Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20. - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-28, 19:31   #2881
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

oo mysiu własnie o Tobie myslałam tzn czy sie wybierasz do lekarza czy jednak nie, dobrze, ze udalo sie przełozyc wizyte i nie trzeba bedzie jakos długo na nią czekac,

idę wyławiać dziecko z kąpieli
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 20:02   #2882
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Stokrotka: tu gdzie teraz wynajmuję mam taką samą podłogę
Bardzo fajnie.

Przegapiłam coś - co się dzeje z Butter?

Ło boże jak gorąco, ledwo żyję!
Dziewczyny w ciąży - bardzo Wam współczuję, pod tym względem cieszyłam się, że byłam zimową ciężarówką - jak było lato to ciąża była wczesna i nie odczuwałam skutków.

Wkręciłam się w wystawianie rzeczy po młodej i kupowanie jej nowych na facebookowych grupach,z torbami pójdę Ale może chociaż będzie motywacja żeby się pozbyć tych za małych, zalegających mi, bo mam sporo fajnych ciuszków malusich - a te "chłopięce" to nieużywki bo Amelka miała być Adasiem przecież:d

Fajna sprawa, łatwiej i szybciej niż na all.

Umieram z gorąca!
O jaaaa, łóżeczko już gotowe czeka Ależ Wam zazdroszczę, że Wy już wszystkie taaaak blisko
I mamy takie same drzwi
[/QUOTE]
no łóżeczko czeka tylko lokator coś się ociąga, niedługo i wy się doczekacie, jeszcze trochę

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
pięknie,

stokrotko trzymam kciuki
bardzo ładnie po remoncie, komoda sliczna,

mabi84 beznadziejne warunki jak za taka cene,

albo czegos nie wyłapałam albo to do mysi miało byc?

my tez sie smazymy, masakra taki gorac, kobietom w 8-9 miesiacu ciazy na prawde wspolczuje
dzięki no trafiły się mi akurat upały na samą końcówkę
Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
ehh.. normalnie płyne co z tą pogodą???
Musiałam odwołac jutrzejszego gina nie dam rady w taki upał na drugi koniec miasta pojechac bo czuje sie nadal słabo. Przepisałam sie na piatek Do tego czasu powinno mi juz przejsc

Ide pod prysznic, już nawet nie ogarniam ktory dzisaj

Stokrotko, śliczny pokoik dla syncia ( będzie Łukasz??)
Mabi, nie zazdroszcze sytuacji Obyscie jak najszybciej z mężemy buli we dwoje
dojdziesz do siebie i wtedy pójdziesz do gina, nie ma sensu bez sił jechać.
Dzięki chyba będzie Łukasz mąz wczoraj powiedział, ze może być, ale potem stwierdził, ze jeszcze do końca nie wiadomo, zero zdecydowania

byłam u mamy a potem działkę podlewałam, chociaż u nas mają jutro być burze i deszcz kilka dni ma być mniej upalnych po 25 stopni wiec abym się wbiła z porodem w te dni

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 20:11   #2883
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość

no i mąż mi pojechał znów jesteśy sami i jak zawsze zakończenie robót, sprawdzanie wszystkiego i rozliczenia spadają na mnie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość

Wczoraj mielismy chwilę grozy z Isią - obgryzała pałąk przy wózku i zgryzła trochę tego lakieru i opiłek wbił jej się w dziąsło pod dolną jedynką nie mogłam wyjąć, tak się darła strasznie biedulka jak zasnęła to jej usta rozchyliłam i chyba z godzinę jej masowałam to dziąsło podsuwając ten opiłek w stronę zęba-wyjęłam w końcu ona się nawet nie obudziła - wiec ją to nie bolało, ale ja miałąm już schizy, że stan zapalny się wda, ropa, że będzie trzeba ciąć, albo zęba rwać....na szczęście sie udało

Dzisiaj wszyscy pospaliśmy do 9ej Kubuś nie chce jesć - mam nadzieję, ze tylko przez ten upał Isia w lekkiej sukience na ramiączkach a i tak upocona jak mops. Ja nie lepiej - nie ma to jak obiad gotować w taki skwar rosół się gotuje, drugie przygotowane, póki co mam luz
dobrze ze wszystko dobrze sie skonczyło
a Kubus mozliwe ze przez te upaly nie chce jesc

Cytat:
w sumie to nic konkretnego nie mamy tzn przede wszystkim szukamy łóżka takiego podwojnego, wysuwanego ale np jak jest, to z meblami z tego modelu juz gorzej,

kurcze ale to szybko zleciało,
podobaja mi sie takie

no niestety

Cytat:
gdy termometr w cieniu pokazuje 42 st to nic tylko spać

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

przykro mi, ze mama już wyjeżdża

szkoda, ale jestes dzielna i dajesz sobie radę wspaniale sama

ciesze się, ze dzisiaj ciut lepiej ja na parterze mam saunę a co dopiero ty tak wysoko, masakra

szkoda, ze już pojechał, ale jeszcze trochę i będzie cały czas z wami

dobrze, że udało się wyjąc ten opiłek

hej fajnie, że zajrzałaś do nas a rozstanie z mężem faktycznie nie fajne, a nie możesz jakoś mieszkać a nim i nie pracować? daj znać jak będziesz znała płeć

Ale ukrop u nas. Byłam w kościele, pierwszy raz widziałam aby tak mało ludzi było, prawie wszystkie ławki puste, normalnie garstka nas była, poszłam do spowiedzi, to ksiądz mnie w 2 minuty wyspowiadał a jak usłyszał, ze mam na jutro termin to się tylko za głowę złapał
a i dzisiaj nie rodzę bo tz jutro wraca z pracy.
A jutro rano poproszę o kciuki bo idę do szpitala na badanie, oby coś się działo tam

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

ale słodko śpi
trzymam kciuki
Stary 2013-07-28, 20:12   #2884
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
blonde (bo poprzednio mi nie zacytowało) - ależ ten czas z mamą zleciał!
Zawsze tak jest, że co dobre - szybko się kończy... To teraz oby rok szybko zleciał i Wasz wyjazd (o ile będziecie jechać) do PL przyszedł szybko [/FONT]
no strasznie szybko
no teraz to my w przyszlym roku polecimy...napewno wszyscy na lato, ale ja bardzo chciałabym z Seba w zime- zobaczymy czy sie uda

Cytat:
[FONT="Arial Narrow"]Ciekawe, co tam u zaaabci - tak jej dobrze w PL, że raptem raz do nas zajrzała

Dziś paskudnie się czuję! Te 30-kilka stopni zdecydowanie jest dla mnie poprzeczką nie do przejścia. Rano leżałam na kanapie przed tv i płynęłam! Dosłownie pot ciurkiem po mnie płynął. Wykąpałam się i jakoś mi się tak słabo zrobiło - czułam się jak po kilkugodzinnej kąpieli słonecznej w Egipcie, lekko niedobrze, ból głowy, duszności... Położyłam się na trochę, zaaplikowałam sobie pepsi z lodem i jest lepiej.
Mąż ogląda f1, ja zaraz zrobię jakiś obiadek i nie wychylam nosa z domu. Mąż chciał mnie na jakiś spacer wyciągnąć, ale wolę w taką temperaturę i z takim samopoczuciem nie ryzykować

Jutro do pracy.
Jeszcze dwa tygodnie
eee, chyba wiecej razy była

Juz niedlugo

Cytat:
najpierw łóżeczko małego, a reszta do duży pokój, fotele są każdy z innej parafi i za drzwiamy stoi regał którego tz nie chce się pozbyć ale na odzień go nie widać na szczęście
do profilu dodam jeszcze zdjęcie brzuszka z dzisiaj
super

Czesc

Bylismy dzis na plazy cały dzien
Mama juz spakowana i oczywiscie jak zawsze sa z tym problemy
Jutro ok. poludnia jedziemy na lotnisko
Szkoda, czas tak szybko zleciał, a dopiero co przyleciałaTeraz zobaczymy sie w przyszlym roku
Ale Tz ma wolne do konca tygodnia, wiec pobedziemy troche razem

Ide na piwko

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2013-07-28 o 20:22
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 20:53   #2885
(t)asia
Zadomowienie

Cześć, wpadam tak na prawdę tylko na chwile. Jutro wyjeżdżam do tej Chorwacji więc jakiś czas nie będę się odzywała.
Nie wiem czy uda mi się wrócić zanim skończycie tą część, zatem może będzie potrzeba wytypowania nowej prowadzącej. Niestety mocno utrudnione będzie również uzupełnianie listy. Postaram się jednak Was czasami podczytać. Mam w tym miejscu prośbę, aby w któraś z was napisała mi pw o ewentualnych zmianach które powinnam wprowadzić. Tą wiadomość będę widziała od razu po zalogowaniu.

Trzymajcie się cieplutko!
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 21:06   #2886
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Cześć, wpadam tak na prawdę tylko na chwile. Jutro wyjeżdżam do tej Chorwacji więc jakiś czas nie będę się odzywała.
Nie wiem czy uda mi się wrócić zanim skończycie tą część, zatem może będzie potrzeba wytypowania nowej prowadzącej. Niestety mocno utrudnione będzie również uzupełnianie listy. Postaram się jednak Was czasami podczytać. Mam w tym miejscu prośbę, aby w któraś z was napisała mi pw o ewentualnych zmianach które powinnam wprowadzić. Tą wiadomość będę widziała od razu po zalogowaniu.

Trzymajcie się cieplutko!
baw się dobrze i nie martw się zmianami na wątku podejrzewam, ze nowej części jeszcze nie będzie jak wrócisz, wiec nie stresuj się

Łukaszek
Stary 2013-07-29, 06:29   #2887
stokrotka24
Zakorzenienie

Dzień dobry witam się w terminie porodu

idę zaraz do szpitala, czuję się okropnie, mdli mnie od wczoraj, coś chyba siedzi mi na żołądku, drugą stroną tez mnie czyści ale to pewnie ze strachu. Noc z przerwami przespana, głupoty o porodówce mnie męczyły i niewygodnie było strasznie, przewracałam się z boku na bok

Łukaszek

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-29, 06:33   #2888
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
albo czegos nie wyłapałam albo to do mysi miało byc?
Butter od dziś ma praktyki

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Udanego urlopu!

Cytat:
idę zaraz do szpitala, czuję się okropnie, mdli mnie od wczoraj, coś chyba siedzi mi na żołądku, drugą stroną tez mnie czyści ale to pewnie ze strachu. Noc z przerwami przespana, głupoty o porodówce mnie męczyły i niewygodnie było strasznie, przewracałam się z boku na bok
A wiesz, że takie przeczyszczanie to na poród?
Oby coś się ruszyło!

Bry!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 06:47   #2889
kaska87
Zakorzenienie

Stokrotko- powodzenia!

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 07:06   #2890
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:

powodzenia !
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 07:18   #2891
Ana***
Zakorzenienie

Czeeeeść!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-29, 07:55   #2892
Malensstfo
Zakorzenienie

Cześć Wam

My po intensywnym weekendzie...wczoraj wieczorem byłam taka zmęczona, jakbym nie wiadomo co robiła...może to przez te upały...padliśmy z mężem jak trusie

W sobotę wieczorem byliśmy nad zalewem na spacerze Fajnie było..a wczoraj u teściówki i małęj Emilki Też fajnie było...ale te upał nas wykańczały..:brzyd al:

Stokrotko
powodzenia!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 08:11   #2893
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Wróciłam z Poznania - miasto piękne! Nie udało mi się naładować akumulatorów, niestety, no ale nie można mieć wszystkiego.

Nie nadrobiłam. W robocie mam sporo na głowie, nie skończyli projektu pod moją nieobecność, choć miałam taką nadzieję

Stokrotko, trzymam kciuki!

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 08:39   #2894
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Moje nie przekręcają się w obie strony Na brzuszek przekręcają się w jedną, swoją ulubioną. Asia czasami wykręci się w drugą, ale nie przekręci...z brzucha na plecy też się nie przekręcają...tzn. czasem im się uda, ale to chyba przez przypadek i wtedy najczęsciej płaczą Głowę "do przodu" też już dźwigają, czasem leżąc na brzuchu podnoszą dupkę, opierając się na kolanach...i Dominika zaczęła łapać swoje stopy Asi w sumie też nie dużo brakuje...o i tyle...
no to ladnie dziewczynki sie rozwijaja

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
ale nadal to bikini... mnie po drugiej ciąży to już chyba tylko pianka do nurkowania zostanie
heh... ale ja tego za friko tez nie dostalam ... troche nad figura pracuje... wiec i tobie sie uda

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

na kiedy zarezerwowane bilety?
Widze, ze doszliscie do porozumienia w tej kwestii
Mam nadzieje, ze uda Wam sie szybko zadomowic

dziwne troche, ze przy nienoszeniu wada sie zmniejszyla...mi sie nie zmniejsza jak nosze, ale przy mojej wadzie nie moge pozwolic sobie na nienoszenieno i gdybym miala super widziec to tez miałabym jeszcze mocniejsze
bilety na 25.02.

a z okularami to wlasnie zrozumiale, ze przy nienoszeniu moze nastapic poprawa... bo okulary generalnie rozleniwiaja oczy... ale ty moglabys np czytac ksiazki bez okularow, wtedy oczka troszke juz by cwiczyly

Cytat:
gdy termometr w cieniu pokazuje 42 st to nic tylko spać
slodzinka

Cytat:

trzymam kciuki za niedlugie rozwiazanie

DZien odbry

nam weekend minal przyjemnie i aktywnie. W osobte bylismy na koncercie Robbiego Williamsa i bylo genialnie .
A wczoraj ja znow zarylam sie w ogrodku i zebralam 2 kg fasoli szparagowej, 3 kg marchwi, wykopalam pare ziemniakow do zupki i jeszcze chcialam jakos zaprawic rabarar, ale juz nie dalam rady

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Wróciłam z Poznania - miasto piękne! !
no ba
kocham Poznan, moje miasto rodzinne

aaaaa.... zapomnialam sie pochwalic, ze Rita zaczela stawiac samodzielne kroczki ... moze jeszcze jakis miesiac i bedzie chodzic
jej slownik tez sie poszerza... najlepiej mowi Katze (kot) i tramwaj
klepie sie po pieluszce jak ma mokro
i ostatnio jest zafascynowana swoim pepkiem (usek - od pepuszek )
Stary 2013-07-29, 08:41   #2895
Ana***
Zakorzenienie

Po wakacjach było super! Pogoda dopisała zdecydowanie jeden dzień przeznaczyliśmy na wycieczkowanie i akurat w ten dzień upał odpuścił, choć i tak było ciepło żal było wracać choć ogólnie cieszę się, że już w domu - wszędzie dobrze, ale nie ma to jak własne łózko, własna łazienka

no i tygodniowy odwyk od komputera i wizażu to ciężka sprawa - niemalże codziennie o Was myślałam

Coś się działo?

Po malutku nadrabiam

Metko jechaliście 7h? wow? nam zeszło 10h i w jedną i w drugą stronę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-29, 08:48   #2896
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
nam weekend minal przyjemnie i aktywnie. W osobte bylismy na koncercie Robbiego Williamsa i bylo genialnie .

aaaaa.... zapomnialam sie pochwalic, ze Rita zaczela stawiac samodzielne kroczki ... moze jeszcze jakis miesiac i bedzie chodzic
jej slownik tez sie poszerza... najlepiej mowi Katze (kot) i tramwaj
klepie sie po pieluszce jak ma mokro
i ostatnio jest zafascynowana swoim pepkiem (usek - od pepuszek )
Robbie!
Ale w sb jedziemy na Cirque de Soleil, więc wybaczam

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Po wakacjach było super! Pogoda dopisała zdecydowanie jeden dzień przeznaczyliśmy na wycieczkowanie i akurat w ten dzień upał odpuścił, choć i tak było ciepło żal było wracać choć ogólnie cieszę się, że już w domu - wszędzie dobrze, ale nie ma to jak własne łózko, własna łazienka

no i tygodniowy odwyk od komputera i wizażu to ciężka sprawa - niemalże codziennie o Was myślałam
Jakieś fotencje prosimy

Czy ktoś wie, co się dzieje z agnuskiem?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-07-29, 09:01   #2897
gochaa_p
Zakorzenienie

GUCIA uwielbiam Robbiego
brawa dla RITY
Stary 2013-07-29, 09:06   #2898
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Czy ktoś wie, co się dzieje z agnuskiem?
tez sie zastanawiam co u niej

Cos czuje, ze bede miala niezly sajgonik w najblizszym czasie... mam zastepstwo za kolege przez 3 tygodnie i juz teraz jest wesolo
Stary 2013-07-29, 09:09   #2899
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Cos czuje, ze bede miala niezly sajgonik w najblizszym czasie... mam zastepstwo za kolege przez 3 tygodnie i juz teraz jest wesolo
Szczerze współczuję! Ja właśnie skończyłam dwutygodniowe zastępstwo

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-07-29, 09:16   #2900
mysia1986
Zakorzenienie

Hej.

Goraczka odpusciła! piekne 36.8 jest Tylko kaszel jak u gruźlika okropnie męczący
Stokrotko!! Kciuki ogromne! Powodzenia w szpitalu.
Ana, super, ze udane wakacje, zazdroszcze też chce nad morze
Asiuk, najważniejsze, ze wypad we dwoje i razem miło spędzony czas

Rozpływam sie.toż to jakiś armagedon z tymi upałam
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 09:29   #2901
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Goraczka odpusciła! piekne 36.8 jest Tylko kaszel jak u gruźlika okropnie męczący

Niech jeszcze kaszel szybko mija!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-07-29, 09:41   #2902
Ana***
Zakorzenienie

Kaśka masz taką wadę wzroku jak ja, no albo ja taką jak Ty

Mysia ja czując dzisiejsze tropiki to również skwar, upał, duchota! a tam chłodne morze i delikatny wiaterek doczytałam, ze Cię nieźle rozłożyło... zdrowiej kochana!

Aaby muszę przeglądnąć aparat

Przeleciałam Was, ale tak dokładniej

Odzywała się Magda do kogoś, może w k.? bo na wątku nie zauważyłam.
Stary 2013-07-29, 09:42   #2903
malamaluczka87
Zadomowienie

Hej dziewczynki!
Czytałam was cały czas, ale z tel...wczoraj w nocy odebraliśmy moich rodziców z lotniska i wróciliśmy do domku;-) Upały faktycznie tragedia...ja jeszcze uważam na klimatyzację i nie piję nic z lodówki...wczoraj skończyłam też antybiotyk i przestałam wymiotować więc jest dobrze!!! Także teraz rozpoczynamy proces tuczenia Adasia hehehed;d;d;d;d;

Stokrotko - powodzenia kochana!!! A pokoik wyszedł ci przecudny;-)

Kasia - jeszcze troszeczkę z tym mężem...szczęściara, że tak dobrze znosisz te upały...uważaj na rzeczy z lodówki...Choroba w ciąży to coś potwornego

Aaby - ty tam kochana lepiej nigdzie się nie ruszaj...polecam zakup przenośnego klimatyzatora...jedyny ratunek w tą pogodę;-) I normalny człowiek ma problem teraz z samopoczuciem, a co dopiero cieżarówki. OSzczędzaj się;-*

Blonde- dobrze, że choć trochę wspólnej rozrywki macie za sobą, a czas przeleci szybciej do kolejnego spotkania niż ci się wydaje;-)

MAbi- fajnie, że wpadłaś znów do nas. To sytuacji faktycznie nie macie najszczęsliwszej. Ale najważniejsze, że perspektywy przed wami i dzidzia zdrowa! a mieszkanie strasznie drogie jak za coś takiego...

Mysiu- zmartwiłaś mnie kochana. Teraz właśnie takie wirusisko panuje...i samopoczucie przy tym okropne. Dobrze, że twój organizm się broni, mój tak szybko nie chciał. Odleż swoje

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Ana- hej kochana, a co u ciebie? Nie odzywała się ani Magda, ani Butter

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-29, 09:59   #2904
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość

Ana- hej kochana, a co u ciebie? Nie odzywała się ani Magda, ani Butter
Martwię się. A co się stało, że Butter się nie odzywa?
Stary 2013-07-29, 09:59   #2905
kaska87
Zakorzenienie

Mała chyba powiedziałam na głos, że dobrze się czuję i się odmieniło
co ja dzisiaj przeżyłam, jechałam autobusem do teściowej kota nakarmić i mało nie zwymiotowałam w autobusie, słabo mi było, do mieszkania to z mroczkami wchodziłam i dychać nie mogłam szybko wróciłam i ani myślę wyjść dzisiaj z domu

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:49   #2906
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Mała chyba powiedziałam na głos, że dobrze się czuję i się odmieniło
co ja dzisiaj przeżyłam, jechałam autobusem do teściowej kota nakarmić i mało nie zwymiotowałam w autobusie, słabo mi było, do mieszkania to z mroczkami wchodziłam i dychać nie mogłam szybko wróciłam i ani myślę wyjść dzisiaj z domu
oj nie wychadź lepeij!
ja w domu siedze i czuje sie fatalnie ( nie lubie upałów)
Stary 2013-07-29, 11:01   #2907
Malensstfo
Zakorzenienie

Nie wyrabiam dzisiaj,...juz nie wiem o co chodzi moim dziewczynom może to ten upał ich już wykańcza albo nie wiem co...ale praktycznie nie przestają płakać...ja niedługo zacznę razem z nimi
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 11:06   #2908
malamaluczka87
Zadomowienie

No widzisz Kacha, nie ma to sensu...

Gocha- wiedziałam, że o tobie zapomniałam... Z Ciebie to odważna kobieta jest!

Uwaga uwaga, news roku...

Moja sunia się znalazła...i bardzo się cieszę, a z drugiej strony jestem wściekła bo znalazła się w schronisku w Cieszynie, do którego dzwoniłam tyle razy! Już mi wystawili psa do adopcji! I moją 7letnią sunię opisali jako 3-letnią Harę;P Bez znaków szczególnych, a ona ma tatuaż w uchu i bliznę po sterylizacji...co za ludzie. Jeszcze twierdzą, że jest tak od dwóch tygodni, a nie ma szans na więcej niż tydzień, bo to akurat mam sprawdzone. A o co im chodzi? O 10zł za dobę pobytu bieska x 14 dni...szok po prostu.

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 11:10   #2909
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Hej.

sio kaszel...
zdrowiej szybciutko

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Martwię się. A co się stało, że Butter się nie odzywa?
czym sie martwisz?

Butter chyba sobie od nas robi mala przerwe

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Nie wyrabiam dzisiaj,...juz nie wiem o co chodzi moim dziewczynom może to ten upał ich już wykańcza albo nie wiem co...ale praktycznie nie przestają płakać...ja niedługo zacznę razem z nimi
Stary 2013-07-29, 11:32   #2910
Ana***
Zakorzenienie

Wspomnienia z wakacji w k.

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Gucia martwię się o Magdę. Nie pamiętam aby kiedykolwiek robiła tak długą przerwę, a znamy się z od 5 lat z forum
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości