|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
![]() No też powiem szczerze,ze czasem mam taki stresik. Tzn. jestem umówiona z Moim ,nastawiam się i potrafi się okazać,że nic z tego jednak nie będzie:-/ Czasem jest pozytywnie w drugą stronę . Tzn. nie spodziewam się, nadziei brak a tu SURPRISE ![]()
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
U mnie raczej tylko z tym pierwszym, chociaż niespodziankę mi dwa razy zrobił. Ale co do nastawiania się i rozczarowania potem, u mnie w czasie pierwszego roku było najgorzej, teraz się przyzwyczaiłam.
#2913 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Najgorzej jak jest taki dzień,że ja się wymaluję, wyszykuję a tu nagle się okazuje ZONK!!! Jak ja wtedy przeklinam wojsko!
![]() |
#2914 |
Przyczajenie
|
jest tak jak mówicie!
ja już nie śpię od 5 ![]() M mnie obudził chcąc nie chcąc bo o 6 miał być na jednostce w zw. z tym wyjazdem do Strzegomia, także już buszuję, a nawet jestem po śniadaniu! Tak, tak pospałabym ale już się tak przyzwyczaiłam, że chocbym chciała, nie zasnę ![]() Ale kto rano wstaje, temu... no i wiadomo ![]() Tak żałuję, że nie zobaczę go w tym kościele, w sumie nigdy jeszcze nie widziałam. Ale zostanie weekend, może coś wymyślimy ![]() Miłego spokojnego świętowania kobietki, pewnie mało która dziś tu zajrzy ![]()
#2915 |
Zakorzenienie
|
Ja też od 5 nie śpię, chociaż z łóżka zwlekłam się ponad pól godziny później... Od rana się uczyłam, a teraz lecę na zajęcia, miłego świętowania, kobietki
![]()
#2916 |
Raczkowanie
|
A ja dla odmiany dziś spałam prawie do 10
![]() ![]() ![]() Miłego weekendu |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | |||
Raczkowanie
|
Cześć Ślicznotki:-*
Mam dziś wolne! ![]() W ten weekend Tż niestety nie zobaczę -liczę,że w przyszły się uda!' Wczoraj poszłam do kosmetyczki, zaszalałam w sklepie z bielizną ![]() ![]() Miłego dnia kochane:-* Cytat:
![]() Potem się wybiorę na długi spacer z aparatem ![]() Jutro już nie! Ale cieszę się dniem dzisiejszym! Cieszę się ,że miałaś tak kochaną pobudkę! ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
Współczuję ,że masz dziś zajęcia!!! Oby szybko zleciało! ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() a co do zobaczenia TZ to na pewno jeszcze wiele razy będzie okazja!
![]() |
#2918 |
Przyczajenie
|
widzę że dziś humory wyśmienite
![]() Widzisz.. ja mieszkam ze swoim, owszem ale czasem szukam dziury w całym i nie doceniam tego co mam. A co by było gdyby przyszło nam się rozstać? W tym momencie mi uświadomiłaś, jak warto szanować i doceniać to, co się ma. a raczej kogo. Człowiek ma tyle szczęścia a szuka ciągle problemów i drobiazgów, które nie pozwalają się w pełni cieszyć miłością.. Myślę, że jestem na dobrej drodze do zrozumienia tego. Bardzo dziękuję. ![]() A ja rano zdążyłam zafarbować włosy, teraz kończę powoli sprzątać mieszkanie ![]() Ot, święto ale nie próżnuję ![]() Piszę z doskoku. Potem M wróci, obiadek i zobaczymy, choć pewnie dziś nigdzie nie pójdziemy. Zimno dziś kurcze, skończyła się ciepła, złota jesień..Koło mnie drzewa są już łyse ![]() ![]()
#2919 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się, u mnie dziś słońce, ale zimno jak nie wiem...
Już po zajęciach, obiad się robi, dopakuję parę rzeczy i niebawem ruszam do domu... Jedyny plus to taki, że dziś pewnie w pociągach dużo ludzi nie będzie ![]()
#2920 | ||
Raczkowanie
|
Ja zrobiłam generalne porządki w mieszkaniu i czuję takie oczyszczenie;D
Jestem też zadowolona bo zmobilizowałam się do ćwiczeń i czuję moc endorfin;D Cytat:
![]() Widzę,że nas obie na porządki wzięło;D Jak masz włosy zafarbowane? ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
Kochana smacznego obiadu i udanej podróży !!!
![]() |
#2921 | |||
Zakorzenienie
|
oj, trochę mnie tu nie było
![]() Cytat:
Cytat:
to super! Oby szybko poszło ![]() Cytat:
![]() ![]() A u nas weekend leci, TŻ w domu dziś na szczęście, spędzamy go bez żadnych konkretnych planów, ale przyjemnie ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2922 |
Raczkowanie
|
Aniu
Dziś o Tobie myślałam! I proszę zjawiłaś się! Fajnie,że masz TŻ w domu! Odnośnie Afga to Mój będzie jechać. Teraz badania wszystkie przechodzi i szkoli się z "rozmówek". Jak myślę o Jego wyjeździe to mnie serce boli ![]() Ostatnio trochę się przede mną otworzył i "z rozpędu" opowiedział o tym czego był świadkiem na poprzedniej misji ... Dzięki tej rozmowie zrozumiałam Go bardziej i stał mi się bliższy . Jednak czuję ból na myśl o tym,że znowu Go to może czekać ![]()
#2923 |
Raczkowanie
|
Witam Kochane! Ja dziś ostro pracuję od rana, zresztą wczoraj z TŻ też, bo ogarnęlismy nareszcie nasze mieszkanie i zaczyna wyglądać już jak dom:P heh A dziś trzba było dokończyć
![]() Byliśmy wczoraj na mszy gdzie kumple TŻ wystawiali honorówkę, pierwszy raz to widziałam i jestem pod wrażeniem! A dziś TŻ na służbie a do mnie wpadają dzis dziewczyny i mamy się niby uczyć, ale jak to w babskim gronie pewnie skończy się jak zawsze- mało wiedzy- dużo wódki! ![]() Lecę bo już pierwsza przyjechała. Miłego weekendu Kochane ![]()
Szczęśliwa mężatka! ![]() ![]() Edytowane przez arabeska007 Czas edycji: 2011-11-12 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny, wpadlam wam tylko powiedziec ze u mnie wszystko w porzadku, staram sie jakos swoje zycie postawic do pionu
![]() i zyc bez niego ![]() mam nadzieje ze u was wszystko sie dobrze uklada ! i jestescie szczesliwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | ||
Raczkowanie
|
A ja chociaż dzień spędzam aktywnie ...to jakaś taka wyjątkowo stęskniona za Moim jestem.
Nic się w naszych kontaktach nie zmieniło ale mi tak jakoś dziś ciężko. Mam nadzieję,że w przyszły weekend uda nam się spotkać. Cytat:
Mam nadzieję,że u Ciebie babskie spotkanie świetnie przebiega;D Ja dopiero czekam na moje przyjaciółki! Ja na honorówce nigdy nie byłam i jestem bardzo ciekawa jak to wygląda! No i gratuluję ogarnięcia domu!!!! ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2926 |
Raczkowanie
|
A ja się trochę rozsypałam. Widziałam się ze znajomą której mąż jest w tej samej bazie w Afg. Powiedziała że jej mąz dzwoni nawet kilka razy dziennie i nie rozłącza ich po 4 minutach!!! kurcze nie wiem czy mój mąż mnie "oszukuje", co jest z tym grane!!!!!!
![]() jak rozmawiamy to rzeczywiście słyszę że "do końca rozmowy pozostało 30 sekund". Aż się boje zapytać jego czemu tak jest, czy on poprostu nie chce ze mną gadać!! Chociaż nic na to nie wskazuje! Nie wiem!!! Bo jak to jest że kolega który z nim jest w jednej bazie dzowni do woli a on nie!!!??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale trzeba odnalezc jakis sens w zyciu prawda ? ![]() odezwe sie do was wkrótce. trzymajcie sie cieplo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Najgorsze co możesz teraz robić to snuć domysły. Jest wiele wyjasnień tej sytuacji. Od najbardziej "głupiutkiego" w stylu ,że Twoja znajoma trochę podkolorowała rzeczywistość po milion innych. Może być też tak,że Twój mąż bardzo mocno tęskni i gdy z Tobą rozmawia to ta rozłąka boli go jeszcze bardziej . Mój dobry znajomy (też jeździł na misje) i mówił mi,że rozmowy z rodziną bardzo go rozwalały. Dzwonił do domu bo wiedział,że żona tęskni i robił to bardziej dla niej niż dla siebie. Tak więc widzisz nawet jeśli Twój woli ograniczyć częstość kontaktu wcale nie musi to oznaczać ,że wynika to z niechęci do Ciebie. Wręcz przeciwnie. ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
Mam nadzieję,że w każdym dniu będzie jednak więcej słońca u Ciebie! ![]()
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
![]() Trzymam kciuki, wiesz o tym ![]() M_M_L, nie wiem, jakim cudem rozmawiają dłużej, skoro każda z mundurówek, które tutaj pisały, mówiła, że mają właśnie tyle czasu na rozmowę. Więc każda musiałaby być oszukiwana przez swojego TŻ-a ![]() ![]() arabeska, i jak tam nauka? ![]()
#2930 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam za wsparcie
![]() Z telefonem się oczywiście wyjaśniło. Okazało się, że rzeczywiście na niektórych kodach poprostu się połączenie 'zawiesza' i nie rozłącza (na poprzedniej misji zdarzył nam się tak tez kilka razy). A w przypadku tego kolegi to rzeczywiście dzwoni więcej ale kombinuje kody od innych kolegów co jakiś czas. |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
A widzisz
![]() ![]() Ja zaczęłam tydzień od niewyspania na zajęciach, ale cóż, trzeba jakoś przebrnąć ![]() ![]()
#2932 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() lovebird nauka zakończyła się około 20tej kompletnym fiaskiem, większość poszła do domu ok 22 a jedna spała u mnie i załatwiłyśmy się winem TŻa. Jak wrócił ze służby to nas obudził ![]() Ale wczorajszego koła na szczęście nie było ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() M_M_L, fajnie że się szybko wyjaśniło ![]() A w ogóle co tutaj tak cicho?
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Raczkowanie
|
Też się ostatnio zaczęłam zastanawiać... ehh jakiś gorący okres chyba, żadna nie ma czasu
![]() Miłego dnia ![]()
#2935 |
Zakorzenienie
|
Ja niezbyt mam czas, ale zaglądam codziennie, żeby nie narobić sobie zaległości. Ale druga sprawa jest taka, że nic specjalnego się u mnie nie dzieje i bez sensu jest pisanie o tym, co się jadło na obiad
![]()
#2936 |
Raczkowanie
|
U mnie też w sumie te same wątki.
Nauki dużo, pracy dużo, tęsknienia za spotkaniami z TŻ jeszcze więcej...
#2937 |
Raczkowanie
|
A ja mam dziś jakiś tragiczny kryzys
![]() Smutno mi, cholernie samotnie i w sumie nie zapowiada się aby było lepiej. Chciałabym jakoś przespać ten stan...ale nie mogę.
![]() |
#2938 |
Raczkowanie
|
Lyllianna a coś się konkretnego stało?
Mnie też dopadł kryzys ![]() może, tak że nie mówimy sobie jak nam się tęskni bo obydwoje wiemy że to nic nie daje;( Mam wrażenie że oddalamy się od siebie mimio tego że ani ja ani on tego nie chce;( i jak to wyjaśnić. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak na prawdę to chyba nic się nie stało. Moja relacja z TŻ wygląda tak jak wyglądała. Tutaj nic się obiektywnie nie zmieniło. Jednak ja jakaś taka bardziej krucha się czuję ,trudniej znoszę rozłąki,oraz zmiany planów. Mieliśmy w weekend spędzić czas razem, były plany ,pomysły. I nic z tego nie wyszło. To nie pierwszy raz gdy się tak dzieje. Jednak ja jakaś dobita się czuję ![]() TŻ nadal ma problemy, plus jest z tej kategorii mężczyzn, którzy MUSZĄ ROZWIĄZYWAĆ JE SAMI ,oraz "ZAMKAJĄ SIĘ W SOBIE". I ja wiem,ze to nie jest wycelowane we mnie...Ale czuję się jakaś taka niekochana ![]() Do tego jestem jakaś osłabiona przeziębieniem, częstymi podróżami, nie mam siły na nic...czuję jakieś takie depresyjne stany. Zawalam po części swoje obowiązki. Ech. Może to jesień? Wszystko mnie przygnębia jakoś ![]() ![]() Boję się,że Mój o mnie zapomni,że ogólnie jakoś dla świata nieistotna jestem. Teraz jak to piszę to płaczę ![]() Ech. A na zewnątrz oczywiście nie okazuję co się ze mną dzieję. Uśmiech przyklejony, do pomocy innym jak zawsze jestem skora. Nie marudzę, nie narzekam ...Tutaj sobie pozwalam na słabość. Jakoś tak zamykam się w sobie ![]() Ale się rozpisałam... A odnośnie Twojej sytuacji MML Nie jesteś niczemu winna i Twój mąż też nie. ![]() Może być tak,że nastał taki moment,że obydwoje wiecie iż musicie jakoś sobie radzić i skoncentrować się bardziej na otaczającym Was świecie. Czasem też jest tak,że rozmowy wydają się być drętwe. Ale zobczysz,że następna już taka nie będzie. Może Twój miał jakąś nerwową sytuację w bazie/na patrolu i stąd "owa "drętwość?
![]() |
#2940 | |
Raczkowanie
|
![]() Czasami dobrze popłakać i popisać- wtedy robi się trochę "lżej". Ja tak przynajmniej mam. A próbowałaś powiedzieć to wszystko co napisałaś swojemu TŻ? Mężczyźni wbrew pozorom są bardzo wrażliwi. Cytat:
![]() To jest wszytko aż ciężkie do pojęcia! A propos rodziny ... Oczywiście ze strony męża. Nie dość że mam dużo problemów sama ze sobą to jeszcze oni mi dodają!!!!! Aaaaaaa... Chce mi się krzyczeć. Chcą powiedzieć mu o pewnej sprawie (o której nie chce pisać). Tylko po to aby wyciągnąć od niego pieniądze!!! PASOŻYTY! Inaczej nie umiem tego nazwać. Kategorycznie nie pozwoliłam go o tym informować bo wiem jaki to dla niego będzie szok. Zresztą sam mi powiedział że ma dość swoich problemów i nie chce się mieszać do tego co dzieje się tutaj. A oni.... Oni twierdzą że u niego jest wszystko w najlepszym porządku, bo jak dzwoni to "przecież jest wesoły". I mówi że teraz już jest wszytko dobrze! No ☠☠☠☠a brak mi na nich słów. Przepraszam za brzydkie słowo. Tępaki! ![]() Jeszcze z ''tatusiem'' idzie sie jakoś dogadac. Ale mamusia myśli że ja za pieniądze swojego męza bawie sie w najlepsze i dlatego woli ona je od niego wyciągąć. Zapomniala ze jej nieszczesna synowa tez pracuje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.