|
|
#2881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
czemu okropne? moim zdaniem to zupelnie normalne, smierc smiercia, ale zycie toczy sie dalej i to normalne ze sie martiwsz jak to bedzie... i szczerze wspolczuje ![]() Cytat:
ja mialam wspisane w 37 laczna sume, i wyslalam te 2 pity razem, dobrze? |
||
|
|
|
#2882 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No jakoś nie było sposobności, nie wiem nawet czy jest się czym chwalić, także wiesz brak siły przebicia.[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46181634]Dorotka ma genialną zabawę albo opiera się o bok sofy siedząc na niej, wstaje, puszcza się i specjalnie tylkiem siada, albo mam ja ją trzymać za ręce, a ona się puszcza i klapie dupką zaciesz, że hej![/QUOTE]O, moje też tak robi ![]() Cytat:
bo był mały. A ja lubię taszczyć ze sobą swoje graty :P mnie się strasznie podobają ultrabooki ale te naprawdę cienkie i lekkie np. Asus, no ale mają dwie wady: cena no i dysk. Ja po śniadaniu, młody szaleje, tż śpi... Na dworze leje, a mieliśmy iść na zakupy. Pamiętacie jak Wam pisałam że przez t. jesteśmy bez auta? To już będzie ze 2 miesiące jak jest u nich. Bo mój t. chciał niby naprawić wszystko co było do naprawy (tak niby s serca) i zawieźliśmy im sprawny samochód z paroma rzeczami do wymiany a po wizycie u mechanika samochód nie odpala i nie jeździ. Super nie? A oni nie mają zamiaru nic z tym zrobić. Na pewno nie znajdziemy kasy na żaden samochód, nawet najtańszy a tż musi do pracy dojeżdżać bo jak wraca to już nie ma autobusów. Powiedziałam mu, że w takim razie pojedzie tam w ten weekend i weźmie auto ojca, niech on się martwi jak dojedzie do pracy bo ja nie mam zamiaru zdechnąć z głodu jak tż straci pracę. Niestety "zastępczy" samochód który dali nam t. rozsypał się, ehh... |
||
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no tak ogólnie pytałam, ja miałam Asusa i był strasznie spoko gdybym o niego dbała (typu właśnie nie na kolanach) to by był w jeszcze lepszym stanie. Niestety moje dziecko kochane najwspanialsze mi na nim stanęło i ekran nie działa, wyświetlają się takie rożne pasy plamy szarości itp No i głośniki raz wymieniałam ![]() U Nas pada
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
Misia- bardzo współczuje, pamiętam jak moja dyktatorka dostała udaru i byłam z nią sama w domu (gówniara byłam) byłam przerażona, straszne to było, jej buzia tak sie wykrzywiła i nie mgoła mówić.. masakra.. a matula wtedy w kandzie była i sama musiałam ogarniać wszystko.
Hope.. przykro mi i rozumiem Cię, bo ja sama zastanawiam się jak dyktarotka nie daj Boże... i nie wiem jak moja matula pociągnie to wszyskto... cos miałam jeszcze!... EWIK- gratulacje! i trzymam kciuki zeby wszyskto było okej!!!!!!! Czarna! dla Ciebe również gratulejszyn Kurcze, się posypało brzuszków ![]() Byłam wczoraj u chiruga szczekowego i orto. Sprawy mają się tak : muszę usunąć 3 ósemki. Nosiłabym DWA :O Aparaty przez rok. Mam tu na myśli stały aparat góra dół plus jakiś aparat rozszerzający góra dół. Po roku operacja. Po operacji jeszcze rok noszenia. W moim przyadku jest troche roboty, bo czesto przygotowanie do operacji trwa pół roku a u mnie będzie to rok. Nie wiem... ponadto mimo że operacja jest na NFZ(prywatnie ok 20-25tysięcy) to samo leczenie w tym roku ok 10.000 zł. Nie wiem. Tzt mówi, zeby kasą się nie przejmować, bo się znajdzie.. ale nie wiem..
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja głupia cipa wpisałam w Pit 37 sumę jaka przysługuje za miesiąc a nie sumę łączną
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Moj maz to jednak skarb. Jak spalam to skubaniec posprzatal cala chalupe, wymienil zarowke (o ktora swoja droga prosilam sie 2miesiace prawie ale luz:p) przytwierdzil w biurze tablice korkowa <3 kochany moj. I na tablicy zostawil mi milosny liscik i polazl do sklepu kupil pieczywo w aptece byl i kupil mi ulubiona drozdzowke, zrobil sniadanko do lozka.. Kuuuurcze, tak od czasu do czasu fajnie sobie pochorowac :p
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2888 | |||
|
Zakorzenienie
|
porazka, ja nie wiem, czy niektorzy ludzie to nie maja mozgu?????
Cytat:
naprawde te twoje zeby sa az tak "tragiczne"? Cytat:
![]() ja dostalam dwa juz wypelnione i sie w sumie wahalam czy wyslac dwa czy jeden i w koncu wyslalam dwa ![]() Cytat:
![]() ps-smiesznie to opisalas
|
|||
|
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jakos przeszkadza, utrudnia Ci w normalnym funkcjonowaniu? czy jest to sprawa "tylko" czysto kosmetyczna...
|
|
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
no ja też sie az tak nie znam, czasem mnie boli np żuchwa;p ale czy mi to utrudnia życie? nie, ale źle mi z tym żyć;] kompleks mam z tego powodu ;] a i proste zęby mi sie marzą. Tylko ta forsa i skutki uboczne mnie załamują.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2892 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wcale się nie dziwię, że się martwisz w życiu nie zgadzaj się na zamieszkanie tam!Cytat:
spokojnie korektę możesz zroboć, korektę z tego co pamiętam to kilka lat możesz, tak, Fewciu? Cytat:
ja pierwszego miałam też F-S, po 3 latach mi coś przy zasilaniu zaczęło padać, i grafika też. Sony vaio - Little, na pewno nie w moim modelu te szopki bo prawie 3 lata NIC się nie psuło grafika padła, jak gotówka będzie to się wymieni i odzyska dane to sobie nowy wzięłam na raty i tyle.Cytat:
|
||||
|
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, może ktoras z Was sie zna, wie jak ogarnąć wniosek na dotacje na przydomową oczyszczalnie ścieków?
![]() ![]()
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() z oczyszczalnia nie pomoge |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do skutków, no troche się naczytałam....najbardziej mnie przeraża uszkodzenie np nerwu, drętwienie warg..brody.....ach.. ale efekty jakie...kurcze, no fejs by mi się zmieniła, bo to jednak plastyka.
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46185425]wcale się nie dziwię, że się martwisz
w życiu nie zgadzaj się na zamieszkanie tam!spokojnie korektę możesz zroboć, korektę z tego co pamiętam to kilka lat możesz, tak, Fewciu? ja pierwszego miałam też F-S, po 3 latach mi coś przy zasilaniu zaczęło padać, i grafika też. Sony vaio - Little, na pewno nie w moim modelu te szopki bo prawie 3 lata NIC się nie psuło grafika padła, jak gotówka będzie to się wymieni i odzyska dane to sobie nowy wzięłam na raty i tyle.lubię tel dotykowe BARDZO, a lapka nie chcialam tak, przez pięć lat |
|
|
|
#2898 |
|
Zadomowienie
|
Odpaliłam właśnie wizaża w pracy
na moim nowiutkim jeszcze pachnącym nowością sprzęciku unijnym który wczoraj dostałam... ale pasuje mi jednakowoż trochę popracować więc lepiej sobie pójdę
|
|
|
|
#2899 |
|
Konto usunięte
|
Kija, właśnie myślałam, gdzieś ty
A mam naiwne pytanie czy rzeczywistość chociaż trochę przypomina to, co widać w polskich serialach kryminalnych?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to jest kolejny dowod na to ze nas podczytuja! ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- chyba i ja ponrzekam to moze i nam cos dadza, nie musi byc nowka spod stempelka albo chociaz wi-fi niech dadza ![]() przypominam ze od tego semestru pracujemy na dzienniku eletronicznym |
|
|
|
|
#2901 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46185944]Kija, właśnie myślałam, gdzieś ty
A mam naiwne pytanie czy rzeczywistość chociaż trochę przypomina to, co widać w polskich serialach kryminalnych?[/QUOTE] |
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ale mam zrypany humor
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
A o jakich serialach mowimy? W11 czy z tych NIBY lepszych? :P
W pepco wiaderka z lopatka i grabkami po 2zl, mamy od dzis Kuba ciagle zabieral innym dzieciom, wiec ma juz swoj sprzet ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Heja.... Czarna Gratki!! NO NO NO....ale nam fasolek przybywa!
![]() My dziś byliśmy u LOGOpedy w ramach tej akcji " 272 słowa" - fajnie było. ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- co się stało?? tulę...a może ..POLAĆ? ..toż dziś pogoda i tak barowa
|
#2905 |
|
Konto usunięte
|
Neti, jak u logo?
Kija, tak całkiem nic, NIC??? nawet głupie poczucie humoru? nadzieje pogrzebane...
|
|
|
|
#2906 |
|
Zadomowienie
|
Hej
pamieta mnie tutaj ktoś ? Siedze właśnie na uczelni wiec mam w końcu czas żeby was ponadrabiac ale ze czytam na telefonie to nie potrafie was cytowac. Hope wspolczuje śmierci babci, a to ze się martwisz to normalne I kolejne dzidziusie dziewczyny bardzo wam gratulejeMarsi a te spodnie ciazowe za 29 zł to udało ci się dorwać w jakiejś sieciowe? W ogóle w Wielkanoc podczas rodzinnego obiadu miałam powiedziec wszystkim ze jestem w ciazy, zanim się do tego zebralam to moja siostra mówi ze jest w ciazy . myslalam ze padne oczywiście sie poryczalam. Ona ma termin na 15 grudnia a ja na 20 listopada.
26.02.2013 18.11.2014 Edytowane przez iffonka7 Czas edycji: 2014-04-26 o 14:08 |
|
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
my wróciliśmy od logo już prawie 2 h temu.
NA zajęciach muzycznych dla mnie niet, bo Panie sobie popatrzyły że większość dzieci to 2 i 3 tylko Dadol maluch no i zupełnie nie dostosowane do niego zajęcia więc się bał, wkurzał no i na Sherborne już nie zostaliśmy. Pani logopeda nas zawołała no i jest ok. Mówi że nie widzi nic niepokojącego, nawet jadł przy niej więc mówi że łądnie "ósemeczka" przy przeżuwaniu jest. Gadać przy niej nie chciał już był zły no inie dał sobie węzidełka sparwdzić. Ale ogólnie że ok i ćwiczyć z nim, pokazywać, czytać opowiadać, ale nie ma być to natłok potoku słow tylko "kąpiel w słowach" ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- TŻ pojechał do domu, bo to on ma za wszystkim jeździć No i mimówi że będzie musiał z matką porozmawia i ją nastawić na szukanie pracy, nawet na wyjazd za granicę bo nie może być tak jak jest ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Aniu sukienka śliczna na dzień dzisiejszy dobra tylko wyglądam jak w ciąży, ale może to się jeszcze zmieni do czerwca, bo zaczynam od poniedziałku
|
|
|
|
#2908 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bokeh, co jest? ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
ale powiedzialas w koncu? Cytat:
super ze wszystko ok! mam nadzieje ze matula wezmie sie w garsc!!! staranka?
|
|||
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocil tz; nie poznaje go: mily, kochany, uczynny, dbajacy - nie to, zeby na co dzien taki nie byl, ale dzis podwojnie, ba potrojnie nawet. Chyba czesciej musi wyjezdzac - sam zreszta tak powiedzial, bo dopiero wtedy docenia, co ma
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

Można się od tego jakoś odwołać? Fewciu? 

Stwierdzilam ze wiecej sie udzielac tam juz nie bede bo wkurzam sie coraz bardziej i strasznie nie lubie jak ktos mi w finanse zaglada i mowi, co mam robic ze swoimi pieniedzmi
a kibicuje Ci bardzo z wlasnym biznesem ale nie mam tu wielocytowania wiec wiecznie zapominam co chcialam napisac 

bo był mały. A ja lubię taszczyć ze sobą swoje graty :P mnie się strasznie podobają ultrabooki ale te naprawdę cienkie i lekkie np. Asus, no ale mają dwie wady: cena

tulę...a może ..POLAĆ?