bo tu Świadek niby zrobił grę miejską, ale PM jeździł wszędzie sam, nikt nie robił Mu zdjęć, potem była godzina paintballa w dusznych bunkrach, a potem już było tylko chlanie, chlanie i chlanie w domu i klubie...). A TŻ zaczął mówić, że jakby zrobić taki naprawdę fajny wieczór, to można na cały dzień gdzieś właśnie na powietrze, jakieś sprawnościowe zadania itd., a potem to np. zakończyć ogniskiem... I tak sobie myślę, żeby Bratu TŻta, który będzie świadkiem powiedzieć, żeby Mu coś takiego zorganizował (i oczywiście dopilnował, żeby TŻ miał z tego fotki ), bo On obawiam się sam na to nie wpadnie (On jest strasznie imprezowy, totalne przeciwieństwo mojego TŻta). W sumie jakby zrobili Chłopaki ognicho gdzieś na Bielanach, to można by nawet pod koniec połączyć wieczory, jakbyśmy z Laskami wróciły z tańców

Cytat:
Zaproszenia piękne A i M będą jeszcze lepiej wyglądać

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
nie czytalam ale nadrobie ja na wiekszosci takich filmow sie wzruszam, jestem strasznie uczuciowa i niewiele mi trzeba do uronienia lezki dobrze, ze bylam sama w domu:P
Nie no, to ja też jestem płaczka, im starsza, tym bardziej ryczę na wzruszających scenach Na "Szkole uczuć", jak mówię, też się w końcu poryczałam, no bo trudno nie. Natomiast pamiętam, że jak czytałam książkę i to całe zakończenie było dla mnie totalnym zaskoczeniem, to jak przeczytałam Ich rozmowę to wyłam tak, że czytać nie mogłam Normalnie spazmy mnie wtedy chwyciły, pierwszy raz tak ryczałam na książce wtedy. A czytałam ją po raz pierwszy na rajdzie geodetów, więc sobie pomyśl, jak wyglądałam, jak wyszłam zaryczana z domku na kolację

No, wymodziłam dziś w moich dotychczasowo napisanych rozdziałach 4 dodatkowe strony, jestem z siebie dumna Jutro wreszcie może uda mi się napisać następny rozdział, bo odwlekam to przez poprawianie poprzednich... Ale dam radę (kto, jak nie ja, nie?)

No a teraz to już idę spać

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 01:54   #2894
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Hej laski! Ale masakra - siedzę tu do tej pory bo z uporem maniaka Was nadrabiałam xD Jeśli chodzi o wczorajszy dzień próbny i pracę recepcjonistki to po rozważeniu wszystkich za i przeciw (więcej przeciw, ale nie chce mi się opowiadać) postanowiłam, że nie będę się w to angażować... Ale już dziś do mnie zadzwonili z innej oferty i jutro lecę na rozmowę kwalifikacyjną - no, przynajmniej coś się dzieje Na tę pracę bardziej się napalam Ale to się okaże jak z warunkami (no i czy mnie zechcą :p ), bo tu też mają otwarte 7 dni w tygodniu...

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29142166]
Powiem tak- na 1 fotce wydaje mi się że bardzo poszerza biodra które w sumie mam wielkości biustu. Ale patrząc na inne fotki to chyba tylko tiul się tak ułożył.
Przymierzałam tez biżu. Jak dla mnie to może być naszyjnik, ale w kształcie V, a nie z takim dzyndzelkiem jak mam na fotkach.

Najgorsze że z tyłu tak mało materiału tam zostało to ściśnięcia, a to jeszcze jest trochę za mało ściągnięte. Boję się że jak schudnę to będzie kiepsko.

Zdjęcie chyba kiepskie bo robione " z dołu"

Co myśliscie? Co tu zmienić?

Bo ja tak patrzę na fotki w sukniach co wklejałam Wam kiedyś to mam wrażenie że nie powinnam mieć tego odcięcia między gorsetem a dołem, tylko taką ciągłą (jak ta od Lisy, która ma tez łaniejszy dekolt). I jeszcze wydaje mi się że na 2 ostatnich moja figura wygląda lepiej...

Help! Bo mam wątpliwości[/QUOTE]

Kochana spokojnie
Tak, powiesz, że jestem nieobiektywna, bo mamy podobne kroje sukien Ale mimo wszystko uważam, że ślicznie wyglądasz w swojej sukni!!! I najlepiej z tych wszystkich które wkleiłaś Ta z Lisy wcale nie jest dla Ciebie bardziej korzystna a dekolt nie jest ładniejszy - w Twojej sukni biust wygląda najpiękniej!
Co do szerokości części gorsetowej to hmm... domyślam się, że nie da rady jej zwęzić z uwagi na zdobienia? Ale widzę, że i tak nie masz jej jeszcze na maxa ściśniętej, może nie masz się czym martwić ?
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 01:56   #2895
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
A Sztuczko chciałam dzisiaj pokazać mojej starszej twój boski welon no i jak tylko wskoczyło twoje zdjęcie (mam nadzieję że nie jesteś zła) to pierwsze słowa z jej ust: "Ależ ona ma cycki" :P zapomniałam Ci powiedzieć :P
Haha spoko, jasne że się nie gniewam :p Mam nadzieje, że po tym jakże bezpośrednim komplemencie nie padły z jej ust jakieś przykre epitety typu: "ależ ona ma ryyyj..."

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
i Ale masz taki śliczny biust, że się na niego gapić nie da przestać

Ja przez Was też!! I oby udało się uzyskać efekt zbliżony do Twojego avatara! nawet, jakbym miała halkę trójkołową i tiulową równocześnie założyć to "zes**m się i nie dam się" i się uda
Ojeeej dziękuję Przynajmniej w sukni wygląda magicznie Hehe tylko teraz tak się zastanawiam, czy mimo wszystko nic mi w czasie wesela nie wyskoczy :torba"

Hihi i ja też mam takie przekonanie Tego dnia spełnię swoje marzenia Tak czy siak suknia ślubna to nie to samo co codzienny strój i i tak trzeba na nią uważać i być ostrożną, więc co za różnica? A plusy dużych halek też istnieją

Cytat:
Napisane przez Ania_M_ Pokaż wiadomość
Mamy też Dj-a/konferansjera http://www.ulhurski.pl/
A to dlatego, że nie przepadam za zespołami weselnymi a o panu Andrzeju nie słyszałam złej opinii. Po za tym nigdy nie byłam na weselu na którym jest dj, trochę może ryzykuję ale lubię nowości i nietypowe rozwiązania.
Hej hej hej Jesteś ze Szczecina lub okolic ? Będziemy mieć tego samego dj'a Super, opowiesz mi swoje wrażenia

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Tak to jest jak dziecko chce od razu spełnić swoje marzenia o ślubie jak z bajki. Obowiązkowo w roli księżniczki z pięknym, cudownym, kochającym księciem u boku. A po ślubie dup i czar pryska, po księciu nie zostało już zupełnie nic! Ba, nawet przemienił się w gargamela, a z dziewczęcej princessy została tylko suknia w szafie. To ja dziękuje za Taki super ślub i życie później. Wolę poczekać, wziąć ślub nie jako młodziutka księżniczka, jako zwyczajna, prosta, dorosła dziewczyna. I po ślubie żyć jak w bajce, z normalnym facetem, który w życiu prywatnym okazuje się prawdziwym bohaterem, który dba o mnie, o dzieci, który traktuje nas z należytym szacunkiem. I nie chodzi mi tutaj o luksusy, tylko o dom pełen miłości i dobrego słowa.
Pięknie powiedziane Ach... aż się zamyśliłam chwilkę, że ja już żyję z moim prywatnym bohaterem Co prawda troszczy się póki co o mnie i o naszego kotka Ale poświęcenia i oddania nie można mu odmówić
Smutne, bo bywamy tu ze sobą tak często a tymczasem okazuje się, że czyjeś życie niejako odwróci się za chwilę do góry nogami... Życzę Wam wszystkim moje Kochane, byście zawsze były szczęśliwe

