Bo wszystkie PMki to jedna rodzina, a już za rok wybije TA godzina :D PM2013 cz. 22 ! - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-12, 22:09   #2881
myszonka88
Zakorzenienie

Dot.: Bo wszystkie PMki to jedna rodzina, a już za rok wybije TA godzina :D PM2013 cz

Ja już uciekam spać, bo Tżcisko wraca do domku A rano trzeba wstawać, DOBRANOC

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 22:12   #2882
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Dot.: Bo wszystkie PMki to jedna rodzina, a już za rok wybije TA godzina :D PM2013 cz

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
Dobranoc

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 22:13   #2883
burlesque90
Zakorzenienie

Cytat:
"Śpijcie" dobrze

burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 22:20   #2884
mala_biegaczka
Zakorzenienie

burlesque oglądam suknie w kambelinie w cabanowie i strasznie spodobał mi się model Anetta(podstrona 1) w kolekcji 2012 i Fabiola(podstrona 7) Mam koleżankę tam, to napiszę najpierw do salonu i potem do niej czy się ze mną przejdzie, bo mi się one mega podobają. Tylko może najpierw zapytam o ceny

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2012-08-12, 22:23   #2885
dahna1990
Zakorzenienie

Zmykam spać dobranoc
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 22:23   #2886
perfuzja
Zakorzenienie

Ale się rozpisałyście. Szczerze - nie rozumiem problemu z "namaszczaniem" do zakładania wątku. Widzę to raczej jako uwiązanie do komputera przy wykańczaniu poprzedniego niż jakiś szczególny zaszczyt.

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
Dokładnie. Niedługo będzie 9 miesięcy.
Mnie już zostało mniej...

Cały czas chodzi mi po głowie kwestia filmu. I w zasadzie głównym, co mnie na razie blokuje to to, że nie chce, żeby kręciło mi się za dużo osób po domu, zwłaszcza przy przygotowaniach.
Jak widzicie film, który części przygotowań nie ma w ogole i zaczyna się od wyjścia z domu na przykład?
Stary 2012-08-12, 22:24   #2887
burlesque90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
burlesque oglądam suknie w kambelinie w cabanowie i strasznie spodobał mi się model Anetta(podstrona 1) w kolekcji 2012 i Fabiola(podstrona 7) Mam koleżankę tam, to napiszę najpierw do salonu i potem do niej czy się ze mną przejdzie, bo mi się one mega podobają. Tylko może najpierw zapytam o ceny
Fabiolę mam nawet zapisaną w swoim folderze sukien A Anettę zaraz zobaczę Tam to nawet ja mogłabym z Tobą się przejść przecież

Anetta też jest bardzo ładna

Idę spać
Więc do jutra i dobranoc

Edytowane przez burlesque90
Czas edycji: 2012-08-12 o 22:32
burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-12, 22:32   #2888
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Ale się rozpisałyście. Szczerze - nie rozumiem problemu z "namaszczaniem" do zakładania wątku. Widzę to raczej jako uwiązanie do komputera przy wykańczaniu poprzedniego niż jakiś szczególny zaszczyt.

Mnie już zostało mniej...

Cały czas chodzi mi po głowie kwestia filmu. I w zasadzie głównym, co mnie na razie blokuje to to, że nie chce, żeby kręciło mi się za dużo osób po domu, zwłaszcza przy przygotowaniach.
Jak widzicie film, który części przygotowań nie ma w ogole i zaczyna się od wyjścia z domu na przykład?
Kiedyś w ogóle nie kręcili przygotowań. Choć mi akurat się bardzo podoba taki reportaż od samego początku.
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 22:32   #2889
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez burlesque90 Pokaż wiadomość
Fabiolę mam nawet zapisaną w swoim folderze sukien A Anettę zaraz zobaczę Tam to nawet ja mogłabym z Tobą się przejść przecież

Anetta też jest bardzo ładna
Fabiola jest u mnie w mieście w komisie za 2100zł. Tylko nie mój rozmiar bo 34/36 :/ Ale jest nieziemska
Możemy iść razem

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2012-08-12, 22:34   #2890
anemonka99
Rozeznanie

Hej. Widzę, że znowu jakieś nowe ustalenia, fajnie może atmosfera będzie przyjemniejsza. Z mojej strony jako w zasadzie nowej osoby tutaj szukającej inspiracji i doradztwa życyzłabym sobie mniej offtopowania i pisania o jakiś głupotach niż o tematach ślubnych... Przebijanie się w gąszczu jakiś niepotrzebnych postów jest naprawdę męczące jak się chce uzyskać konkretne informacje, oraz w momencie kiedy nie śledzi siewizażu 24h.

Dobranoc
Stary 2012-08-12, 22:38   #2891
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedyś w ogóle nie kręcili przygotowań. Choć mi akurat się bardzo podoba taki reportaż od samego początku.
Mnie też się podoba, jak oglądam u kogoś Ale obawiam się, że u mnie skończyłoby się na tym, że miałabym naburmuszoną minę i byłabym wściekła, że jeszcze nie wyglądam jak trzeba, a tu się mnóstwo ludzi kręci wokół i co gorsza filmują wszystko.
Fotograf zdecydowanie mi wystarczy
Stary 2012-08-12, 22:47   #2892
anemonka99
Rozeznanie

Cytat:
Mnie też się podoba, jak oglądam u kogoś Ale obawiam się, że u mnie skończyłoby się na tym, że miałabym naburmuszoną minę i byłabym wściekła, że jeszcze nie wyglądam jak trzeba, a tu się mnóstwo ludzi kręci wokół i co gorsza filmują wszystko.
Fotograf zdecydowanie mi wystarczy
oj tam, grunt to pozytywne nastawienie, poza tym obsługa typu foto/kamera są tacy że rozluźniają atmosferę Tak dobierają momenty i takie zdjecia/fragmenty filmu dobierają które są najkorzystniejsze
Stary 2012-08-12, 22:52   #2893
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anemonka99 Pokaż wiadomość
oj tam, grunt to pozytywne nastawienie, poza tym obsługa typu foto/kamera są tacy że rozluźniają atmosferę Tak dobierają momenty i takie zdjecia/fragmenty filmu dobierają które są najkorzystniejsze
Znam siebie, więc proszę nie próbujcie mnie przekonywać, że będę się z tym dobrze czuła. Jak jestem zdenerwowana, to robię się niemiła, szczególnie dla obcych osób.
Pytałam tylko co sądzicie na temat filmu, bez przygotowań, bo większość, ktore oglądałam to w 50% przygotowania.

To co napisałam wyżej nie miało być niemiłe Tylko jak pomyślałam o domu pełnym kamerzystów to mi się aż się cała napięłąm i wyszło jak wyszło, więc rozumiecie

Edytowane przez perfuzja
Czas edycji: 2012-08-12 o 23:00
perfuzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 23:06   #2894
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Znam siebie, więc proszę nie próbujcie mnie przekonywać, że będę się z tym dobrze czuła. Jak jestem zdenerwowana, to robię się niemiła, szczególnie dla obcych osób.
Pytałam tylko co sądzicie na temat filmu, bez przygotowań, bo większość, ktore oglądałam to w 50% przygotowania.

To co napisałam wyżej nie miało być niemiłe Tylko jak pomyślałam o domu pełnym kamerzystów to mi się aż się cała napięłąm i wyszło jak wyszło, więc rozumiecie
Rozumiemy Niektórzy po prostu nie mają marcia na szkło i się spinają bardzo kamerzystom - ja sama jestem przerażona tym faktem, ale mimo to chcę mieć kamerzystę, bo może to powstrzyma mnie od moich ataków histerii i paniki

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2012-08-12, 23:11   #2895
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
Cicho bo mnie wykreślą i dopiero będzie! Ślub mi przyjdzie odwoływać no bo jak to tak bez wpisu do kalendarza?!
Cytat:
Ostatnio to Kaczuszka została wręcz namaszczona do zakładania wątku. Nie pier.ol więc głupot.

Cytat:
Może dlatego że ostatnimi czasy to dużo się do mnie tu aluzji puszcza i nie koniecznie miło i przyjaźnie jestem traktowana. A teraz każdy będę mógł byc ode mnie wolny. Generalnie to jak komus bardzo przeszkadzam to piszcie to mogę całkiem stąd tyłek zabrać.
Cytat:
To Ty mnie jako pierwsza zaczęłaś pouczać jak mam wychowywać moje dzieci. Gdzie ja mam ich 3 i 26 lat a Ty podłóg mnie to nie obraź się ale jesteś siksą. I to Ty nie wiem skąd wytrzasnęłaś że mam problem z alkoholem. Kto więc komu i co wypomina? Bo jakoś nie wiem. Ja powiedziałam dziś tyle że chamskie jest pisać półsłówkami na forum głównym tak aby rozumiała się grupa kilku osób. A odstało mi się za to i wciąż dostaje do teraz. A cóż ja takiego obraźliwego napisałam? Prawdę?
Generalnie miałam odpisać na te posty ale zanim doszłam do końca wątku to zrobiłam się taka senna, że juz mi się odechciałoMoże to i lepiej bo bym bardzo niemiło odpisała. I bardzo dobrze, że mnie wczoraj nie było bo bym chyba bana dostała

Cytat:
Napisane przez blondii91 Pokaż wiadomość
kupilam buty... takie jak na zdjeciu tylko w kolorze srebrnym

baaardzo ladnie sie prezentuja
fajne

Cytat:
Aaaaa!!! Zapomniałabym. Zostało mi 300 dni do ślubu

Cytat:
Napisane przez asia_28w Pokaż wiadomość
Witam się po weekendzie (prawie)
Nie nadrabiam, (przynajmniej na razie nie), ale chciałam Wam zdać krótką relację z wesela
Przede wszystkim testowałam fryzjerkę i makijażystkę, pod kątem własnego ślubu. Makijażystki jestem pewna w 100%, makijaż był perfekcyjnyW szoku byłam jak się zobaczyłam w lustrze, dokleiła mi kępki rzęs, super to wyglądało i makijaż trzymał się do samego rana.

Z fryzury też jestem mega zadowolona, bardzo mi się podobała i trzyma się do tej pory, mimo, że spałam w upiętych włosach, chyba zostanę jeszcze w niej na poprawiny bo wygląda idealnieJedyne co mnie u fryzjera zraziło to fakt, że umówiona byłam na 10, a siadłam na fotel dopiero 10:40;/ I troche się stresowałam czy zdążę na 12 do kosmetyczki, ale fryzjerka ma mega w prawę i w pół godziny mi wszystko upięła więc wszystko dobrze się skończyło

Ślub był piękny, kilka razy się wzruszyłam i aż się boję co będzie na moim własnym. Pomagałam Tżtowi odbierać prezenty i jak zobaczyłam podczas życzeń jak Pmka tuliła swoją babcię, albo Pan Młody siostrę to od razu mi się płakać chciało, nie wiem jak ja to przeżyję za rok.

Wesele było super, szkoda tylko, że strasznie sobie załatwiłam stopyKupiłam sobie na wytestowanie silikonowe poduszeczki do butów i na początku miałam wysokie obcasy i w nich było wszystko ok. Później przebrałam buty na niższe i przekleiłam poduszeczkę z tamtych butów. Długo tańczyłam i jak wróciłam do stołu, zsunęłam szpilki...tak ich potem nie włożyłam. Razem z tymi wkładkami miałam za ciasne te drugie butyNa początku tego nie czułam, dopiero jak zdjęłam buty, tak mi napuchły, że do tej pory jeszcze mi opuchlizna nie zeszła. Resztę wesela przesiedziałam a jak miałam dojść do auta i potem z auta do domu to myślałam, że się popłaczę z bóluMuszę jeszcze poodpoczywać, bo dziś poprawiny, byle by na nie dojść bo o tańcu nie ma mowy
Super, że weselicho się udało i byłaś zadowolona z makijażu i fryzury
Cytat:
Oglądam po raz kolejny film z wesela przyjaciółki i już wiem, że MUSZĘ mieć film ze swojego. Jednak same zdjęcia nie oddają w pełni klimatu.
a widzisz
Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Witam się i biorę się za nadrabianie

Z bieżących spraw powiem tylko:

MAMY ZAKLEPANĄ GODZINĘ W KOŚCIELE

Cytat:
9 miesięcy 13 dni do ślubu.

Dobry wieczórMiałam nie nadrabiać ale jak przeczytałam kilka stron to aż się we mnie zagotowało i tak doszłam do końca wątku
Co do poczty to z tego co widze to jest już założona, więc moje zdanie na jej temat jest zbędneOgólnie to jest mi raczej obojętna bo ja tam nie będę się udzielaćDobrze, że ten klub jednak został usunięty z pierwszego postaMam nadzieję, ze teraz już nie będzie żadnych zgrzytów
Weekend spędziłam z Tż-tem także zaliczam go do udanychW rodzinie coraz częściej pojawia się temat ślubuNie wiem czy Wy tak macie ale jak ktoś mnie o coś pyta, np. co mamy załatwione albo czy szukałam już suknię to jakoś tak chłodno odpowiadam tak jakby mnie to w ogóle nie dotyczyło. Tak jakby nie dociera to jeszcze do mnie, że wszyscy pytaja się o mój ślub

Hm... chyba miałam coś jeszcze napisaćJestem tak padnięta, że ledwo patrzę na oczy. Byliśmy dzisiaj nad morzem połazić i tak strasznie zmarzłam.. i do tej pory nie mogę się rozgrzać i gardło mnie boliMarzę o ciepłej kołderce
także dobranoc wszystkim
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 00:14   #2896
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciukunia Pokaż wiadomość
Oglądałam ta salę na internecie i słyszałam opinie od znajomych, którzy tam pracowali, ale nie pamiętam juz teraz jakie Sala bardzo przytulna, ładnie się prezentuje. Jedna z lepszych w Kielcach jeśli chodzi o wystrój A reszta - nie wiem, nie byłam tam.
My mamy ślub w Patverze
Śliczne miejsce a kościół już macie wybrany?

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
O właśnie! Zapomniałabym... śnił mi się dzisiaj największy koszmar ślubny jakikolwiek miałam Chyba przez tą rozmowę wczoraj z Tż-tem, śnił mi się już kościół i przysięga. Śniło mi się, że mszę odprawiał jakiś nieznany ksiądz, murzyn. Był też jakiś chór, który całą mszę śpiewał i leciały jakieś slajdy z murzynami w Afryce. Tż miał taką minę jakby miał mnie zaraz zabić. Ciągle się na mnie wydzierał. Jak wszyscy wstawali w kościele to on sobie siedział i w ogóle usiadł gdzieś dalej a ja sama siedziałam na środku Potem z taką łaską przyszedł jak ksiądz pytał nas przed przysięga czy chcemy zawrzeć związek małżeński itd. Usiedliśmy i chciałam go wziąć za rękę a on mnie tak odepchnął, że wszyscy to widzieli zaczął się na mnie drzeć żebym go nie dotykała... Ksiądz gadał kazanie a ja płakałam, że nie tak wyobrażałam sobie piękny ślub. Potem nagle wszyscy wyszli z kościoła przed przysięga bo ksiądz stwierdził, że zrobimy małą przerwę. Poszliśmy do mnie do domu z gośćmi. Pogodziłam się z Tż-tem. Pamiętam, że w prezencie dostaliśmy duże łoże No i była już chyba 21.00 więc postanowiliśmy wrócić do kościoła i w końcu dokończyć tą mszę i przysięge a tam kościoł zamknięty i kościelny mówił, że już za późno bo ksiądz poszedł już spać
jak scenariusz do czarnej komedii gratuluję wyobraźni

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wyszła propozycja o założeniu poczty, jak u PM 2012, powiedzcie co o tym sądzicie i czy jesteście za - jeśli będzie większość chętnych, założę takową.

Proszę o umieszczanie opini większą czcionką i innym kolorem, żeby nie przeoczyć zdania żadnej z Was.
ja chciałam napisać, że to dobry pomysł, ale widzę, że zostało postanowione beze mnie :P

Cytat:
Aaaaa!!! Zapomniałabym. Zostało mi 300 dni do ślubu

Cytat:
Super! Jak po raz pierwszy zobaczyłam dzisiaj 8 miesięcy

Mnie weekend minął bardzo fajnie - na działce z rodzicami i choć pogoda nie dopisała to meeeeega wypoczęłam. A teraz siedzę w pracy i mi już tak oczy lecą, że makabra a tu jeszcze do 7 trzeba wytrzymać

mama 2015 i 2018
acidka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 05:18   #2897
Anev0
Zakorzenienie

dzień dobry w poniedziałek)

Ślub

ŻONKA
Anev0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 06:56   #2898
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Jestem za. I nie będzie zgrzytów, że Antilia "namaściła" do zakładania wątku melleczkę, bo ją lubi (sorry Antilia nie wiem czy mnie lubisz, tak mi przysżło do głowy) i są w Klubie.
Lubie Cie, więc spoko - już Ci kiedyś pisałam, że mi w oko wpadłaś, bo podobny gust mamy
Cytat:
Tylko, że może jej wtedy nie być na wizażu.

Ja jestem za pomysłem, aby było to ustalane na bieżąco przy wykańczaniu wątku. Dla mnie to nie robi różnicy kto zakłada wątek, ale może są dziewczyny które by go chciały kiedyś założyć.
To jest moim zdaniem najlepszy pomysł, a żeby nie było, że ktoś w kółko zakłada wątki to najlepiej, żeby pierwszeństwo miały te co nie zakładały lub założyły najmniej wątków

Ja sie witam i zmykam, nie wiem czy się dziś do kompa dorwe jeszcze :P

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 08:16   #2899
perfuzja
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny
Ale tu cicho z rana, mimo ze poniedzialek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-13, 08:21   #2900
acidka
Zakorzenienie

Dzień Dobry

mama 2015 i 2018
acidka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 08:27   #2901
dahna1990
Zakorzenienie

witam się i zmykam do pracy
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 08:28   #2902
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
No dobra, zrobiłam wstępną listę. I jest dłuuga. Już nie moge patrzeć na suknie.
A Madonna ma tak beznadziejna stronę, że nie przebrnęłam. Pojdę w ciemno

Młoda i Moda:

http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...ara-elena.html

http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...-heledore.html

http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...via-sutil.html

http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...ovias-ina.html
Połowy z nich już w tym salonie nie znajdziesz,bo są wyprzedane wchodzi nowa kolekcja
Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Kogo moje oczy ujrzały?!hej

Normalnie...czytałam i się śmiałam
więc teraz co?Klub PM2013 już klubem nie jest?i już nikt nie będzie tam nigdy przyjmowany tak?
Każda po 2 mc regularnego udzielania się na wątku wchodzi na poczte(ale regularnego jak?jeden post na dzien,tez regularnie?)

A tak w ogóle to dzień dobry
Miałam ciężki weekend,a wczorajszy dzień to już w ogólejak wyjechaliśmy o 6 tak o 23 byliśmy w domu. Zrobiliśmy 663 km
Stary 2012-08-13, 08:31   #2903
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
Połowy z nich już w tym salonie nie znajdziesz,bo są wyprzedane wchodzi nowa kolekcja
No wlasnie Yavanna mnie juz uswiadomila. Szkoda, ze nie pisza takich rzeczy na stronie...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-13, 08:31   #2904
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Dzień dobry poniedziałkowo.
Stary 2012-08-13, 08:36   #2905
myszkakinia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ciukunia Pokaż wiadomość
To niepoważny ten DJ! Skoro wiedział, że w sprawie taiego terminu ma się spotkać, to nie powinien innym dawać go, tylko zatrzymać dla Was z racji tego, że pierwsi byliście! A nie macie innego DJ?

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Umówiłam się na czwartek z innym, zobaczymy

Cytat:
Jakoś do wrześniu, pewnie rozłoże to na jakiś czas, bo wolę mierzyć w tygodniu niz w weekend. A chce chodzic z mamą, więc będziemy musiały się zgrać terminowo
Ja oglądałam trochę sukni w internecie i zauważyłam, że zaczęły mi się podobać takie, na które nigdy nie zwracałam uwagi. Maraton po salonach zaplanowałam na styczeń, bo na razie wydaje mi się za wcześnie. Ty masz jakiś swój typ?

Sorki, nie przebrnęłam do końca i nie zauważyłam, że wkleiłaś swoje typy, więc pytanie nieaktualne

Edytowane przez myszkakinia
Czas edycji: 2012-08-13 o 08:37
myszkakinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 08:38   #2906
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie Yavanna mnie juz uswiadomila. Szkoda, ze nie pisza takich rzeczy na stronie...
I ten salon na takim zadupiu, radzę jechać autem
Cytat:
Dzień dobry poniedziałkowo.
Stary 2012-08-13, 08:52   #2907
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
I ten salon na takim zadupiu, radzę jechać autem
Z rodzicielka i tak raczej wszedzie jezdze autem
Stary 2012-08-13, 08:53   #2908
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

witam się po weekendzie
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 08:54   #2909
Antilia
Uzależnienie

Ja już kompletnie nie wiem co mi sie podoba jeśli chodzi o suknie, jak byłam zobaczyć je w salonach na żywo to te wszystkie koronki, koraliki kamyczki z bliska się wydają takie tandetne a za to te bez ozdób takie łyse - nic mi praktycznie do gustu nie przypadło ;/

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 08:54   #2910
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anemonka99 Pokaż wiadomość
Hej. Widzę, że znowu jakieś nowe ustalenia, fajnie może atmosfera będzie przyjemniejsza. Z mojej strony jako w zasadzie nowej osoby tutaj szukającej inspiracji i doradztwa życyzłabym sobie mniej offtopowania i pisania o jakiś głupotach niż o tematach ślubnych... Przebijanie się w gąszczu jakiś niepotrzebnych postów jest naprawdę męczące jak się chce uzyskać konkretne informacje, oraz w momencie kiedy nie śledzi siewizażu 24h.

Dobranoc
Ten wątek to mimo wszystko nie jest tylko ślubny wątek, piszemy tu o wszystkim, nie tylko o ślubach. Grunt żeby było miło, kulturalnie i przyjemnie

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości