![]() |
#2881 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Cytat:
Rozmawiałam już z nim parę razy ale nic konkretnego się nie dowiedziałam. Tylko tyle że nie lubi przedszkola i nie chce się tam bawić z dziećmi ani rysować ipt... Chodzę też z nim prywatnie do psychologa który też określi jak z pójściem do szkoły. Bo intelektualnie to on jest super rozwinięty. Tylko emocjonalnie jeszcze dzieciątko (co zresztą nie dziwi mnie w tym wieku). Co do imion to nam się podoba: Zosia, Pola, Natalia ale chyba zostanie Pola ![]() Też muszę się już zając ubrankami. Znieść wszystko ze strychu, poprzebierać, co dobre odłożyć do prania jak będzie wiosna a resztę posprzedawać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | |
Zakorzenienie
|
Domincia, gratuluje dziewczynki
![]() mehja, ja też mam nadzieje na wysyp dziewczynek ![]() Cytat:
![]() ![]() i im więcej czasu mija tym bardziej mi sie to imie podoba i nie wyobrażam sobie dać już innego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
Tutaj akurat jest kilka typow :P
Abz nie zawsze pozwalaja dodawac cytryne ![]() Pierozkowa trzymam kciuki zeby z tym serduszkiem bylo wszystko ok ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2015-01-14 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zadomowienie
|
No ja z imieniem męskim też miała bym większy problem, obecnie z męskich to ja nie mam typów, ale mój TŻ zakochany w imieniu Marceli
![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aż w końcu tak się 'osłuchałam' z Frankiem że zostaje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas Synuś będzie/jest Olafem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
Blanka,Hania,Marysia,Lena ,Zosia tez nawet mi sie podoba ale tz sie nie zgodzi raczej :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
Zosia mu sie moze tylko nie spodoba reszta to juz obleci
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
Pewnie są wyjątki, ale skoro spora grupa tak robi i nie wpływa na wynik to można. Ja bym powiedziała, że pytałam lekarza i wyraził zgodę więc się piguła czepiac nie powinna. Bo rzeczywiście chyba mówiłam otwarcie lekarzowi, ze piłam z cytryną, nie dziwiło go to.
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
Z cytryna uwazajcie, lepiej zapytac i gina i w labie, nie zawsze pozwalaja. Mi gin powiedzial ze cytryna moze falszowac wynik i gdyby wyszedl zly trzeba powtorzyc bez, to juz wolalam od razu bez..
Ja inna jestem bo i kaftanikow i spiochow uzywalam na poczatku. Polspiochy na 56 bym odpuscila bo jeszcze moze byc kikut pepowiny i beda obcierac ale juz od 62 uzywalam. Lato latem ale jakos nie jestem przekonana do kilkudniowego dziecka w samym body z krotkim? U mnie termin na koniec maja a jak sobie przypomne wesele na ktorym kiedys bylam na samym poczatku czerwca i... mialam plaszc bo tak zimno bylo... brrrr... |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Rozeznanie
|
Hej hej! Proszę o dopisanie wizyty na 11.02 oraz imienia Jaś
![]() Mnie coś boli gardło, mam nadzieję, ze nie rozwinie się z tego przeziębienie...Aha i zapisałam się do szkoły rodzenia, w poniedziałek zaczynam ćwiczenia ![]() Życzę nam wszystkim miłego dnia bez rzygów, mdłości i bólów brzucha ![]()
"Niech kochają nas ci, co nas kochają. A tym, co nas nie kochają, Niech Bóg odmieni serce. A jeśli nie odmieni ich serca, To niech im skręci kostkę, Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie" Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków") |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2896 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratulacje !!! ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
Kolejny chlopiec, gratulacje !! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny!!!
jak daleko jeszcze do mojego polowkowego... miesiac i trzy dni bueee co do imion, my dla chlopca mamy powiedzmy, ze wybrane: Alessandro ![]() chcemy wloskie imie latwe do wymowienia po polsku (albo takie, ktore po polsku jest identyczne jak np Stefania, moj typ dla dziewczynki, do ktorego nie jestem jednak na 100% przekonana). wiec gdyby byla dziewczynka to jeszcze szukamy inspiracji.... bardzo podoba mi sie Stella niestety rymuje sie z nazwiskiem i glupio by brzmialo. no i Anna ale moja mama jest Anna, nie chcemy powtarzac. ale zagwozdka! mi jeszcze o glukozie nic nie mowili, rzeczywiscie, z cytryna powinno byc mniej mdle... Pierozkowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Rozeznanie
|
Kurczę, wiecie co, mój Jasiek waży już 350 g, to chyba będzie jakiś olbrzym
![]() ![]()
"Niech kochają nas ci, co nas kochają. A tym, co nas nie kochają, Niech Bóg odmieni serce. A jeśli nie odmieni ich serca, To niech im skręci kostkę, Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie" Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków") |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A glukoza nie taka straszna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2900 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego Zosie są złe? bo ja biore pod uwage Zosie albo Zuzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A obcinacie mu pazurki? My odkąd mamy nową kanapę obcinamy co tydzień ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeszcze leżę w łóżku, mam mega migrenę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wcielone!!! ![]() Ech, współczuję ![]()
![]() |
#2905 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tż obcina mu pazury, ale zdarza mu się jeszcze próbować dopierać do rogu kanapy, muszę dziada pilnować. nie mam jeszcze patentu jak oduczyć go wskakiwania na blat w kuchni ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2015-01-14 o 10:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
Szuu trochę niedokładnie napisałam wcześniej, młodej zdarza się zasnąć w salonie na bajce i wtedy kot się do niej "dobiera", zanim zdążymy ją zanieść do jej pokoju
![]() Najlepsze wyjście wszędzie zamykać drzwi, u nas jeszcze problem, że mała do pokoju nie ma jeszcze drzwi ( czekamy na nie już ponad miesiąc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Raczkowanie
|
A my swojemu chłopakowi damy na imię Filip, tak już ustaliliśmy dawno temu
![]() Jak to jest z połówkowym ? To jest osobne badanie czy normalnie usg podczas wizyty?
#2910 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Blatów w kuchni oduczyliśmy bardzo szybko, ale kot ma swój blat (półwysep jest jego aż do zlewu, nasza część jest przy ścianie i aż do zlewu), tam gdzie kot chodzi my nic z jedzeniem nie robimy, a kot nie wchodzi na naszą część (chociaż mamy świadomość, że jak nas nie ma to być może wędruje po całej kuchni, więc przed każdym robieniem jedzenia myjemy nasze blaty). Ogólnie mu pozwalamy na bardzo wiele, ale zna ograniczenia i wie czego mu nie wolno kiedy patrzymy, im starszy tym też coraz fajniejszy, coraz mniej agresji przejawia (bo miał z tym problemy i dalej miewa), my wiemy kiedy go ignorować, znajomi wiedzą, żeby go nie dotykać i jest ok. Miałam wiele kotów, ale tylko ten ma taki charrakterrrek. No ale nic, kocham go bardzo mocno, zaraz po Tżcie, chociaż przy nim udajemy (i ja i Tż), że kot jest na pierwszym, a nie na drugim miejscu. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.