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
a ja nigdy nie spórbowałam papierosa dacie wiarę?
i jakoś nie ciągnie mnie
Ja też! Never never!
Stary 2011-09-04, 07:45   #2896
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
Cześć

buziaki!
Witaj w Naszym gronie!! Już za niedługo będziesz miała rok do ślubu Mi już troszkę mniej niż rok zostało (ślubuję 25.08)
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 08:01   #2897
vesna84
Zakorzenienie

hejka laseczki!!!!

trochę Was zaniedbuję, bo mam remont w pokoju, malowanie, male przemeblowanie, to wszystko pod wprowadzke Tż-ta po slubie, dzis jedziemy po telewizor

przez to wszystko umknęło mi, że w piątek stuknelo mi 9 miesięcy do ślubu

co do imnion to mój Tż-to Marcin

jesli chodzi o pojazd do ślubu, to ostatnio jestesmy przypaleni na kabriolet, oczywiście w razie niepogody (tfu, tfu) zakryjemy dach
chcemy jechać autkiem tylko we dwoje, niepotrzebny nam kierowca
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 08:45   #2898
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Mój to Darek

Tak wpadliśmy ostatnio na pomysł aby mój kuzyn który ma 6 lat niósł nam obrączki do ołtarza....

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 09:01   #2899
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:

ooo dzięki, a na okładce ostatniej książki jest napisane, że w Polsce zostały wydane tylko 4 No i która Ci sie najbardziej podobała?
Bo 7 lat później jest najnowsza, dlatego pewnie nie napisali na okładce chyba te 100 dni też podobało mi się najbardziej ale wszystkie czytały mi się bardzo fajnie. Fajnie były coś niebieskiego i coś pożyczonego, ale ja zaczęłam oczywiście od złej części i potem trochę mi się dłuzyło jak czytałam pierwszą
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-04, 09:33   #2900
Ania_M_
Raczkowanie

Cytat:
Cześć

buziaki!
Witaj
Ja też niedawno dołączyłam. trawiłaś w świetne miejsce.

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość

Hej hej hej Jesteś ze Szczecina lub okolic ? Będziemy mieć tego samego dj'a Super, opowiesz mi swoje wrażenia

Do Szczecina mam 15 min. autem
Ja czytałam opinie o tym Dj i nie znalazłam żadnej negatywnej.
Więc jestem pełna nadziei, że będzie to strzał w 10.
A u was gra na weselu czy na poprawinach?
Ktoś wam go polecał? Bo ja to w necie szperałam i tak na niego trafiłam
Aaaa po weselu na pewno zdam relacje, będziesz spokojniejsza heheh

Jeszcze takie pytanko mam do Ciebie(sztuczka_magiczna) , czy macie już fotografa i kamerzystę?
Bo ja jestem na tym etapie, bardziej zależy mi na pięknych zdjęciach i tu już mam swój typ. Jeśli chodzi o kamerzystę to czy możesz kogoś polecić? Jestem w kropce...

Edytowane przez Ania_M_
Czas edycji: 2011-09-04 o 09:44
Ania_M_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 10:35   #2901
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Dzieńdoberek!!!!

Ale coś mu się chyba w nóżkach przytyło???

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny niewiem kiedy ja Was nadrobie ;/ postaram sie dzis mniejwiecej sie wkoncu dolaczyc do rozmowy!
Tymczasem wklejam pudelko na koperty ktore wczoraj sama zrobilam - jestem dumna z siebie i strasznie mi sie podoba
Ale ładne!!!!!! za wykonanie!!!

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
A dla mnie Szkoła Uczuć to nic specjalnego, w moim przypadku żaden wyciskacz łez.
Nie chce tutaj wyjść na nieczułą albo coś, bo po prostu nie przepadam za takimi filmami. Szkołę uczuć zobaczyłam raz i jakoś dalej mi się nie pali oglądać.
Ale za to kocham Miasto Aniołów i ryczę zawsze i to coraz bardziej, bo już wiem co będzie. A najlepsze w tym wszystkim jest to, że dobrze wiem, że to fikcja, ale i tak ryczę.

