|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000
Heeeeeeeeloł
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Hiehie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000
Cocktail mnie kusiło, żeby ściąć na prosto tak przed ramiona + grzywka ale byłam twardka
![]() ![]() Cindy my w Ciebie wierzymy i musisz dać radę ![]() Pokaż koniecznie włoski ![]()
#2883 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | ||
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta
Cytat:
Czekolada moja wada niewiem co ja ubzduralam że ciemna ma więcej kalorii od jasnej i zawsze do kawy muszę zjeść co mi się zdarza pół tabliczki ale grzech, co? Dzisiaj jedna kosteczka itd:-P A od jutra może jakieś batoniki fitness. Rowerek i zapisać się na bieznie brać linea 20 oraz A6 W ...kurze jednak mam co robić...na sex to nie mam co liczyć hehe ale ponoć zbija 500 kalorii ciekawe? No ale tragedii nie ma hehe ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
![]() Ponoć jak człowiek sięga po słodycze to ponoć jest smutny, a chodzi o to żeby znaleźć sposoby aby nie chodzić smutnym ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ![]()
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Ja już po kolacji było jajko na miękko i bułka z serkiem śmietankowym, pomidorkiem i bazylią z mojego mini ogródka
![]() Jutro na 8 na uczelnie a zawsze miałam poniedziałki wolne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Przerzuc sie na jakis czas na 1800-2000 kcal i nie odmawiaj sobie zbytnio malych smakolykow. Moze wtedy przejda te obsesyjne mysli o jedzeniu. Wkleje Wam link do artykulu o eksperymencie Ansela Keys z Minnesoty 1944 - jest po angielsku, niestety, nie znalazlam tlumaczenia na polski. Najlepiej obrazuje, jaka krzywde wyrzadza obcinanie kalorii ![]() http://www.bulimiahelp.org/book/rest...arvation-study Tak w ogole to witam, dziewczynki ![]() Ja ostatnio na utrzymaniu, pozwalalam sobie troche za bardzo ostatnio, ale nic mi nie przybylo. Wracam do agrafki i reszty treningu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2013-05-13 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
Juz sie zaczelam zastanawiac, co sie dzieje, ze nikt nie pisze
![]() Melduje 8 min buns ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
Paulownia też od dziś planuję agrafkę
![]() ![]()
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zadomowienie
|
hej hej, witam
![]() Ze zdrowiem u mnie trochę lepiej, wiec bede się udzielać. Tez się zastanawiam, co sie podziało z watkiem, że takie pustki, kiedyś zostawić Was na popoludnie to byly ze 3 strony ![]() ![]() Medzik, super, gratuluje wagi ![]() ![]() impressive20, witamy u Nas ![]() ![]() Paulownia, bardzo ciekawy artykuł, też miałam problem z kompulsami, chociaz wydawalo mi się, że dotyczy to tylko bulimiczek. Ale u mnie niestety jak jem wiecej niz 1400 to nie chudnę, wiec odciecie kalorii mi jest potrzebne, muszę tylko jeść zdrowiej, więcej warzyw, mniej wegli. I tak dobrze, ze po tym epizodzie zobjadaniem nie przytyłam jakos mocno; a to dlatego, że mój dobry kolega znalazł sobie dziewczynę, która jest bulimiczką- była u mnie na grillu i poobserwowałam jak ta dziewczyna ŻRE a potem lata do kibla... masakra dziewczyny. A zaczynalo się u niej też od kompulsów, które poczatkowo lekcewazyla. Coctail, musisz dać rade kochana. ja tam Twoj jadlospis dzis? ![]()
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() Nie odzywam się bo nie mam kiedy ![]() Poza tym tabletki mi nie służą, zostało mi 8 do końca opakowania a ja mam okres czy po prostu krwawię już od 1,5 tygodnia. Tak mocno że tampony muszę używać. Brzuch napierdziela, pełno krost mam na twarzy ( wulkanów wręcz!) opuchnięta jestem i ociężała. Cały czas bym spała i spała, zero życia w sobie mam i wszystko mnie denerwuje i ciągle smutna jestem ![]() Na siłownię chodzę i staram się ładnie ćwiczyć ale właśnie od tygodnia już nie daję rady, nogi mnie napier...... i cała reszta ciała, czuję się jak wrak człowieka. Nie sądziłam że tabletki anty mogą aż tak źle wpływać na organizm. :/ Poza tym za tydzień przyjezdza moja mama a wczoraj sprzedaliśmy nasze stare autko - daliśmy w internecie ogłoszenie i przyjechał polak i kupił od nas auto. Także jeden problem z głowy. Pogoda okropna! Od kilku dni leje deszcz i jest zimno ![]() Przepraszam Was że nie mam kiedy z Wami popisać ![]() ![]()
#2893 |
Zakorzenienie
|
Cocktail
![]() ![]() ![]() Pipson ![]() ![]() Monia kochana musisz iść do gina i powiedzieć co się dzieje, przecież nie możesz się tak męczyć ![]() ![]()
#2894 | ||
Zakorzenienie
|
Nie śmiać mi się tu tylko pisać co u Ciebie? Poprawiło się coś? Jak na uczelniach? Jak z TŻ? Jak z pracą?
---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
![]() Batoniki fitness nie są zbyt zdrowe, mają masę tłuszczy utwardzonych, cukru i chemii. Lepiej już jedz czekoladę, ale ciemną i max 3 kostki. Tabletki nic nie pomogą. To zwykłe placebo, szkoda kasy. To chyba zależy jak długo się uprawia sex i w jakiej pozycji ![]() ![]() Ja jestem trochę smutna, ale bardziej zestresowana niż smutna. ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2895 |
Zadomowienie
|
Monia, widze ze faktycznie zalatana jestes
![]() ![]() Medzik, dzieki, dzieki ![]() ![]() Coctail, mi sie zdarzalo zjesc cala tabliczke bialej, a wazylam 47 wtedy. Niestety to juz nie te czasy, jakbym zezarla cala, to bym od razu na wadze to zobaczyla ![]() wcozraj w koncu nie cwiczylam ![]() ![]()
![]() |
#2896 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]() Współczuję Ci tych wrzodów. Ja byłam w szpitalu na żołądek i okazało się, że mam nadwrażliwość jelita cienkiego, grubego i żołądka, która też prowadzi do wrzodów. Brałam leki przez jakiś czas, ale potem zobaczyłam, że to nic nie daje i przestałam je brać. Od tego czasu właśnie tak już się nie obżeram jak kiedyś. Kiedyś umiałam 5-6 tys kcal zjeść. Wtedy się na prawdę obżerałam, teraz nie jest ze mną aż tak źle. Mam zmniejszony żołądek już sporo. Też powinnam same zdrowe rzeczy jeść, muszę przyznać, że już nie jadam tak tłusto jak kiedyś i to pomogło. Jezu, szkoda mi tej dziewczyny. Ja na szczęście tak nie mam ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() Współczuję tych remontów, bo to ciągły syf w domu i nieustanne sprzątanie, ale za to później jaki efekt ![]() 3 maj się kochana ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2897 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tym tygodniu będzie ciężko bo chcemy skończyć remonty do przyjazdu mojej mamy (w niedzielę o 9 rano będzie u nas) tak więc na kompa będę miała niewiele czasu ![]() ![]() Cytat:
![]() Dieta??? jaka dieta??? ![]() dopóki nie dobiorę sobię dobrych tabletek anty nie mam szans na ładną dietkę ![]() ![]()
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
A teraz co u mnie:
Jeśli chodzi o mieszkanie to bez zmian, same syfiaste, nic ciekawego. Jak ja mogłam być taka głupia żeby się jeszcze zastanawiać, jak były dwa ładne, odnowione mieszkania ze zmywarką itd. W samym centrum. Za długo się zastanawiałam i ktoś je kupił. ![]() Za to co do pracy to coś się rusza. Taki pewien pan który ma mi załatwić pracę się odezwał. Mamy się spotkać, dam mu CV i on ma popchnąć je dalej, czyli dać managerowi. Są duże szanse, że dostanę tę pracę, a marzy mi się ![]() Co do TŻta to wszystko okej. Nie mam za dużo czasu dla niego, bo dwie prace, spotkania z koleżankami (nie widziałam ich od dwóch miesięcy ![]() ![]() No a co do diety to wczoraj ładnie 1500 kcal: śn- płatki z mlekiem, 1/2 banana, mandarynką 2 śn- batonik czekoladowy i kawa obiad- kurczak curry z ryżem kolacja- wrap grillowany kurczak i kawa Dziś będzie podobnie 1500 kcal: śn- chleb tostowy z pastą z jajka i szczypiorka 2 śn- batonik czekoladowy, jogurt i kawa obiad- 2 pulpety w sosie pomidorowym, 2 ziemniaki i warzywa podwieczorek- (jeszcze nie wiem co ale 150 kcal ma mieć) kolacja- wrap grillowany kurczak
#2899 |
Wtajemniczenie
|
Odpisuje od wczoraj i dopiero dziś się zebrałam
![]() Weekend był cały jednak średni pod względem diety - okres plus dużo pracy i dieta się sypie ![]() ![]() ![]() Dziś to już grzecznie bo jakoś ogarniam robotę i napięcie ze mnie schodzi ![]() ![]() Cindy ![]() ![]() ![]() Mieszkanie upolować to jest wyzwanie ale masz jeszcze trochę czasu to może znowu coś ciekawego się trafi ![]() I powtórzę się ale serio nie trzymaj nic słodkiego/chipsowego w domu - to tylko rozprasza i sprzyja objadaniu jak tylko gorsze dni nastają - wyrzucać szkoda ale rozdaj znajomym-szczególnie facetom, im nie zaszkodzi ![]() ![]() W sklepie omijam działy z zakazanym szerokim lukiem, korzystam z kas takich dla rodziców z dziećmi bez słodyczy a jak już coś kupuje to jedną wymarzoną rzecz - b0 zakup 2 skończy się zjedzeniem 2 i nie ma się co oszukiwać, że się odłoży na jutro ![]() ![]() ![]() Wczoraj pół słoika ogarków konserwowych zjadłam jak mi się nie chciał dokument w wordzie naprawić i co...40 kcal, ręce zajęte, zęby zajęte a dokument wcięło i tabliczka czekolady też by go nie uratowała ![]()
#2900 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
HAHAAHHAHA, Margot, Ty cwaniaro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj jakoś leci
![]() ![]() ![]() Jedzeniowo wygląda tak: ś- płatki z mlekiem 2ś- 2 ciastka owsiane 0- 2 krokiety nieduże dalej będzie p- banan k- bułka z szynką i pomidorem i jajko na miękko ( wczoraj wyszło pyszne i mam ochote znowu ![]() Dzisiaj sie zważyłam i było 59,4 czyli po tygodniu -1kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Może i mi coś spadnie ![]()
![]() |
#2903 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wpadłam tylko na chwilę, bo nie mam się komu pochwalić super wiadomością
![]() Otóż w najbliższej przyszłości mamy dostać od teścia jego nowe super auto ![]() Cieszę się, bo w życiu by nas nie stać było przez wiele wiele lat na takie coś, a z drugiej strony się martwię, bo koszty utrzymania wysokie i parking trzeba wynająć ![]()
![]() |
#2904 |
Wtajemniczenie
|
patiuszka
![]() ![]() a ja spięłam pupkę i 40 min ćwiczeń zaliczyłam( 20min najnowszej Ewy, MelB BUM i tifoczki) ![]() Dietka całkiem ładnie- czekam aż ostygną gotowane przed chwila jajka na kolacje ![]() ![]() Pusta lodówka jest moim najlepszym sprzymierzeńcem w odchudzaniu- za dużo do wyboru jak mam to jem wszystko ![]() pipson bardzo mi przypominasz moja młodszą siostrę ![]() ![]() ![]() Łatwiej jest się trzymać diety jak nic nie kusi z szafek i lodówki ![]()
#2905 |
Zakorzenienie
|
Ja jednak na kolacje zjadłam jedną kromkę z ciemnego chleba z szynką, pomidorem i bazylią. Coś mi sie wydaje, że dzisiaj kcal wpadło więcej niż powinno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Rozeznanie
|
Zjadłam zupkę chińską na kolację i teraz mam wyrzuty sumienia.
![]() Dobrze, może następnym razem sobie odpuszczę. Ech, jutro koło, lodówka pusta a uzupełnię ją dopiero w czwartek, także się czymś ratowałam. Ale, kurde, musiało paść na zupkę ![]() Jestem na siebie zła. Pocieszam się, że nawet z tą zupką wyszło jakieś 1500kcal, ale gdyby nie ona, było by mniej i zdrowiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 |
Zadomowienie
|
Margot, Patiuszka, ale co dziwne, ja na studiach wlasnie przytyłam
![]() ![]() Patiuszka, gratuluje i sie ciesze ![]() ![]()
![]() |
#2909 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale właśnie ja też miałam epizod na drugim roku, że zaczęłam tyć, frytki, budka z hamburgerami pod nosem, piwko co dzień... ![]() ![]()
![]() |
#2910 |
Zadomowienie
|
Od dziś wracam z podkulonym ogonem i wagą 58. Zważając na to że 2 miesiące temu było 55 jestem załamana
![]() ![]() Lecę ćwiczyć ![]() Meedzik gratuluję czarownico, świetna waga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.