|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc
Wodesia ale banski chionskie ksoztuje jakies 16 zl na allegro a ten masazer prozniowy 2 tyle mysle ze to nie jest jakas zawrotna suma
co innego jakby ksoztowal 100 zl... |
|
|
|
#2912 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ok..
|
|
|
#2913 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() sprawdze na sobie i dam wam znać ![]() czytałam że pisałyście o 8-mio minutowych ćwiczeniach , znalazłam je na youtubie i mi się spodobały bedę ćwiczyć!
|
|
|
|
|
#2914 |
|
Zadomowienie
|
a dla najlepszym masażerem antycellulitowym jest gąbka syrena
![]() od dwoch tygodniu regularnie piję zieloną herbatę(wiem,ze to narazie krótko,by coś powiedzieć wam konkretnego),ale tą zieloną herbatę wcieram też w pośladki i uda i skóra robi się jakaś taka fajniejsza ![]() teraz dokładam też ćwiczenia
|
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
to napisz tylko czy dobrze ssie i czy w instukcji jest by uzywac go na oliwke jak odpsizesz to i ja zamawiam
|
|
|
|
#2916 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2917 |
|
Raczkowanie
|
Mi sam masaż gąbką nie pomógł.. Masowała się przez 2,5 miesiąca codziennie i nic.. Skóra fakt gładka ale nic poza tym..
Wcierałam też już różne rzeczy i żadne nie pomogły. Preparaty czynią skórę gładką ale tak to cellulitu nie usuną.
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo nie wiem czy kupwoac
|
|
|
|
|
#2919 |
|
Zadomowienie
|
Bo Bańki, peelingi i masaże dzialają na zasadzie poprawieniu krązenia limfy, tak samo jak masaże rollen, wiadomo że od arzu po miesiący czy 2 nie ma efektów, ja ostatnio jak walczyłam to potym czasie wylazł mi na wierzch cellulit a dopiero stopniowo zaczynał znika, to mozolna walka i czeba byc cierpliwym, a kremy hmmm sama w nie nie wierze aczykolwiek liren serum drenujace mi sie podoba, mam ewelaina białego, mam daxa 2 rodzaje i mam Anew, narazie lece ciagle z liren, bańki i syrenka.
|
|
#2920 |
|
Raczkowanie
|
Taaak sprawdziłam wczoraj pierwszy raz się masowałam tym masażerem.Po jednym dniu oczywiście nic nie widać,ale podoba mi się. Fajnie wsysa skórę ,ale potrzeba do niego oliwki,żeby dobrze jeździł po miejsach do tego potrzebnych Skóra później była czerwona i napięta,czyli coś ją tam ruszyło ![]() Myślę ,że po jakimś miesiącu codziennego stosowania + ćwiczeniach będzie widać jakiś rezultat, więc myśle że nie były to pieniądze wyrzucone w 'błoto' powodzenia dziewczyny |
|
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
ok kupuje
|
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
a ja własnie robiłam zabieg z detorenem
uwielbiam skóre po nim jest taka aksamitna )) mmm i zauwazyłam ze celulit pomału znika i jeszcze wczoraj przypomniałam sobie ze mam w domu taki masażer zeptera http://www.zepterbioptron.pl/images/...mages/14_1.jpg i sie nim śmigam![]() uzywała go któras na cellulit?
|
#2923 | |
|
Raczkowanie
|
szukaj taniego, bo one wszystkie na allegro są takie same albo bardzo podobne, a ceny są niektóre z kosmosu
daj znać jak już będzie po pierwszym masażu Cytat:
jak działa? Dziewczyny pije któraś z was Aqua slim ?
|
|
|
|
|
#2924 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2925 |
|
Raczkowanie
|
aqua slim zawiera chrom, a właściwie to na chromie sie wręcz opiera, a jak ktoś bierze tabletki antykoncepcyjne to nie wolno chromu, bo tak jak np dziurawiec osłabia działanie tabletek. wiem bo sporo o tym czytałam , myślałam o aqua slim, ale niestety nydyrydy
trza kombinować na okrętke
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
avioniasta dosyc mocno rozmasowuje
wibruje jak szalony, na czterech bokach ma rózne wypustki, jedna czesc gładka jedna z takimi dzyndzelkami jedna takie jakby dwie kule i jedna prazki ale to swietnie wyjasniłam nie ma co hahamysle ze moze przynosic jakies rezultaty bo na prawnie intensywnie masuje ![]() poza tym zamówialm bańki chińskie ![]() a chrom jest podobno rakotwórczy;/ kiedyś jadłam tabletki z chromem i dziłaly ale jak dowiedziałam sie o jego działaniu to zrezygnowałam;/
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozna lykac chrom przy tabletkach |
|
|
|
|
#2928 |
|
Raczkowanie
|
Tak wiec ja też walczę, mam cellulit gdzieś od 3 -4 lat od ponad 2 lat biorę tabl. antykoncepc. i mój C. sie powiększył;/ dlatego muszę coś z nim zrobić, od ponad roku smaruję sie jakimiś kremami antycell, ale nie widzę różnicy, od 2 tyg. ćwicze na Leg magic, staram sie mniej jeść, rzadko słodycze, praktycznie wogole fast foodów, masuję się takim masazerem nie wiem jak go nazwac rolka z wypustkami na rączce
ponizej wklejam zdjęcie, smaruje się nadal balsamami 2 razy dziennie:d i tyle I powiedzcie, czy któraś z Was używała takiego masazera i czy cos dawał??? chciałabym bańki chińskie, ale mam popękane naczyńka na nogach takżę lipa;/;/;/ Ten masazer to ten niebieski z raczką:d "wygodny masazer z rączką" http://www.dziennik.pl/files/archive..._08_96553g.jpg |
|
|
|
#2929 |
|
Zadomowienie
|
No wreszcie ten wątek żyje
Chyba dlatego że wiosna się zbliża Bo w listopadzie, grudniu i na początku stycznia była straszna cisza.... |
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
każdy chce sie pozbyć tego dziadostwa jak ma perspektywe krótkich spódniczek, i bikini
mnie to strasznie motywuje bo chce wreszcie rewelacyjnie wyglądać na plaży
|
#2931 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe,co roku tak bedzie,ze bedziemy sie aktywowac przed wiosna
tak to jest. A ja nadal walcze z syrenka przeciw panu ccccceeee....dopiero 3 miesiac,maly rezultat,ale jakis jest. Kemu nie uzywaz zadnego,bo w nie nie wierze. A mysle nad bankami,bo skoro po syrence nic mi nie popekalo,to przy bankach tez nie powinno...hmm...
|
|
#2932 |
|
Zadomowienie
|
dawno mnie tu nie bylo ja juz prawie koncze walke z cellulitem i musze przyznac ,ze mimo ,ze proces byl dlugotrwalo okazalo sie ,ze obylam sie bez specyfikow , kremow bo tak naprawde nic nie dawaly itd
Za to ograniczylam chipsy i nie pijam napojow slodzonych gazowanych , na rzecz duzej ilosci czerwonej herbaty oraz bialej czasami zielonej . Pare miesicy chodzilam na basen w tym aquafit , teraz cwicze jedynie silowo w domku tzn sztanga na miesnie lydek i przy okazj ladnie modeluje sie pupa oraz 10 min codziennie na orbiterku na najwyzszym obciazeniu . I po cellulicie nie ma sladu nawet na pupie prawie juz nie ma tylko jak mocno zcisnie sie skore
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI |
|
|
|
#2933 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja chcę w końcu wyjść na plaże i czekać aż będą na mnie patrzeć,ale z zazdrością a nie chichotać Cellulit jest równiez genetyczny.. ja jak sobie na maxa ścisne udo z przodu to wyglądam jak moja babcia ide umyć schody , nakładam oliwkę i bedę się masować próżniowym przyjacielem
|
|
|
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
genetyczny jest celulit?? moja mama nie ma ani jedej najmniejszej grudki a je jak smok i nie ćwiczy nic no nic kompletnie nie robi antycwlulitowego
i potrafi o 12 w nocy wstac i przygrzac sobie np. prażone i jesć i tak codziennie a ja mam okropny celulit i jest jakas sprawiedliwosc na tym świecie???????
|
#2935 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI |
|
|
|
|
#2936 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Taki dzisiejszy poroniony świat !! Cytat:
![]() ![]() Tak tak, teraz jak już wygladasz dobrze to dbaj dalej, bo jakbyś przestała to pewnie pan C wróciłby z podwójną mocą
Edytowane przez avOniasta Czas edycji: 2010-01-30 o 16:28 |
||
|
|
|
#2937 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, powiedzcie mi, czy da się usunąć cellulit, który powstał głównie za sprawą hormonów?
|
|
|
|
#2938 |
|
Raczkowanie
|
dobrze ze watek zyje
ja walcze z tym juz od pazdziernika ale wsumie bezskutecznie, widze tylko poprawe w wygladzie skory, jest gladka i wyglada lepiej, troche zniknal mi z przodu ud ale z tylu jest nadal fatalnie...:/ w ostatnich tygodniach zrzucilam 3 kg tluszczyku z bioderek, pupy i brzucha a Pan C sie bardziej uwidocznił ...:/ poradzcie co mam zrobic aby cos zaczelo dzialac ????
|
#2939 |
|
Zadomowienie
|
cwiczyc, masowac, kremowac
da ale trzeba miec duzo samozaparcia i cierpliwosci i działac atakiem zmasowanym
|
|
#2940 |
|
Raczkowanie
|
Od pazdziernika cwicze na silowni bardzo intensywnie 3 razy w tygodniu, masuje sie codziennie podczas kapieli i wcieram dwa razy dziennie kremy, jak pisalam to schudlam teraz i uda sa jakies takie malo elastyczne. Skora na brzuchu szybko sie wciagnela i jest ladna a na nogach mam wrazenie ze jest jakby nie moja :/ pewnie przez te paskudztwo
(((((( ale postrama sie jakos z tym poradzic, musze inne cwiczenia zastosowac moze pomoze.
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.

trza kombinować na okrętke

(((((( ale postrama sie jakos z tym poradzic, musze inne cwiczenia zastosowac moze pomoze.