Cytat:
Cześć

buziaki!
Witaj u Nas Napisz coś o Was, o sobie, jak długo się znacie, skąd jesteście, co już macie załatwione???

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

Bo wiecie, tak sobie ostatnio myślałam, że mój TŻ niby mówi, że nie chce wieczoru kawalerskiego, że najwyżej usiądzie z Przyjaciółmi i się napiją w domu, ale w sumie jak rozmawialiśmy o wieczorze kawalerskim naszego Kumpla, to się trochę rozpędził i zaczął opowiadać, jakby mogli zrobić taki wieczór (bo tu Świadek niby zrobił grę miejską, ale PM jeździł wszędzie sam, nikt nie robił Mu zdjęć, potem była godzina paintballa w dusznych bunkrach, a potem już było tylko chlanie, chlanie i chlanie w domu i klubie...). A TŻ zaczął mówić, że jakby zrobić taki naprawdę fajny wieczór, to można na cały dzień gdzieś właśnie na powietrze, jakieś sprawnościowe zadania itd., a potem to np. zakończyć ogniskiem... I tak sobie myślę, żeby Bratu TŻta, który będzie świadkiem powiedzieć, żeby Mu coś takiego zorganizował (i oczywiście dopilnował, żeby TŻ miał z tego fotki ), bo On obawiam się sam na to nie wpadnie (On jest strasznie imprezowy, totalne przeciwieństwo mojego TŻta). W sumie jakby zrobili Chłopaki ognicho gdzieś na Bielanach, to można by nawet pod koniec połączyć wieczory, jakbyśmy z Laskami wróciły z tańców

No, wymodziłam dziś w moich dotychczasowo napisanych rozdziałach 4 dodatkowe strony, jestem z siebie dumna Jutro wreszcie może uda mi się napisać następny rozdział, bo odwlekam to przez poprawianie poprzednich... Ale dam radę (kto, jak nie ja, nie?)

No a teraz to już idę spać
O, takie wieczory kawalerskie to ja lubię!!!! Obowiązkowo musisz zagadać do brata TŻta.
No to Chatuś jeszcze trochę i zakończenie będzie widoczne Oby tak dalej!!!!

A i dzięki za propozycje filmowe dziewczyny!!! Nawet nie miałam czasu by je sobie dokładnie przejrzeć. Ale w piątek akurat na tvn Madagaskar leciał, więc sobie oglądnęliśmy (no ja połowę przespałam, ale to wszystko przez te leki...), a wczoraj najpierw zobaczyliśmy jakąś durną komedię amerykańską (ale taki był plan), a potem rzuciliśmy się na polskie Skrzydlate Świnie. I powiem szczerze film dobry. Może nie jakieś arcydzieło, ale jestem na tak.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 11:19   #2902
jagodzia133
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny niewiem kiedy ja Was nadrobie ;/ postaram sie dzis mniejwiecej sie wkoncu dolaczyc do rozmowy!
Tymczasem wklejam pudelko na koperty ktore wczoraj sama zrobilam - jestem dumna z siebie i strasznie mi sie podoba
ooooooo cudne
Cytat:
Cześć

buziaki!
Witaj

Sztuczko no co ty nic takiego nie powiedziała
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 11:22   #2903
niut0
Zakorzenienie

Cześć PMki

Może pamiętacie jak miesiąc temu pisałam, że upiekło nam się na naukach bo był wikary na zastępstwie i wszystko trwało 15 min. No to wczoraj probosz nadrobił z nawiązką bo siedzieliśmy godzinę i 10 min
Stary 2011-09-04, 11:25   #2904
kilianna
Zakorzenienie

Hej dziewczynki, dawno mnie nie było, bo spędzaj pełen romatyzmu weeekend z TŻ (czytaj: leżymy i się obijamy) milego weekendu
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 11:27   #2905
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Od czasu do czasu podczytuję tego bloga. Ma facet fajny dystans do otaczającej nas rzeczywistości
A tutaj odnośnie klientek salonów z sukniami http://monteki.blog.onet.pl/Panna-ml...,ID431434884,n
ja chyba najbardziej pasuję do "kocham" ta trzecia to była MOJA
Stary 2011-09-04, 11:32   #2906
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki, dawno mnie nie było, bo spędzaj pełen romatyzmu weeekend z TŻ (czytaj: leżymy i się obijamy) milego weekendu
nawzajem
Stary 2011-09-04, 11:33   #2907
M_ilkaa
Rozeznanie

równo 370 dni do ślubu

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
hello

fajna sprawa ten park liniowy !
Stary 2011-09-04, 11:51   #2908
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej laski! Ale masakra - siedzę tu do tej pory bo z uporem maniaka Was nadrabiałam xD Jeśli chodzi o wczorajszy dzień próbny i pracę recepcjonistki to po rozważeniu wszystkich za i przeciw (więcej przeciw, ale nie chce mi się opowiadać) postanowiłam, że nie będę się w to angażować... Ale już dziś do mnie zadzwonili z innej oferty i jutro lecę na rozmowę kwalifikacyjną - no, przynajmniej coś się dzieje Na tę pracę bardziej się napalam Ale to się okaże jak z warunkami (no i czy mnie zechcą :p ), bo tu też mają otwarte 7 dni w tygodniu...
No to 3mam żeby ta praca okazała się lepsza i żeby wypaliła

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
chcemy jechać autkiem tylko we dwoje, niepotrzebny nam kierowca
To tak jak my TŻ powiedział, że dziwnie by się czuł, jakby Go ktoś miał wieźć do ślubu i że sam chce pojechać, a ja na to jak na lato

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Tak wpadliśmy ostatnio na pomysł aby mój kuzyn który ma 6 lat niósł nam obrączki do ołtarza....
Bardzo dobry pomysł 9letnia Chrześnica TŻta będzie niosła obrączki u nas i już się strasznie jara tą funkcją

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
równo 370 dni do ślubu

goszu, zdrowiej Kochana i raz jeszcze dzięki za wsparcie, jesteś nieoceniona

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 11:56   #2909
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Hej laseczki witam niedzielnie!!!
Oooooj... wczoraj przycisnęłam rekordowo do 3 na wizażu to i słodko mi się spało (TŻcik to mnie prawie że przez sen utulił kiedy do niego dołączyłam - słodziak )... Wyprawiłam TŻcika do pracy i położyłam się jeszcze "na chwilę" haha i śniło mi się, że obudziłam się o 12:50, a na 13 byłam przecież umówiona na rozmowę w sprawie pracy Hehe no to się zerwałam na równe nogi a za chwilę facecik zadzwonił by umówić się na 14:30 hehe dacie wiarę :p?

Cytat:
a teraz to oc najważnieszje MAMY JE wreszcie

są całkowicie inne niż zamówiliśmy ale 1000% ładniejsze. Miały być błyszczące a są satynowane i ten wzorek miał być jednolity a jest taki no wzorkowaty nie wiem jak to wytłumaczyć ale są przepiękne. A grawer wykonany śliczną czcionką tak mi się podoba dołączam fotki
Hmm... no beznadzieja, że koleś wciska inny towar niż się zamawiało Ale to genialnie, że takie Wam się bardziej spodobały Naprawdę są super!

Cytat:
Napisane przez Ania_M_ Pokaż wiadomość
Do Szczecina mam 15 min. autem
Ja czytałam opinie o tym Dj i nie znalazłam żadnej negatywnej.
Więc jestem pełna nadziei, że będzie to strzał w 10.
A u was gra na weselu czy na poprawinach?
Ktoś wam go polecał? Bo ja to w necie szperałam i tak na niego trafiłam
Aaaa po weselu na pewno zdam relacje, będziesz spokojniejsza heheh

Jeszcze takie pytanko mam do Ciebie(sztuczka_magiczna) , czy macie już fotografa i kamerzystę?
Bo ja jestem na tym etapie, bardziej zależy mi na pięknych zdjęciach i tu już mam swój typ. Jeśli chodzi o kamerzystę to czy możesz kogoś polecić? Jestem w kropce...
No... my w sumie tego dj'a jeszcze z klubu Pinokio kojarzyliśmy W styczniu wyczailiśmy go na targach... więc jest U nas gra na weselu, a poprawin nie robimy
Fotografa mamy wspólnego z paulinka_009 - http://www.smfoto.pl/ - chłopaki są niesamowici Nie są fotografami z - pożal się Boże - wykształcenia (zazwyczaj Ci którzy chwalą się certyfikatami to zadufane bufony znudzone swoją pracą...) ale za to fotografują z pasją i radością Ich też mamy od styczniowych targów
Natomiast kamerzysta to http://www.cvs.szczecin.pl/ - i tu muszę się pochwalić, że samodzielnie odkopałam pana Pawła w internecie Niesamowicie skromny, niepozorny człowiek, bardzo sympatyczny Robi cuda! Generalnie jego filmy są różne, pewnie zależy wiele od pary i od tego, czy mają jakieś wymagania ale... my siedzieliśmy u niego jakieś 2 godziny z wypiekami na twarzy, postanowił podjąć się tego co planujemy zrealizować, jestem bardzo zadowolona, że go wybraliśmy

Aha, tak w ogóle to ja nie jestem żadna "sztuczka_magiczna" tylko sztuczka_magiczka Hehe

Dobra, powoli szykuję się do wyjścia, trzeba wyprasować galowy outfit
Stary 2011-09-04, 12:23   #2910
Ania_M_
Raczkowanie

Cytat:
Hej laseczki witam niedzielnie!!!
Oooooj... wczoraj przycisnęłam rekordowo do 3 na wizażu to i słodko mi się spało (TŻcik to mnie prawie że przez sen utulił kiedy do niego dołączyłam - słodziak )... Wyprawiłam TŻcika do pracy i położyłam się jeszcze "na chwilę" haha i śniło mi się, że obudziłam się o 12:50, a na 13 byłam przecież umówiona na rozmowę w sprawie pracy Hehe no to się zerwałam na równe nogi a za chwilę facecik zadzwonił by umówić się na 14:30 hehe dacie wiarę :p?

Hmm... no beznadzieja, że koleś wciska inny towar niż się zamawiało Ale to genialnie, że takie Wam się bardziej spodobały Naprawdę są super!

No... my w sumie tego dj'a jeszcze z klubu Pinokio kojarzyliśmy W styczniu wyczailiśmy go na targach... więc jest U nas gra na weselu, a poprawin nie robimy
Fotografa mamy wspólnego z paulinka_009 - http://www.smfoto.pl/ - chłopaki są niesamowici Nie są fotografami z - pożal się Boże - wykształcenia (zazwyczaj Ci którzy chwalą się certyfikatami to zadufane bufony znudzone swoją pracą...) ale za to fotografują z pasją i radością Ich też mamy od styczniowych targów
Natomiast kamerzysta to http://www.cvs.szczecin.pl/ - i tu muszę się pochwalić, że samodzielnie odkopałam pana Pawła w internecie Niesamowicie skromny, niepozorny człowiek, bardzo sympatyczny Robi cuda! Generalnie jego filmy są różne, pewnie zależy wiele od pary i od tego, czy mają jakieś wymagania ale... my siedzieliśmy u niego jakieś 2 godziny z wypiekami na twarzy, postanowił podjąć się tego co planujemy zrealizować, jestem bardzo zadowolona, że go wybraliśmy

Aha, tak w ogóle to ja nie jestem żadna "sztuczka_magiczna" tylko sztuczka_magiczka Hehe

Dobra, powoli szykuję się do wyjścia, trzeba wyprasować galowy outfit

Hehehe fajnie dzięki, że się podzieliłaś informacjami a za tą sztuczkę hehehe przepraszam hehehe

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości