Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-25, 18:38   #2881
201704240919
Konto usunięte

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez delightful_ Pokaż wiadomość
Ja też nie lubię Nivea. Zupełnie mi nie służy . Nic z tej firmy jeszcze mi nie spasiło

Ja lubię i robić, i jeść I narobiłyście mi takiego smaka, że kupiłam sobie i wszamię na kolację
Znosisz ten zapaszek ?
Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Nie odpisuje. Dzwonił, ale nic nie było słychać.

Chłopy..
Ja z moim znowu się pokłóciłam, teraz zarzucił mi, ze jestem jakąś dziwna, bo 'miziam się' z nim tylko godzinę przed odjazdem. A może on nie potrafi zrozumieć, że podchodzę do niego bardziej emocjonalnie niż fizycznie, i coś takiego mnie zbytnio nie kręci? Staram się jak mogę, nie lubię ciągłego chodzenia za moimi czterema literami przez 24h na dobę. Kocham go, ale nie odczuwam zbytniego 'popędu',a mam wrażenie, że on mnie tylko naciska, żebyśmy w końcu to zrobili. Nie wiemw końcu co mam zrobić, czy dać sobie z nim spokój, bo te ciągłe kłótnie mnie wykończą...
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 18:39   #2882
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Nivea to zabójstwo dla mojej cery, bardziej wierzę w działanie filtrów przeciwsłonecznych
Wiadomo nie wszystkim pasuje Moja cera nigdy nie była wymagająca do niedawna "jedynym kosmetykiem" dla mnie było mydło Ja na twoim miejscu bym to przemyślała, bo dziwny trochę ten twój, skoro nie jesteś gotowa to powinien zrozumieć jeśli Cię kocha.. a nie naciskać bo to Cię do niczego nie zmusi. Kłótnie na dłuższą metę bardzo męczą.. Przemyśl to sobie na spokojnie

Dopiero teraz zaglądam, bo musiałam ogarnąć uczelniany chaos okazało się że mamy zapiać się na 30h dodatkowego przedmiotu, i to nie z naszej specjalizacji po co nie mam pojęcia..
Wróciłam z zakupów oczywiście kupiłam obie maski serii pięknie pachnie stapiza wzięłam 250ml gdyż uznałam że urwie mi się ramię jak będę w torbie tachać obie maski jak się skończy to kupię litrową, zwłaszcza że tam proteiny jedwabiu więc trzeba uważać aby nie przedobrzyć
Kupiłam płaszcz Co prawda krótszy taki lekko za pupe, nie wiem czemu ale z moją figurą w długich wcale nie wyglądam że tak powiem kobiece kształty całkiem w nich gubię, a widziałam dwa piękne płaszcze takie przed kolano Oczywiście w biuście, pod pachami i w tali szerokie a w rozmiarze 36 nie mogłam się ruszać będą mi się teraz po nocach śnić

Edytowane przez izaa29
Czas edycji: 2013-09-25 o 18:42
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 18:40   #2883
Dolczi
Zakorzenienie

Zaraz wybywam do kumpeli, potem idziemy na balety (o ile dojdziemy o własnych siłach). Nie spamujcie za dużo.

Nie znoszę osób przemądrzałych, których ich ZAWSZE musi być na wierzchu. I do tego w ich mniemaniu ZAWSZE mają rację.

Dieta cud- seks i głód.

Dolczi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 18:42   #2884
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
no i mi się bardziej podoba ten co masz na dole włosów

[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42988945]Ojej, jaki ten farbowaniec jest ładny [/QUOTE]

dziękuję

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Szkoda, że na Pogoni żadnego nie ma Bo do centrum, mam jednak 20 minut autobusem. Ale aby do przystanku kilka kroków
W Czewie też mi zamknęli.. Ale są jeszcze w Kato w Chorzowie
Kolorowe Holidejki z GR Żółte, różowe i jakie tam jeszcze były

Ja tam jeszcze nie dotarłam, ale podobno na ul. 3 maja 25 jest jakiś MIG To jest pomiędzy ul. Stawową, a Galerią Katowicką, więc jak go nie zamknęli to idealne miejsce

Kurde. Śliwki, śliwki, wszędzie śliwki, już wszędzie widzę śliwki i pachnę śliwkami. 5 wielkich koszy do zaprawienia..
jak ja cieszę się, że u mnie już po śliwkach na działce

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
Edi, to leć się upić na babskim wieczorze

kupiłam sobie dzisiaj czapkę z uszami kota, fajnie wygląda na lokach

i właśnie oszamaliśmy z TŻ makaron ze szpinakiem i zaraz idziemy do kina
poka, poka!

na co śmigacie?

zrobiłam jeden trening, jeszcze dwa
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 18:45   #2885
Dolczi
Zakorzenienie

Cytat:
Znosisz ten zapaszek ?

Ja z moim znowu się pokłóciłam, teraz zarzucił mi, ze jestem jakąś dziwna, bo 'miziam się' z nim tylko godzinę przed odjazdem. A może on nie potrafi zrozumieć, że podchodzę do niego bardziej emocjonalnie niż fizycznie, i coś takiego mnie zbytnio nie kręci? Staram się jak mogę, nie lubię ciągłego chodzenia za moimi czterema literami przez 24h na dobę. Kocham go, ale nie odczuwam zbytniego 'popędu',a mam wrażenie, że on mnie tylko naciska, żebyśmy w końcu to zrobili. Nie wiemw końcu co mam zrobić, czy dać sobie z nim spokój, bo te ciągłe kłótnie mnie wykończą...
Faceci... tylko o jednym myślą. Jeżeli jesteście pod tym względem niedopasowani teraz to pomyśl co bd w przyszłości. Ale to twoja sprawa i decyzja. Mój na mnie 2 lata czekał. Teraz to bym to robiła non stop

Nie znoszę osób przemądrzałych, których ich ZAWSZE musi być na wierzchu. I do tego w ich mniemaniu ZAWSZE mają rację.

Dieta cud- seks i głód.

Edytowane przez Dolczi
Czas edycji: 2013-09-25 o 18:49
Dolczi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 18:53   #2886
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Na pocieszenie zrobiłam sobie za☠☠☠isty makijaż i zastanawiam się, czy jak już ogarnę papiery, to nie iść do koleżanki.

Chore są te nasze tżty.
Dobrze, wybaw się

Musi być jakiś męski odpowiednik PMS
Cytat:
Kolorowe Holidejki z GR Żółte, różowe i jakie tam jeszcze były

Ja tam jeszcze nie dotarłam, ale podobno na ul. 3 maja 25 jest jakiś MIG To jest pomiędzy ul. Stawową, a Galerią Katowicką, więc jak go nie zamknęli to idealne miejsce
Na razie Scarrabeo mnie zaspokaja, jeśli chodzi o piaski

Na 3 maja, już wiem. Odpuszczę sobie to miejsce, bo słyszałam dużo złych opinii, łącznie z ograniczoną rozmiarówką. Na razie napaliłam się na Ewę Michalak i jej 65G, a wcześniej poszukam u siebie 60GG (ostatnio dostałam telefon, że trafiło się parę sztuk w rozmiarze 60H ).
Cytat:
Cytat:
Ja też uważam, że skoro Cię kocha, to powinien uszanować Twoją decyzję. Naciskaniem oraz kłótniami tylko Cię do Ciebie zniechęca, ale to tylko moje zdanie.

Cieszę się, że z moim Tż nie mam takich problemów...

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Kupiłam płaszcz Co prawda krótszy taki lekko za pupe, nie wiem czemu ale z moją figurą w długich wcale nie wyglądam że tak powiem kobiece kształty całkiem w nich gubię, a widziałam dwa piękne płaszcze takie przed kolano Oczywiście w biuście, pod pachami i w tali szerokie a w rozmiarze 36 nie mogłam się ruszać będą mi się teraz po nocach śnić
Mam ten sam problem
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 19:15   #2887
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dolczi Pokaż wiadomość
Faceci... tylko o jednym myślą. Jeżeli jesteście pod tym względem niedopasowani teraz to pomyśl co bd w przyszłości. Ale to twoja sprawa i decyzja. Mój na mnie 2 lata czekał. Teraz to bym to robiła non stop
Zgadzam się z Tobą. Mój na mnie czekał 4 lata. A ostatnie zdanie w 100% jest prawdą
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 19:16   #2888
fb24380c66adcd12b33e8f4bdd3c2d486418deb5_5f7f99f1ecd69
Konto usunięte

Znalazłam zdjęcie sprzed kilku lat, tak prezentuje się mój naturalny kolor włosów. Jednak zdecydowanie lepiej czuję się w czarnym
fb24380c66adcd12b33e8f4bdd3c2d486418deb5_5f7f99f1ecd69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 19:25   #2889
Kaveri
Spaceroholiczka

Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Tobą. Mój na mnie czekał 4 lata. A ostatnie zdanie w 100% jest prawdą

Mój czeka na mnie już 4 lata i poczeka jeszcze trochę
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42990054]Znalazłam zdjęcie sprzed kilku lat, tak prezentuje się mój naturalny kolor włosów. Jednak zdecydowanie lepiej czuję się w czarnym
[/QUOTE]
Bardzo ładny

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-25, 19:30   #2890
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
kupiłam sobie dzisiaj czapkę z uszami kota, fajnie wygląda na lokach

Jak sobie pomyślę jaką Ty masz słodką buźkę, to faktycznie musi Ci pasować

Bawcie się dobrze co za film wybraliście?

Cytat:

A powiedz mi ile macie lat ? Po pierwsze, jeśli Ty nie czujesz do niego wcale pociągu fizycznego, to bym się zastanowiła czy problem nie leży gdzieś tu a poprzednia związki ? Albo chociaż jakiekolwiek marzenia choćby nierealne o aktorze? No i ile już jesteście razem ? Bo wiadomo, że jeżeli niezbyt długo, to powinien grzecznie poczekać, spróbować inaczej (włażenie komuś do tyłka ze swoją propozycją faktycznie ma małe szanse poskutkować, mówi to osoba , która ostatnie 4 miesiące spędziła w telemarketingu )

Chcecie aktualizację?
1. Dziś o 10, wybaczcie, nie mam prądu, nie mogłam wysuszyć na prosto ani wystylizować żelem, bo szłam do fryzjerki tak więc wpół mokre

2. Dziś o 19, wyprostowane, żeby szło je obciąć , tym razem na prosto, z amerykańską grzyweczką za brodę podoba mi się
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01604.jpg (23,6 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01609.jpg (20,9 KB, 30 załadowań)

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 19:59   #2891
Konto usunięte

Ewuniaa16 chyba dziewczyny napisały to, co ja chciałam ale pamiętaj nic na siłę

Cytat:
Wiadomo nie wszystkim pasuje Moja cera nigdy nie była wymagająca do niedawna "jedynym kosmetykiem" dla mnie było mydło Ja na twoim miejscu bym to przemyślała, bo dziwny trochę ten twój, skoro nie jesteś gotowa to powinien zrozumieć jeśli Cię kocha.. a nie naciskać bo to Cię do niczego nie zmusi. Kłótnie na dłuższą metę bardzo męczą.. Przemyśl to sobie na spokojnie

Dopiero teraz zaglądam, bo musiałam ogarnąć uczelniany chaos okazało się że mamy zapiać się na 30h dodatkowego przedmiotu, i to nie z naszej specjalizacji po co nie mam pojęcia..
Wróciłam z zakupów oczywiście kupiłam obie maski serii pięknie pachnie stapiza wzięłam 250ml gdyż uznałam że urwie mi się ramię jak będę w torbie tachać obie maski jak się skończy to kupię litrową, zwłaszcza że tam proteiny jedwabiu więc trzeba uważać aby nie przedobrzyć
hi5

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Dobrze, wybaw się

Musi być jakiś męski odpowiednik PMS

Na 3 maja, już wiem. Odpuszczę sobie to miejsce, bo słyszałam dużo złych opinii, łącznie z ograniczoną rozmiarówką. Na razie napaliłam się na Ewę Michalak i jej 65G, a wcześniej poszukam u siebie 60GG (ostatnio dostałam telefon, że trafiło się parę sztuk w rozmiarze 60H ).

Ja też uważam, że skoro Cię kocha, to powinien uszanować Twoją decyzję. Naciskaniem oraz kłótniami tylko Cię do Ciebie zniechęca, ale to tylko moje zdanie.

Cieszę się, że z moim Tż nie mam takich problemów...

Mam ten sam problem
ja też

[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42990054]Znalazłam zdjęcie sprzed kilku lat, tak prezentuje się mój naturalny kolor włosów. Jednak zdecydowanie lepiej czuję się w czarnym
[/QUOTE]

jaki ładny kolor

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Jak sobie pomyślę jaką Ty masz słodką buźkę, to faktycznie musi Ci pasować

Bawcie się dobrze co za film wybraliście?

A powiedz mi ile macie lat ? Po pierwsze, jeśli Ty nie czujesz do niego wcale pociągu fizycznego, to bym się zastanowiła czy problem nie leży gdzieś tu a poprzednia związki ? Albo chociaż jakiekolwiek marzenia choćby nierealne o aktorze? No i ile już jesteście razem ? Bo wiadomo, że jeżeli niezbyt długo, to powinien grzecznie poczekać, spróbować inaczej (włażenie komuś do tyłka ze swoją propozycją faktycznie ma małe szanse poskutkować, mówi to osoba , która ostatnie 4 miesiące spędziła w telemarketingu )

Chcecie aktualizację?
1. Dziś o 10, wybaczcie, nie mam prądu, nie mogłam wysuszyć na prosto ani wystylizować żelem, bo szłam do fryzjerki tak więc wpół mokre

2. Dziś o 19, wyprostowane, żeby szło je obciąć , tym razem na prosto, z amerykańską grzyweczką za brodę podoba mi się
jaka długość podobają mi się

zrobiłam treningi, teraz napiję się czegoś, pójdę myć się i nadrabiam Dextera
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 20:29   #2892
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Chcecie aktualizację?
Piękne

Cytat:
Mam ten sam problem
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42990849]
hi5
[/QUOTE]

Tylko trochę to uciążliwe Zwłaszcza jak mi się coś spodoba
Ale alee znalazłam w cropie idealne 38 Tyle że krótki, najwidoczniej długie mi nie pisane

Edytowane przez izaa29
Czas edycji: 2013-09-25 o 20:31
Stary 2013-09-25, 20:45   #2893
Konto usunięte

Cytat:
Piękne

Tylko trochę to uciążliwe Zwłaszcza jak mi się coś spodoba
Ale alee znalazłam w cropie idealne 38 Tyle że krótki, najwidoczniej długie mi nie pisane
Wiem, jak mierzyłam sukienkę idealną to nie zmieściłam się w cyckach, a jak wzięłam rozmiar większy to na mnie wisiała, ale w biuście była idealna
Idę oglądać Na dobre i na złe

Stary 2013-09-25, 20:52   #2894
miranda122
Zakorzenienie

Jaki top polecacie, żeby szybko wysuszał, nie był 'gumowy', nie ścierał się razem z lakierem i ładnie nabłyszczał?

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 21:02   #2895
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Jaki top polecacie, żeby szybko wysuszał, nie był 'gumowy', nie ścierał się razem z lakierem i ładnie nabłyszczał?
Od siebie mogę polecić KillyS Tylko nie wiem czy aż tak szybko wysusza
Stary 2013-09-25, 21:05   #2896
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI

Cytat:
Mój czeka na mnie już 4 lata i poczeka jeszcze trochę

Bardzo ładny

Nie ma pośpiechu. Trzeba czuć, że jest się gotowym i że to ten moment. Ja się strasznie bałam dlatego nasze wcześniejsze próby kończyły się klapa Wystarczyło się troszeczkę wyluzować i po sprawie, a moje obawy okazały się błędne
Stary 2013-09-25, 21:07   #2897
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
W Czewie też mi zamknęli.. Ale są jeszcze w Kato w Chorzowie
W Chorzowie jest wszystko. Pozdrawiam zapraszam.

Cytat:
Scarrabeo, do Ciebie też poszło. Co dziwne Twoja paczka waży niecałe 2 kg, delightful_ nieco ponad 0,5 kg, a za obie zapłaciłam 9,60 zł
JUŻ?!
Jasny gwint, mojej nie ma kto zanieść, sama będę musiała swe zwłoki wywlec z łóżka.

A tak tanio, bo z mafii jesteś i nawet na poczcie się Ciebie boją.

Cytat:
Do usług.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 21:27   #2898
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Nie ma pośpiechu. Trzeba czuć, że jest się gotowym i że to ten moment. Ja się strasznie bałam dlatego nasze wcześniejsze próby kończyły się klapa Wystarczyło się troszeczkę wyluzować i po sprawie, a moje obawy okazały się błędne
Uważam, że będziemy gotowi, kiedy nie będzie Nam straszna ciąża. Na razie dostaję ataku serca na myśl o ew. wpadce
Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
JUŻ?!
Jasny gwint, mojej nie ma kto zanieść, sama będę musiała swe zwłoki wywlec z łóżka.

Do usług.
Mówisz i masz, na poprawę humoru

Jutro ja idę na łowy. Na pewno coś Ci przyniosę

Edytowane przez Kaveri
Czas edycji: 2013-09-25 o 21:29
Stary 2013-09-25, 21:28   #2899
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Od siebie mogę polecić KillyS Tylko nie wiem czy aż tak szybko wysusza
Jako lakier nawierzchniowy jest dobry? Myślałam też nad Sally Hansen Insta Dri, ale to już droższa inwestycja..

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 21:37   #2900
EdizA
Zakorzenienie

Jednak nic nie wyszło ze spotkania
Siedzę w domku i otworzyłam winko.
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 21:41   #2901
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Uważam, że będziemy gotowi, kiedy nie będzie Nam straszna ciąża. Na razie dostaję ataku serca na myśl o ew. wpadce
Ja byłam pewna i gotowa na 100% ale bałam się nie ciąży(chociaż tego też, ale o stokroć mniej), a bólu dlatego tak długo zwlekałam. A ból okazał się zerowy
Stary 2013-09-25, 21:41   #2902
Konto usunięte

Cytat:
Jednak nic nie wyszło ze spotkania
Siedzę w domku i otworzyłam winko.
TŻ uraczył mnie pysznymi frytkami Kolejny wieczór walczę z SCS, przyjedź z tym winem, bo już mnie trafia
fb24380c66adcd12b33e8f4bdd3c2d486418deb5_5f7f99f1ecd69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 21:44   #2903
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Chcecie aktualizację?

W końcu je widzę; wersja prosta to szau

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-25, 21:45   #2904
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42993058]TŻ uraczył mnie pysznymi frytkami Kolejny wieczór walczę z SCS, przyjedź z tym winem, bo już mnie trafia [/QUOTE]
też właśnie zeżarliśmy frytki do serialu
Stary 2013-09-25, 21:46   #2905
EdizA
Zakorzenienie

[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42993058]TŻ uraczył mnie pysznymi frytkami Kolejny wieczór walczę z SCS, przyjedź z tym winem, bo już mnie trafia [/QUOTE]

Już się napiłam. Jeszcze mnie złapią za jazdę pod wpływem.
Ja zjadłam pierogi mojej mamy i mi taaak ciężko.
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 21:46   #2906
Konto usunięte

Cytat:
Dobre fryty nie przebiją nawet najlepiej przyrządzonych krewetek (no, przynajmniej dzisiaj )
Stary 2013-09-25, 21:49   #2907
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Ja byłam pewna i gotowa na 100% ale bałam się nie ciąży(chociaż tego też, ale o stokroć mniej), a bólu dlatego tak długo zwlekałam. A ból okazał się zerowy
Ja mam wysoki próg bólu, chociaż chyba powinnam się bać

Cytat:
Frytki

Stary 2013-09-25, 21:52   #2908
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam wysoki próg bólu, chociaż chyba powinnam się bać
nie ma się czego bać, strach kryje się w głowie
Stary 2013-09-25, 22:12   #2909
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

frytki, frytki, a dupal rośnie
w lipcu miałam plan, że do urodzin schudnę do dawnej wagi (brakuje mi z 5kg ale boczki okrutne i bebzon wielki), zaczęłam ćwiczyć codziennie, po 4 dniach dostałam pracę, wtedy już nie mialam ani siły (narzekałam tu ciągle, że po 12h na nogach stojąc miałam chwile, że mogłam ryczeć z bólu) ani czasu przez miliony nadgodzin.
Nie pracuję już miesiąc i tylko raz czy dwa od tego czasu ćwiczyłam.
Jest tak zimno i szaro tutaj ciągle, że nie mam ochoty na nic zupełnie.
Tylko siedzę i żrę
Stary 2013-09-25, 22:22   #2910
XminorXlosX
Zakorzenienie

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42990849]
jaka długość podobają mi się
[/QUOTE]

Cytat:
Piękne
Cytat:
W końcu je widzę; wersja prosta to szau
Mam nadzieję, że ładnie dotrwają, następne cięcie planuję dopiero w przyszłym roku

Cytat:
frytki, frytki, a dupal rośnie
w lipcu miałam plan, że do urodzin schudnę do dawnej wagi (brakuje mi z 5kg ale boczki okrutne i bebzon wielki), zaczęłam ćwiczyć codziennie, po 4 dniach dostałam pracę, wtedy już nie mialam ani siły (narzekałam tu ciągle, że po 12h na nogach stojąc miałam chwile, że mogłam ryczeć z bólu) ani czasu przez miliony nadgodzin.
Nie pracuję już miesiąc i tylko raz czy dwa od tego czasu ćwiczyłam.
Jest tak zimno i szaro tutaj ciągle, że nie mam ochoty na nic zupełnie.
Tylko siedzę i żrę
Ja to bym poćwiczyła, ale całe dnie nie mam prądu, żeby sobie włączyć jakieś ćwiczenia, a tak samej to mi się nie chce ale szczerze, to mam te same wymówki, przez pracę nie miałam już siły w domu

Dziewczyny, czy znacie cokolwiek na duszenie przy zapaleniu tchawicy? już piłam dzisiaj wszystko, syrop z cebuli, prawoślazowy, len, mleko z miodem... Tak dusi, że aż kaszel mam, co zdrapało mi gardło

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości