|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Nie... wiesz, mam bardzo trudny okres znowu. Babcia, pogrzeb, na następny dzień straciłam pracę, sypnęło mi się na dwóch uczelniach, no i of cors Tż. Podczytuję was, ale nie mam siły pisać co u mnie
![]()
#2852 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Wróciłam do domku, moczę stópki i nie mam co poczytać
![]() ![]()
#2853 | |
Zadomowienie
|
Ja właśnie wróciłam z solarium
![]() Meeedzik Dorwałam w Naturze tą płukankę(po długgggich poszukiwaniach) wypłukałam włosy i omal nie zmarłam w własnej łazience z powodu samo-zachwytu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Zadomowienie
|
Melduję, że o tej samej porze również moczyłam stópki
![]()
#2855 |
Zakorzenienie
|
Like ja za tydzień w sobotę będę w Naturze to też się rozejrzę
![]()
#2856 |
Wtajemniczenie
|
Dziś nie zdążyłam poćwiczyć
![]() ![]() ![]() Oby sobota była bardziej udana ![]() kolorowych ![]()
#2857 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ja jestem od 5 na nogach
![]() Pogoda okropna,a mieliśmy dziś robić grilla ![]() Z dietą wręcz idealnie,tylko czekać na kryzys ![]()
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
U mnie też dziś paskudna pogoda :/ 10 stopni i deszcz leje :/
Wczoraj byłam na zakupach i znalazłam idealne butki na wesele i praktyczne też do chodzenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2859 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
Ja też od dziś wracam do ćwiczeń
![]() ![]()
#2861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2862 |
Wtajemniczenie
|
Trudno mi dziś dziś wykrzesać optymizm, mam dość diety itd ale wierzę, że to kwestia okresowych hormonów i, że za kilka dni zmienię zdanie
![]() ![]() A bez słodyczy jest jeszcze trudniej ale jak się okazuje da się przeżyć ![]() ![]() Wygadanie jednak ulgę przynosi ![]() meeedzik i tu się z zooska zgodzę, tylko Ty dziś chyba masz powera do ćwiczeń ![]()
#2863 |
Zadomowienie
|
hej hej, ja tylko sie melduje, ze podczytuje. Ze zdrowiem ciut lepiej, z dieta za to gorzej, bo bylam dzis w kinie na Iron Manie i wpadl popcorn, czipsy, naczosy - wszystko co przez wrzody mam zakazane
![]() ![]() Ja tez zaraz chce pocwiczyc, wiec mozna powiedziec, ze wracam od dzis do cwiczen, bo ostatnie 2 tyg zaniedbalam to mega. Na poczatek ta nowa plyta Ewki, potem siade do nauki i moze pokrece hh. Margot, prosze o baty, bo przyznaję, że wczoraj ostatecznie dalam sie skusic babeczce z dzemem, ale to tez w ramach "pozegnania" ![]()
![]() |
#2864 |
Wtajemniczenie
|
pipson
![]() ![]() Nie znam się na chorobie wrzodowej żołądka ale przecież jesteś w trakcie leczenia ( pewnie antybiotyki na ową bakterię itd) i takie seanse jedzenia w kinie to i zdrowemu żołądkowi nie służą ![]() ![]() a ja się dziś do ćwiczeń nie zbiorę ![]()
#2865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Medzik widziałam Cię dzisiaj koło netto ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-05-11 o 21:51 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
U mnie z dietą nawet spoko
![]() ![]()
#2867 |
Zakorzenienie
|
Cześć dzieczyny
![]() Znów przepraszam, ale mało czasu mam. Wiadomo, pracuję na 1,5 etatu to ciężko mi wyrobić, a jeszcze TŻ i odpoczynek by się czasem przydał ![]() Muszę wam się do czegoś przyznać. Doszło do mnie dzisiaj, że jestem jedenioholikiem. Tak tak, jestem uzależniona od jedzenia. Nie radzę sobie już z tym. W dodatku po obżarstwie mam ogromne wyrzuty sumienia. Strasznie ciężko jest mi trzymać dietę. Kompletnie nad tym już nie panuję. Jeden dzień się pięknie trzymam, a następnego obżeram się do granic możliwości. Jest mi z tym strasznie źle. Tu już nie chodzi o to, że jestem gruba, bo nie jestem, ale chodzi o to że jestem uzależniona. Tak jak niektórzy od sexu, alkoholu itd. Ja jestem od jedzenia. Potrzebuję pomocy bo sama nie dam rady. Na początek skupię się na diecie. Jak przez tydzień uda mi się jej trzymać to dopiero wtedy włączę dodatkową aktywność fizyczną (poza tą którą już mam). Nigdy wcześniej nie zdawałam sobie z tego sprawy, dopiero dziś po skonsumowaniu paczki pringelsów w 3 min, przegryzając to kinder bueno doszło do mnie że coś ze mną jest nie tak. Wróciłam do domu zjadłam spaghetti, haribo już brałam się za jogurt, ale zrobiło mi się nie dobrze z przejedzenia. Weszłam przypadkowo na jednego bloga i uświadomiłam sobie że jestem uzależniona. Ogromny wpływ na to mają moje emocje, czyli ciągłe stresy- a to w pracy, a to w drugiej pracy, szukanie nowej pracy, szukanie mieszkania, itd. itd. itd., no i nuda. Generalnie nie mam na nic czasu, ale jak już mam i się nudzę to bez przerwy jem. Cały czas myślę o jedzeniu. Nie wiem czy jestem na tyle silna by wygrać tą walkę. Moja motywacja nie jest tak wielka jak kiedyś. Poradźcie mi coś ![]() Odpiszę wam jutro, idę spać ![]()
#2868 |
Raczkowanie
|
Odp: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Hej dziewczyny, mogę się dołączyć?
Ja chce się też pochwalić ćwiczeniami:p zaczęłam się brać za siebie,wszyscy wokół mówią że przytylam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2869 |
Zakorzenienie
|
Zoska, Margort a tam od razu power do ćwiczeń
![]() ![]() ![]() ![]() Margot cały czas ładnie ćwiczy więc tu nie ma się co równać ![]() ![]() Cocktail hehe zobacz jak to jest, kiedy tylko jesteś w Głucho to zaraz mnie gdzieś wyhaczysz ![]() ![]() Cindy kochana jak to nie dasz rady? Ty nie dasz rady, nie możliwe! jesteś silna i na pewno wygrasz tą walkę ![]() ![]() ![]() ![]() impressive20 witamy ![]() ![]() co do czekolady to nie pomogę, bo ja też uwielbiam słodycze i co dziennie wpada u mnie coś słodkiego, ALE w małej ilości, która na pewno nie zaszkodzi ![]() ![]() ![]()
#2870 |
Zadomowienie
|
Cindykochana dasz rade!! Bardzo w Ciebie wierze. Juz tak ladnie Ci szlo z dieta, nie pozwol zeby Cie to pokonalo. Wpisuj tutaj co zjadlas, bedziesz miala jeszcze wieksza motywacje zeby sie pilnowac. I zdawaj relacje jak Ci idzie. Dobrze wiem z czym sie borykasz, bo mialam moment, ze wygladalo to u mnie identycznie, po czym przejrzalam sie (zupelnie przypadkowo) w samej bieliznie w duzym lustrze, doslownie sie przerazilam. Celluit, sflaczale uda, tragedia. Od tego czasu latwiej jest mi sie nie objadac. Damy rade razem
![]()
![]() |
#2871 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj na śniadanko zjadłam jabłecznik, bo babcia mi upiekła
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
![]() Mnie coś wczoraj odwaliło, wyciągnęłam czekoladę i zjadłam całą ![]() ![]() A wczoraj było mi całkiem dobrze i jeszcze poprawiłam dokładką obiadu ![]() Poza tym się nie przejmuję, tylko tak Wam mówię, jako ciekawostkę ![]() Coctail brawo z wagą ![]() Cindy tak Ci współczuję. Musisz dać radę, na pewno dasz ![]() Piszesz, aby Ci coś poradzić... Hmm... Może na początek unikaj zakupów, trzymania w domu przekąsek, omijaj półki ze słodyczami itp. Tak jakby to nie istniało. A z drugiej strony nasycaj się w razie napadu głodu jakimś nieszkodliwym zielskiem, pomidorami, czy ogórkami. Może się przyzwyczaisz wtedy i zmniejszysz apetyt na kalorie.... A może łykaj jakiś chrom i błonnik, żeby nie ciągnęło do słodkiego i tłustego.. ![]() Reszta to już silna wola, trzymam kciuki ![]() Ja wczoraj byłam na chwilę na rolkach, masakra... Oduczyłam się zupełnie ![]() A dzisiaj mam zamiar iść na basen, dawno nie byłam ![]()
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2013-05-12 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Raczkowanie
|
Odp: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Mam 26 lat pochodzę z górskich rejonów, jestem sama,pracuje i prowadze aktywny tryb życia. Marze o miłości założeniu rodziny ale pewnie jeszcze nie teraz.
No i tak przyłączyłam się aby porozmawiać z wami o odchudzaniu ostatnio się zaniedbalam :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Mam 26 lat pochodzę z górskich rejonów, jestem panną Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2874 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000
Hej.To tak Ja,też jestem góralką,a teraz mieszkam na Śląsku.Skąd dokładnie jesteś?
Tak w ogóle to hello
U mnie waga leci 50,2 przy @ więc jest git no i cm.też bo czuje po spodniach,ze są luźniejsze.Nie wiem dokładnie ile cm.spadło,bo posiałam centymetr ![]() Cindy Kochana poradzisz sobie,tylko właśnie unikaj kupowania większych ilości jedzenia i słodyczy.Kupuj tylko na "dziś" jak masz taką możliwość,to rób codziennie małe zakupy.
mają przewagę liczebną Edytowane przez Like_a_women Czas edycji: 2013-05-12 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000
Cocktail super, że waga leci
![]() ![]() Like miałam już ostatnio pisać, żebyś pokazała się w nowej fryzurce ![]() Impressive tutaj można o wszystkim pogadać, bo dziewczyny są super i w każdej sprawie doradzą, wesprą i dadzą baty za nie przestrzeganie dietki ![]()
#2876 |
Zakorzenienie
|
Ja już poćwiczyłam skalpel, wymasowałam się bańką
![]() A mnie tak kusi obciąć włosy do ramion, jedynie boje sie że będzie płacz bo mi sie nie spodoba ![]() Impressive witamy ![]() Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-05-12 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2877 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wyglądasz cudownie i wiesz o tym ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() Pracą się nie przejmuj na pewno znajdziesz lepszą (to samo z TŻtem ![]() A na uczelniach też wszystko będzie dobrze. Wiem, że już nie dajesz rady, że jest Ci ciężko, ale kto jak kto, Ty dasz sobie radę. Jesteś bardzo silną osobą. Podziwiam Cię za wszystko ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Jak Ci zazdroszczę takiego odpoczynku ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2878 | ||||||
Zakorzenienie
|
Ja miałam w PL być 3-4 razy na solarium, miałam być murzinem
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2879 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bez słodyczy jest bardzo trudno, ale Ty jesteś silny zawodnik dasz radę ![]() ![]() Mi też od razu lepiej jak sobie z wami popiszę ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
![]() Ja się tak żegnam od 2 miesięcy już ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
![]() Dobra dieta? Mniej Żreć i Wiecej się ruszać. To jest najlepsza dieta i przynosi efekty bez jojo ![]() Jeśli chce nam się czekolady to znaczy, że jemy za mało orzechów, trzeba po prostu zamienić czekoladę na kilka orzechów, ale nie dużo bo to kaloryczne dziadostwo. Ja sama muszę się przestawić ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
No powiem Ci, że ciężko jest mi się ogarnąć. Co się tylko zdenerwuję to sięgam po jedzenie, bo "i tak nie schudnę, i tak będę gruba" i tak się koło zamyka. Przestałam wierzyć, że dam radę. Postaram się walczyć, chyba jeszcze nigdy nie było mi tak ciężko jak teraz. Dziękuję Ci za miłe słowa ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze, będę wypisywała co zjadłam. Pomożecie mi prawda? Będziecie krzyczeć jak trzeba? ![]() Ja nie mogę na siebie patrzeć w samej bieliźnie... tym bardziej przed TŻ mi wstyd. Boki, cellulit itd. Tragedia!! ![]()
![]() |
#2880 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() Dziękuję Ci kochana ![]() ![]() Z tym nasycaniem się zielskami to dobry pomysł. Bo tak naprawdę jak mam napad to bym zjadła po prostu wszystko ![]() Rolki, basen ja to już tak dawno nie byłam hohoho ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() Powodzenia w odchudzaniu ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja nie kupuję jedzenia bo jem u tych ludzi z którymi mieszkam, opiekuję się ich dzieckiem i im sprzątam (tak swoją drogą to mam już tego dosyć). Jedyne co to dostałam słodycze od kuzyna z Wiednia, brat mi kupił prawdziwą belgijską czekoladę bo był na stażu w parlamencie europejskim i już wrócił. Przywiozłam to ze sobą z PL. No i z TŻ też mam tak, że powiem, że chcę słodycze czy chipsy i zaraz lecimy do sklepu (albo on leci). Jak idziemy na miasto jeść to np. do chińskiej restauracji a tam jemy do woli i nawet lody i torty, ciasta tam są ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Ja też mam nową fryzurę. Teraz mam dużo krótsze włosy ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Dobrze dziewczynki, idę się wykąpać i szykować na spotkanie z francuską przyjaciółką. Nie widziałam się z nią od 2 miesięcy. Zaniedbuję znajomych na rzecz TŻta. Tak po prostu wolę no... Cały czas się zastanawiam czy nie lepiej będzie jak zamieszkam sama w pokoju, czy to nie za szybko żeby z TŻtem mieszkać. Poza tym przydałoby się trochę spokoju, a z TŻtem wiadomo, że będzie mi łaził, też ma swoje przyzwyczajenia itd. Poza tym okres randkowania nam się skróci. Dopiero 2 miesiące ze sobą jesteśmy. Nie wiem, nie wiem.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.