|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc
Wodesia ale banski chionskie ksoztuje jakies 16 zl na allegro a ten masazer prozniowy 2 tyle mysle ze to nie jest jakas zawrotna suma
co innego jakby ksoztowal 100 zl... |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No ok.. ![]()
![]() |
#2913 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() sprawdze na sobie i dam wam znać ![]() czytałam że pisałyście o 8-mio minutowych ćwiczeniach , znalazłam je na youtubie i mi się spodobały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zadomowienie
|
a dla najlepszym masażerem antycellulitowym jest gąbka syrena
![]() od dwoch tygodniu regularnie piję zieloną herbatę(wiem,ze to narazie krótko,by coś powiedzieć wam konkretnego),ale tą zieloną herbatę wcieram też w pośladki i uda i skóra robi się jakaś taka fajniejsza ![]() teraz dokładam też ćwiczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
to napisz tylko czy dobrze ssie i czy w instukcji jest by uzywac go na oliwke jak odpsizesz to i ja zamawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Raczkowanie
|
Mi sam masaż gąbką nie pomógł.. Masowała się przez 2,5 miesiąca codziennie i nic.. Skóra fakt gładka ale nic poza tym..
Wcierałam też już różne rzeczy i żadne nie pomogły. Preparaty czynią skórę gładką ale tak to cellulitu nie usuną.
#2918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo nie wiem czy kupwoac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zadomowienie
|
Bo Bańki, peelingi i masaże dzialają na zasadzie poprawieniu krązenia limfy, tak samo jak masaże rollen, wiadomo że od arzu po miesiący czy 2 nie ma efektów, ja ostatnio jak walczyłam to potym czasie wylazł mi na wierzch cellulit a dopiero stopniowo zaczynał znika, to mozolna walka i czeba byc cierpliwym, a kremy hmmm sama w nie nie wierze aczykolwiek liren serum drenujace mi sie podoba, mam ewelaina białego, mam daxa 2 rodzaje i mam Anew, narazie lece ciagle z liren, bańki i syrenka.
#2920 |
Raczkowanie
|
Taaak sprawdziłam ![]() Po jednym dniu oczywiście nic nie widać,ale podoba mi się. Fajnie wsysa skórę ,ale potrzeba do niego oliwki,żeby dobrze jeździł po miejsach do tego potrzebnych ![]() ![]() Myślę ,że po jakimś miesiącu codziennego stosowania + ćwiczeniach będzie widać jakiś rezultat, więc myśle że nie były to pieniądze wyrzucone w 'błoto' powodzenia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Zakorzenienie
|
ok kupuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
a ja własnie robiłam zabieg z detorenem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uzywała go któras na cellulit?
#2923 | |
Raczkowanie
|
szukaj taniego, bo one wszystkie na allegro są takie same albo bardzo podobne, a ceny są niektóre z kosmosu
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny pije któraś z was Aqua slim ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Raczkowanie
|
aqua slim zawiera chrom, a właściwie to na chromie sie wręcz opiera, a jak ktoś bierze tabletki antykoncepcyjne to nie wolno chromu, bo tak jak np dziurawiec osłabia działanie tabletek. wiem bo sporo o tym czytałam , myślałam o aqua slim, ale niestety nydyrydy
![]() ![]()
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
avioniasta dosyc mocno rozmasowuje
![]() ![]() ![]() mysle ze moze przynosic jakies rezultaty bo na prawnie intensywnie masuje ![]() poza tym zamówialm bańki chińskie ![]() a chrom jest podobno rakotwórczy;/ kiedyś jadłam tabletki z chromem i dziłaly ale jak dowiedziałam sie o jego działaniu to zrezygnowałam;/
#2927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozna lykac chrom przy tabletkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Raczkowanie
|
Tak wiec ja też walczę, mam cellulit gdzieś od 3 -4 lat od ponad 2 lat biorę tabl. antykoncepc. i mój C. sie powiększył;/ dlatego muszę coś z nim zrobić, od ponad roku smaruję sie jakimiś kremami antycell, ale nie widzę różnicy, od 2 tyg. ćwicze na Leg magic, staram sie mniej jeść, rzadko słodycze, praktycznie wogole fast foodów, masuję się takim masazerem nie wiem jak go nazwac rolka z wypustkami na rączce
![]() ![]() Ten masazer to ten niebieski z raczką:d "wygodny masazer z rączką" http://www.dziennik.pl/files/archive..._08_96553g.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zadomowienie
|
No wreszcie ten wątek żyje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
każdy chce sie pozbyć tego dziadostwa jak ma perspektywe krótkich spódniczek, i bikini
![]() ![]()
#2931 |
Wtajemniczenie
|
Hehe,co roku tak bedzie,ze bedziemy sie aktywowac przed wiosna
![]()
#2932 |
Zadomowienie
|
dawno mnie tu nie bylo ja juz prawie koncze walke z cellulitem i musze przyznac ,ze mimo ,ze proces byl dlugotrwalo okazalo sie ,ze obylam sie bez specyfikow , kremow bo tak naprawde nic nie dawaly itd
![]() Za to ograniczylam chipsy i nie pijam napojow slodzonych gazowanych , na rzecz duzej ilosci czerwonej herbaty oraz bialej czasami zielonej . Pare miesicy chodzilam na basen w tym aquafit , teraz cwicze jedynie silowo w domku tzn sztanga na miesnie lydek i przy okazj ladnie modeluje sie pupa ![]() ![]()
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja chcę w końcu wyjść na plaże i czekać aż będą na mnie patrzeć,ale z zazdrością a nie chichotać ![]() Cellulit jest równiez genetyczny.. ja jak sobie na maxa ścisne udo z przodu to wyglądam jak moja babcia ![]() ![]() ide umyć schody , nakładam oliwkę i bedę się masować próżniowym przyjacielem ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
genetyczny jest celulit?? moja mama nie ma ani jedej najmniejszej grudki a je jak smok i nie ćwiczy nic no nic kompletnie nie robi antycwlulitowego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2935 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Taki dzisiejszy poroniony świat !! Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak tak, teraz jak już wygladasz dobrze to dbaj dalej, bo jakbyś przestała to pewnie pan C wróciłby z podwójną mocą ![]() Edytowane przez avOniasta Czas edycji: 2010-01-30 o 15:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, powiedzcie mi, czy da się usunąć cellulit, który powstał głównie za sprawą hormonów?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Raczkowanie
|
dobrze ze watek zyje
![]()
#2939 |
Zadomowienie
|
cwiczyc, masowac, kremowac
da ale trzeba miec duzo samozaparcia i cierpliwosci i działac atakiem zmasowanym
#2940 |
Raczkowanie
|
Od pazdziernika cwicze na silowni bardzo intensywnie 3 razy w tygodniu, masuje sie codziennie podczas kapieli i wcieram dwa razy dziennie kremy, jak pisalam to schudlam teraz i uda sa jakies takie malo elastyczne. Skora na brzuchu szybko sie wciagnela i jest ladna a na nogach mam wrazenie ze jest jakby nie moja :/ pewnie przez te paskudztwo
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.