Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-09, 11:35   #2911
kasienka1985
Zakorzenienie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeej
gdzie się gadziny pochowałyście????????????

Widget- nie chowaj się! Widzę Cię!

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 11:49   #2912
daget
Zakorzenienie

GG do daget

No to mnie Kasienka zdemskowala... Kiedy do mnie przyjedziesz? Moze na zakupy bysmy razem poszly hihihi.
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
ad. 2 u nas to raczej mały trójkącik wchodzi tylko w grę
Dobrze powiedziane Malutka Buziaki dla Was
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
hehe... ostatnio tak ale na ten egzamin trza się było choć troszkę pouczyć i w sumie nic te troszkę mi nie dało następnym razem pójdę na Pandę
Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Zobaczymy
Narazie wyglądam paskudnie bo cera zupełnie mi się zbuntowała...wuglądam jak 14 latka
Hormony szaleja heheh

Katey no to mialas niezla jazde. Najwazniejsze ze sie udalo wyszykowac i blisko do domu po kolejna kreacje.

velluto mam nadzieje ze juz sobie dluzszego urlopu od nas nie zrobisz

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Wino ostatnio mi nie służy, zwłaszcza czerwone, momentalnie migrenę mi wywołuje
A nie wiesz co jest najlepsze na migrene?
Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Ach to sie rozmarzylam, ale i usmiech na twarzy wywolany.

Cytat:
no i znów poniedziałek już mam plan na letni semestr i teraz w weekend mam zjazd bleeeee... a jeszcze poprawka niezaliczona, bo dopiero termin jest na piątek lub sobotę
Oj biedna Dzastinka bedzie dobrze zobaczysz

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
ja mam identiko... koszmar normalnie... ze niby cora zabiera urode, tak???
Ze niby podobno tak wlasnie jest. Wiec trzeba patrzec czy sie pieknieje czy nie
Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
ekhm....
że to niby ja jestem ta zakupoholiczka?
a ta wyżej to niby co??
Bo ja tak po tajniacku . Zeby nikt nie widzial

Cytat:
Ja kcem wódkę <masz może na stanie żubrówkę i soka jabłkowego?>
Gocha!!! Alkoholiku- moja następczyni gdzie jesteś jak wódkę stawiają???
Cos mi sie wydaje ze musze barek w zubrowke wyposazyc jak Kasienka kiedys do mnie zawita. Ale bym sie cieszyla

Widze ze nasza Kasienka to miala niezly te leekendzik. Nie zazdraszczam tak beznadziejnej zabawy kawalersko-panienskiej. Ale na pocieszenie sprzedaliscie autko i to sie liczy. A co do pomiarow hymmmm widac facet sie bardziej na tym znal niz kobitka .

A ja od poniedzialku wisze na telefonie i cos mi sie wydaje ze ten tydzien bedzie strasznie zabiegany. Jutro jade z tesciowa do Legionowa w koncu przepisac gazomierz. Probuje tez dodzwonic sie do kominiarzy bo dostalam pismo o wezwaniu do przegladu przewodow kominowych. Dzwonie tam juz od 10 i nikt nie podnosi . Do tego dostalam 2 awizo na odbior przesylek w Legionowie do tego w pietek urzad pracy . A przed chwila gadalam z mama i okazalo sie ze byla wczoraj z tata na pogotowiu bo podcial sobie kciuka przelewajac wino z banki potlukl ja o parapet. Zalozyli mu szwy no i jego przyjazd w zwiazku z naszym remontem stoi pod duzym znakiem ??????? . A ja znow mam dosc weszlam w PMS i jestem drazliwa a moj Skarb sie ze mnie nabija i mowi zem znow zolza.

PS. Dla chcacych obejrzec moja walentynke zapraszam na watek artystyczny bo nie bede 2 razy zdjec wklejac.

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-02-09 o 11:52 Powód: bo mnie Kasienka zdemaskowala
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 12:09   #2913
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
o kurczaki jaki brzuszek cudaczny
Wyglądacie razem z Dawidkiem fantastycznie

Na egzaminie dostałam napadu śmiechu z powodu niczego nieumienia
Chciałam iśc na Pandę, ale Pan nie dał
Nie wiem czy zdałam po dziś dzień

Skończyło się tak, że ona nie kupiła nic, a ja zakupiłam czarna bluzałkę- którą miałam zamiar kupić na poprawiny w Reserved za 24 zł <co najlepsze S-kosztowała 24, a M- 49 ??? dziwne >

Zatem byłam bardzo oszczędna

No i... po zakupkach zahaczyliśmy o SEX-SHOP i pojechaliśmy w trójke na <beznadziejną, żałosną i śmieszną> imprezę kawalersko-panieńską.
Żenada totalna i tragedia- nic więcej nie napiszę.
Zmyliśmy się po 2 godzinach totalnie olani i znudzeni.
No comment...

Z samego ranka małżonek się zerwał i pojechał do gościa z autkiem <udało się- sprzedaliśmy> no i mamy to z głowy.
ad. 1
ad. 2 gdybyś się tak nie śmiała a zrobiła minę kotka ze Shreka to na pewno byś zdała
ad. 3 ta to zawsze z czymś wyjdzie ze sklepu - farciara jedna
ad. 4 i jeszcze chwali się, że była oszczędna
ad. 5 byliśmy na takim wieczorze u męża brata i bratowej - porażka i masakra
ad. 6 a tu się należą gratulacje

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Dobrze powiedziane Malutka Buziaki dla Was

A nie wiesz co jest najlepsze na migrene?

A ja od poniedzialku wisze na telefonie i cos mi sie wydaje ze ten tydzien bedzie strasznie zabiegany. Jutro jade z tesciowa do Legionowa w koncu przepisac gazomierz. Probuje tez dodzwonic sie do kominiarzy bo dostalam pismo o wezwaniu do przegladu przewodow kominowych. Dzwonie tam juz od 10 i nikt nie podnosi . Do tego dostalam 2 awizo na odbior przesylek w Legionowie do tego w pietek urzad pracy . A przed chwila gadalam z mama i okazalo sie ze byla wczoraj z tata na pogotowiu bo podcial sobie kciuka przelewajac wino z banki potlukl ja o parapet. Zalozyli mu szwy no i jego przyjazd w zwiazku z naszym remontem stoi pod duzym znakiem ??????? . A ja znow mam dosc weszlam w PMS i jestem drazliwa a moj Skarb sie ze mnie nabija i mowi zem znow zolza.

PS. Dla chcacych obejrzec moja walentynke zapraszam na watek artystyczny bo nie bede 2 razy zdjec wklejac.
ad. 1
ad. 2 a może trzeba jej powiedzieć <sex>
ad. 3 oj to nie zazdroszczę na pocieszenie dam ci jeszcze jednego buziaka
ad. 4 to już lecę popatrzeć

Ps. to jest i zazdroszcze talentu

Edytowane przez malutka_24
Czas edycji: 2009-02-09 o 12:12
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 12:11   #2914
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
a
ad. 2 a może trzeba jej powiedzieć <sex>

haha słonko, o tym to ja dobrze wiem Ale na mnie to nie działa tak, jak powinno, nie wiedzieć czemu. Ulga chwilowa a potem znowu No ale przynajmniej jest przyjemnie O ile migrena nie rozłoży totalnie

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 12:45   #2915
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć Wam

wracam powoli do zdrowia, na szczęście z maleństwem jest dobrze, ale stresu i strachu się najedliśmy z mężem straszliwie dużo

powoli bede Was nadrabiać - ale jeszcze nie mam na tyle siły, żeby długo siedzieć przed kompem
buziaki dla wszsytkich
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 12:47   #2916
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
cześć Wam

wracam powoli do zdrowia, na szczęście z maleństwem jest dobrze, ale stresu i strachu się najedliśmy z mężem straszliwie dużo

powoli bede Was nadrabiać - ale jeszcze nie mam na tyle siły, żeby długo siedzieć przed kompem
buziaki dla wszsytkich
witamy ponownie w naszym gronie Jak to dobrze że już lepiej, martwiłyśmy się bardzo o Was. Odpoczywaj i nabieraj sił

Stary 2009-02-09, 12:49   #2917
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
cześć Wam

buziaki dla wszsytkich
super ze juz jestes z nami. Bardzo intensywnie wysylalysmy do was pozytywne fluidy . Odpoczywaj i nabieraj sil.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-09, 12:51   #2918
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Ze niby podobno tak wlasnie jest. Wiec trzeba patrzec czy sie pieknieje czy nie
no ja to wygladam jakby kot na wentylator nasral... poracha jeszcze malz jutro do szpitala na badania jedzie i pewnie nie bedzie go z tydzien (w tym w walentynki) i normlanie klotnie non stop...

Cytat:
cześć Wam

buziaki dla wszsytkich
gadaj co sie stalo... umieralysmy ze strachu
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 12:58   #2919
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeej
gdzie się gadziny pochowałyście????????????
Zadymy narobila i wsiakla, ladnie to tak?

Cytat:
ad. 1
ad. 2 gdybyś się tak nie śmiała a zrobiła minę kotka ze Shreka to na pewno byś zdała

Ps. to jest i zazdroszcze talentu
[/COLOR][/COLOR]
Trafne spostrzezenie Malutka. Zamiast oczki w podloge i kwasna minka to rogal na pol twarzy pewnie
Dziekuje za komplemencior

Cytat:
haha słonko, o tym to ja dobrze wiem Ale na mnie to nie działa tak, jak powinno, nie wiedzieć czemu. Ulga chwilowa a potem znowu No ale przynajmniej jest przyjemnie O ile migrena nie rozłoży totalnie
AAaaaa chyba ze tak, to moze jakies proszki na migrene?

Cytat:
no ja to wygladam jakby kot na wentylator nasral... poracha jeszcze malz jutro do szpitala na badania jedzie i pewnie nie bedzie go z tydzien (w tym w walentynki) i normlanie klotnie non stop...
:
niezle porownanie. A po co wy sie tak klocicie. Nie szkoda wam czasu? I to w takim stanie w jakim jestes. sie wam naleza normalnie.
Stary 2009-02-09, 13:02   #2920
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

AAaaaa chyba ze tak, to moze jakies proszki na migrene?

heh, bez tego to ani rusz, kilka dni bym umierała

Stary 2009-02-09, 13:27   #2921
katarzinka
Wtajemniczenie

wzruszyłam się nieprzeciętnie jak poczytałam jak byłyście ze mną - mili mi dzielnie zdawała relację jesteście kochane, a ja za Wami bardzo tęsknilam
Cytat:
Cytat:

tylko na razie muszę z tym basenem poczekać, bo przypałętała się do mnie jakaś infekcja i na razie mam powtórzyć badanie moczu i wtedy zobaczymy

a co ci ten mąż zrobił nie wie, że kobiety w ciąży nie wolno denerwować
no to się musisz porządnie wykurowac - a mąż mi nic nie zrobił, tylko ja jestem uparta i do tego czasem MEGAgluptasek

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość

Siostra Pelargonia miała chyba przeszkolenie w Afganistanie...

Cytat:

Witajcie dziewczynki, mialo mnie nie byc ale jestem powiedzialam ze skoro nie maja neta to ja w szpitalu nie zostaje .
A tak serio to brak wolnych miejsc. Juz bylam przebrana w pizamke, kapciochy i szlafroczek kiedy lekarka przyjmujaca stwierdzila ze ma dla mnie zla wiadomosc.... Mialam 2 opcje przelozyc badania na 2 czesc marca albo przygotowac sie do badania w domu. Wybralam bramke nr 2 . Pobrali mi krew, i zrobili USG jamy brzusznej od 15 mam juz dzis nic nie jesc i pic roztwor do przeczyszczenia okreznicy , a jutro o 7:30 mam byc zwarta i gotowa na izbie przyjec.

I wlasnie sie wkurzylam bo okazalo sie ze przesylka na ktora czekam od 6 stycznia wrocila do nadawcy. Oszaleje z ta nasza Poczta.
no to nieźle z tą służbą zdrowia

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość

http://wyborcza.pl/1,75480,6228442,Reality_slub.html

I co na to powiecie?? Nigdy nie przepadałam za Silesią ale czegoś takiego się nie spodziewałam... Aż nie chcę wiedzieć co tam się będzie działo 14 lutego, mieszkam niedaleko i widok pędzących tłumów w święta był przerażający ale TO...
ludziom chyba czasem palma odwala na całego

Cytat:
Napisane przez wiolis Pokaż wiadomość
dobrym wieczorem kulezanki ;o)
tak mi przyszla do glowy instytucja konsulatu, czy ambasady-nie znam sie; tam nie mozesz zlozyc wnioskow i oni przesla do PL a potem z powrotem?

teraz z innej strony, opowiesc z zycia wzieta:
dostalam skierowania z pracy na badania okresowe. poszlam do Medycyny Pracy; u nas wpierw sie "rejestruje" tzn pielegniarz znajduje twa karte, wypisuje skierowania na poszczegolne badania i z wszystkim do lekarza MP.
wiec odstalam swoje, weszlam do gabinetu, usiadlam, pielegniarz DYPLOMOWANY znalazl moja karte, spytal w ktorym tygodniu ciazy jestem, poklikal w komp i wrecza mi skierowania na: krew, mocz, okuliste BADANIE RTG PLUC (!!!!!!!!!!!)pytam sie gdzie mam robic badanie krwi-odpowiada, ze w szpitalu, tam gdzie RTG, dla pewnosci pytam jeszcze -RTG pluc? -tak, tak.
wychodzac z gabinetu, utwierdzam sie, ze jest tam napisane pielegniarz dyplomowany pan xy. poszlam od razu do okulisty, akurat przyjmowal, ale po glowie caly czas mi sie tlucze: z tego co mi wiadomo nie moge miec rtg, no i jak oni mi niby zrobia to przesletwienie??? /jestem w 20 tc, wiec brzuszek juz mam taki fajny/ wyszlam od okulisty i od razu dzwonie dod domu-odebrala moja siostra-przedstawiam jej sprawe, ta dlugo nie myslac, zadzwonila do pracowni RTG, pani powiedziala, ze w ciazy ABSOLUTNIE NIE WYKONUJA PRZESWIETLEN!!!!!!!!!!!! jutro ide do pielegniarza...
potem tak se teoretyzowalam: ile mlodych dziewczyn jest w ciazy i nie wie o tym, albo ciaza nie jest widoczna, a przyjmuja sie do pracy...
Cytat:
wiolis no to nieźle wykształcony ten pielęgniarz, nie ma co
Ale tak się zastanawiam, czy w pracowni rtg nie zadają pytania o ciąże Bo chyba w sumie powinni
mnie zawsze pytali czy nie jestem w ciązy, a z racji karatekowania czesto byłam na RTG, ale pan pielięgniarz i tak dał plamę na całego

Cytat:
Pielęgniarz by cie posłał ale pani od RTG by ci badania nie zrobiła i wpisała to w książeczkę.
Nie stresuj się.
Co do dobrych i złych inżynierów- boli mnie to że na tych studiach są kujony. Mamy takich dwóch padalców na studiach...wykują a nie rozumieją. I np nie są zdziwieni kiedy wyniki wychodzą niemożliwe...
Brak krytycznego podejścia to główny nasz błąd-nas i naszej edukacji.
Ale już nie będę gadać, bo reformę oświaty wprowadziłabym natychmiast-pokolenie google mnie przeraża

A mnie mąż wkurzył niemiłosiernie-najpierw chce kolacje a potem zasypia a kanapki leżą- no nic spakowalam bedzie mial do pracy.Poza tym mieliśmy spedzic razem wieczor a ten patafian śpi.
Złożyliśmy dziś nasze rolety- są żółte i narazie bez silniczków
Kupiliśmy wszystko osobno i składaliśmy- osobno materiał, osobno rury. A ze material byl na 180c i rury na 180 cm wiec trzeba bylo zwęzić materiał- Kamil bawil się nożyczkami ale tak ładnie uciął że nic nie widać-on ma cierpliwość.
Poza tym jutro jadę do znajomego (już teraz) doktorka pouczyć się mechaniki przed poprawką. Trzeba się nauczyć tak aby trójczynę wywalczyć. Nie umiem tak otwarcie iść na Pandę (Pan Da trzy
oj juz wiem jak się nazywa to co czasem mi studenci fundują - tylko u mnie jest Pani Da Trzy - czy to też panda??

a pokolenie google masz rację - mnie się cięzko z nim pracuje nieraz nawet bardzo cięzko

Cytat:
Witajcie dziewczeta, jestem juz z wami. W sumie w domku bylam juz wczoraj wieczorem ale mogli mnie wypisac dopiero dzis. Wczoraj o 8 zostalam przyjeta do szpitala i zrobiono mi wiele badan, to glowne bylo nie dosc ze nie przyjemne to tak bolesne ze musieli je przerwac bo nie dalam rady dluzej wytrzymac. Bylam tak padnieta i momentalnie zrobilo mi sie niemilosiernie zimno i dostalam dreszczy. Jelita do chwili obenej mam obolale . RTG klatki piersiowej tez mialam robione, i na drzwiach pisalo ze "pacjentki bedace w ciazy badz mogace w niej byc maja poinformowac o tym przed wejsciem do gabinetu".
Oczywiscie badania nic nie wykazaly, mam lekko podwyzszony poziom bilirubiny i niewielka ilosc bialka w moczu ale z tym mam isc do internisty aby powtorzyc badania. I jak to stwierdzila moja babcia i babeczka z ktora na sali lezalam BADANIA W POŻĄDKU TYLKO PACJENT CHORY.

Ech... idem odpoczywac . Milego dnia.
Dzasti dzieki
i znów słuzba zdowia ale za to diagnoza pt BADANIA W POŻĄDKU TYLKO PACJENT CHORY jest chyba na miejscu

a teraz co u mnie
wiec najpierw powalił mnie jakis wirus i było kiepsko bo wysoka gorączka itp, ale jak to w miare opanowaliśmy, to zaczęłam krwawić i natychmiast pojechaliśmy do szpitala, na szczęście tam mnie szybko zbadali, obejrzeli dzidzie i dali leki i kazali lezec - dlatego mnie nie było tak długo
i to przerażenie o maleńswto , ale najważniejsze, że opanowane już wszystko i zdrowiejemy - wczoraj wreszcie wyszłam po 3 tygodniach zamknięcia na mały spacerek, a za tydzien nastepna wizyta w lekarza
jeszcze raz Wam bardzo dziękuję - jesteście kochane tak sie wzruszyłam

a teraz trzymajcie kciuki za naszą Mili, bo ją coś wczoraj rozkładać zaczęlo
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-02-09, 13:29   #2922
kina2807
Zakorzenienie

Katarzinko dobrze, że jesteś
dużo zdrówka dla Ciebie i dzidzi

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 13:33   #2923
katarzinka
Wtajemniczenie

a się nie pochwaliłam, że byłam dziś kupic nowy stanik i co??? zmiana z 75B na 80C - mężul zachwycony
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-02-09, 14:14   #2924
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
a się nie pochwaliłam, że byłam dziś kupic nowy stanik i co??? zmiana z 75B na 80C - mężul zachwycony
dobrze ze juz dobrze
ladnie cycory do gory Ci poszly... mi w prawie juz 4 m-cu z MAŁEJ miseczki A na normalna A
nie no tak powaznie to sie zrobilo fajne B tylko ostatnio jakis dziwny ten biustonosz kupilam ze ma napisane A
Stary 2009-02-09, 14:20   #2925
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
dobrze ze juz dobrze
ladnie cycory do gory Ci poszly... mi w prawie juz 4 m-cu z MAŁEJ miseczki A na normalna A
nie no tak powaznie to sie zrobilo fajne B tylko ostatnio jakis dziwny ten biustonosz kupilam ze ma napisane A
Agatku - bardzo dobrze, że już dobrze
dlatego ja poszłam po prostu zmierzyć - bo na numerki nie ma co liczyc
najbarddziej mnie powaliło jak kupowałam majteczki przed ślubem - normalnie nosze S lub M (zalezy jak krój) a jak kupowałam na ślub to które mi sie podobały i które kupiłam miały rozmiar uwaga! XXXL a jakos nie mam tyłka wielkości szafy trzydzwiowej z przystawkami - wiec jak tu wierzyć w rozmiarówki
Zanim czas pokona nas"

Edytowane przez katarzinka
Czas edycji: 2009-02-09 o 14:22 Powód: cmok dla Agatki
Stary 2009-02-09, 16:19   #2926
czekoladka79
Zadomowienie

katarzinko suuper, że już z Tobą i fasoleczką lepiej, ale uważajcie na siebie i często odpoczywajcie

Boże jak tak piszecie o powiększeniu biustu w ciąży to ja będę miała MEGA problem, bo teraz mam H ..... a kiedy zafasolkuję to będę musiała sobie skonstruować dwie miseczki z dwóch prześcieradeł, przewiązać trzecim i załatwić jakąś taczkę na brzuch i biust ....
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 16:30   #2927
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
no to lipa, jak mój pomysł nie działa

Cytat:
cześć Wam

to trzymam dalej kciuki za Was

Cytat:
Trafne spostrzezenie Malutka. Zamiast oczki w podloge i kwasna minka to rogal na pol twarzy pewnie

Dziekuje za komplemencior
ad. 1 i lipa z dobrej oceny - trza się było słuchać koleżanek
ad. 2 samą prawdę pisałam też bym chciała coś takiego umieć robić, ale ja to kompletnie beztalencie jestem

Cytat:
a teraz trzymajcie kciuki za naszą Mili, bo ją coś wczoraj rozkładać zaczęlo
no to trzymamy

Cytat:
Boże jak tak piszecie o powiększeniu biustu w ciąży to ja będę miała MEGA problem, bo teraz mam H ..... a kiedy zafasolkuję to będę musiała sobie skonstruować dwie miseczki z dwóch prześcieradeł, przewiązać trzecim i załatwić jakąś taczkę na brzuch i biust ....
Stary 2009-02-09, 16:32   #2928
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
ja jestem za dwoma murzynami ktorzy by nosili przed Twoba biust... i jaka frajda!!!
a tak powazne to chetnie przygarne conieco... Boshe jakie to jest niesprawiedliwe nie???

Cytat:
Agatku - bardzo dobrze, że już dobrze
dlatego ja poszłam po prostu zmierzyć - bo na numerki nie ma co liczyc
najbarddziej mnie powaliło jak kupowałam majteczki przed ślubem - normalnie nosze S lub M (zalezy jak krój) a jak kupowałam na ślub to które mi sie podobały i które kupiłam miały rozmiar uwaga! XXXL a jakos nie mam tyłka wielkości szafy trzydzwiowej z przystawkami - wiec jak tu wierzyć w rozmiarówki
kurcze wiesz ze na zmierzenie sie nie wpadlam??? ale i bez tego odczuwalnie sa wieksze... wczesniej wogole nie byly wyczuwalne

lecem jesc... malz mi kupil jajko niespodzianke idem zobaczyc co w srodku
Stary 2009-02-09, 16:57   #2929
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Witam Was serdecznie .

Cytat:
A ja niestety już w deszczowej Warszawie.

Ale jak obiecałam tak i przywiozłam Wam kochane moje Robalki

SZUM MORZA

http://www.wrzuta.pl/film/jRRhZOFywQ/p2070166

P.S. Z piaskiem i muszelkami było by cięzej do wszystkich dotrzeć , a poza tym to tak nieładnie komuś piachem w oczy i muszlami .... zwłaszcza takimi 10 cm-wymi
Mhm, dałam się wkręcić w klimat . Muszę przyznać, że brakuje mi naszego polskiego morza, może w tym roku wybierzemy się tradycyjnie do Ustki. Zobaczymy .
Cytat:
a teraz co u mnie
wiec najpierw powalił mnie jakis wirus i było kiepsko bo wysoka gorączka itp, ale jak to w miare opanowaliśmy, to zaczęłam krwawić i natychmiast pojechaliśmy do szpitala, na szczęście tam mnie szybko zbadali, obejrzeli dzidzie i dali leki i kazali lezec - dlatego mnie nie było tak długo
i to przerażenie o maleńswto , ale najważniejsze, że opanowane już wszystko i zdrowiejemy - wczoraj wreszcie wyszłam po 3 tygodniach zamknięcia na mały spacerek, a za tydzien nastepna wizyta w lekarza
jeszcze raz Wam bardzo dziękuję - jesteście kochane tak sie wzruszyłam
Katarzinka dobrze, że już wróciłaś do nas, a co najważniejsze, że z Tobą już coraz lepiej i maluszek będzie zdrowiej się rozwijał. A kysz wirusom i innym choróbskom.

Cytat:
No no, ale melony .

Idę jednym okiem oglądać "brzydulę" na tvn

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-09, 18:50   #2930
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Witam
Weekend spędziłam w województwie opolskim- odebrałam wpis ostatni i uwaga uwaga-moja okrągła trójczyna zamieniła się w kanciastą czwóreczkę
Pan dr wziął mnie na dopyt, dał mi zadanko, które rozwiązałam i stwierdził że zasłużyłam na więcej
Fakt faktem zaliczyło nas raptem 11 osób na 46...
Indeks zdany do dziekanatu więc feriuję- a raczej przygotowuję się do remontu

Katarzinko modliłam się mocno za Was- jak dobrze ze jest lepiej
Wybaczcie-resztę wpisów skomentuję później bo oczka mi się kleją
Stary 2009-02-09, 19:13   #2931
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Sobotnie weselicho można zaliczyć do udanych, głównie z powodu wspaniałego towarzystwa, w szczególności mojego męża, i dobrego alkoholu

Ciężki był powrót do rzeczywistości po takim weekendzie

Izuś, skąd znasz Michała A. i Weronikę G.? Chodziłam z nimi do klasy w liceum, jaki ten świat jest mały W Michale bujałam się ponad rok, zresztą z wzajemnością

Zmykam do obowiązków.
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 19:59   #2932
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

A z Gliwic ich znam-wspólne studia
Swiat jest mały: kiedyś tak sobie myślałam: mogłam w Gliwicach mijac Katarzinkę albo nawet i Ciebie. W Rybniku tyle razy byłam , kto wie czy przy Bushido nie spotkałam Sofki, a w Szczecinie na Zlocie Zaglowców może mijałam Kinię, może nawet ją nadepnęłam bo tak tłoczno tam byłoNo a we Wrocławiu pewnie mogło się zdarzyć spotkanie z m.a.r.t.ą np w tramwaju
A potem przeprowadziłam się 200km od domu i okazało się że jedna z PM-ek zagląda czasem do Obornik
Zawsze miałam szczęście do ludzi
Stary 2009-02-09, 20:02   #2933
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam
Weekend spędziłam w województwie opolskim- odebrałam wpis ostatni i uwaga uwaga-moja okrągła trójczyna zamieniła się w kanciastą czwóreczkę
Pan dr wziął mnie na dopyt, dał mi zadanko, które rozwiązałam i stwierdził że zasłużyłam na więcej
Fakt faktem zaliczyło nas raptem 11 osób na 46...
Indeks zdany do dziekanatu więc feriuję- a raczej przygotowuję się do remontu
gratulacje

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Sobotnie weselicho można zaliczyć do udanych, głównie z powodu wspaniałego towarzystwa, w szczególności mojego męża, i dobrego alkoholu
to fajnie, że zabawa udana
jak ja bym poszła do kogoś na wesele a tu jak na złość nikt się nie hajta
Stary 2009-02-09, 21:08   #2934
dzasta110
Wtajemniczenie

Witam wieczorową porą

za dużo nie naskrobie, bo humor nie taki jakiś stolec dopadł

Izuś ale ci fajnie z tym indeksem, że już oddany do dziekanatu

no i Katarzinka wróciła na szczęście już wracacie do siebie martwiłyśmy się tu o Was

idę chyba spać bo ---> ale jeszcze pouczyć by się wypadało

edit
aaaa... zapomniałam oczywiście skomentować postu Czekoladki więc mam do Ciebie wielką prośbę, bo jak ja będę w ciąży to też by mi się przydali Ci Murzyni do noszenia cycorów i jak będziesz sobie ich załatwiać ("po rodzinie" ) to pamiętaj o wizazowej koleżance dzascie

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2009-02-09 o 21:12 Powód: skleroza
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 06:47   #2935
velluto
Zadomowienie

Cytat:
pamiętam, i to dobrze pamiętam
Ja wybaczam, i mam nadzieję że naprawdę nam nie znikniesz już

Cytat:
hej hej helołłłłł
wybaczamy i przyjmujemy

Cytat:
wybaczymy pod warunkiem, że już nie uciekniesz na tak długo

Cytat:
hejka krejzolki
No!
I to ma się rozumieć!

A u nas nici z planu spędzenia walentynek w naszym M Wczoraj byliśmy zobaczyć jak tam meble do kuchni. No i juz są prawie gotowe, ale nie zdążą ich zamontowac przed weekendem Wiec przeprowadzka przełożona na weekend 21-22 luty. Ale... moze to i lepiej, bo wtedy bedziemy mieli 5-miesiecznice! Jak ten czas szybko leci...

Katarzinka - bardzo sie ciesze, że u Was wszystko ok. Duzo zdrówka zycze!

Moj biust tez niczego sobie, wiec wole nie myslec co z nim bedzie w ciąży... Podobnie jak Dzasta jestem wielka fanka biustonoszy Freya - rozmiar 65 DD Strach pomyslec, że kiedys nosiłam źle dobrane 75B

A gdzie Gosia? Poranny ptaszek

Edytowane przez velluto
Czas edycji: 2009-02-10 o 06:56
velluto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 07:19   #2936
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cześć pszczółki witam się z Wami i zmykam, bo zaraz wychodzę
Stary 2009-02-10, 08:50   #2937
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
A co tu taka cisza przecież to dopiero początek tygodnia, a nie weekend

Cytat:

edit
aaaa... zapomniałam oczywiście skomentować postu Czekoladki więc mam do Ciebie wielką prośbę, bo jak ja będę w ciąży to też by mi się przydali Ci Murzyni do noszenia cycorów i jak będziesz sobie ich załatwiać ("po rodzinie" ) to pamiętaj o wizazowej koleżance dzascie
wymiękłam
Stary 2009-02-10, 09:43   #2938
agunia82
Zakorzenienie

Heloł laseczki

Gdzie wyście wszystkie wsiąkły

Kasice widzę na nk, włazić mi tutaj cholero

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-02-10 o 09:45
Stary 2009-02-10, 09:51   #2939
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
A z Gliwic ich znam-wspólne studia
Swiat jest mały: kiedyś tak sobie myślałam: mogłam w Gliwicach mijac Katarzinkę albo nawet i Ciebie. W Rybniku tyle razy byłam , kto wie czy przy Bushido nie spotkałam Sofki, a w Szczecinie na Zlocie Zaglowców może mijałam Kinię, może nawet ją nadepnęłam bo tak tłoczno tam byłoNo a we Wrocławiu pewnie mogło się zdarzyć spotkanie z m.a.r.t.ą np w tramwaju
A potem przeprowadziłam się 200km od domu i okazało się że jedna z PM-ek zagląda czasem do Obornik
Zawsze miałam szczęście do ludzi

a to całkiem możliwe Izuś bo ja straszny kurdupel jestem, więc ciężko mnie nie nadepnąć w tłumie

ja dziś znów zajęta, mam nadzieję, że już niedługo odetchnę i będę miała dla Was więcej czasu

miłego dnia Skarbki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 09:55   #2940
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

No ja jestem ale tak sama ciągle gadulcować?
Poza tym ciągle jestem jakaś zmeczona senna, nie wiem co się ze mną dzieje.
Taka jakas zamulona chodzę.
Poza tym muszę się przyznać że śniła mi się Kasieńka w ciąży-bliźniaczej (oglądałam wczoraj program o ciążach mnogich i mnie jakoś natchnęło we śnie)
Idę sobie zaraz zrobić naleweczki miodowej przeciw choróbskom Która chce?

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości