|
|
#2881 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8
buu no ladnie z tymi koszulami i pakowaniem
![]() A pierwsza core urodzilas w terminie? Aga ja jakos do tego podchodze, co ma byc to bedzie, ale chce juz miec moja coreczke w ramionach... aczkolwiek, ja chyba na zaden bol nie jestem przygotowana, bo mnie juz wykreca jak mala sie rozepchnie za bardzo, a w porownaniu do boli porodowych to nic... Mam nadzieje, ze dam rade. Wlasnie tzatziki zrobilam
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zjadłam bułkę z dżemem jabłkowym
|
|
|
|
#2883 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga my tam wody do torby nie upychalismy.
Po prostu ide ze zgrzewką jak bylismy na zwiedzaniu to tak wlasnie widzialam babki na izbie przyjec!
|
|
|
|
#2884 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z koła nie korzystałam, pewnie przyniosło by ulgę ale już stwierdziłam, że specjalnie nie będę kupować, szew mam na prawą strone to zawsze starałam się usiasc bardziej na lewą a prawą tak ciut w powietrzu Cytat:
Cytat:
haha ja tak jak zwierze.. miałam ochotę wszystkich pogryźć, poszarpać ![]() hmm wenflon już jakoś na sali porodowej mi założyli, ale w którym dokładnie momencie to nie pamiętam... jakoś jeszcze z normalnymi skurczami..
|
|
#2885 | |
|
Wtajemniczenie
|
A tam dupa nic sie nie zacznie.
![]() Cytat:
Madzia super opis. Ja właśnie strasznie boje sie tego ze nie będę umiała oddychać i jakaś piz.da zacznie mnie ochrzaniać
|
|
#2886 |
|
Zadomowienie
|
Lui piękna córeczka, gratuluje
Emdzik opis dość bolesny, realistyczny ale dający nadzieje ze da się przeżyć Bu, pewnie dużo ludzi w ogóle będzie się dziwić ze wozeczek pchasz, bo szczupła, brzusio nie duży, ja nie zwracają uwagi to mogą niezauwazyc ![]() Mała... Masakra... Bidulka z Ciebie ![]() Aga jakby nie było przezyjemy.. Bo jest wyjscie ![]() Agata odliczam z Toba A mi dla odmiany spuchly nogi, mama straszyla mnie ze chyba brzuch mam niżej, ale chyba nie bo jak młoda zmieniła pozycje to znów wydaje mi się ze mam wyzej jutro endokrynolog a 11 wizyta u gina wiec mam zamiar dotrwać Ilona super, ze dobrze idzie Ci mamowanie i gubienie kg w takim tempie zaraz będziesz chodziła znów w swoim rozmiarze
|
|
|
|
#2887 |
|
Raczkowanie
|
Emdzik, dzięki za opis
Lui, piękna córcia Mała, strasznie Ci współczuję, że Cię tam tak dlugo trzymają ![]() Ollllciaaa, widzę że ta baba robi furorę Ten przepis jest gdzieś na wątku, czy wysyłałaś dziewczynom na PW? Chętnie bym z niego skorzystała ![]() Buu, no właśnie mam nadzieję, że jak w poniedziałek nic nie będzie to mnie zbadają i wypuszczą, co najwyżej każą się pokazywać co drugi dzień na badania czy coś... Na Brochów mam blisko, a zawsze to lepiej w domu siedzieć i czekać... A co dolisty rzeczy do szpitala, to widziałam, że sprawdzałaś na stronie Faktycznie strasznie licha, ja na wszelki wypadek dopakowałam trochę więcej ciuszków no i śpiworek (rożka nie posiadam). Ale generalnie starałam się przygotować na wszystko, bo lista listą ale jakby czegoś nie mieli to wolę się nie stresować Poza tym założę się, że jakby mój Wąż miał mi coś z domu przywieźć to będzie 100 razy dzwonił a i tak nie znajdzie Aga, ja tak samo zrobiłam i spakowałam drugą koszulę na zmianę Nastrój mam podobny - raz jestem bojowo nastawiona i wydaje mi się że dam radę, a czasem zwłaszcza jak mnie jakiś skurczybyk złapie, to myślę że nie zniosę tego bólu i w ogóle
Edytowane przez *Gosiak* Czas edycji: 2015-02-05 o 21:44 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiak, dziewczyny robiły z tego przepisu
http://zmyslowoprzezswiat.blogspot.c...mniaczana.html. Zamiast boczku, ja przesmażałam kiełbaskę, a oprócz tarki, mozesz ziemniaki zetrzeć za pomocą robota albo maszynki ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Kurcze, patrzę na pierwsza stronę i naprawdę duzo mamuś juz mamy rozpakowanych ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- 19 mamuś rozpakowanych, a 25 mamuś nierozpakowanych |
|
|
|
#2889 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No ładne tempo narzuciły dziewczyny z rodzeniem. |
|
|
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
Maadzia ekstra opis
Lui córka piekna Mi znowu czop chyba odszedł bo w życiu takiego sluzu mega z krwią nie miałam. Zobaczymy jak to bedzie... Olcia ta 25do rozpakowania i oczywiście ja na sZczycie rankingu
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
O Mala czop i juz śluz z krwią...
A ja właśnie liczę Mamusie rozpakowane i mysle: to Mała 20 będzie... Tutti, troszeczkę jasne, że możesz sobie pozwolić
|
|
|
|
#2892 |
|
Wtajemniczenie
|
mam nadzieję, że skoro taki krwawy to może coś bardziej Cię ruszy
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
mala to dobrze !
niech sie cos ruszy martula pierwsza corcie urodzilam 3-4 dni przed terminem jakos tak ![]() niki moze tak byc,sasiedzi to wiedza ze jestem w ciazy chyba tylko dlatego,ze wozek od tygodnia stoi na klatce a wczoraj jedna sasiadka tak mi brzuch chamsko obczajala-dzien dobry i bez pardonu na moj brzuch z taka mina dziwna gosia ja tez cos tam wiecej biore tak na wszelki wypadek,wiem ze np przy pierwszej corci poloznym polowa ciuszkow nie podpasowala-pisalam to juz,ze sie zle beda ubierac tzn ciezko
|
|
|
|
#2894 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc dziewczyny
Mala wyspij sie a rano wyrzuć Oliwke z brzucha, powiedz jej że jak nie wyjdzie to szlaban do 18-nastki dostanie |
|
|
|
#2895 |
|
Wtajemniczenie
|
Lecę do leżańska i spańska
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
Aga jeszcze Tobie mialam pisac aporpo tego ze dzidzius ulozony dobrze ale ze sie nie chce w ten kanal rodny wpasowac
tylko nie pamietam dokladnie o co pytalas,bo nie zaznaczylo mi ![]() skurcze chyba powoduja ze dzidzius schodzi nizej ja przy pierwszej corci juz przy pelnym rozwarciu nadal mialam ja bardzo wysoko polozna przez 2 h chodzila i mowila ze to jest nie do rodzenia ![]() i nie moglam pojac jak to sie stalo,ze 10cm o 8 rano nie do rodzenia a kolo 11 sobie przyszla i mowi dobra rodzimy
|
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dobranoc
Buu, to Ci sąsiadka nie lubię jak ludzie tak obczajaja mi brzuszek A ja oglądam Kuchenne rewolucje , ale Magda ochrzania właściciela
|
|
|
|
#2898 |
|
Rozeznanie
|
buu to w sumie spoko jak 4 dni przed terminem
![]() moze teraz tak samo bedzie. maladt moze w koncu po tym czopie sie cos ruszy... duszona, tutti dobranoc
|
#2899 |
|
Zadomowienie
|
Madziu Daria cudne opisy. Ja swój chyba już w domu sklece bo tu na telefonie to nie wiem. Chociaż po cc 5 dni trzymają wiec nie wiem czy będę miała co robić może zrobię na swiezo tutaj
![]() Mała płacze tylko o cyca, zje i zasypia. Na razie jest cudowna ![]() czytam na bieżąco i powiem Wam ze tych skurczy i odplywajacych wód nie fa się z niczym pomylić. |
|
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
Lui i żeby tak już zostało
córcię masz przepiękna Dużo odpoczywaj i nabieraj sił ![]() dodałam link do zdjęcia Twojej córeczki na pierwszą stronę. Jeżeli się nie zgadzasz zaraz usunę |
|
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lui gratulacje madzia, daria wzruszające opisy a ja czuje sie jak alien, bylam dzis sama na zakupach, tz zostal z dziecmi. juz nie pamietam ze rodzilam dziewczyny, rodźcie dzieci
|
|
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
logoasia juz wyskoczylas z domku?
wow szybciutko i dobrze hehe dziewczyny mialy racje ze Ty to urodzisz i bedziesz smigac jak nowka sztuka |
|
|
|
#2903 |
|
Raczkowanie
|
Ollllciaaa, dzięki za linka
![]() Buu, no ja właśnie z tej racji biorę więcej, bo skąd mam wiedzieć ile będzie miało moje dziecko... Nawet teraz jak byłam na badaniach to mi orientacyjnej wagi nie podali... ![]() Mała, trzymam mocno kciuki żeby coś ruszyło! ![]() Idę spać, jutro z rana podejście nr 2 do zdobycia recepty Dobrej nocki
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
a karolince adpadl dzis kikucik
|
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
buu nie mam czasu na odpoczynek
czuje sie troche oslabiona, ale tu pewnie jakies silniejsze suplementy by pomogly. a tak poza tym jest super ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- ja tez lece spac |
|
|
|
#2907 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja biore 4 butelki na porodowke takie 0,5L jakby co jest maszyna i na razie jedna na chwile PO :P reszte bedzie dowozil M :P u nas chyba mocno pilnuja by bagazy nie bylo duzo :/ Cytat:
![]() Nie wyobrazam sobie Ciebie jak zwierzę...toż ty taka delikatna ajjj ![]() no wlasnie mowily,ze kroja na prawa strone kurde mam ze zlej strony lozko w domu Boże :/ a to dopiero 5.02.... Cytat:
Cytat:
![]() jestes niesamowita.... mozna tylko zazdroscic ![]() M powiedzial,ze brzuch mi opadł :/
|
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
to juz tydzien?dopiero rodzilas
![]() ale to leciii ![]() tez chyba uciekam spac ktos planuje w nocy na porodowke jechac?
|
|
|
|
#2909 | |
|
Zadomowienie
|
a ja dwie z truskawkowym
![]() Cytat:
|
|
|
#2910 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny. Wysprzątłm kuchnię n mega wkur...ie. Zajęło mi to'godzinę. Ryczałam jak bóbr i myłam te gary,szorowałam czajnik, sokowirówkę. Pozamiatałam podłogę tylko umyć już nie dałam rady. Tak mnie mąż wku..ił. Sorki za słownictwo,ale już rady nie dałam.
Kurde bo można wszystko odkładać na potem ( na pokój małych cały czas czekam, bo nie chce mu się mebli malować i dziś mu powiedziałam,że mam go w d. sama sobie to zrobię) ale grania nie może odłożyć, musi kurna codziennie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.

w takim tempie zaraz będziesz chodziła znów w swoim rozmiarze

nie lubię jak ludzie tak obczajaja mi brzuszek 

ja juz tez odpływam. Dobranoc Mamusie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)