|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
0 | 0% |
Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy! |
1 | 1,75% |
Wszystkie w stresie tu żyjemy, torby nasze pakujemy |
0 | 0% |
Idzie jesień, za nią zima- czas porodów się zaczyna! |
16 | 28,07% |
Tu łóżeczko, tam przewijak- wnet nadejdzie wielka chwila! |
1 | 1,75% |
Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? |
29 | 50,88% |
Spakuj torbę,kąpiel weź, czas na porodówkę już tyłek wieźć. |
1 | 1,75% |
Złota jesień,śnieżna zima czas porodów się zaczyna |
8 | 14,04% |
Jesień w pełni,zima za pasem niedługo mama będzie się cieszyć bobasem |
1 | 1,75% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
jestem od rana wkur.........
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Witamy się w 30tc!
![]() Całe okrągłe 10tyg do końca, chyba, że Mała postanowi wcześniej wyjść, czego szczerze bym nie chciała ![]() Pogoda okropna, nie leje, ale ziiiimno jest :/ Wczoraj wieczorem to tak wiało chłodem, że miałam wrażenie, że zima idzie :/ Oby nie, bo ja nie mam kurtki i raczej kupować nie chce ![]() ![]() Dzisiaj idziemy na spotkanie z położną do MSWiA - mam nadzieję, że tak mi się spodoba, że zechce tam rodzic ![]() Dzidzia - super wieści ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do rodziny tej 17latki- masakra, ze takie rzeczy sie dzieją... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
moja córa też nas kilka razy nakryła w sypialni.. i nie chciała iść się bawić
![]() wypiłam własnie kawkę, głowa mnie boli i jakas do ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U nas na uczelni dużo było dziewczyn w ciąży i z tego co wiem to uczelnia nigdy problemów nie robiła :/ Taaaa, ciekawe tylko jak pogodzić wykłady z niemowlakiem?? :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | ||
Wtajemniczenie
|
Wczoraj mój brzuch nabrał dziwnego kształtu, nie zdążyłąm zrobić zdjęcia
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć pamiętam moja koleżanka urodziła na 3 roku, na wykłady nie jeżdżiła, chodziła tylko na to co musiała, mąż jej dojeżdżał z dzieckiem czasem na karmienie. Agateczka ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2888 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam ![]() śniło mi sie zę tż był w ciąży i sam wyciągnął dziecko sobie- bo nie zdążył do szpitala ![]() ![]() Dzisiaj bedzie mnie troche mniej bo musze jechać do weterynarza z moim kociakiem, potem do lekarza z mężem, może jaieś zakupy, obiad i zleci. Pogoda taka że sie płakać chce, masakra kiedy przyjdzie łądna złota jesień? ![]()
![]() |
#2891 |
Rozeznanie
|
witam sie z rana w lepszym nastroju. TŻ wczoraj przyszedł do domu i wyobrazciesobie nawet zupe na dzisiaj zrobił....tylko ciekawe jak dlugo...ale rozmowy nie było....służbowo sie do niego odzywałam a on ewidentnie sie podlizywał....
leje u nas mgła...az sie wstawac nie chciało... wogolemam takie pytanie z innej beczki....wiem że zaraz posypią sie opierdzielki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Wtajemniczenie
|
hej laski
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- antibia,nie wiem sama chociaz przypomina mi sie ze po lence szla dosc szybko tez,tylko czy karmienie nie przeszkadza..
#2893 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13..
Hej dziewczyny !
Nadrabiam Was powoli od wczoraj i jakoś mi to idzie ![]() Ja wczoraj miałam troszkę stresów w związku z osami ![]() Pod dachówkami przy oknie kuchennym zalęgł nam się rój os , były one już jakiś czas ale nie otwierałam okna w kuchni i jakoś dawałam radę. Ale wczoraj zaczęły mi się przedostawać do kuchni - prawdopodobnie przez szafkę która jest pod oknem. Jak już drugą utłukłam na oknie kuchennym i to całkiem sporą to ich żywot się skończył - znalazłam gościa który zajmuje się usuwaniem takich paskudztw , ściągnełam męża wcześniej z roboty i facet wytruł nam ten rój. Dziewczyny tyle os w życiu nie widziałam , a dodam że się ich boję ![]() Z tego co pamiętam : Wszystkim chorym mamusiom życzę szybkiego powrotu do zdrowia ![]() Trele - Mi się wydaje że podobny masz brzuch na tych dwóch zdjęciach, faktycznie może jest bardziej "wypięty" jak dziewczyny piszą - ale zobacz jeszcze 3 dni do terminu ![]() ![]() De - Ty to faktycznie masz brzuch już niżej ![]() Babku - odnośnie łóżeczka które zamówiłyśmy - po tym jak dzwonił ten gostek do Ciebie napisałam do nich maila przez Allegro - że proszę o potwierdzenie zamówienia które złożyłam 14 września i określenie terminu dostawy. Oczywiście nie odpisał - ale zadzwonił do mnie dwa dni później i powiedział że we wtorek (czyli chyba tak jak do Ciebie dzwonił) dowiedział się że będzie miał opóźnienie w dostawie z winy producenta i że ok. 3 października może zrealizować zamówienie. Zapytał się czy zgadzam się poczekać - powiedziałam mu że poczekam do tego terminu. A Tobie powiedział że kiedy będzie ? Domii - super pozytywny opis porodu ! Obyśmy wszystkie takie miały ![]() Dziewczyny u mnie też dziś tak brzydko i ponuro jak u Was ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
antibia ja nie pomogę, bo nie chodzę na solarium...
co robicie na obiad?? szukam jakiegoś dietetycznego pomysłu na filet z kurczaka |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Indywidualny tok organizacji studiów Cytat:
![]() ![]() aaa witam się w 33tc ![]() Edytowane przez Lilith890502 Czas edycji: 2013-09-26 o 09:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- spróbuj się najpierw odwołać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | ||
Zakorzenienie
|
A w ogóle witamy się w 33 tygodniu
![]() Zapomniałabym ![]() Cytat:
![]() Ja sobie nie wyobrażam mieszkać w takim syfie brrrr Synek wiedział kiedy wejść do sypialni ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Rozeznanie
|
no własnie ta laktacja mnie zastanawia....chociaz ja mam bardzo dziwna karnacje...bonormalnie jestem blado-sino-koperkowa z tendencją do przezroczystości...ale wystarczy mi np 2 dni w słoneczku i wygladam jak murzyn a na solarium wystarczya mi 2 sesje po 10 min....i kogo bym nie spotkała to wszyscy uwazaja że wygladam jakbym miała taka karnacje
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2900 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | ||||
Zakorzenienie
|
Edit
Dzisiaj 34 tydzień ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Hejka ![]() Pralka przyjechała ![]() Kurier powiedział eeeeeeeee da pan na jakieś piwo i wniesiemy ![]() Dostał 2 dychy a wziął tylko 10 i zadowolony ![]() Wszystkim słomianym wdowom życzonka szybkiego powrotu Waszych drugich połówek ![]() Wszystkim chorowitkom dużo dużo zdrówka ![]() Cytat:
![]() O tak nieraz wieczorem nie mogę się ułożyć ciągnie mocno. Podkładam rogala i jakoś się układam. Dzisiaj mam taki fajny brzuszek,nie ciągnie,mięciutki,wypoczę ty ![]() Ołówek Za wizytę ![]() Cytat:
![]() Teraz nawet jak coś Tymkowi nie pasuje to nie zmieniam pozycji bo ginka kazała na lewym jak najwięcej leżeć.Niech się dostosuje ![]() Teraz już tak nie puka matki jak wcześniej ![]() Cytat:
![]() E to mój będzie łysol ![]() Trele Scena jak z filmu ![]() Pokazałaś swe oblicze ![]() No większy jest większy ![]() Cytat:
E to jak na rzepy to luz,odepniesz przetrzesz i gotowe.Myślałam że klejone i trzeba będzie się wspinać ![]() Ale roztrzepana jestem, zapomniałam wysłać zaległy post ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | |||
Wtajemniczenie
|
Ale jestem śpiąca...zaraz padnę na głowę, a całą noc przespałam bardzo dobrze. Na szczęście muszę dzisiaj do ortodonty jechać to i zakupy zrobię i nie przeleżę całego dnia :P Pije kawusię, może mi doda energii...
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2903 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja kupuje zupe cebulowa w proszku i panieruje w niej piers. wsadzam do folijki i zalewam smietanką troszke i tak pieke |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam się z Wami kolejny pochmurny dzionek!! Mam coraz większe problemy z wstawaniem... do drugiej nie mogę spać za to rano koniami mnie z łóżka nie wyciągnięcie... dobrze że mamy niunię - jak widzę te oczęta wypełnione moczem to jakoś wstaję żeby wyjść z nią na spacerek. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale pewnie u Ciebie stres też zrobił swoje ![]() Cytat:
![]() No nieźle.... Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nemosek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Konto usunięte
|
Ja już dziś po wizycie w laboratorium, czekam tak gdzieś do 16 na wyniki.
Była taka kolejka już o 7, że aż się zdziwiłam. Olka przyszła do nas nad ranem i coś się drapała, wierciła i tak do 7 więc się wyspałam jak nigdy... Teraz malujemy dla tatusia laurkę na sobotę bo ma 27 urodziny ![]() Lilith- czy oni są niepoważni z tym IOSem??? A daj spokój, u mnie dostawały dziewczyny, które zaczynały 2 kierunek więc łączenie studiów z macierzyństwem jest tym bardziej waznym powodem! Odwołaj się najpierw. Ja bym na Twoim miejscu o to powalczyła bo jednak rok przerwy trochę komplikuje- ja studiowałam dziennie, bez IOSa, z 3 miesięczną córeczką. Po prostu ustawiłam sobie wszystkie zajęcia tak żeby dojeżdżać 2 razy w tygodniu na kilka godzin- wtedy mała zostawała z butelką. Może i u Ciebie ćwiczeniowcy, wykładowcy wykażą się zrozumieniem? Edytowane przez a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca Czas edycji: 2013-09-26 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.