![]() |
#2911 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
stachowiak_a
kejti85 witam w gronie PM2008 tiffi1 pozazdrościć Ci tylko figury, też bym chciała taką mieć ![]() annakacka pomysł twojego TZ'ta z napisem HELP na butach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O\feruje nocleg jesli ktoś z daleka zdecyduje sie przyjechać. Mamy juz dziewczyne z San Francisco a jedna nawet a Angli bilet zarezerwowała na 13go mimoże 7go jezie tam po weselu ![]() ![]() Sesja jest bezpłatna, fotografowie z najwyzszej półeczki, cały dzień ![]() ![]() KOBIETY! ZAPRASZAM DO POZNANIA NA NIEZPOAMNIANĄ SESJĘ ![]() wkrótce więcej szczegółów na www.panny-mlode.pl I PLAKAt w lipcowym Magazynie Weselnym ![]() Jestem organizatorką więc zgłoszenia chętnych na mojego maila: ava@xsayo.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fotki dostaniecie gratic na płytce CD. I informujcie znajome dziewczyny ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
No trudna sytuacja!!! Ale powiem Ci jedno, jeśli to jest Twoja prawdziwa przyjaciółka i powiesz jej o tym normalnie i dobrze to wytłumaczysz (tak jak nam) ![]() Ja osobiście nie wprowadzam ograniczeń jeśli chodzi o dzieci, bo to czyjaś sprawa czy chce biegac za dzieckiem czy się bawic! ![]() Ale jeśli chodzi o świadkową to juz inna sprawa... Ona nie powinna przychodzić z dzieckiem- i masz tu 100 % racji! Musisz jej delikatnie dać do zrozumienia, że tak być nie może. A ona musi to zrozumieć! A jeśli ona chce koniecznie przyjść z dzieckiem to nie zabraniaj jej tego, ale powiedz, że ciężko będzie to pogodzić z byciem świadkową!!! Powodzenia! Nie bój się! Prawdziwy przyjaciel zrozumie!!! ![]()
![]() |
#2914 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale póki co nie panikuje, poczekam jak sytuacja się rozwiążę, coś pokombinujemy, pomyślimy i mam nadzieję że jakoś damy radę Cytat:
![]() |
#2915 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2917 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
moja rada się nie zdała!!! Ale mam wielką nadzieję i trzymam kciuki za to, żyby wszystko było ok!!! Trzymam kciuki! ![]() Cytat:
Przeciez nie pojade na sesje zdjeciowa przed ślubem :/ A moze to i dobrze! Bo po ślubie i tak bym nie mogła!!! Lecę w podróż poślubną!!! A wy dziewczynki gdzieś się wybieracie????
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2918 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewczyny za zrozumienie. No nie jest to ciekawa sytuacja :/ Macie rację - porozmawiam z nią szczerze i mam nadzieję, że zrozumie
![]() ava80 z Poznania do Wroclawia kawalek, ale moze sie wybiore, kto wie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja własnie też na początku nie myślałam o żadnym dodatku do tortu, ale ja chcę mieć tort gładki, jedynie z kwiatami i figurka jak znalazł Mika Wszystko zalezy jaka będzie miała sukienke. Ja uważam, ze biały jest zarezerowany dla Pnny Młodej. ja mam ecrua moja teściowa tez bedzie miala ecru i to mi nie przeszkadza, ale masz prawo powiedzieć co myslisz. ja się z tym zgadzam Kina i Annakacka www.doye.art.pl - ja jestem zachwycona, wybór ogromny, a zobaczcie jakie ceny mają (mam nadzieję, ze nikt mnie nie posadzi o reklame, ale dlaczego nie chwalic czegos co jest super) Annakacka, w Polsce tez gdzies widzialam takie "uciekajace" figurki, ale wybralam takie standardowe Biedronko Nawet jesli twoja siostra zalozy suknie na kole to i tak nie zaćmi twego uroku (moja przyjaciolka tak miala) i tak byla gwizda to byl jej dzien Truheart Wkleajam zdjecie z przodu ;-) i dziękuję za miłe słowa (to zdjecia z pierwszej przymiarki) Ava bardzo mi się podoba Twoja sukienka, bo jest raczej z tych skromnych,a ja takie lubie. Do tego wyobrażam sobie jedyni długie kolczyki (mzoe byc tez bransoletka). Upięcie bardzo fajne i kwiat we wlosach to super pomysl. Nie podobają mi się te bukiety, poprsotu połączenie czerwona róża i gipsówka brrr (jak dla mnie oczywiście). Rozumiem, ze chcesz czerwony kolor kwiatów? Babeczko jesli zdecydowalas ze chcesz to powiedziec, to dokladnie powiedz jej tak jak napsialas, nie okrecaj w bawelne, bo to bez sensu - to twoja decyzja. My nie uniknelismy tego i bedzie u nas swiadek ktory wlasnie ma 4 letnia corke iw ogole bedzie duzo dzieci |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
-jako świadkowa będzie Ci potrzebna w różnych momentach wesela, zostaje z Tobą do końca, a skoro córka ma być na weselu "tylko godzinke" to i tak potem trzeba jej będzie zorganizować opiekę. -"tylko godzinkę" za 160 to dość drogo... -może ona ją bierze, bo myśli, że chcesz mieć chrześnicę obok siebie w tym dniu..wytłumacz małej, że po welesu ciocia ją odwiedzi z tortem weselnym i masa zdjęć i o wszystkim opowie ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja w środę po ślubie lecę do Egiptu na 2 tygodnie ![]() Tiffi-o to juz wiem co mi tam błyszczało z przodu ![]() A te rękawiczki to tez będą? bo mnie się jakoś wyobraziły długie do tej sukni ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bossssko wygladasz w tej sukni Kochana ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisane przez babeczka1985 ![]() Do Wszystkich A ja mam problem. Prawie 4 lata temu bylam swiadkowa na slubie swojej przyaciolki. Urodzila niedlugo potem dziewczynke, ktorej jestem matka chrzestna. Dziewczynka ma 3 lata, wiec jest na takim etapie, ze trzeba miec za przeproszeniem oczy w tylku, zeby nie zniknela z oczu juz nie wspomne o okresie buntu w tym wieku, ktory jest MEGA u niej. (Warto jednak dodac, ze kocham te mala i jest cudowna, ale do rzeczy) Poprosilam przyjaciolke, by i na moim slubie byla swiadokowa. Zgodzila sie oczywiscie. Przy ktoryms spotkaniu naszym ona do mnie mowi: Ja Karolcie wezme ze soba na wesele bedzie siedziec przez jakas godzine dwie z nami. Mnie zamurowalo ![]() Mowilam jej wyraznie, ze na weselu dzieci nie bedzie (gdybym sie zgodzila, mialabym 20 dzieci w wieku 1-3 :/). Nie wiem jak jej powiedziec, ze ten dzien jest dla mnie bardzo wazny i ze chcialabym aby ona jako swiadkowa calkowicie mogla sie zajac swoja rola, a nie przejmowac sie, czy jej corka aktualnie grymasi przy stole, czy ucieka itd. (zwlaszcza, ze siedzimy ze swiadkami przy jednym stole i co tu duzo mowic, boje sie zwyczajnie, ze oze dojsc do jedzeniowo-plamiakowej katastrofy) ![]() Dziewczyny jak mam jej to powiedziec. Dlugo sie przyjaznimy, ale dosc latwo ja rozgniewac, wiec samam nei wiem co robic ![]() HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Mysle podobnie jak wiekszosc ze tu pomoze szczera rozmowa jesli to prawdziwa przyjaciolka to zrozumie twoje obawy takze glowka do gory Cytat: Napisane przez ava80 ![]() No widzisz. A ja własnie zbieram chętne bo ponad 50-70 panien młodych będzie dnia 14 września tego roku pozowało dwóm fotografom w POZNANIU. O\feruje nocleg jesli ktoś z daleka zdecyduje sie przyjechać. Mamy juz dziewczyne z San Francisco a jedna nawet a Angli bilet zarezerwowała na 13go mimoże 7go jezie tam po weselu ![]() ![]() Sesja jest bezpłatna, fotografowie z najwyzszej półeczki, cały dzień ![]() ![]() KOBIETY! ZAPRASZAM DO POZNANIA NA NIEZPOAMNIANĄ SESJĘ ![]() wkrótce więcej szczegółów na www.panny-mlode.pl I PLAKAt w lipcowym Magazynie Weselnym ![]() Jestem organizatorką więc zgłoszenia chętnych na mojego maila: ava@xsayo.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fotki dostaniecie gratic na płytce CD. I informujcie znajome dziewczyny ![]() ![]() ![]() ava80 fajny pomysl ale niestety nie bedzie mnie wtedy.licze na reportaz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
Hahahaha, ja też lecę w środę do Egiptu tyle że na tydzień!
Kiedy masz ten ślub i z jakiego biura lecisz? Może się spotkamy? ![]() hehehehe ale by było!!!
#2928 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Rozeznanie
|
aaaa.... dziewczyny mam butki
![]() ![]() ![]() o dziwo rozmiar 36 (z regoly nosze 37,38) wklejam fotki Aha i dodam ze kosztowaly 160zl to duzo czy malo??? ![]() ![]() ![]() I teraz butki wedruja na parapet (podobno lapia w ten sposob szczescie) ![]()
#2930 | |
Wtajemniczenie
|
Zazdroszcze
![]() ![]() Cytat:
Nie wiedziałam, że buciki ślubne trzeba postawić na parapecie, ale skoro maja łapać szczęście to jak tylko je zakupie to trzeba będzie dac im taką szanse ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
4 dni??? Ja bym już mdlała co minutę, a nie na wizażu siedziała ![]() No trzymam kciukasy!!!!!!!!!!!! Cytat:
Bardzo ładne szpice mają!!! Tylko ja mam takie niefajne piętaszki... i mnie by pewnie obtarły ![]() Ja musze mieć coś z paseczkami chyba... No i złociuchne ![]() Gosico!!! W środę po ślubie!!! Czyli we wrześniu!!! Nie masz co zazdrościć, bo wcześniej sobie tyłka nie pogrzeję!!! hehehe Buziiii
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-20 o 13:54 Powód: post pod ppstem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Buty-tak, niby na parapecie, ale u mnie ostatnio padało.. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cena taka do przelkniecia, przewaznie tyle kosztuja slubne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Raczkowanie
|
agatko r piekne buciki.stope masz jak calineczka...a cena...moje kosztowaly 78 zl te ostatnie a za te pierwsze to nawet nie chce sobie przypominac ile dalam
![]() a teraz relacja ze spotkania w sprawie pracy-------dziewczyny mam caly etat w szkole i nie dosc ze dopiero zaczynam prace to na dzien dobry dostalam wychowawstwo ![]() ![]() ![]() KINA 2807 dzieki za 3manie kciukow |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2936 | |
Wtajemniczenie
|
[
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() W takim razie razem będziemy grzały tyłki we wrześniu ![]() ![]() Tak na marginesie to też bym wykupiła Egipt, bo jest super, ale stwierdziłam, że warto również inne miejsca zobaczyc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Raczkowanie
|
A ślub mam za 4 dni - 24.05.!
![]() ![]() i jak????jestes juz za pan brat z lazienka?????jeju ale Ci zazdroszzce....ja juz bym siedziala na kibelku i wiadomo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ja jeszcze nie byłam w Egipcie,a moje dziecko <Łukaszek> uparło się, że chce nurkować!!! No to lecimy!!
![]() |
#2940 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
a te figurki szczególnie 2 i 4 ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.