GANG spod topiku dla starajacych sie czII - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-03, 16:22   #2911
Kathi75
Zakorzenienie

Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII

Z opisu ladna ale ja bym za hiny ludowe nie dala 600 euro za kiece
W wiedniu za ta kase suknie balowoa kupisz ze szczena opada

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 16:25   #2912
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja mu nie powiem ze az tyle kosztuje bo ost jak mowil ze kupi gang za 1500zl to sie lekko wkurzylam i mowilam ze na leb chyba dostal
ja bede 5 miesiacu biorac slub i suknie musze miec uszyta.Suknia ladna wybralam w blado-rozowa ale jak uslyszalam cene to myslalam ze padne.Nie wiem co zrobic.
jest ładna ale myslalam ze kosztuje z 800zl bede ja szyc dopiero w styczniu aby pasowala.Podpisalam umowe aby bylo pewne ze bede ja miec.Wplata 200zl a chciala wiecej.Sluchajcie byly tam buty slubne satynowe takie badziewia a cena 240zl kuźwa skad oni te ceny maja?

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2008-11-03 o 16:28
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 16:34   #2913
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
kobietki zamowilam suknie powinnam sie cieszyc ale mam lekkiego dola bo nie wiem czy nie jest zbyt droga a nie wyglada dobrze ze wplacilam tylko 200zl
sukienka z bolerkiem 2300zl to sukienka wizytowa.Chcialam gora do 1000zl.Mam dylemat
ale to taka slubna czy bardziej wieczorowa?
Jak dobra tkanina to i cena nie dziwi.
Ja na kościelny wypożyczałam za 900zł, a jej wartość to 2500zł

a juz doczytała ze wizytowa, a w jakich kolorach?I jaki materiał?

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2008-11-03 o 16:36
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 16:37   #2914
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Z opisu ladna ale ja bym za hiny ludowe nie dala 600 euro za kiece
W wiedniu za ta kase suknie balowoa kupisz ze szczena opada
Takim tylko malym druczkiem Kasiu dostalas maila ode mnie ?

Cytat:
ja mu nie powiem ze az tyle kosztuje bo ost jak mowil ze kupi gang za 1500zl to sie lekko wkurzylam i mowilam ze na leb chyba dostal
ja bede 5 miesiacu biorac slub i suknie musze miec uszyta.Suknia ladna wybralam w blado-rozowa ale jak uslyszalam cene to myslalam ze padne.Nie wiem co zrobic.
jest ładna ale myslalam ze kosztuje z 800zl bede ja szyc dopiero w styczniu aby pasowala.Podpisalam umowe aby bylo pewne ze bede ja miec.Wplata 200zl a chciala wiecej.Sluchajcie byly tam buty slubne satynowe takie badziewia a cena 240zl kuźwa skad oni te ceny maja?
Nie no koronkowa to brzmi serio slicznie, zawsze chcialam miec taka ale kurcze troche drogo satynowe butki sa ok ale za tyle kasy ??? Magda wez pod uwage ze raczej ciezko bedzie ta suknie do czego innego zalozyc no i buty tez ja mialam biale buty i potme nie wiedzialam co z nimi zrobic fajne byly nie powiem ale potem tego do niczego nie wlozysz no..... zrob jak czujesz jak serce mowi.... jak Twoj chlop takie firmowe ciuchy to ok ale wiesz gangol to on zalozy jeszcze nie raz.... a suknie hmm no drugi raz w niej ciezko bedzie gdzies pojsc a sprzedac nie sprzedac no chyba ze za grosze wiec nie wiem.... naprawde mozna mi sie wydaje kupic cos podobnego za duuuuzo nizsza cene - na pewno cos znajdziesz
Stary 2008-11-03, 16:41   #2915
Kathi75
Zakorzenienie

Iza juz rano chyba czytalam i odpisalam

Blondynka moje zdanie takie jak Izy bedziesz juz z brzuchem a potem jak urodzisz to gdzie ja zalozysz ?? Nie szkoda kasiorki na szmatke na jeden raz?????
Przeciez za chwilke bedzie dzidzi a to kosztuje hihi uwierz mi
Moze gdzies prywatnie uszyjesz taka i duuuzo taniej tak jak nasza Gabi miala sliczna suknie za nie za wielka cene

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-11-03, 16:44   #2916
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Droga ta kieca oj droga, a buty kup w normalnym sklepie, sa takie sklepy z pięknymi bucikami przez cały rok, z cyrkoniami..no cudeńka, takie balowe. I spokojnie w 200zł sie wyrobisz.

A może masz jakaś krawcową dobrą, ja kiece na studniówkę uszyłam za 100zł a 100zł materiał a miałam śliczną różowo-fioletową, balową. A dziewczyny kupowaly z anie wiem jakie pieniądze. Ja to zawsze wszystko tanim kosztem...ale jakosciowo musi byc ok.
Stary 2008-11-03, 16:45   #2917
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

żaluje moglam foto chociaz telefonem zrobic sukienka wizytowa z koronki a pod spodem tak sliski material nie wiem jak sie nazywa , gora ale gorset ale odcinana pod biustem z tylu wiazana.Ta w salonie byla bez naramek ale chyba by wzeila z taka narmka na szyje.Chcialam do tego kupic zlote sandaly 10 cmMusze z mama pogadac bo ona byla i ja widziala.

Ala a moze Ty slyszalas cosik o tym salonie? on jest na Grunwaldziej 232 nazywa sie Madeline czy jakos tak

Zuzia nie mam krawcowej.
Inaczej by bylo jesli bym chciala gotowa suknie pewnie by tanio kupila

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2008-11-03 o 16:51

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-03, 16:46   #2918
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Iza juz rano chyba czytalam i odpisalam

Blondynka moje zdanie takie jak Izy bedziesz juz z brzuchem a potem jak urodzisz to gdzie ja zalozysz ?? Nie szkoda kasiorki na szmatke na jeden raz?????
Przeciez za chwilke bedzie dzidzi a to kosztuje hihi uwierz mi
Moze gdzies prywatnie uszyjesz taka i duuuzo taniej tak jak nasza Gabi miala sliczna suknie za nie za wielka cene
ja nie mam dostepu do maila w pracy wiec nie wiem ale oki super

Co do suknie no troche szkoda kasy tak wlasnie na raz a za ta cene to masz wozek na pewno wyprawke skompletujesz i jakies duperelki a tak - ale to Twoja decyzja. A moze udaloby sie wypozyczyc cos za mniejsza kase - potem taka kiecka wisi w szafie i nie ma co z nia zrobic....
Stary 2008-11-03, 16:49   #2919
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
żaluje moglam foto chociaz telefonem zrobic sukienka wizytowa z koronki a pod spodem tak sliski material nie wiem jak sie nazywa , gora ale gorset ale odcinana pod biustem z tylu wiazana.Ta w salonie byla bez naramek ale chyba by wzeila z taka narmka na szyje.Chcialam do tego kupic zlote sandaly 10 cmMusze z mama pogadac bo ona byla i ja widziala.

Ala a moze Ty slyszalas cosik o tym salonie? on jest na Grunwaldziej 232 nazywa sie Madeline czy jakos tak
Blondynko przemyśl z tą kiecą jeszcze...
Stary 2008-11-03, 16:53   #2920
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:

http://slub-wesele.pl/ a moze tutaj tyle w komisie ladnych kiecuszek za male pieniazki moze cos bys znalazla??

a jeszcze ze wroce do butkow sandalki ok ale takie wysokie? kobietko moja kochana ty dzidziusia nosisz jeszcze sie potkniesz gdzies no i w ogole sandalki w styczniu? nie zmarzniesz ??

Edytowane przez Mischoko
Czas edycji: 2008-11-03 o 16:54
Mischoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 16:58   #2921
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
http://slub-wesele.pl/ a moze tutaj tyle w komisie ladnych kiecuszek za male pieniazki moze cos bys znalazla??

a jeszcze ze wroce do butkow sandalki ok ale takie wysokie? kobietko moja kochana ty dzidziusia nosisz jeszcze sie potkniesz gdzies no i w ogole sandalki w styczniu? nie zmarzniesz ??
dobrze piszesz...lepiej aby 5cm miały, zresztą to nawet szkodzi, brak amortyzacji na takich szpilorach
Stary 2008-11-03, 17:00   #2922
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Mischoko
chce sandaly bo wiem ze je wynosze latem a droga z auta do samochodu a pozniej do knajpy powinnam dac rade.
Buciki musza byc zlote przed sylwestrem powinien byc duzy wybor
Stary 2008-11-03, 17:02   #2923
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Mischoko
chce sandaly bo wiem ze je wynosze latem a droga z auta do samochodu a pozniej do knajpy powinnam dac rade.
no i cool jak w lata pochodzisz.... ale matko jak to jestem sportowy typ nie ma za boli zadnych wysokich butow nie ubiore
buziaki laseczk ido jutra
Stary 2008-11-03, 17:05   #2924
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Mischoko
u nas w Lublinie w Galerii Olimp cały czas są piękne buciki, ale np 2 lata temu kupiłam w kwietniu świetne sandałki z cyrkoniami za 145zł, a własnie w tym sklepie w Lublinie kosztuja teraz 170 chyba.
Stary 2008-11-03, 17:14   #2925
Kathi75
Zakorzenienie

Blondyneczko mam kilka sukienek wklejam ci moze ktoras podobna jest do twojej

A tu link https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280164
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0507254627or.jpg (28,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg asiulka27b5cv.jpg (16,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg boskakoronka1de.jpg (57,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 02.jpg (25,4 KB, 3 załadowań)

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-11-03, 17:31   #2926
Zuziunia
BAN stały

Obczajcie co mi sie śniło dzisiaj:

Autobus: dowiesz się ciekawych rzeczy o przyjacielu, jechać nim: udane zamiary. Niemowlak: Zmienisz się dzięki pewnej sytuacji, która Ci pomoże zrozumieć dużo rzeczy.
Stopy Bose - swoboda i niekonwencjonalność

W sumie nic złego...

a nie dawno śniło mi się coś z podrożą i wydatkami...i tak oto jadę wydać 600zł na kurs aż 200km...dobry ten sennik snimy.pl

Blondynko 2 wątki dla ciebie
z brzuszkiem do ołtarza http://www.wizaz.pl/forum/showthread...biet+ci%B1%BFy
suknie ślubne ciążowe http://www.wizaz.pl/forum/showthread...biet+ci%B1%BFy

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2008-11-03 o 17:36
Stary 2008-11-03, 17:43   #2927
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Kathi podobna do tej z 3 zdjecia tylko ze gora inna bo tamta jest ale gorset ale ja wezme jeszcze naramke na szyje.Kolor delikatny rozowy.
Stary 2008-11-03, 18:31   #2928
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
juz wiem!!! wyniki wszystkie dobre!!! dzis wypisze mi skierowanie na chlamydie i posiewy u mnie i męża i mamy zrobic a najbardziej go interesuje ta chlamydia... i wyobraźcie sobie to wszystko na telefon!! nawet jechac nie musiaŁĄM nawet płacic dodtakowo bo przeciez skierowanie wypisuje... pyta czy daleko mieszkam i wyobrazcie sobie ze nie musze jechac tylko mi poczta wysle skierowanie dzis. nawet płacic nie bede to sie nazywa obsługa pacjenta
No to naprawdę fajny lekarz.

Cytat:
kobietki zamowilam suknie powinnam sie cieszyc ale mam lekkiego dola bo nie wiem czy nie jest zbyt droga a nie wyglada dobrze ze wplacilam tylko 200zl
sukienka z bolerkiem 2300zl to sukienka wizytowa.Chcialam gora do 1000zl.Mam dylemat
No to bardzo dużo, jak na sukienkę wizytową. Moja ślubna z welonem kosztowała 2500 zł i uważałam, że to dużo, no ale że ojciec mi zafundował, to jakoś się przełamałam.

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
u nas w Lublinie w Galerii Olimp cały czas są piękne buciki, ale np 2 lata temu kupiłam w kwietniu świetne sandałki z cyrkoniami za 145zł, a własnie w tym sklepie w Lublinie kosztuja teraz 170 chyba.
Ile Ty masz do tego Lublina?
Stary 2008-11-03, 19:14   #2929
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Ile Ty masz do tego Lublina?
80km

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-03, 19:17   #2930
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Aa musisz isc?? bo jak nie musisz to sie nie denerwuj. i nie idz. A jak musisz to zrob tak rozpierduche zeby nadlugo popamietali..... nalezy im sie zlodziejom i nierobom tacy sami jak ZUS.... a swoja droga smaki i spust masz niezly
byłam w US (po drodze), facet był tak miły, ze aż dech zapierało (pewnie dlatego, ze pracują do 15.30 a ja wpadłam tam 15.28 i nie mógł mnie wykopać a spieszyło się dziadowi do domku!) no i chodziło o kilka debilnych podpisów jak zawsze!!!
Izuś powiem Ci, że ani w ciąży ani przed nią ani też pewnie po niej nie chciałabyś mnie karmić. mój A. mówi, że powinnam operacyjnie żołądek zmniejszyć, bo jem wiecej od niego przeważnie
i mogę mieszać wszystko ze wszystkim, żaden problem

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Oj Gabi, Gabi! Widzę, że hormonki szaleją. Ja tak nie miałam, no ale widzę, że niektóre dziewczyny mają. Słuchaj powiem jedno: Kochana jesteś jedną z najszczęśliwszych lasek na tej ziemi! Pomyśl, że nosisz w sobie skarb! A to wszystko, co napisałaś powyżej to same bzdury! Ty brzydka, gruba i z debilną fryzurą?! Koleżanko! Lustro Ci się zbiło?
...
Uśmiałam się, dzięki
mój A. mnie delikatnie opier..... zdaniem "Ty wiesz, że Ronaldinio (tak się teraz nazywa fasolka po tym jak A. poczuł czy zarobił od niej pierwszego "chyba" kopniaka) tam teraz nerwa ma, że mama przez niego ryczy i histeryzuje, że jej on niby figurę zapsuł czy cuś". Dostałam takiego jakiegoś nerwa na niego, ze on w ogóle moze tak myśleć, że ja tak myślę, że mi cały dół minął!!!

A NA POPRAWĘ HUMORU POJECHAŁAM DO SKLEPU I KUPIŁAM SOBIE, A CO!!!
a) toaletę!
b) zlew, szafkę pod zlew, kranik itp.
c) zamówiłam wizytę pana do lodówki bo chyba mi sie spsuła
d) zapisałam A. do lekarza z kolanem (prywatnie oczywiście)
BRAK MI W PORTFELU JAKIEŚ 1500-2000 ZŁ i git, humor ciut lepszy mam.
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 19:23   #2931
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
i mogę mieszać wszystko ze wszystkim, żaden problem
ja mam to samo, moge mieszać kiełbasę i mleko i nic.

Cytat:
A NA POPRAWĘ HUMORU POJECHAŁAM DO SKLEPU I KUPIŁAM SOBIE, A CO!!!
a) toaletę!
b) zlew, szafkę pod zlew, kranik itp.
c) zamówiłam wizytę pana do lodówki bo chyba mi sie spsuła
d) zapisałam A. do lekarza z kolanem (prywatnie oczywiście)
BRAK MI W PORTFELU JAKIEŚ 1500-2000 ZŁ i git, humor ciut lepszy mam.
Spoko

Ja muszę zacząć pokój w końcu...ale oj tak mi się nie chce.
Chciałam pomalować na stare złoto. Przywieźć meble, kupić dywan.
Stary 2008-11-03, 19:29   #2932
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
Kathi podobna do tej z 3 zdjecia tylko ze gora inna bo tamta jest ale gorset ale ja wezme jeszcze naramke na szyje.Kolor delikatny rozowy.
Matko boska, tyle kasy!!! Dziewczyny mają rację szyjesz suknię będąc w ciąży (jak ja a wiesz że mi szybko wywaliło brzuch- choć pierwszą przymiarkę miałam nie wiedząc jeszcze o ciąży) i 100%, że raczej jej już nigdy nie założysz, więc warto tyle kasy wydawać???
Ja swoją suknię znalazłam w salonie w Zielonej Górze z oryginalnej kolekcji sincerity bridal (te suknie sprzedawane są na całym świecie!)!!! Były to wiadomo modele roku 2007, najtańszy 2500 zł (z salonu) a szyty na miarę jeszcze więcej! A krawcowa w Głogowie uszyła mi te samą suknię!!! za 1200 zł (welon, rękawiczki i suknia) na własność!!!
oto adres strony internetowej do nich www.sinceritybridal.com
Zastanów się serio czy warto?
A co do butów to już bankowo polecam poszukaj wygodnych i ładnych (nawet drogich czemu nie) ale w normalnym sklepie i takie które potem wykorzystasz " w życiu".
Stary 2008-11-03, 19:38   #2933
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
ja mam to samo, moge mieszać kiełbasę i mleko i nic.
Ja muszę zacząć pokój w końcu...ale oj tak mi się nie chce.
Chciałam pomalować na stare złoto. Przywieźć meble, kupić dywan.
Mleko z kiełbasą w każdej postaci to norma, mama nas wszystkich tak karmiła od małego, więc dla mnie to żadne dziwne danie (nawet swego czasu byłam zdziwiona, ze ludzie inni tak nie jedzą). Jajko na twardo z cukrem np. też norma- mama dawała jeść, to się jadło. smakuje do dziś.

Zostajecie na stałe u teściów, że remonty planujesz? Stare złoto ... hmmm bankowo będzie ładnie
Stary 2008-11-03, 19:43   #2934
domi7ks
Zakorzenienie

Czesc
Ja juz licze dni do wyjazdu, jutro rezerwujemy bilet na przyszly wtorek. Dzis zlapalam dola, bo mama mi napisala po ile funt stoi :/ Wczoraj z Tz bylsimy na zakupach, zaszalelismy na maksa. Kupilam sobie min.dwie perfumki, dwie bluzy nike, kurtke, suszarke Babyliss i duzo innych rzeczy. Dodatkowo moj Tz mi zrobil niespodzianke i kupil mi 3 pary majteczek bokserek i torebke Dzsi bede chwilke na necie i od jutra intenet juz jest nasz, bo Ci z Litwy wyjezdzaja, dzis ostatni dzien pracowali. Ja juz sie tak bardzo nie moge doczekac kiedy bede w Polsce, za az mnei nosi.

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 20:02   #2935
Aliszcze
Zakorzenienie

Blondi, ja wypożyczałam suknie w salonie Gracja, na Strzeleckiej. Zadowolona byłam bardzo, poprawki krawieckie gratis miałam, a trzeba było trochę poszerzać przed ślubem o Madeline słyszałam, ale powiem szczerze,że nie byłam tam. Buty kupiłam w Panoramie, nie pamiętam za ile, ale coś ok. 150 zł.

Rodzice już zdecydowali na 100%,że się wyprowadzają, oglądali mieszkanie, gdzie chcą się wprowadzić, wszyscy zadowoleni są Także ja tez niedługo będę planować remonty

Gabi, mój TŻ załamał się, jak przeczytał,że dla poprawy nastroju wydałaś 2000 zł i że toaleta nastrój Ci poprawiła

Dziewczyny, dziś mam etap wkuźwienia na sytuację, że nie mogę zajsć w ciążę. Powoli mam dosyć. Generalnie z bezsilnej wściekłości rozwaliłabym to i owo (nie mogę się doczekać, kiedy ścianę bedziemy wyburzać).

Domi, wracaj, wracaj funt nie jest już tak wysoko, jak kiedyś, ale jednak wciąż nieźle stoi. Poza tym pomyśl, jak miło będzie wrócić do Polski, taki wyjazd na pewno wiele korzyści daje

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 20:08   #2936
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Czesc
Ja juz licze dni do wyjazdu, jutro rezerwujemy bilet na przyszly wtorek. Dzis zlapalam dola, bo mama mi napisala po ile funt stoi :/ Wczoraj z Tz bylsimy na zakupach, zaszalelismy na maksa. Kupilam sobie min.dwie perfumki, dwie bluzy nike, kurtke, suszarke Babyliss i duzo innych rzeczy. Dodatkowo moj Tz mi zrobil niespodzianke i kupil mi 3 pary majteczek bokserek i torebke Dzsi bede chwilke na necie i od jutra intenet juz jest nasz, bo Ci z Litwy wyjezdzaja, dzis ostatni dzien pracowali. Ja juz sie tak bardzo nie moge doczekac kiedy bede w Polsce, za az mnei nosi.
No super że już wracacie
Stary 2008-11-03, 20:10   #2937
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Rodzice już zdecydowali na 100%,że się wyprowadzają, oglądali mieszkanie, gdzie chcą się wprowadzić, wszyscy zadowoleni są Także ja tez niedługo będę planować remonty

Gabi, mój TŻ załamał się, jak przeczytał,że dla poprawy nastroju wydałaś 2000 zł i że toaleta nastrój Ci poprawiła
No nie wiem czy toaleta, ale zakupy w sensie wydawania, a Pan co mi toaletę sprzedawał szału dostawał, bo mnie najbardziej interesowało JAK TO SIĘ BĘDZIE POTEM MYŁO, w sensie że wszędzie ma być łatwy dostęp! Bo jedno czego nienawidzę najbardziej na świecie to roboty na darmo i bezsensu! Dlatego moja ubikacyjka była dość droga bo musi mieć moja łapka swobodny dostęp wszędzie.
A REMONTY DROGA KOLEŻANKO I KASA NA NIE WYDANA JESZCZE CI () BOKIEM WYJDĄ zobaczysz i przypomnisz sobie przestrogi koleżanek
Stary 2008-11-03, 20:15   #2938
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
No nie wiem czy toaleta, ale zakupy w sensie wydawania, a Pan co mi toaletę sprzedawał szału dostawał, bo mnie najbardziej interesowało JAK TO SIĘ BĘDZIE POTEM MYŁO, w sensie że wszędzie ma być łatwy dostęp! Bo jedno czego nienawidzę najbardziej na świecie to roboty na darmo i bezsensu! Dlatego moja ubikacyjka była dość droga bo musi mieć moja łapka swobodny dostęp wszędzie.
A REMONTY DROGA KOLEŻANKO I KASA NA NIE WYDANA JESZCZE CI () BOKIEM WYJDĄ zobaczysz i przypomnisz sobie przestrogi koleżanek
To bardzo praktyczne podejście, nawet bym o tym nie pomyślała.
Stary 2008-11-03, 21:05   #2939
olivka_7
Zakorzenienie

Syla hihi w myślach mi czytasz juz to zrobiłam tzn poleciałam po test
Wiem głupia baba przez pierwsze 2 dni lalo się ze mnie jak nie wiem a ja sobie wmawiam że to nie @ może jednak taka cyganiona no i jak myślicie co zobaczyłam I krechę. Hihi nawet mój malżek mnie namawiał na badanka bo stwierdził że cycorki znów twarde, hihi czyżby jemu też się coś uroiło ej wariaty z nas, ale już sobie tą ciąże z g.lowy wybiłam no i od jutra termometr w ruch mąż w ruch i zobaczymy co bedzie.

Kornelcia

ZĘBALE
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 21:29   #2940
syla39
Wtajemniczenie

Ja swoja suknie kupowalam. Zaplacilam za nia 2800 a dwa tygodnie po slubie sprzedalam za 1300 zl. Interes mojego zycia to niestety nie byl.
Kupilam a nie wypozyczylam czy szylam ze wzgledu na brak czasu. Raczej trudno by mi bylo bedac tutaj pozalatwiac to wszystko wiec nie mialam wyjscia.

Gabi ja jak cos kupuje to tez patrze pod katem funkcjonalnosci i latwego mycia dlatego jak kupowalam lodowke i zmywarke to ze stali ale takiej na ktorej nie odbijaja sie paluchy, nienawidze tego. Z kuchenka juz mi nie poszlo ale jakos to przezyje.

Jezdzilismy w sobote za meblami do lazienki i zalamalam sie. Takie jak mi sie podobaja i pasuja do mojej lazienki kosztuja 5 tys wzwyz (zlew+szafka pod zlew, bez kranu). Idzie sie zalamac z tymi ich cenami. A gdzie tu jakos slupek jeszcze...

Olivka szkoda z tym testem. Mialam jednak nadzieje. Buzka kochana. Nowy cykl i nowe nadzieje.

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości