![]() |
#2941 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
ja wlasnie zjadlam lunch a popoludniu zjem malego paczka (z samym lukrem,bez dzemu) bo kupilam dla teamu mojego i glupuio mi samej nie zjesc..zreszta takie swieze i pachnace... wieczorkiem ogladanie filmu i moze posprzatam to nie bede musiala jutro ![]() buziaki i milego ![]()
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
yerba - powitać na nowo
![]() Lolciu - uszy do góry, będzie dobrze ![]() schism - dzięki ![]() ![]() Ewuś - eee tam ale wiesz zawsze na prywatnym mimo, że nauczyciele z polibudy to zerówki są itp, a u nas na PŚ to masakra jakaś jest, ale może na UM nie będzie tak źle... ano parszywy i to strasznie... jak można się rozstać przez telefon po prawie 6 latach? ![]() Jabłuszko - no cholera nie dobre i to od tego co mi kosza dał ![]() ![]() ![]()
#2943 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam dziewczyny za pocieszenie,jesteście niezastąpione
![]() ![]() Nawet trochę lepszy humor mam mimo wszystko ![]() ![]() ![]() ![]()
#2944 |
Zakorzenienie
|
o proszę, znowu mnie na wizaż przywiało
![]() ściskam Was wszystkie bardzo, bardzo mocno ![]() ale chyba znowu zniknę, nie mam odwagi 'chwalić się' tym jak dużo było porażek w tamtym roku, ani czasu i siły by próbować zmieniać wszystko na lepsze, bo to i tak będzie błędne koło. głupio mi po prostu... trzymajcie się ciepło w tę zimową pogodę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2946 | ||||||
Zakorzenienie
|
wiem wiem, ale moje wyrzuty sumienia trudno uspokoić i się odzywają z powrotem jak takie rzeczy czytają ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() współczuję koledze ... Cytat:
![]() ![]() ![]() a gdzie jedziecie w te góry? mój TŻ też chce gdzieś jechać ale ze z komunikacją ostatnio u nas ciężko to w sumie nie wiem co kombinuje ![]() Cytat:
![]() nie musisz pisać przecież co było, możesz po prostu być wśród nas ![]() Cytat:
![]() jakoś szybko mi dzień zleciał ![]() ![]() ![]() dobrej nocki Dziewczynki ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry..
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A temat, jesli moge, napisze Ci w PW. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Robisz sobie tatoo ?? a gdzie ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chociaz u mnie Jakby troche lepiej.. to i tak nie mogłam dziś spać zbytnio... obudziłam się po 3 pewna, ze jest juz czas aby wstać... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziś w szkole mało h, więc po mam zamiar iść na jakieś zakupy (dodatki do sukienki na 100dniówke i bluzka, bo jutro jedziemy na dyskoteke z TŻetem ![]() ![]() Milego dnia Rybki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
♥
|
Dzien dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() morning laleczki ![]() ja wlasnie sie zbieram do wyjscia,ciut wczesniej bo zatankowac musze (w sensie benzyne do auta ![]() ![]() wieczorkiem zakupy jedzeniowe i potem film i pare drinkow malych z TZ ![]() milego dnia! ![]()
![]() |
#2950 |
♥
|
agolku jak tam twoje szaszetki na odchudzanie/oczyszczanie - nie pamietam jak sie nazywały.?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | |||||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
btw. kiedy jest Tłusty Czwartek?;> Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I tż-a zazdroszczę, kochany chłopak Ci się trafił ![]() Cytat:
![]() Oczywiście do niczego nie zmuszam, ale nie mogę się powstrzymać od powtórzenia tego co dziewczyny pisały - tu zawsze niezależnie od wszystkiego jest dla Ciebie miejsce ![]() ![]() Także wracaj śmiało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też chciałabym go poznać, jeśli mogę ![]() Egzamin zdany na 4+ ![]() A tattoo na prawej łopatce chcę, zaraz wrzucę propozycje wzorów. Na pewno ze względów symboliczno-estetycznych będzie to kwiat lotosu ![]() Cytat:
![]() Nie stresuj się prezentacją, przecież w gruncie rzeczy ona nie ma wpływu na studia(chyba że coś się teraz zmieniło) więc nawet jeśli pójdzie Ci gorzej to nic się nie stanie ![]() Ja też chcę już wiosnę, z całych sił...a tu jak na złość prószy śnieżysko co przy dodatniej temperaturze skutkuje jedynie pluchą i pogorszeniem mojego nastroju ![]() Cytat:
![]() Ja niestety muszę zacisnąć pasa - kiedy z wczoraj otrzymanej wypłaty odliczyłam to co odkładam na samochód, 200-300zł na tattoo i jeszcze kasę na fryzjera i rachunek za telefon i internet to okazało się, że niewiele mi zostało... dobrze, ze luty krótki :P ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień doberek ![]() Wczorajszy egzam zaliczony dobrze, jak już pisałam. W pracy też spoko, a po pracy jeszcze piwko z koleżankami więc w domu byłam jakoś przed 2 ![]() WIęc zaraz się chyba za nią zabiorę, żeby nie było. W poniedziałek ostatni egzam, a później chcąc nie chcąc muszę zabrać się za licencjat bo w połowie lutego mam oddać pierwszy rozdział w końcu. No nic, mus to mus, mam nadzieję, że uda mi się zmobilizować. Mknę zatem i podejrzewam, że będę dziś się często odzywać, jak to zwykle w trakcie nauki ![]() Miłego dnia, buźka ![]()
![]() |
#2952 | |||
Rozeznanie
|
![]() jak znajdziesz sukienke to się pochwal ![]() Cytat:
![]() dzien doberek ![]() Cytat:
![]() ![]() edit: przesłuchałam-piosenka idealnie wpasowała się w moj gust-podoba mi sie ![]() Cytat:
![]() A tak w ogole to ja bym tez chciała wieciec jakie macie tematy na ustny Polski, moze akurat trafi sie ze bedę mogła przesłac jakies materiały albo coś..... ![]() Pisać , pisać na pw! ![]() Narazie pomarańczki ![]() ![]()
Pomóżmy Madzi.a pokonać raka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336619 To ja Mercy! Edytowane przez Tarantulek Czas edycji: 2009-01-30 o 12:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2953 | ||||
Zakorzenienie
|
nawet jeśli to tak się dzieje zazwyczaj tylko na początku, później organizm się przyzwyczaja
![]() jakbym coś znalazła to Ci podeślę ![]() no baaaa ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a prezentacją się nie dołuj, na pewno sobie pięknie poradzisz ![]() Cytat:
![]() ależ mów sobie Kochana, nie przejmuj się, ja czasami coś tak palnę że aż ![]() Cytat:
![]() udanego wieczorku ![]() cudów nie było ![]() ![]() gratulacje ![]() Cytat:
![]() ![]() pochwalę się jak znajdę jakiś kabel do komórki ![]() Ale jestem padnięta ![]() ![]() ![]() ![]() W domu się okazało ze dziadek coś wymyśla, ze rury przeciekają (dla odmiany ![]() Aż mi niedobrze z nerwów, czemu ja się tak wszystkim przejmuję ![]() ![]() Na szczęście za chwilę TŻ przychodzi to może się trochę odstresuję ![]() miłego wieczorka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja juz po pracy,zakupach,kapieli ![]() ![]() no, to milego wieczorka i do uslyszenia jutro ![]()
![]() |
#2955 |
Zakorzenienie
|
Ewuś - no sama nie wiem
![]() Tamo - napisz mi dokładnie czego szukać na tą prezentację czy tam sama już nie wiem ![]() Jabłuszko - no właśnie, ale cóż nie będziemy tego roztrząsać to nie czas i miejsce, no tak ja wolę że jest sam, chociaż widziałam jaki jest szczęśliwy no ja nawet nie mam czasu przeczytać, siedzę robię sobie mini statystykę z badań swoich od 1999 do 2009, chyba robię wszystko, żeby pracy nie pisać ![]()
#2956 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Widzę że tu bardzo egzaminowo i naukowo ![]() ![]() pozdrawiam cieplutko ![]() PS> mam okropniasta chrype... znacie jakies sposoby na zwalczenie jej? bo mi narazie przychodzi do glowy orofar tylko... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
Hoop,Hoopp!
![]() Ja leżę w łóżku jeszcze,ale nie żebym spała tak długo,bo obudziłam się już o 5 rano z powodów jasnych [tj ból jelita] ale już jest lepiej ![]() Czuję sie wspaniale ponieważ tata na 11 lutego zapisał mnie na badanie aparatem MORA ![]() ![]() ![]() ![]() Wspaniały dzien ![]() ![]()
#2958 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wpadłam się przywitać ![]() ![]() ![]() ![]() a dzisiaj idziemy na piwo, bo żegnamy przyjaciółkę naszą wspólną, ponieważ wyjeżdża na tydzień do Francji, a więc takie pożegnalne spotkanko ![]() za to w wolnym czasie od paru dni (najczęściej późnym wieczorem ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | ||||||
Zakorzenienie
|
to tylko ja kupuję sukienkę zawsze tydzień przed
![]() ![]() no właśnie, muszę przestać tak się denerwować bo niedługo się cała pomarszczę i osiwieję od tego ![]() ano ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a w ogóle co pisz coś więcej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja się właśnie wybieram na zakupy jedzeniowe ![]() ![]() ![]() ![]() miłej soboty ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
![]() Napiszętylko,że zaczyna właśnie z dniem dzisiejszym moje feriowelenistwo i nic,ale to NIC mnie przed tym nie powstrzyma ![]() ![]() I mnie nie ma ![]() PS. Przepraszam, będę pisała częsciej, obiecuję się poprawić ![]()
#2961 |
Zakorzenienie
|
czeeeść
![]() ja wpadłam tylko napisać, że dziś mam studniówkę ![]() ![]() miłego dnia, Ślicznotki ![]()
![]() |
#2962 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrej zabwy, kochanie. Zostań KRÓLOWĄ BALU! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ojej... to mi się teraz głupio znowu zrobiło, bo ze mnie to taka Zosia-samosia jest i przyznawanie się, że coś mi nie wyszło (kolejny raz) bardzo bije w mój perfekcjonizm. Ale czasami widać, że chyba nie da się wszystkiego zrobić samemu i wtedy czasem powiem komuś z czym sobie nie radzę, ale potem znowu mi głupio. I tak w kółko. A potem, zamiast wreszcie dający sobie radę, wraca taki Asiek nucąc: "znowu w życiu mi nie wyszło"... To taki hymn 2008 roku ![]() Ale teraz nie zapeszając jest lepiej... Będę tu do Was zaglądać i może pisać co i ja, bo mi Was brakuje, no. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2964 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jest czasem tak ze odchodzi się od wizazu raz na jakis czas, ale się nie da zapomniec, myśli się, a nawet tęskni...to taki pewien typ związku, takiej przystani gdzie mozna się się nie tylko pożalić, ale tez pozartować, pośmiać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja idę piec kruchego placka z jabłkami na niedziele-mnnnniam ![]() Narazie skarby ![]()
![]() |
#2965 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zagladaj jak najczesciej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hej laleczki, ja jednak nie wyszlam dzis.. trudno,pojde za 2 tygodnie,tragedii nie ma. Dzis za to zrobilam sobie detox calodniowy, bez kawy, na zielonej herbacie, na snaiadnie i obiad platki owsiane na wodzie z odrobina sojowego mleka i 3 jablka w trakcie dnia. W toalecie 4 razy bylam dzis ![]() ![]() poza tym pieniadze przeznaczone na impreze wydalam na http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/...n-21/ref=nosim juz dzis sie 2 razy masowalam po 10 minut i powiem wam ze skora strasznie mieciutka i jakby ciut lepiej napieta. Mysle ze po paru dniach moga byc efekty. Sa 2 nakladki, jedna na bolace miesnie taka grzejaca z czerwonym swiatlem no i jedna to co na zdjeciu do masazu. kupilam jeszcze plastry na cellulit drenujace Biotherm(sie szarpnelam dzis) , 6 w opakowaniu, 2 razy w tyg sie robi wiec na 3 tyg starczy,zobaczymy.:rolley es:bede krolikiem doswiadczalnym ![]() a wszystko to ze zobaczylam sie dzis w lustrze w przymierzalni i moja pupa i uda pozostawiaja duzo do zyczenia ![]() teraz sie wykapalam,zrobilam pilling cukrowy,wysmarowalam kremikami i siedze w szlafroczku i pachne. ![]() ![]() ![]() ![]() milego wieczorka kochane
![]() |
#2966 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Daj znac czy te Twoje eksperymenta coś działają ![]() ![]() ![]() ![]() Oglądałam film-Tajemnice Brokeback Mountain- dobry, smutny film, trudny temat porusza, kunszt aktorski trzeba pochwalić-nieoceniony Heath Ledger, ale mimo to az tak strasznie tym filmem zachwycona nie jestem, momentami nie mogłam się doczekać kiedy się skonczy ![]() No a teraz idę spać ![]() Oooo Wiosenka tam szaleje pewnie na studniówce ![]() ![]() ![]() Dobranoc gwiazdeczki! ![]()
![]() |
#2967 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja myślę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a do nas zaglądaj jak najczęściej ![]() podziel się ![]() ![]() szkoda ![]() ![]() Cytat:
masz absolutną rację ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a mankamentami się nie przejmuj aż tak, przecież nikt nie jest idealny ![]() TŻ pobył 2 godziny i poszedł a ja obejrzałam z Siss Tajemnice Brokeback Moutain. Myślę teraz czy zbierać się do spania czy może jednak coś jeszcze porobić ![]() ale znając mnie to jeszcze spać nie pójdę ![]() edit: no ale teraz już idę ![]() ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-02-01 o 00:27 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Zadomowienie
|
Hey Dziewczyny! Hmm piszę tutaj chyba po raz pierwszy lub drugi, ale mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona
![]() W sumie to piszę chyba dlatego, że...Babcia jeszcze nie wróciła z Kościoła i nie mam komu zdać relacji ze studniówki, a działo się działo ![]() ![]() no, ale jak to ja i moje imprezy...nie mogło obyć się bez "braku efektów specjalnych". Pomijam fakt, że na 3 godz przed studniówką zabłysnęłam spostrzegawczością i z dużą inteligencją stwierdziłam, że nie kupiłam rajstop ![]() ![]() co do poloneza to na szczęście bez żadnych wpadek, no może poza tym, że mój partner o mały włos nie pomyliłby strony, w którą mamy "pójść" ![]() jest tylko jeden wieeeeeelki minus imprezy...dwóch chłopaków przesadziło z alkoholem,a wiecie jak to bywa z pijanymi facetami, od słowa do słowa, a od następnego słowa do czynu...zaczęli się popychać, szturchać itp a na nieszczęście w pobliżu był kamerzysta z całym sprzętem, w sumie to troszkę jego wina bo po co kamwrować takie zdarzenie ![]() ![]() ![]() ![]() ehh...no to tyle chciałam z siebie "wyrzucić" bo z nadmiaru emocji nie mogę zasnąć ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja ciagla w lozeczku,spalismy dzis z TZ na dole i o 7.30(slownie:siodmej trzydziesci) obudzilismy ise i ogladalismy Dzien dorby TVN ![]() on teraz kolo mnie podsypia a ja Malkowicza ogladam i zaraz bede myc glowe it bo do miasta jedziemy.chce kupic reczny mikser bo mam ochote zrobic serniczek SB dzis z przepiswo wizazowych ![]() milego dnia kochane ![]()
![]() |
#2970 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nieciekawa sytuacja z tą kamerą ![]() ![]() Cytat:
![]() w sumie mam mieszane uczucia bo odebrałam go jako kolejny smutny film o miłości ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie rano była kuzynka więc poplotkowałyśmy z deczka ![]() ![]() ![]() ![]() miłej niedzieli Słoneczka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.