Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: To już V wątek przed nami. A tytuł jego zabrzmi:
Wrześniowo-październikowe zaciążone, są ciągle zbudynione 0 0%
We wszystkich domach kolędowanie, a u nas w Gwiazdę było przytulanie 2 4,08%
Zbudynienie sięga zenitu, a my tu na co dzień pitu pitu 4 8,16%
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki 28 57,14%
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. V 15 30,61%
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-11, 13:13   #2911
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Czeszko...

jakis czas temu bylo o termometrach na podczerwien, co myslicie o tym?

http://allegro.pl/show_item.php?item...offer_id=71836

a z nowosci kupilismy wozek Natala kupiliśmy Tutka zobaczymy jak sie bedzie sprawowal hahaha teraz jeszcze tylko lozeczko... ale tez juz mam wybrane
ja tego typu termometru nie polecam, strasznie przeklamuja, mialam taki z babyono. jak na podczerwien to bezdotykowy najlepiej.

super ze kupilisce wozeczek pokaz
ja spacerowke i gondole kupie chyba po polowkowym jak drugi raz uslysze ze dziewczynka bo wozek typowo babski
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 13:13   #2912
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
chorobsko i to straszne.. nie wiem gdzie mnie zlapalo..
Siedź teraz w domu i spróbuj się pod kurować domowymi sposobami. Pamiętaj, aby nie robić sobie herbaty z cytryną, bo ona nas wtedy nie rozgrzeje-cytryna ma właściwości schładzające. Spróbuj może ciepłe mleko z czosnkiem i miodem. Ja tak zawsze się ratuje jak czuje się podejrzana .

Cytat:
Napisane przez joanna1978 Pokaż wiadomość
miałam dwa razy robione. ale drugi raz to tak średnio oceniam. dzis ide do swojego gina i zobacze. ja czekam. dopóki serce bije dzidzia bedzie ze mną. w każdej chwili może przestać bic. a czytałam że obrzek sie moze wchłonąc. po wynikach genetycznych bede wiedziec dokładniej.
Pamiętaj aby do końca być zawsze dobrej myśli.

Cytat:

a z nowosci kupilismy wozek Natala kupiliśmy Tutka zobaczymy jak sie bedzie sprawowal hahaha teraz jeszcze tylko lozeczko... ale tez juz mam wybrane
Wózek już tak szybko? Gratuluje udanych zakupów.
Stary 2013-04-11, 13:24   #2913
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Ja w nocy mam najgorzej, bo wstaje koło 4-5 razy, ale to dlatego, że wieczorem cierpię na kaca ciążowego i non stop piję.
Jaki piękne określenie Wczoraj próbowałam Pani gin wytłumaczyć, ze nie ma szansy, żebym w nocy nie wstawała,, bo od 20.00 zaczyna mnie niemiłosiernie suszyć... teraz wiem jak to ładnie nazwać

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
A mam pytanie trochu krępujące, czy męczą Was wzdęcia? mnie tak i mimo regularnego wypróżniania jak sobie z tym radzicie
Espumisan

Poka wózek

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 13:29   #2914
rubinka25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
kaśka hyahahahahahha Ja nie parłam a zesrałam się przy skurczach
śmieję się, ale jak przyjdzie do porodu to zobaczymy co powiem

Cytat:
Napisane przez joanna1978 Pokaż wiadomość
a kiedy skończe latać co chwile do toalety z siusianiem.?bo juz mnie to wkurza. czy któraś ma to już za soba? ja niestety z poprzedniej ciązy tego niepamietam.

a ryż surowy można dać do warzyw i dusić. danie jednogrankowe-takie uwielbiam
Ja na początku ciąży latałam częściej. Ale bardziej uciążliwe było to w nocy, bo budziłam się co 2 godziny. Teraz od jakichś 2-3 tygodni budzę się tylko 1-2 razy. Pewnie później znów zacznę latać częściej, ale na razie cieszę się, że się trochę uspokoiło.

Co myślicie o wiaderku zamiast wanienki do kąpieli? Babka ode mnie z pracy zachwalała, bo podobno jej córka używa i jest bardzo zadowolona.
http://allegro.pl/wiaderko-do-kapiel...149947513.html
albo ze stojakiem http://allegro.pl/komplet-tummy-tub-...148414471.html

całkiem ciekawie to wygląda...

No i dziś w końcu mam wizytę.
Tak więc trzymajcie kciuki. Może poznam dziś płeć.
Nie wiem czy zdążę jeszcze dziś się pochwalić, bo wizyta na 18:45 a potem jeszcze zakupy itp. Nie wiem o której do domu wrócę, ale jak dam radę to jeszcze dziś się odezwę.

01.02.2016
Leoś
rubinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 13:33   #2915
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
jak maluch lapie bezdech lub sie zapowietrzy placzac to jak to ratownik wczoraj ujal, trzeba go zdziwic zeby sie zresetowal wiec dmucha mu sie 2-3 razy w buzke i nosek. jak to nie pomoze to przytulamy dziecko w pionie i razem z nim pochylamy sie do przodu by glowke mialo nizej niz nozki.
a jesli chodzi o zakrzuszenia to generalnie jesli chodzi o zachlysniecie np mlekiem to nie brac dziecka do gory ani nie klepac po plecach bo sie sprawe pogarsza tylko obrocic dziecko na bok i malym palcem wygarnac od kacika do kacika, nie wpychac do gardla a jak to nie pomoze to polozyc dziecko na rece, oprzec sie o wlasne kolano, trzymajac przy tym glowke stabilnie nie zaslaniajac otworkow i robiac z dloni koszyczek uderzac w plecki 5 razy.
a najlepiej isc na bezpiecznego malucha i samemu zobaczyc
Musze to zapamiętać, choć teraz towarzyszy mi straszna skleroza, normalnie mam luki w mózgu
Stary 2013-04-11, 13:37   #2916
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hej Mamuski

Ja Was tylko podczytuję ostatnio, bo weny na pisanie brak

ale się uśmiałam jak czytałam o tych kupach pewnie do śmiechu mi nie będzie jak sama będę to przechodzić

3mam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj i w najbliższym czasie
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 13:37   #2917
87czarna
Zakorzenienie

rubinka matko,ja nie wiem,ale nie mogę patrzeć na te wiaderka- mało miejsca, dzieciak w dziwnej pozycji...
Słyszałam jednak,ze to pozycja embrionalna i dziecku jest dobrze... ja jednak jestem sceptycznie nastawiona do tego typu rzeczy :/

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-11, 13:42   #2918
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuję, na pewno się przyda
Ja zrobię sobie kurs przypominający Excela, już czuję, że łatwo nie będzie Chciałbym plik przerobić po swojemu, a potem robić podobne z zestawieniem comiesięcznych wydatków. To daje człowiekowi dobry obraz tego co dzieje się z pieniędzmi
Ja właśnie przerobiłam sobie tą wyprawkę w excelu po mojemu Jejku ile trzeba jeszcze kupić
Cytat:
Napisane przez rubinka25 Pokaż wiadomość
Co myślicie o wiaderku zamiast wanienki do kąpieli? Babka ode mnie z pracy zachwalała, bo podobno jej córka używa i jest bardzo zadowolona.

Nie wiem czy zdążę jeszcze dziś się pochwalić, bo wizyta na 18:45 a potem jeszcze zakupy itp. Nie wiem o której do domu wrócę, ale jak dam radę to jeszcze dziś się odezwę.
Nie wiem, ja bym bała się włożyć dziecko do takiego wiaderka

I trzymam kciuki za wizytę
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 13:43   #2919
83monia
Zakorzenienie

Cytat:

u mnie na jednym watku mialy dziewczyny i sobie chwalily. jedyny munus to przy tych dzieciach nietrzymajacych jeszcze głowy trzeba utrzymywac ta glowke. zwykle dzieci ogolnie wyluzowane w tych wiadrach są (czasem na tyle ze i zwieracze luzuja )

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 13:46   #2920
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
ja tego typu termometru nie polecam, strasznie przeklamuja, mialam taki z babyono. jak na podczerwien to bezdotykowy najlepiej.

super ze kupilisce wozeczek pokaz
ja spacerowke i gondole kupie chyba po polowkowym jak drugi raz uslysze ze dziewczynka bo wozek typowo babski
dzieki za opinie... zachecila mnie cena, ale w takim razie tez na razie nie kupuje

no ja tez bym chetnie poczekala z wozkiem, ale jesli chcielismy kupic w miare tanio to raczej nie bylo takiej opcji... kupilismy kolor uniwersalny moze przyda sie tez przy 2 dziecku o ile sie zdecydujemy i wozek sie nie rozleci hahah

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Siedź teraz w domu i spróbuj się pod kurować domowymi sposobami. Pamiętaj, aby nie robić sobie herbaty z cytryną, bo ona nas wtedy nie rozgrzeje-cytryna ma właściwości schładzające. Spróbuj może ciepłe mleko z czosnkiem i miodem. Ja tak zawsze się ratuje jak czuje się podejrzana .

Pamiętaj aby do końca być zawsze dobrej myśli.

Wózek już tak szybko? Gratuluje udanych zakupów.
mieszkamy w Niemczech i początkiem maja będziemy w Polsce takze jest okazja zabrac... tutaj niestety wszystko co zwiazane z dzieckiem jest duzo drozsze... gole lozeczko, czesto nawet bez materaca kosztuje 200 euro, a w Polsce za ta kase masz juz full zestaw... wiem, ze wczesnie i w normalnych warunkach w ogole bym nie myslala jeszcze o takich zakupach, ale skoro jest okazja kupic pewne rzeczy taniej to mysle ze trza skorzystac niz za jakies 2 miesiace przeplacac

Cytat:
śmieję się, ale jak przyjdzie do porodu to zobaczymy co powiem

Ja na początku ciąży latałam częściej. Ale bardziej uciążliwe było to w nocy, bo budziłam się co 2 godziny. Teraz od jakichś 2-3 tygodni budzę się tylko 1-2 razy. Pewnie później znów zacznę latać częściej, ale na razie cieszę się, że się trochę uspokoiło.

jakos nie wyobrazam sobie kapac dziecka w wiaderku smieszne to dla mnie... i jeszcze jakie drogie to wiaderko hahaha

http://www.pippin.pl/pl_PL/p/TUTEK-W...ka-GRATIS/1472

Wózek taki kolor G15

a łóżeczko chcę takie:
http://allegro.pl/lozeczko-tapczanik...138695283.html

tylko nie wiem jeszcze jaki kolor.... maz mowi ze to ciemne najladniejsze, ale nie wiem czy nie kupie jasnego hahaha meble w sypialni mamy biale i tam na razie bedzie lozeczko... ale nie musi pasowac jedno do drugiego... do pokoju malucha na razie innych mebli nie mamy, bo i nie mamy dodatkowego pokoju dla malucha... chcemy kupic jakas komode i mysle ze kupimy pod nasze meble jakas biala, a w pozniejszym czasie gdy juz sie przeprowadzimy kupimy dzidzi jakies mebelki do pokoju i dlatego mysle czy jasne lozeczko nie fajniejsze bo jak sie juz przerobi je na tapczanik to mozna wtedy pomalowac na jakies fajne kolorki... jak myslicie?
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 13:46   #2921
__Paulinka__
Zakorzenienie

mi też to wiaderko nie bardzo się podoba
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 13:49   #2922
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
jaaaaaaaaaaaaa to oby się dobrze sprawował, bo inaczej będę mieć wyrzuty sumienia
też rozważam ten kolor

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 13:52   #2923
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

19 tydzien mi leci i wiecie ze ja jakos nie czuje ruchow jeszcze?? tzn czasem cos tam czuje ale nie mam pewnosci ze to ruchy... chyba dopiero dotrze do mnie jak mnie cos tak porzadnie kopnie

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
jaaaaaaaaaaaaa to oby się dobrze sprawował, bo inaczej będę mieć wyrzuty sumienia
też rozważam ten kolor

eeee spoko nie miej wyrzutow sumienia jakby byl fatalny to najwyzej wyjezdzimy gondolke a spacerowke pewnie i tak kupimy jakas lzejsza ale poki co jestem zadowolona ze jest taki lekki hahha dziekuje ze zwrocilas na niego moja uwage
Stary 2013-04-11, 13:53   #2924
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
a łóżeczko chcę takie:

tylko nie wiem jeszcze jaki kolor.... maz mowi ze to ciemne najladniejsze, ale nie wiem czy nie kupie jasnego hahaha meble w sypialni mamy biale i tam na razie bedzie lozeczko... ale nie musi pasowac jedno do drugiego... do pokoju malucha na razie innych mebli nie mamy, bo i nie mamy dodatkowego pokoju dla malucha... chcemy kupic jakas komode i mysle ze kupimy pod nasze meble jakas biala, a w pozniejszym czasie gdy juz sie przeprowadzimy kupimy dzidzi jakies mebelki do pokoju i dlatego mysle czy jasne lozeczko nie fajniejsze bo jak sie juz przerobi je na tapczanik to mozna wtedy pomalowac na jakies fajne kolorki... jak myslicie?
Łóżeczko słodkie, tylko baldachim bym od razu sobie podarowała - kurzołap aż miło Białe fajne, szczególnie jeśli będzie Ci do innych pomieszczeń pasowało A który wzorek chcesz?

Powiedzcie mi dziewczyny w ogóle, jakie lepsze, czy z wyjmowanymi szczebelkami czy z całym bokiem opuszczanym - ile osób pytam, tyle zdań i trochę głupieję

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 13:53   #2925
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
u mnie na jednym watku mialy dziewczyny i sobie chwalily. jedyny munus to przy tych dzieciach nietrzymajacych jeszcze głowy trzeba utrzymywac ta glowke. zwykle dzieci ogolnie wyluzowane w tych wiadrach są (czasem na tyle ze i zwieracze luzuja )
prawie jak w czasie porodu Przypomniała mi sie scena z " och życie", jak młoda w wannie siedzi i robi minę "na kupe".

Mnie wiaderko jakoś nie przekonuje.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-11, 14:00   #2926
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Łóżeczko słodkie, tylko baldachim bym od razu sobie podarowała - kurzołap aż miło Białe fajne, szczególnie jeśli będzie Ci do innych pomieszczeń pasowało A który wzorek chcesz?

Powiedzcie mi dziewczyny w ogóle, jakie lepsze, czy z wyjmowanymi szczebelkami czy z całym bokiem opuszczanym - ile osób pytam, tyle zdań i trochę głupieję
tak tak baldachimu na pewno nie bedziemy montowac dlatego wybralam najtansza opcje tego lozeczka bo sa jeszcze drozsze (o kilka zlotych ale jednak) z moskitiera i innym materialem z ktorego wykonany jest baldachim liczylam wczoraj ile by mnie wyszlo zakupienie poszczegolnych elementow osobno... tych ktore chce tylko i wyszlo jakies 30 zl mniej, a duzo wiecej zachodu wiec raczej kupie caly zestaw... a kolor i tak nie bedzie pasowal bo meble mamy biale z plyty, a to jest jednak drewno sosnowe... no ale nie ma typowo bialego, a jak sa to mi sie nie podobaja wzor chyba z misiem chociaz owieczki tez nie sa zle... sama nie wiem
Stary 2013-04-11, 14:01   #2927
rubinka25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
No ja na razie słyszałam jedną dobrą opinię, więc też się jakoś na to wiaderko nie nastawiam. Chociaż nie powiem - ciekawe to ono jest.

01.02.2016
Leoś
rubinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 14:07   #2928
87czarna
Zakorzenienie

sambakupiliscie kolor granatowy?

Stary 2013-04-11, 14:07   #2929
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość

Jak po wizycie. ja wczoraj byłam u dentysty. Wydawało mi się, że bolą mnie zęby, padło jednak na dziąsła, że są bardzo wrażliwe. Dentystka zrobiła mi (mówiła, że kobietom w ciąży to przysługuje jakoś 2x) usuwanie kamienia i osadu z zębów z wykorzystaniem ciśnienia wody z jakimś dodatkiem.

Ja mam ciągle nieliczne. Mój ginekolog mi powiedział, że nie zna ciężarnej, która by ich nie miała-taki urok ciąży. Codziennie do odwołania łykam Żuravit 1 x1

.
No ja nieliczne też miałam, a teraz mam liczne plus leukocyty, fosforany, i God knows what... Zadzwonili do mnie z luxmedu, że mam wyniki"patologiczne (świetne słowo naprawdęi mam się skontaktować z lekarzem...już dzwoniłam do ginki

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-11, 14:09   #2930
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
jak maluch lapie bezdech lub sie zapowietrzy placzac to jak to ratownik wczoraj ujal, trzeba go zdziwic zeby sie zresetowal wiec dmucha mu sie 2-3 razy w buzke i nosek. jak to nie pomoze to przytulamy dziecko w pionie i razem z nim pochylamy sie do przodu by glowke mialo nizej niz nozki.
a jesli chodzi o zakrzuszenia to generalnie jesli chodzi o zachlysniecie np mlekiem to nie brac dziecka do gory ani nie klepac po plecach bo sie sprawe pogarsza tylko obrocic dziecko na bok i malym palcem wygarnac od kacika do kacika, nie wpychac do gardla a jak to nie pomoze to polozyc dziecko na rece, oprzec sie o wlasne kolano, trzymajac przy tym glowke stabilnie nie zaslaniajac otworkow i robiac z dloni koszyczek uderzac w plecki 5 razy.
a najlepiej isc na bezpiecznego malucha i samemu zobaczyc
Dzięki za opis. Nawet zrozumiałam Jak to będzie w praktyce to nie wiem Mam nadzieje, że na szkole rodzenia coś o tym powiedzą i pokażą.

Cytat:

Ale się usmiałam z tego wiaderka hahaha

Kciukasy zaciśnięte! czekamy na wieści

Cytat:
a łóżeczko chcę takie:

Super łóżeczko też podobne chciałabym, ale jeszcze z szufladą na dnie. My wybierzemy pod kolor naszych mebli, ale w waszej sytuacji to wybrałabym faktycznie taki jasny, który teraz pasuje, a później można przemalować.
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 14:19   #2931
katee86
Raczkowanie

Cytat:
dzieki za opinie... zachecila mnie cena, ale w takim razie tez na razie nie kupuje

no ja tez bym chetnie poczekala z wozkiem, ale jesli chcielismy kupic w miare tanio to raczej nie bylo takiej opcji... kupilismy kolor uniwersalny moze przyda sie tez przy 2 dziecku o ile sie zdecydujemy i wozek sie nie rozleci hahah

mieszkamy w Niemczech i początkiem maja będziemy w Polsce takze jest okazja zabrac... tutaj niestety wszystko co zwiazane z dzieckiem jest duzo drozsze... gole lozeczko, czesto nawet bez materaca kosztuje 200 euro, a w Polsce za ta kase masz juz full zestaw... wiem, ze wczesnie i w normalnych warunkach w ogole bym nie myslala jeszcze o takich zakupach, ale skoro jest okazja kupic pewne rzeczy taniej to mysle ze trza skorzystac niz za jakies 2 miesiace przeplacac

jakos nie wyobrazam sobie kapac dziecka w wiaderku smieszne to dla mnie... i jeszcze jakie drogie to wiaderko hahaha

http://www.pippin.pl/pl_PL/p/TUTEK-W...ka-GRATIS/1472

Wózek taki kolor G15

a łóżeczko chcę takie:

To jak tylko wózek przyjdzie i zobaczysz (pomacasz) go na żywo to daj znać. Mi też się on podoba tyle, że z tej serii black i z czarnym ewent. białym stelażem.
katee86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 14:20   #2932
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
sambakupiliscie kolor granatowy?
no gora niebieska, dol granatowy kolor G15 a skad ta minka?

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Dzięki za opis. Nawet zrozumiałam Jak to będzie w praktyce to nie wiem Mam nadzieje, że na szkole rodzenia coś o tym powiedzą i pokażą.

Ale się usmiałam z tego wiaderka hahaha

Kciukasy zaciśnięte! czekamy na wieści

Super łóżeczko też podobne chciałabym, ale jeszcze z szufladą na dnie. My wybierzemy pod kolor naszych mebli, ale w waszej sytuacji to wybrałabym faktycznie taki jasny, który teraz pasuje, a później można przemalować.
tez bym chciala z szuflada, ale nie znalazlam zadnego ktore by mi sie podobalo z szuflada sa owszem ladne na 120x60 ale tego 140x70 nie znalazlam ladnego z szuflada... a poza tym w obecnym mieszkaniu to lozeczko 140x70 wejdzie nam na styk i szuflada nie bedzie sie otwierac... wiec odpuscilam...

ale w poniedzialek idziemy ogladac inne mieszkanie wiec trzymajcie kciuki zeby nam sie spodobalo i zebysmy zostali "wybrani" - w naszej okolicy jest malo mieszkan na wynajem i sa swoistego rodzaju castingi na mieszkanie...wlasciciel sobie wybiera komu wynajmnie... bo obecne mamy fajne i fajnie polozone... ale kurde strasznie zimne i na dodatek tylko 2 pokoje... a jednak fajnie by bylo miec 3

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Napisane przez katee86 Pokaż wiadomość
To jak tylko wózek przyjdzie i zobaczysz (pomacasz) go na żywo to daj znać. Mi też się on podoba tyle, że z tej serii black i z czarnym ewent. białym stelażem.
to kolo 10 maja dam znac bo przyjdzie pewnie wczesniej ale ja pomacac bede mogla dopiero w maju
Stary 2013-04-11, 14:25   #2933
87czarna
Zakorzenienie

samba bo dla mnie to kolor dla chłopca :P nie wiem, jakos wszystkie odcienie niebieskiego kojarzą mi się z chłopakiem

Stary 2013-04-11, 14:25   #2934
karolson
Zakorzenienie

Helol.
Wlasnie laze po sklepach i przysiadlam na odpoczynek nadrabiam was i stwierdzam ze:w c&a jest tez wyprzedaz w sklepie stacjonarnym , w h&m sa czarne spiochy, bo ostatnio byla o tym mowa, ale ja czekam na wyprzedaz bo 79,90 za body spiochy i czapeczke to troche duzo

Co do moczu to pamietajcie ze trzeba pobierac ze srodkowego moczu, po podmyciu, najlepiej z tamponem... brak tych zasad powoduje bledne wyniki.

Ide dalej buszowac
Stary 2013-04-11, 14:27   #2935
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
no właśnie mi tez się podoba, ostatnio wypatrzyłam na mieście, duzo opinii nie ma, a jak sa to raczej dobre

stwierdziłam jednak, że tu na forum sa takie ekspertki, ze musze sie zapytac bo ja zieloooooooooona
Przyjaciółka mówi,że jest super- fajnie się go proadzi, lekki i zwinny mówi ,ze jakoś nie czuje jego ciężkosci,chociaż jest drobna

Stary 2013-04-11, 14:27   #2936
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

widziałyście ten ranking?

http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/w...g-wozkow-2012/

znalazam oferte Lupo ale z fotelikiem maxi cosi, za 1700 zl bo podobno ten fotelik w lupo jest maly
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 14:28   #2937
87czarna
Zakorzenienie

Lola napisała mi też,ze łatwo się go składa

Stary 2013-04-11, 14:29   #2938
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
samba bo dla mnie to kolor dla chłopca :P nie wiem, jakos wszystkie odcienie niebieskiego kojarzą mi się z chłopakiem
ja sie raczej nastawiam na chlopaka a poza tym lepiej zeby dziewczynka jezdzila w niebieskim niz chlopczyk w rozowym haha
Stary 2013-04-11, 14:32   #2939
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Przyjaciółka mówi,że jest super- fajnie się go proadzi, lekki i zwinny mówi ,ze jakoś nie czuje jego ciężkosci,chociaż jest drobna
superowo to fajnie bo napaliłam sie na ten wózek na razie, zobaczymy jak mi sie odwidzi do lata
dzięki wielkie, że się spytałaś
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 14:34   #2940
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
ja sie raczej nastawiam na chlopaka a poza tym lepiej zeby dziewczynka jezdzila w niebieskim niz chlopczyk w rozowym haha
Nie no,pewnie...
Myślałam,że jak napisałaś 'uniwersalny', to wzięłaś jakiś beż,czy czerwień
Oby fajnie Ci się go użytkowało

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Lola alez nie ma za co!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości