Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 23 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-31, 08:42   #2881
Sylwia1900r
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 23

Cytat:
Napisane przez martikaj Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, u mnie dziś ładny spadeczek, 0,3kg więc supcio że waga stopniowo leci, dziś jestem dokładnie w połowie drogi

Lorenai Ty pytałaś o oleje w związku z włosami? Ja stosuję i bardzo sobie chwalę.

Milenka, doczytałam o Twoich zastojach, wspołczuję kochana bo jednak człowiek staje na wagę z nadzieją że chociaż mały spadeczek zobaczy.

Dziewczyny poprosiła mnie koleżanka o pomoc, rodziła dziecko w tym czasie co ja i nie może schudnąć, robiła badania niby oki. Ćwiczy, je jakieś żarcie na parze, przepraszam że tak piszę ale gotowane cycki codziennie czy na parze to dla mnie jakiś koszmar, przecież my takie pyszności jemy i nie głodujemy. U niej waga stoi, brzuch spory, uda, tyłek, prosi o pomoc, ale taka konkretną. Chce żeby menu jej przygotować na kilka dni itp. itd. Zastanawiam się bo jednak każda z nas dietuje na własną odpowiedzialność a ja nie jestem dietetykiem, każdy organizm jest inny, nie wiem czy się zgodzic, co myślicie?
Daj koleżance książkę Dukana tą Pierwszą "Nie potrafię Schudnąć" nawet wydrukowaną z netu, jak przeczyta to sama zadecyduje, będzie wiedziała na czym to polega bez twoich wielogodzinnych tłumaczeń
Sylwia1900r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 08:52   #2882
martikaj
Zakorzenienie

Śylwia, ona książkę czytała, tylko nie potrafi sama, musi mieć konkretne manu, plan na cały dzień bo nie daje rady sama.
martikaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 09:13   #2883
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lorenai Pokaż wiadomość

A płynów wystarczająco przyjmujesz? Ciepła woda na czczo i te sprawy nie działają? Środków aptecznych bym nie polecała, bo przy dłuższym stosowaniu mogą rozleniwić jelita, ale ziołowa herbatka w sytuacji kryzysowej raz na jakiś czas może by pomogła. Ja na początku III miałam inne problemy - po owocach i generalnie po skrobi wzdęcia i bóle brzucha, trochę mi przeszło, chociaż teraz widzę, że węgle to złooo, skoro jelita reagują na nie wręcz chorobą.
ano przyjmuję .. piję dużo dosyć... A sposoby na zaparcia już chyba wszystkie próbowałam i woda i woda z cytryną itp.. dupa blada. Wiesz, miałam na myśli jeszcze bardziej hardcorowy sposób niż farmaceutyki ale o 1 w nocy miałam fuksa i zaliczyłam porcelankę

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
Śylwia, ona książkę czytała, tylko nie potrafi sama, musi mieć konkretne manu, plan na cały dzień bo nie daje rady sama.
Nie brałabym się za układania komuś menu , wytłumacz jej łopatologicznie co jest wskazane do spożycie itp nakreśl ogólnie szpic jadłospisu -słownie i tyle- bez przesady żeby dorosła osoba nie umiała sobie zrobić planu- mimo braku czasu itp

Fasolko- może się zaczął źle dzień ale może lepiej skończy? oby. U mnie piękna pogoda, wstaję i zaczynam się powoli pakować, poza tym muszę lecieć coś kupić współlokatorce na pożegnanie i w podzięce za dobre mieszkanie z nią, bo faktycznie lux dziewczyna. Ja od niej wczoraj dostałam - już na "nowe" mieszkanie- stoliczek ---- ale takie na podanie śniadania do łożka- ależ pocieszny on oraz zestawy kuchenny- wymarzony...fartuszek i komplet ściereczek. O jakże mi tym dobrze poczyniła bo faktycznie wszystko to miałam kupować
Zjadłam już wieśniaka , piję paskudny napój energetyczny- lajt jakby ktoś miał ale i zabieram się do roboty.

Miłego

a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle

-fasolinno-

siestowo

Milennka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 09:29   #2884
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

Czesc Chudzinki

Cytat:
Napisane przez Milennka03 Pokaż wiadomość
dzięki ,oj dziś naprawdę trza mi pocieszenia ,bo dawno tak podle się nie czułam, brzuch mam jak 9 miesiąc ,twardy a kupki jak nie było tak nie ma, jeśli do jutra nic to będę zmuszona do drastycznych kroków o których naprawdę nie chcecie czytać

Quiche w piekarniku się piecze, nawet głodna nie jestem i się zastanawiam po co go w ogóle robię. Najchętniej bym wpierniczyła coś zakazanego ale oczywiście nie zrobię tego bo by mnie wyrzuty potem zeżarły.
Mam imprezę pożegnalną za tydzień w piątek w pracy z racji rozwiązania naszej filii, duża grupa osób, mamy iść gdzieś wynająć lokal i się zabawiać. Już dziś powiedziałam naszej szefowej że jak będzie rezerwowała itp to żeby mnie nie brała pod uwagę jeśli chodzi o spożycie obiadu. Nie chce jak wszyscy jeść schabowego ociekającego tłuszczem + ziemniaki i kapuchę ,najwyżej sobie jakieś sałatki zamówię czy coś z grilla i już. Nie zrobię wyjątku nawet wtedy

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

raczej tak ,bo koleżanka mieszka koło Bochni i była tam w Tesco ze 3 dni temu i też zakupiła więc pewnie są prawie wszędzie, w Krk na pewno. Właśnie zaraz będę wyciągać quiche ze piekarnika, nieco się zagapiłam i przypaliłam ale ciekawe jak będzie z tej formy odchodzić, mam nadzieję że dobrze
Brawo
Dzieki za info, jak mi starczy sil dzisiaj po robocie to sie kopsnę na Kapelanke, ale to zdradliwe, bo tam zawsze cos w F&F kupie

Cytat:
Napisane przez Iloa Pokaż wiadomość
Powolutku do przodu.Dukam grzecznie.
Podczytuję regularnie i czerpie motywację z forum pełnymi garściami.
Siedzę cicho bo jem proste rzeczy, ale jutro planuje racuchy.
Poza tym szykuję się do sobotniego meczu Korony (trzeba kupić nową koszulkę , uprać szalik, przypomnieć sobie kibicowskie przyśpiewki , kupić przybory szkolne na coroczną zbiórkę kibiców dla biednych dzieci - )
Ale fajnie

Cytat:
u mnie wczoraj wieczorem też padł i nawet wejść na stronę się nie dało.
o kurcze- to mnie pobiłaś ,bo ja "tylko" 10 A jakie ? bo ja:
bananowy, toffi, śmietankowy, malaga,marcepan, czarna porzeczka,piernikowy, miodowy,rumowy, pomarańcza Ciekawe czy będą zjadliwe
oo, daj znac jak ten, bo sie na niego napalam
Cytat:
Napisane przez kmb1 Pokaż wiadomość
Bo nie mam dostępu do wagi, mieszkam chwilowo u kogoś innego i ten ktoś nie ma wagi.
Zaczęłam liczyć kcal w ogóle tydzień temu więc to jeszcze nie jest obsesja. Chciałam sprawdzić stosunek węgli/tłuszczu i białka w niektórych produktach, znalazłam stronę ilewazy.pl i tam wszystko się samo zlicza, zakochałam się w tej stronce. To taka chwilowa fascynacja. Stroną, nie kaloriami. No i bardzo wolno mi leci waga, częste zastoje, więc staram się znaleźć przyczynę.
Zcznij od ograniczenia tego bialka, moze sie waga ruszy.

Cytat:
Kruche ciastko, potwierdzam, mi też się bardziej spodobało to oszukane - i wzrokowo i jak wyobraziłam sobie tłuste placki ziemniaczane nasączone sosem, to - bleee.
No tak, a smakowalo bardzo fajnie
Wiec fakt, ze to bylo bez tluszczu jest swietny

A w ogole, to wczoraj mialam dzien P, wiec wymieszalam otreby z zmielonym cyckiem, jajkiem, musztarda, przyprawami i pietruszka i wyszly takie fajne placki
Stary 2012-08-31, 09:36   #2885
Sylwia1900r
Wtajemniczenie

Cytat:
No to tą drugą różową, przeca tam jest wymienione co możemy jeść a czego nie można i z tego komponujemy potrawy.

Tą książkę posiadam i jest tu dość rozmaitych przepisów, niech ją zdobędzie.
http://www.matras.pl/nie-potrafie-sc...a-polakow.html

Przepraszam bardzo, ale jak widać koleżanka nie ma żadnej motywacji, i nie pomożesz jej skoro sam Doktor jej nie przekonał.
Stary 2012-08-31, 09:38   #2886
martikaj
Zakorzenienie

Dziewczyny macie rację, ona sama musi bardzo chcieć i nie można komuś podawać na tacy wszystkiego.
Stary 2012-08-31, 09:43   #2887
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kruche Ciastko Pokaż wiadomość
Dzieki za info, jak mi starczy sil dzisiaj po robocie to sie kopsnę na Kapelanke, ale to zdradliwe, bo tam zawsze cos w F&F kupie
no-ja kupiłam-bluzkę

a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle

-fasolinno-

siestowo

Stary 2012-08-31, 10:48   #2888
Lorenai
Raczkowanie

Milenka - a te sprzęty na wagę to metalowe, czy sylikonowe? Dziewczyny, jakby któraś słyszała, że gdzieś w promocji są silikonowe formy, to ja poproszę o cynk.

Lorenai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 11:02   #2889
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

Cytat:

Dziewczyny poprosiła mnie koleżanka o pomoc, rodziła dziecko w tym czasie co ja i nie może schudnąć, robiła badania niby oki. Ćwiczy, je jakieś żarcie na parze, przepraszam że tak piszę ale gotowane cycki codziennie czy na parze to dla mnie jakiś koszmar, przecież my takie pyszności jemy i nie głodujemy. U niej waga stoi, brzuch spory, uda, tyłek, prosi o pomoc, ale taka konkretną. Chce żeby menu jej przygotować na kilka dni itp. itd. Zastanawiam się bo jednak każda z nas dietuje na własną odpowiedzialność a ja nie jestem dietetykiem, każdy organizm jest inny, nie wiem czy się zgodzic, co myślicie?
A karmi piersia jeszcze? Nie wiem ile Wasze aniolki maja lat obecnie

Ja bym nie ukladala komus jadlospisu, jak bedzie miec pretensje pozniej to do Ciebie niestety...

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Milenka - a te sprzęty na wagę to metalowe, czy sylikonowe? Dziewczyny, jakby któraś słyszała, że gdzieś w promocji są silikonowe formy, to ja poproszę o cynk.
Loreani, daje cynk Beda tutaj:

http://www.amercom.com.pl/ale-pychot...linarnych.html

Obecnie sa foremki, za jakis tydzien bedzie forma sili do tarty za 9,95, a za 3 tygodnie keksowka silikonowa chyba za 16zl...
Mam te muffinkowe i sie wybornie sprawdzaja
W kolporterze, empiku, swiat prasy jest ta gazeta.

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
no-ja kupiłam-bluzkę
Maja tam naprawde fajne rzeczy w dobrych cenach
Poka bluzke
Stary 2012-08-31, 11:04   #2890
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
metalowe, typu non stick, taka prostokątna 31,300x21,5 x3,4 kosztowała mnie 4,2 zł

Kur.... nie tylko Tobie Fasolinno się źle zaczął dzień ,ja rozbiłam mój kochany kufel z którego piję wszystko, potem zrypał mi się blender, właśnie sie zbieram żeby go reklamować-Kruche Ciasto- a jednak nie wytrzymał za długotaki dzyndzel odpadł i dupa blada, kurde, tyle miałam zrobić i nie wiem jak wyrobię jak pech to pech

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:

Poka bluzke
pokaże ale potem bo pędzę do Auchan reklamować

-fasolinno-

siestowo

Stary 2012-08-31, 11:06   #2891
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

O kurcze, co za... w zla pore wykrakalysmy
Stary 2012-08-31, 12:02   #2892
martikaj
Zakorzenienie

Milenka, pech faktycznie, ale ten kufel to na szczęcie

Ciacho, właśnie o to chodzi ze nie chcę zeby ktoś miał potem pretensje, nie podejmę się.
Piersią nie karmi już, nasze maluchy maja prawie 15 miesięcy

Dziewczyny, czaję sie też na te foremki, do mufinek nie kupowałam bo mam, kupiłam kiedyś na all, ale keksówkę i do tarty musze koniecznie kupić, tylko trzeba się przyczaić, musze doczytać w który dzien gazetka wychodzi.

Zrobiłam serek topiony z bliku Dukanowej, rewelka, po prostu pyyyycha
Stary 2012-08-31, 12:09   #2893
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

Cytat:

Ciacho, właśnie o to chodzi ze nie chcę zeby ktoś miał potem pretensje, nie podejmę się.
Piersią nie karmi już, nasze maluchy maja prawie 15 miesięcy

Dziewczyny, czaję sie też na te foremki, do mufinek nie kupowałam bo mam, kupiłam kiedyś na all, ale keksówkę i do tarty musze koniecznie kupić, tylko trzeba się przyczaić, musze doczytać w który dzien gazetka wychodzi.

To duze szkraby juz

Ja Ci napisze wieczorem kiedy ktora gazetka wychodzi, bo mam ja w domu
Stary 2012-08-31, 12:10   #2894
kmb1
Zakorzenienie

Kruche Ciastko, dzięki za radę, spróbuję, za kilka dni zobaczymy co z tego wyjdzie

WYMIANA

WISHLISTA

jest : 75kg ---razem z Ewą Chodakowską--- będzie : 55kg
kmb1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 12:18   #2895
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

Cytat:
Napisane przez kmb1 Pokaż wiadomość
Kruche Ciastko, dzięki za radę, spróbuję, za kilka dni zobaczymy co z tego wyjdzie
Jak Ci waga dzieki temu drgnie to bedziesz miala podkladke, ze lepiej mniej tego biala jesc
A jak nie, to bedziemy kombinowac dalej.
Stary 2012-08-31, 12:29   #2896
martikaj
Zakorzenienie

Ciacho dzięki, to czekam na info
Stary 2012-08-31, 12:53   #2897
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:

nie nie ,to był mój ulubiony- kupiony na giełdzie staroci, takiego juz nie dorwę

widziałam ten przepis moze kiedyś się skuszę skoro z jej BLIKU

-fasolinno-

siestowo

Stary 2012-08-31, 13:13   #2898
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

A ta znow literowy szpieg
Stary 2012-08-31, 13:19   #2899
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
A ta znow literowy szpieg
no a miałam przestać, ok to był przedostatni raz

-fasolinno-

siestowo

Stary 2012-08-31, 13:28   #2900
_Trufla_
Rozeznanie

KRUCHA podasz przepis na to szukane danie drwala?

wybaczcie babeczki, że ja dziś tak bezpośrednio ale @ u mnie na całego i czuje się jak ścierka i ryczec mi sie chcę i wszystko jest do D....

idę do swojego kąta

Miłego
Stary 2012-08-31, 13:41   #2901
Sylwia1900r
Wtajemniczenie

Opowiem wam coś, teraz po czasie, bo mnie to napawa śmiechem i muszę się tym podzielić

Około trzech tygodni temu zaczęły mnie pobolewać plecy z tyłu kręgosłupa i dość nisko, tak w talii i trochę po prawej stronie. Raz ból był silniejszy, to znowu przechodził i powracał znowu. Najlepiej czułam się leżąc w ciepłym kocu w nocy podczas snu, jak rano wstałam to po kilku godzinach ból wracał.
No to pomyślałam sobie że to nerki od diety właśnie, no bo co innego właśnie, jak dukan tak straszy i straszy... więc pobiegłam do apteki już w głowie miałam diagnozę a przed oczami przeszczep... i kupiłam "Żurawit" i jakąś tam moczopędną herbatę coby ta złogi z nerek wypłukać i uniknąć przeszczepu
Piłam dużo wody i tą moczopędną herbatę ale do lekarza zapisałam się, no i byłam w Poniedziałek.
Lekarz opukał mi tam plecy nad majtkami ze wszystkich stron, nadal czułam ból, wypytał czy siedziałam na czymś zimnym, o klimatyzacje, o przeciągi w domu i postawił diagnozę "Lekkie Zapalenie Korzonków", ale leciutkie bo funkcjonowałam codziennie w pracy bez zarzutu.
Ja mu powiedziałam o obawie o nerki, to prawie mnie wyśmiał, że objawy ewidentnie wskazywały na kręgosłup a nie narządy.
Więc straciłam pieniądze na nie te leki co trzeba, bo tych moczopędnych nie potrzebowałam , a za to mogłam kupić jakiś żel do wcierania przeciwzapalny i bez lekarza by się obyło.
Nerki mam w porządku, a ból po wizycie od razu przeszedł
Stary 2012-08-31, 13:51   #2902
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

Cytat:
Napisane przez _Trufla_ Pokaż wiadomość
KRUCHA podasz przepis na to szukane danie drwala?

wybaczcie babeczki, że ja dziś tak bezpośrednio ale @ u mnie na całego i czuje się jak ścierka i ryczec mi sie chcę i wszystko jest do D....

idę do swojego kąta

Miłego
biedaku
ja zrobilam tak:

zmielilam dwa cycki, dodalam jajko, zszatkowana na duzych oczkach mala cukinie, pietruszke i czosnek, pol lyzki maizeny i przyprawy do smaku.

I to na mocno rozgrzany teflon, na cienkie placuszki, bo wtedy sa soczyst i cukinie sie nie przypala.

A sos to cebula zeszklona, na to kurki w kawalkach, podduszone w wodzie lub bulionie przez 10 minut i zalane jogurtem z pol lyzki maizeny. Ja dodalam jeszcze sol, curry, imbir i galke muszkatolowa, bo taki smak kurek lubie, ale to juz jak kto woli.
I tz powiedzial, ze lepsze byloby bez cebuli

Edytowane przez Kruche Ciastko
Czas edycji: 2012-08-31 o 13:53
Kruche Ciastko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 14:06   #2903
_Trufla_
Rozeznanie

Cytat:
biedaku
ja zrobilam tak:

zmielilam dwa cycki, dodalam jajko, zszatkowana na duzych oczkach mala cukinie, pietruszke i czosnek, pol lyzki maizeny i przyprawy do smaku.

I to na mocno rozgrzany teflon, na cienkie placuszki, bo wtedy sa soczyst i cukinie sie nie przypala.

A sos to cebula zeszklona, na to kurki w kawalkach, podduszone w wodzie lub bulionie przez 10 minut i zalane jogurtem z pol lyzki maizeny. Ja dodalam jeszcze sol, curry, imbir i galke muszkatolowa, bo taki smak kurek lubie, ale to juz jak kto woli.
I tz powiedzial, ze lepsze byloby bez cebuli
dziękuję Ci dobra kobieto
Stary 2012-08-31, 14:10   #2904
kmb1
Zakorzenienie

Cytat:
Jak Ci waga dzieki temu drgnie to bedziesz miala podkladke, ze lepiej mniej tego biala jesc
A jak nie, to bedziemy kombinowac dalej.
Za tydzień ważenie a teraz ograniczam białko. Zobaczymy, będę informować Dzisiaj znowu dzień P. Właśnie wypiłam kawę zaparzaną w kawiarce z mlekiem 0%. Zawsze piję rozpuszczalną. Powiem, że "prawdziwa" jest lepsza, ma mocniejsze pobudzające działanie, ale śmierdzi takim palonym drewnem w każdym razie, może być. Dobrze że mi smakuje, przynajmniej zaoszczędze sobie szukania po sklepach ulubionej rozpuszczalnej kawy (ciężka dostępność).

WYMIANA

WISHLISTA

jest : 75kg ---razem z Ewą Chodakowską--- będzie : 55kg
kmb1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 14:17   #2905
Milennka03
Zakorzenienie

a ja niezrażona porannymi katastrofami działam ,robię na wieczór nadziewane papryki w sosie pieczarkowym ,a w piekarniku dochodzą muffiny ,część z budyniem , cukinią i owocami goji... Może przyjaciel się nie otruje

-fasolinno-

siestowo

Stary 2012-08-31, 15:53   #2906
asiulek2012
Raczkowanie

witajcie!
Dziewczyny nie wiem co się dzieje.Od 2dni jestem strasznie wypompowana, jak by mnie autobus przejechał, mam ochotę ciągle spać piję dużo kawy żeby się ocknąć ale nie wiele pomaga. witamniy nawet zaczęłam łykać.... powiedzcie mi jakie jest wasze tempo chudnięcia powiedzmy na tydzień???? dziś mija 3 tydzień jak jestem na diecie i straciłam 7 kg oczywiście bardzo się cieszę ale czy to nie za szybko?????
cel - 60kg

walka z wypadaniem włosów!!!
mikstura: olej rycynowy+nafta kosmetyczna+żółtko
picie pokrzywy i skrzypu

Edytowane przez asiulek2012
Czas edycji: 2012-08-31 o 15:55
asiulek2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 16:25   #2907
Caramelli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiulek2012 Pokaż wiadomość
witajcie!
Dziewczyny nie wiem co się dzieje.Od 2dni jestem strasznie wypompowana, jak by mnie autobus przejechał, mam ochotę ciągle spać piję dużo kawy żeby się ocknąć ale nie wiele pomaga. witamniy nawet zaczęłam łykać.... powiedzcie mi jakie jest wasze tempo chudnięcia powiedzmy na tydzień???? dziś mija 3 tydzień jak jestem na diecie i straciłam 7 kg oczywiście bardzo się cieszę ale czy to nie za szybko?????
Nie sądzę, żebyś za szybko chudła, niemalże dwa kilo poszły w trakcie I fazy. Ja mam podobne tempo chudnięcia.

Niestety Dziewczyny, ja dzisiaj zasługuję na baty. 12 dzień diety, szef odchodzi na emeryturę i zrobił pożegnanie w pracy-zjadłam kawałek tortu szwarcwaldzkiego
Ale teraz jem kurczakowego cyca z patelni z curry i jogurtem i wracam na właściwe tory. Straszne mam wyrzuty sumienia... trudno, zgrzeszyłam, więcej nie będę.

KEEP GOING, DON'T STOP.

Caramelli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 17:51   #2908
Aiesha
Rozeznanie

witam wszystkie Dukanki i melduję posłusznie, że od dnia dzisiejszego wracam na dobrą drogę odchudzania
4dni I fazy, a później do grudnia... DAM RADĘ
mam nadzieję, że w trudnych chwilach znajdę w Was oparcie...

pozdrawiam wszystkie gorąco i życzę wytrwałości w dążeniu do wymarzonej wagi

wzrost 176cm
start: 92
kolejne podejście: cel 1: "85"
cel 2: 83
cel 3: 79
do wakacji
cel 4: ...
Aiesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 18:45   #2909
martikaj
Zakorzenienie

Cytat:
nie nie ,to był mój ulubiony- kupiony na giełdzie staroci, takiego juz nie dorwę

widziałam ten przepis moze kiedyś się skuszę skoro z jej BLIKU
Oj to szkoda, myślałam że kupisz gdzieś taki.

BLIKU hehe, dobre
Stary 2012-08-31, 18:46   #2910
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aiesha Pokaż wiadomość
witam wszystkie Dukanki i melduję posłusznie, że od dnia dzisiejszego wracam na dobrą drogę odchudzania
4dni I fazy, a później do grudnia... DAM RADĘ
mam nadzieję, że w trudnych chwilach znajdę w Was oparcie...

pozdrawiam wszystkie gorąco i życzę wytrwałości w dążeniu do wymarzonej wagi

-fasolinno-

siestowo

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości