![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
a Ty co tak łypiesz ?
![]() jak tam sesjowanie? ![]() Jakoś udało mi się wstać, ale tak szaro za oknem że wychodzić to już się zupełnie nie chce ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() proszę o kciuki za mój egz. o 14, bo czarno to widzę... ![]() miłego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
Ewuś tragedijaa
![]() ![]()
#2914 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dzien dobry, ja jeszcze wlozku ale zaraz sie ewakuuje bo jeszce przed praca chcialam na stacje skoczyc powietrze w oponach sprawdzic. Dzis 3 dzien detoksu, do tej pory jedna male cappucino wypilam (wczoraj) ale powiedzialam sobie ze dzis bez kofeiny.Moja siostra mi wczoraj powiedziala ze 3 tyg kawy nie pila i ze czuje sie super rewelacyjnie,pelna energii,spi dobrze i wogole same plusy, a wczoraj wypia pierwsza od 3 tyg i mowi ze nawet jej tak strasznie nie samkowala.. a ona kawoszka taka ![]() no zobaczymy, ja powiem wam ze mimo ze 3 dzien dzis dopiero ale czuje sie jakos tak..lezj?oby.. mileog dnia ![]()
![]() |
#2915 | ||||
Rozeznanie
|
Ja tak dziś gazowo Wam odpisze i zmykam do nauki
![]() czyzby jakis przystojniak na choryzoncie się pojawił? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kciuki trzymam za Was! ![]() Leeeeecę!!!!!!!!!!!! ![]()
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
smutek, irytacja, poddenerwowanie, zniechęcenie + niezadowolenie z własnego wyglądu.. mam doła i totalnie dość dziesiejszego dnia
![]()
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
Tamuś no co Ty! przecież Ty jesteś śliczna!!!
![]() Ogólnie ostatnio mam w ogóle dni kupy,podejrzewam u siebie kandydozę po źle wyleczonej grzybicy pochwy ![]() Jutro moje szczęście ide już do gastrologa ![]() ![]() ![]() A pozatym odebrałam wyniki morfologii i widzę tutaj zwiększoną liczbę limfocytów i zmniejszoną liczbę granulocytów..lekarz rodzinny oczywiście mówi,że ok [jak zawsze] bo reszta wyników super i badanie moczu dobre i kału dobre i hormonów..a ja wiem swoje,że to na pewno coś złego ,sama się wykończe na własne życzenie ![]()
![]() |
#2918 | |||||
Zadomowienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() ![]() uuuuu napisz coś więcej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a czego się uczysz? ![]() Cytat:
![]() ![]() Póki co solidaryzuję się w "bólu"... ![]() Cytat:
![]() Ale moim zdaniem przesadzasz z podejrzeniami. To brzmi trochę tak jakbyś na siłę chciała znaleźć w sobie chorobę. Kochana, wiesz na pewno, że podejście psychiczne ma ogromny wpływ na zdrowie psychiczne. Przestań się zadręczać, a zacznij wierzyć wynikom badań! ![]() ![]() U mnie źle. Wczoraj bardzo słabo się czułam, nie wiem czy to kwestia grypy/przeziębienia, przemęczenia czy stresu. Pewnie wszystkiego po trochu. Chciałam wziąć sobie wolne od pracy, ale niestety się nie udało więc musiałam się przemęczyć. Na szczęście dziś mogę pozwolić sobie na leniuchowanie. SPałam do 12:30 ![]() ![]() Wczorajsze egzaminy poszły dobrze, 4 i 5 - dziękuję bardzo za kciuki ![]() Ogólnie zastanawiam się co powinnam zrobić żeby było mi jakoś lepiej. Wiele rzeczy widzę w czarnych barwach, nic mi się nie chce, motywacja do działania zerowa. Nieraz nawet wstać z łóżka mi się nie chce. Taka chandra trwa już dłuugo, raz jest lepiej raz gorzej, ale przez ostatnie tygodnie wciąż gorzej. Chciałabym się cieszyć życiem jak kiedyś... No nic, kończę smęcić. Miłego dnia kochane ![]()
![]() |
#2919 | |
♥
|
Cytat:
![]() oj to troche nie ciekawa wizyta w szpitalu ja tam czesto bywam z kolezanka bo jej mama tam pracuje ![]() mi ostatnio brat wmawiał ze mam raka mozgu . Mówi do mnie Ania a ty masz raka mózgu ja mówie nie a ona ani takiego malutkiego , a ja nie a on musisz miec zobaczysz za kilka lat jak ci urosnie . Ewus po prostu kocham ćwiczyć ![]() ![]()
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-01-27 o 16:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |||||||
Zakorzenienie
|
i jak tam po egzamie?
![]() oho ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() chwiali Ci się to ![]() ![]() Ja już jestem z powrotem w rodzinnym domku. Od 8 do 16 byłam na uczelni, w międzyczasie zdobyłam liczne wpisy, nastepnie zaliczyłam jakimś cudem stylistykę (mój najwiekszy koszmar na całych studiach ![]() ![]() ![]() Za to zeby mi nie było za dobrze to egzaminy mam dopiero 6 i 20 lutego ![]() ![]() ![]() No nic, zmęczona jestem kilkoma ostatnimi dniami bardzo, wiec dziś planuje nicnierobienie ![]() ![]() miłego wieczorku ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Zakorzenienie
|
agolku - ja nie wiem co się dzieje? odwyk od kawy? ja to przechodziłam i teraz faktycznie lepiej jest
![]() ![]() tarantulek - był i się zbył ![]() ![]() tamo - ![]() lolciu - nie przejmuj się, szukaj jeśli twierdzisz, że coś jest nie tak, ale nie wmawiaj sobie czegoś na siłę... madame_apple - już nie ma co pisać, oficjalne dostałam kosza ![]() ![]() Ewuś - szybko to załatwiłaś z tymi wpisami... ![]()
#2922 |
Zakorzenienie
|
dziękuje dziewczynki bardzo za kciuki
niestety poszło mi źle... jak nigdy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja pol godziny temu dopiero z pracy wrocilam ![]() ![]() dobranoc kochane ![]()
![]() |
#2924 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja w sumie utknęłam na Wizażu na cały wieczór i tylko zmarzłam przy tym kompie ![]() ![]() dobranoc ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiecie co, boli mnie glowa, lewe ucho i mam wrazenie ze mam powiekszone wezly chlonne z prawej strony... Czuje sie jak... eh, zagadam potem. milego dnia! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Aniołki..
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że dziś czujesz się już lepiej ?? a te czarne barwy.. wiesz chyba nie jestem dobrym materiałem na pocieszycielke.. bo mam podobnie, ale mam nadzieje, że ten czas minie.. wiesz Kochana, typowe przedwiośnie.. pogoda i w ogóle wszechobecne zniechęcenie sprawia, że tak się czujemy.. ![]() ![]() ![]() Wiesz Ewuś własnie o tym myślałam, że to może tabletki.. ale sama nie wiem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Biedna... Moze trzeba iść do lekarza ?? ![]() Dziękuje Kochane za wszystkie dobre słowa, ciesze się, ze jesteście... ![]() Wczorajszy dzien ogólnie jak było widać był przeokropny.. gdyby nie mój TŻ z ktorym spotkałam się wieczorem i który był przy mnie, rozśmieszał mnie, przytulał itp. to chyba bym się wykończyła psychicznie... Dziś jest już odrobine lepiej, choc humor nadal nie jest jakiś super.. ![]() ![]() ![]() ![]() Milego dnia
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() podpisuję się pod tym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłęj pracy i niech szybko zleci żebyś mogłą wskoczyć do ciepłego łóżeczka ![]() Dzień dobry ![]() Dziś obudziłam się ok.6 i nie mogłam już spać, ale i robić nic mi się nie chciało... straszne uczucie. W koncu zmobilizowalam się do wstania, zrobiłam pranie i wyszłam do miasta pozałatwiać parę spraw. Umówiłam się też do fryzjera - na przyszłą środę bo w tym tygodniu moja pani na urlopie ![]() Zaraz mknę wszamać obiad i do nauki, jutro egzamin. Nie muszę wspominać jak bardzo mi się chce ![]() TYmczasem życzę miłeg dnia, buźka ![]()
![]() |
#2928 |
Zadomowienie
|
Madame-Dasz radę z nauką i examem, jak zwykle zresztą
![]() U mnie szkoda gadać... Jak wczoraj humor miałam już lepszy, dziś postanowiłam go sobie jeszcze bardziej poprawić wizytą w kinie na Dzien w którym zatrzymała się ziemia',zwłaszcza,że jutro na 3 dni wybywam do Wawy i przyszło to 'comiesięcznym zwane ==' Siedze sobie na fotelu, 2 miejsca dalej dosiada się jakaś kobieta, czegoś tam yyy szuka,coś się tarmosi sama z sobą i roześmiana coś zdawkowo pyta, nie zrozumiałam jej więc poprosiłam aby powtorzyła. I dupa. Kobita ciągle się wierci,rozmawia przez komórkę,normalnie qrwicy można było dostac. Po jednym z telefonów jak gdyby nigdy nic wyszła z opustoszałej sali. Ja patrze dalej, film choć ciut pompatyczny przypadł mi do gustu , wiadomo gra,zdjęcia,sceneria. Ok.20min przed koncem ogarnął mnie dizwny niepokój i odruchowo zajrzałam do torebki. Nie wyczuwam portfela. Grzebię,rozglądam się i nic. W koncu wyszłam,przejśc się po korytarzu kina ,popytać obsługi . Też nic. Po seansie poprosiłam kogoś z serwisu o pomoc w szukaniu na sali. Dupa. Czyli ,zwazywszy na me roztargnienie nieszczęsny portfel mógł gdzieś upaśc w pobliżu ,ta podnieść i... Wspaniale ![]() Tyle,że miałam w nim koło 70 zł przeznaczone na drobne wydatki i legitymację studencką uprawniającą mnie do sporej zniżki za bilety do Wawy,czyli za pierwszym podejściem stracę 3 stówy.. ![]() Zrezygnowana poszłam na pobliski komisariat co by wydali mi zaświadczenie na uniwerek do wyrobu nowej legitki co i tak długooo potrwa. Wróciłam do domu, matka urządziła mi piekło z bluzgami ,wyzwiskami i grozbami,że jutro nie pozwoli mi zabrac ani aparatu,ipoda,ksiazek nic, z wydatkami na swe sprawy też moge sie pozegnac. Życie jest piekne... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 | |||
Zadomowienie
|
na szczęście tak, przynajmniej fizycznie
![]() Wydaje mi się, że złe samopoczucie może być w dużej mierze spowodowane stresem i zmęczeniem... ![]() Cytat:
![]() Póki co pozostaje się wspierać ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja co? studniówka już dawno za mną, sesja w trakcie, do Anglii ani nigdzie nie jadę bo ani wolnego nie mogę tyle wziąć ani nie mam z kim...właśnie, TŻa też brak... NIe wiem sama, czy coś ze mną nie tak, że nie mogę się z wzajemnością zakochać? ALbo obiekt nie chce mnie albo na odwrót, zwariować można... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kochaaaaana, współczuję bardzo niemiłej sytuacji...ale cóż, każdemu może się zdarzyć... bywa niestety ![]() Matka pewnie się zezłościła, ale to impuls, na pewno niebawem wkurzenie jej minie...szkoda, ze zamiast Cie wspierac krzyczy, ale niestety u rodzicow czesto tak jest i trzeba sie do tego przyzwyczaic... Mam nadzieje, ze szybko Ci legitke wyrobia i ze humor sie poprawi ![]() ściskam mocno ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hej laleczki, ja mam jeszcze 10 min do wyjscia i juz naprawde nie mam sily patrzec na cyferki... Jestem strasznie zmeczona ale mimo wszytsko planuje zaraz po pracy jechac na basen bo po 2 dniach siedzenia na tylko co chwile mnie lapia kurcze w nogach i musze sie jakos rozruszac.. mam nadzieje,ze nie zasne w wodzie bo wtedy bedzie tragedia dopiero ![]() milego wieczorka,postaramm sie po basenie napisac. pappaa
![]() |
#2931 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale może to tak jak u wszystkich, chandra zimowa ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() będzie dobrze, dołki mijają, zwłaszcza jak jest coś fajnego na co się czeka ![]() a z tej matury to jaki dokładnie masz temat? może jakiś postulat do wiosny napiszemy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a mama się wkurzyła, jak to Twoja mama, na pewno jej przejdzie, w końcu każdemu się mogło zdarzyć ![]() (pamiętam jak mojej siostrze po raz któryś tam ukradli komórkę, jak się mama wkurzała, no ale ostatecznie wyrobiła jej ten kolejny duplikat ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziś mam mega bezproduktywny dzień (no moze poza korespondencją mailową z moimi licznymi uczennicami, które się uczą do egzaminu i mają liczne pytania oraz wątpliwości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak w ogóle to pół nocy mi się śniło ze szukałam sukienki ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Zakorzenienie
|
Ewuś - będzie gut
![]() ![]() ![]() agolku - dasz radę, ale przerąbane strasznie ![]() tamo - ciesz się właśnie TŻ, będzie dobrze. a co do artykułu poszukam czegoś ![]() Jabłuszko - może i palant, ale fajnie się z nim gada... ![]() ![]() ![]() schism - a może ta baba coś wymajstrowała? cholera wie ![]() a ja mam nerwa i jeszcze gorzej... ząb mi się ukruszył, mojego dentysty dorwać nie mogę, pracy mi się pisać nie chce totalnie a muszę napisać ten 3 rozdział do wtorku.... poza tym chyba tracę wiarę w jakiekolwiek związki totalnie - nie chodzi tu o mnie ale o kogoś bliskiego... no masakra jednym słowem ![]()
#2933 |
Raczkowanie
|
Wróciłam!
![]() ulala, ale było... ![]() Musze przyznac, ze na tereny typu Anglia, Irlandia, zupelnie nigdy mnie nie ciągnęło i pojechałam do Dublina zupelnie przypadkiem... Ale zaskoczylam sie baaaaardzo milo. Miasto jest swietne, wydaje sie takie przyjazne do zycia.. ![]() ![]() buziaki ![]() PS> niestety dzis rano obudzilam sie z mocnym przeziebieniem, wiec powrot byl troche ciezki do zniesienia.. Zaraz chyba wskocze do lozka... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Ahoy
![]() Dzisiaj byłam u gastrologa,no cóż dostałam skierowanie na wszystkie badania,faktycznie są podejrzenia że noszę w sobie jakąś bakterię,helicobacterię,l ub candide [pani gastrolog mi powiedziała,że podejrzewa iż to będzie następna choroba cywylizacyjna<kandydoza>, ludzie się jeszcze nią malo interesują,ale naprawdę mnóstwo ludzi ją ma nawet nei zdając sobie z tego sprawy. To by w sumie wyjaśniało moje lęki ostatnio i mój podły humor ..a do tego jeszcze ta pogoda,po prostu mogłabym spac w dzień ![]()
#2935 |
Zadomowienie
|
Yerba- Fajnie,że wywczas udany
![]() ![]() Malinka-Zyczę Ci powodzenia z tym pisania i wogóle poprawy nastroju ;] Ewusia- Do sklepu marsz ! ;>( wszak sny bywają prorocze czasem ![]() Z rodzicielką oczywiście c.d piekła, non stop wyrzuty jakobym była darmozjadem na jej wikcie ![]() złośliwe komentarze, teksty,że 'nie wiem co to życie i czas najwyższy aby mi tak dokopało,żebym się przekonała 'et.c et.c Roztrzęsiona siedze jak na szpilkach, targana ogólnie wściekłością,zrezygnowani em i strachem jak będą wyglądały te wspólne 2 dni tam. Ta kobieta po prostu mnie coraz bardziej przeraża, dobija tą lubością w zmasowanych próbach udowadniania jakim niewydarzonym zerem jestem co to same problemy stwarza. Generalnie po raz wtory uświadomiłam sobie jak bardzo i szczerze jej nienawidzę. ale jako,że życie (przynajmniej moje) nie jest usłane różami trzeba się bedzie jeszcze yyy kilka lat pomęczyć mieszkając pod jednym dachem. ![]() (O ile dożyję,zwłaszcza psychicznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | ||||||
Zakorzenienie
|
i jak tam po basenie?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jakiś parszywy czas ostatnio, zauważyłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam nadzieję że te badania już na pewno wszystko rozjaśnią ![]() chyba w piątek pójdę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wieczór mój był równie bezproduktywny jak dzień (nie licząc dłuższej nareszcie niż minutę rozmowy na gg z TŻ-em i nadrobienia zaległości w oglądaniu seriali ![]() Jutro muszę się za coś zabrać bo mnie zjedzą wyrzuty sumienia ![]() ale najpierw sen ![]() dobranoc ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | |||||||||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() (obyś miała rację...) Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie nauczyłam się ![]() jak to Ci się nie chce? Marsz do fryzjera! ![]() Cytat:
![]() co do związków - bywa różnie, ja niestety też czasem patrząc na znajomych tracę wiarę...No,ale generalizować nie można ![]() Cytat:
![]() ![]() kuruj się kochana! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() :przytu: Masz pecha z Mamą, doprawdy... próbowałaś z nią kiedys tak szczerze porozmawiać o Waszych relacjach? Cytat:
Dzień dobry wczesną, nieludzką porą! ![]() ![]() ![]() Zaraz zbieram się na uczelnię - trzymajcie kciuki za pozytwny wynik egzamu ![]() Wieczorem praca, odzwyczaiłam się bo w tym tygodniu z racji sesji i przemęczenia ogólnego mam sporo wolnego ![]() Wczoraj oczywiście się nie pouczyłam bo znalazłam sobie ciekawsze zajęcie tj. szukanie wzorów na tattoo... wrzucę później może ![]() Buziaki, zamelduję się później, miłego dnia ![]()
![]() |
#2938 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dzien dobry laleczki, ja tez dzis wczesniej wstalam mimo,ze moglam dluzej pospac..Ale swoje 8h zrobilam wiec nie ma powodu na sile w lozku zalegac..Popijam kawke(pierwz od 5 dnia rano) i smakuje mi jak nigdy przedtem..Detox detoxem ale nie moge wszystkiego sobie odmawiac.. ![]() fajnie,ze piatek jutro juz. Odwalic dzisiaj i mozna zaczynac weekend ![]() aaaa powiedzcie mi czy juz sie You Can Dance zaczelo na zywo w TV wczoraj? ![]() milego dzionka! ![]()
![]() |
#2939 |
Rozeznanie
|
eeeeee rany! tyle sie naprodukowałam i mi znikło!
![]() Dobra to tak krótko: Schism-nie przejmij się mama, moze gada tak w nerwach, ale rzeczywiscie tez mysle ze najlepszy pomysł to jak najszybciej sie usamodzielnić ![]() Madamme będziesz robic tatuaz?a tez mam taki zamiar w przyszłości ![]() ![]() Tamo to chyba rzeczywiscie przez te hormony, bo tys jest sliczna przecież ![]() lolcia moja kolezanka miała helicobaktera ii tez jej długo nie mogli nic znalezc, ale ja szybko wyleczyli ![]() Yerba super ze wyjazd się udał ![]() ![]() Ewuś komu jak komu ale tobie odpoczynek sie nalezy ![]() Agolek no to dobrze ze ten detoks pomaga, a co do you can dance to ja się tez przyłaczam do pytania ![]() ok, ja leceee ![]()
#2940 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja po basenie też śpię jak zabita ![]() oj Agolku, nie wiem czy pamiętasz ale ja ostatnimi czasy nic tylko uczyłam się, pracowałam albo kiblowałam na uczelni ![]() ![]() ale jak już wspominałam jednak nie lubię leniuchowania, męczy mnie, więc dziś biorę sie za magisterkę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() byle nie za długi ![]() Śniegu znowu napadało ![]() ![]() Posprzątałam pokój, zrobiłam pranie i czekam aż mi siostra wyśle mailem moje materiały do magisterki, ale coś jej to powoli idzie ![]() ![]() ![]() miłego dnia Kochane ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.