![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Newsy part 4
Woda termalna
nowa IWOSTIN |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
u mnie za chwilę miniatura Ange Ou Demon GIVENCHY 4ML
#2913 |
BAN stały
|
- EVELINE Colour show nr 634 fiolet - nowy
- BELL Glam Wear nr 503 ciemna szarość - 2 razy użyty - CATRICE Nr 200 From dusk to dawn - 2 razy użyty - ASTOR Mikado nr 64 czekoladowy - razy użyty - EVIAN woda termalna - 30/50 ml (uwaga - DW 03.2012) |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
China Glaze Star Wars - nowiutki, użyty raz, otwarty dzisiaj
Na razie nie jestem pewna czy go wymienię, więc rozpatrzę wyłącznie oferty za konkrety z listy lub na lakier Bourjois So Laque w odcieniu pomarańczowym, ewentualnie Zoya Tamsen ZESTAW OPI AXXIUM Mam 4 kolory, nawierzchnię plus podkładowy lakier OPI AXXIUM (hybrydowy), pędzelek dorzucam gratis do całego zestawu 6 lakierów. Wartość jednego koloru nowego to ponad 120 zł. Kolor pomarańczowy Y'all Come Back Ya Hear? użyty 1 raz Kolor brudny brąz taupe You don't know Jacques użyty 1 raz (powyższe dwa oddam pojedynczo bez problemu) Pozostałe lakiery oddam tylko w zestawie wraz z dwoma powyższymi (łącznie 6 lakierów w tym duży podkład, nawierzchnia i nowy nieużywany pędzelek). Wartość zestawu nawet używanego to min. 420 zł więc oddam za jakiś super konkret. Kolory w zestawie: Barefoot in Barcelona - brudny róż, użyty 4razy San Tan Tonio - piękny jasny beż cudny na lato użyty 3 razy Podkład Nawierzchnia Wystarczy mieć lampę ja miałam taką za 65 zł ![]() Edytowane przez inecita Czas edycji: 2012-05-11 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Wtajemniczenie
|
* Ujędrniający żel na brzuch Perfect Body
* Chłodzący żel do stóp Feet up * Krem do ciała z odżywczą oliwką i bambusem * Balsam do ciała z trzema zbożami * Antyperspiracyjny dezodorant w sprayu Glacier (męski) * Giordani Gold Adaptacyjny puder pyłkowy z pędzlem * Dotleniający podkład pod makijaż Oriflame Beauty Oxygen Boost (Porcelain) * Woda toaletowa Fire 30 ml * Ziaja mleczko nagietkowe * Synergen puder antybakteryjny (odcień 03 three)
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
Guerlain Meteorites Perles, 8t02 ubytek ok. 1 cm
Urban Decay, Book of Shadows vol. III NYC, ubytek znikomy, bez bazy i kredki Guerlain terracotta 02 brunettes, 0s05 maznelam pedzlem 2 razy (wciaz mam kartonik) zapraszam =) |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
Odlewka:
Agent Provocateur EDP 10/10ml w atomku ze wspólnych zakupów (niestety zupełnie nie moja bajka ![]() Escada Incredible me - oryginalna miniaturka https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...le-me-edp.html Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2012-05-10 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
Paletka Sleek Chaos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Wtajemniczenie
|
Dokładam:
żel do włosów L'oreal; mgiełka avon arbuz; tusz do rzęs oriflame dwustronny (nieużywana część wydłużająca, stąd oddam za drobiazg) krem do rąk BeBeauty. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Ralph Lauren, Ralph Hot
10ml odlewka ![]() i jeszcze: * Maseczka Lioele Waterdrop Sleeping Pack - 60ml, użyta 2 razy (rozważam oddanie, także wymienię tylko na wish) Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2012-05-10 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
Dołożyłam Flowerbomb EDP 25ml/50ml
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Raczkowanie
|
Zapraszam do odświeżonego wątku - dużo perfum, pielęgnacja i kolorówka
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 |
:)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zadomowienie
|
Lush, nowa połówka szamponu Godiva.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jesli ktoras z Was ma coreczke w wieku szkolnym - posiadam przemily dres welurowy z kolekcji Hello Kitty H&M na 146. Kolor dziewczecy, jasno niebieski, ma na sobie sporo swiecidelek (aplikacja wizerunku HelloKitty ulozona z minikrysztalkow) - uprzedzam bo dla jednych to wada, dla innych zaleta.
Zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
dokładka w ciuchowym
Estee Lauder - kosmetyczka - nowa Etui na pędzle - stan bdb (chyba raz albo dwa włożyłam do niego pędzle aby przewieść)
#2931 |
Zakorzenienie
|
Dołożyłam wczoraj w ciuchowy, chętnie wymienię również na kosmetyki:
sukienkę ASOS, legginsy jak spodnie, tuniki, biustonosz hunkermoller bodique 34E, schock absorbera 75E, spódniczkę i inne. Zapraszam! Edytowane przez CzerwonaKokarda Czas edycji: 2012-05-11 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
Lirene Dermoprogram, Mus samoopalający do twarzy i ciała (jasna i ciemna karnacja) - użyty trzykrotnie
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
MANHATTAN - POWDER MAT MAKE-UP - fluid matujący - odcień 80 SAND - przepiękny jasny odcień, bardzo ciężko dostępny w rossmanach - użyłam go dwa razy - także praktycznie tylko testowany
#2936 |
Raczkowanie
|
9. INGLOT, Loose Powder (Puder sypki) - zużycie ok 20 g z 30 g, możliwe również odsypki
Zdjęcie nr. 9 10. MAX FACTOR, Bronzing Powder (Puder brązujący prasowany) - odcień 1 GOLDEN, opakowanie trochę porysowane Zdjęcie nr. 10 11. BOURJOIS, Healthy Mix, Fond de Teint (Owocowy podkład rozświetlający) - zużycie widoczne na zdjęciu, etykietka nieco naruszona Zdjęcie nr. 11 12. UNDER TWENTY, Anti Acne!, Krem nawilżająco - matujący - zużycie 1/2 Zdjęcie nr. 12 13. SORAYA, Summer Slim, Balsam do ciała nawilżający 24h - użyte około 10 pompek Zdjęcie nr. 13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
nowa pomadka smashbox kolor Sublime
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Oszust internetowy
|
u mnie chojna dokladka
![]() SHISEIDO brillant bronzer tinted self-tanning cream - zuzycie ok 25% (nie posiada drobinek) nadaje efekt naturalnej promiennej opalenizny ![]() DEBORAH pret a porter crackling - lakier pekający srebrny E.L.F EYE TRANSFORMER nówka KORRES kings&queens tobacco - nowy balsam do ciala 200ml /fajne na prezent ESSENCE sun club - highlighter powder nr 01 summer glow CLARINS - poczworna paletka cieni nr 01 pastels shimmers (jeden cien sie niestety pokruszył) widoczne na foto - oddam za cos przydatnego LIPCOTE slynny utrwalacz pomadki www.lipcote.com/nowy ESSIE lakier hoping island/ zuzycie 5% swiezy SALLY HANSEN air brush legs w kolorze: nude glow (dla jasniejszej skory) 1 raz uzyty DEBORAH THALASSO SCURB RIGENERANTE - mocny, solny peeling do ciała 400ML/nowy |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Wtajemniczenie
|
u mnie możliwe odlewki zapachu Jennifer Lopez - Live Luxe (do 5ml);
za coś fajnego/przydatnego oddam flakon (zdjęcie wkleję później). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.