Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-29, 13:37   #2941
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

oj Agolku, nie wiem czy pamiętasz ale ja ostatnimi czasy nic tylko uczyłam się, pracowałam albo kiblowałam na uczelni (mimo że w miedzyczasie miałam grypę) W poprzedni weekend prawie w ogóle odpoczynku nie miałam, całe noce pracowałam i się uczyłam wiec w końcu jakiś dzień wolny musiałam sobie zafundować bo bym padła ja tak sie tylkp przekomarzam wiem,ze pracowalas i sie uczylas
ale jak już wspominałam jednak nie lubię leniuchowania, męczy mnie, więc dziś biorę sie za magisterkę ja tez nie lubie leniuchowania, jestem jedna z tych osob co nie umieja usiedziec w jednym miejscu,

już się przestraszyłam ze było a ja przegapiłam ale sprawdziłam w gazecie i jednak jeszcze nie było nowego YCD kamien z serca bo myslalam,ze rano zawalu dostane
Śniegu znowu napadało wow!! super!już prawie wszystko stopnieć zdążyło a tu znowu biało ... a ja liczyłam na wiosnę ja tez czekam na wiosne...
Posprzątałam pokój, zrobiłam pranie i czekam aż mi siostra wyśle mailem moje materiały do magisterki, ale coś jej to powoli idzie chyba zabiorę się więc za coś innego tymczasowo W sumie niedługo jakiś obiad by wypadało zrobić

miłego dnia Kochane
hello

ja wlasnie zjadlam lunch a popoludniu zjem malego paczka (z samym lukrem,bez dzemu) bo kupilam dla teamu mojego i glupuio mi samej nie zjesc..zreszta takie swieze i pachnace...

wieczorkiem ogladanie filmu i moze posprzatam to nie bede musiala jutro

buziaki i milego
Stary 2009-01-29, 15:27   #2942
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

yerba - powitać na nowo
Lolciu - uszy do góry, będzie dobrze
schism - dzięki na razie nie wiem czy się poprawi ale może, na razie mam okres niechęci do wszystkiego. mamą się nie przejmuj. cholerka że ja nie mogę swojej pożyczyć...
Ewuś - eee tam ale wiesz zawsze na prywatnym mimo, że nauczyciele z polibudy to zerówki są itp, a u nas na PŚ to masakra jakaś jest, ale może na UM nie będzie tak źle... ano parszywy i to strasznie... jak można się rozstać przez telefon po prawie 6 latach?
Jabłuszko - no cholera nie dobre i to od tego co mi kosza dał heheh widzisz ja też nie napisałam no nie chce mi się bo nie wiem co mam zrobić, chciałabym taki mega czerwony, ale chyba pójdę na paćkanie kilku kolorowe (rude, czerwone, fioletowe) + ciachu ciachu // no generalizować nie można ale zobacz co napisałam Ewusi - po 6 latach zerwać przez telefon? Jeden z cudowniejszych, bardziej wyrozumiałych facetów i normalnych! został sam...

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 15:32   #2943
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dziękuje Wam dziewczyny za pocieszenie,jesteście niezastąpione dzisiaj nawet wyszłam się przejsc! [woow] chociaż strasznie mi się kręciło w głowie,to staralam sie o tym nie myślec.
Nawet trochę lepszy humor mam mimo wszystko! mam nadzieję ,że teraz już będzie tylko lepiej,bo wybieram się w przyszłym tygodniu w góry z Tż-etem i On mi już powiedział,że jak będę mu szpital robiła tam,to mi wytrzepie dupę aczkolwiek On jest dla mnie bardzoo wyrozumiały,czeka ze mną godzinami w kolejkach do lekarzy,a że zbliżają się jego egzaminy,to biedny robi sobie notatki i czyta w poczekalni mój Skarb !

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 16:19   #2944
asiek14
Zakorzenienie

o proszę, znowu mnie na wizaż przywiało
ściskam Was wszystkie bardzo, bardzo mocno

ale chyba znowu zniknę, nie mam odwagi 'chwalić się' tym jak dużo było porażek w tamtym roku, ani czasu i siły by próbować zmieniać wszystko na lepsze, bo to i tak będzie błędne koło.
głupio mi po prostu...

trzymajcie się ciepło w tę zimową pogodę

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 20:26   #2945
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość

ale chyba znowu zniknę, nie mam odwagi 'chwalić się' tym jak dużo było porażek w tamtym roku, ani czasu i siły by próbować zmieniać wszystko na lepsze, bo to i tak będzie błędne koło.
głupio mi po prostu...

Asiu kochana moja mozesz zawsze przyjsc i powiedziec co ci lezy na duszy, po to tu jestesmy, zeby się wspierać nawzajem, budowac wirtualna więz, więc nie boj się kochana nikt cię tu nie będzie karciał, ganił, ani osadzał, bo kazdy ma wzloty i upadki, raz jest lepiej raz gorzej, wazne zeby się nie poddawać

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 22:17   #2946
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
ja tak sie tylkp przekomarzam wiem,ze pracowalas i sie uczylas

wiem wiem, ale moje wyrzuty sumienia trudno uspokoić i się odzywają z powrotem jak takie rzeczy czytają
Cytat:
ja tez nie lubie leniuchowania, jestem jedna z tych osob co nie umieja usiedziec w jednym miejscu
mam dokładnie tak samo

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Ewuś - eee tam ale wiesz zawsze na prywatnym mimo, że nauczyciele z polibudy to zerówki są itp, a u nas na PŚ to masakra jakaś jest, ale może na UM nie będzie tak źle...
na pewno nie będzie tak źle w końcu ludzie tam chodzą i zdają, a Ty taka zdolniacha jesteś ze wszędzie sobie poradzisz

Cytat:
ano parszywy i to strasznie... jak można się rozstać przez telefon po prawie 6 latach?
no po prostu szczyt taktu
współczuję koledze ...

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Nawet trochę lepszy humor mam mimo wszystko! mam nadzieję ,że teraz już będzie tylko lepiej,bo wybieram się w przyszłym tygodniu w góry z Tż-etem i On mi już powiedział,że jak będę mu szpital robiła tam,to mi wytrzepie dupę aczkolwiek On jest dla mnie bardzoo wyrozumiały,czeka ze mną godzinami w kolejkach do lekarzy,a że zbliżają się jego egzaminy,to biedny robi sobie notatki i czyta w poczekalni mój Skarb !
ale on jest kochany nie puszczaj go przypadkiem bo gdzie taki skarb znajdziesz
a gdzie jedziecie w te góry? mój TŻ też chce gdzieś jechać ale ze z komunikacją ostatnio u nas ciężko to w sumie nie wiem co kombinuje

Cytat:

głupio mi po prostu...
oj Aśku, a ja myślałam ze wracasz do nas
nie musisz pisać przecież co było, możesz po prostu być wśród nas

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość
Asiu kochana moja mozesz zawsze przyjsc i powiedziec co ci lezy na duszy, po to tu jestesmy, zeby się wspierać nawzajem, budowac wirtualna więz, więc nie boj się kochana nikt cię tu nie będzie karciał, ganił, ani osadzał, bo kazdy ma wzloty i upadki, raz jest lepiej raz gorzej, wazne zeby się nie poddawać
ślicznie to napisałaś

jakoś szybko mi dzień zleciał muszę się powoli zacząć ogarniać bo juto rano jadę do kato załatwić kilka spraw (m.in poszukać sukienki ) i przydałoby się wrócić o jakiejś rozsądnej porze żeby zrobić obiad dla dziadka

dobrej nocki Dziewczynki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 06:33   #2947
tamonita
Zakorzenienie

dzień dobry..

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
A ja co? studniówka już dawno za mną, sesja w trakcie, do Anglii ani nigdzie nie jadę bo ani wolnego nie mogę tyle wziąć ani nie mam z kim...właśnie, TŻa też brak... NIe wiem sama, czy coś ze mną nie tak, że nie mogę się z wzajemnością zakochać? ALbo obiekt nie chce mnie albo na odwrót, zwariować można...
Kochana, nie mów tak !!! zabraniam ! a jesli chodzi o miłości.. zobaczysz sama, ze przyjdzie.. ona zawsze pojawia się wtedy gdy najmniej się jej spodziewamy...: cmok:

Cytat:
przypomnialas mi wlasnie,ze ja tez sie musze do fryzjera umowic.. To zawsze poprawia humor.
Fryzjerzy, z tego co widzę, maja ostatnio pelne ręce roboty

Cytat:
wiesz, organizm może bardzo gwałtownie reagować na kontakt z hormonami, szczególnie na samym początku
ale może to tak jak u wszystkich, chandra zimowa oby przeszło szybko ślicznotko nasza

a z tej matury to jaki dokładnie masz temat?
Mam nadzieję, że to nie przez hormony...
A temat, jesli moge, napisze Ci w PW.

Cytat:
a tak w ogóle to pół nocy mi się śniło ze szukałam sukienki chyba muszę się na zakupy wybrać w końcu bo jednak dręczy mnie ta myśl, że nie mam za bardzo co ubrać na bal, który jest w przyszłym tygodniu
No no no baaal ? faajnie masz Moge sie zabrac z Toba ?

Cytat:
tamo - ciesz się właśnie TŻ, będzie dobrze. a co do artykułu poszukam czegoś

a ja mam nerwa i jeszcze gorzej... ząb mi się ukruszył, mojego dentysty dorwać nie mogę, pracy mi się pisać nie chce totalnie a muszę napisać ten 3 rozdział do wtorku.... poza tym chyba tracę wiarę w jakiekolwiek związki totalnie - nie chodzi tu o mnie ale o kogoś bliskiego... no masakra jednym słowem
Dziękuje Malinko zobaczysz, że spotkasz tego kogoś.. jestem pewna.. wiem po sobie, ze zawsze znajduje sie on wtedy gdy sie tego nie spodziewamy...

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Z rodzicielką oczywiście c.d piekła, non stop wyrzuty jakobym była darmozjadem na jej wikcie
złośliwe komentarze, teksty,że 'nie wiem co to życie i czas najwyższy aby mi tak dokopało,żebym się przekonała 'et.c et.c
Roztrzęsiona siedze jak na szpilkach, targana ogólnie wściekłością,zrezygnowani em i strachem jak będą wyglądały te wspólne 2 dni tam.
Ta kobieta po prostu mnie coraz bardziej przeraża, dobija tą lubością w zmasowanych próbach udowadniania jakim niewydarzonym zerem jestem co to same problemy stwarza.
Generalnie po raz wtory uświadomiłam sobie jak bardzo i szczerze jej nienawidzę.
ale jako,że życie (przynajmniej moje) nie jest usłane różami trzeba się bedzie jeszcze yyy kilka lat pomęczyć mieszkając pod jednym dachem.
(O ile dożyję,zwłaszcza psychicznie )
przyznam, że masz totalnie beznadziejną sytuację z mamą.. miałam swego czasu podobnie.. jedyna rzecz, którą może zrobic to.. olać ją. wiem, nie ładnie to brzmi, ale cóż.. jakoś trzeba sobie z tym poradzić bo inaczej może zwariować..

Cytat:
Dzień dobry wczesną, nieludzką porą! Jako, że obudziłam się wcześniej () mam czas na poranny Wizaż
Zaraz zbieram się na uczelnię - trzymajcie kciuki za pozytwny wynik egzamu
Wieczorem praca, odzwyczaiłam się bo w tym tygodniu z racji sesji i przemęczenia ogólnego mam sporo wolnego
Wczoraj oczywiście się nie pouczyłam bo znalazłam sobie ciekawsze zajęcie tj. szukanie wzorów na tattoo... wrzucę później może
Kciuki za wynik egzaminu były
Robisz sobie tatoo ?? a gdzie ?

Cytat:
Tamo to chyba rzeczywiscie przez te hormony, bo tys jest sliczna przecież
dziękuje Mercusiu

Cytat:
ja wlasnie zjadlam lunch a popoludniu zjem malego paczka (z samym lukrem,bez dzemu) bo kupilam dla teamu mojego i glupuio mi samej nie zjesc..zreszta takie swieze i pachnace...
Jedz, jedz i na zdrówko niech Ci pójdzie

Cytat:
Dziękuje Wam dziewczyny za pocieszenie,jesteście niezastąpione dzisiaj nawet wyszłam się przejsc! [woow] chociaż strasznie mi się kręciło w głowie,to staralam sie o tym nie myślec.
No widzisz jakiego masz wyrozumialesgo TŻ. musi Cię naprawde bardzo kochać..

Cytat:

głupio mi po prostu...
Asiu.. ale zycie ludzkie składa się z porażek i sukcesów.. nie można się zniechęcać.. mowić, że jest Ci głupi, bo nie powinno byc.. jesli kazdemu miałoby byc głupio za te porażki, to chyba byśmy nie wychodzili z doła... trzymaj się Malenka

Chociaz u mnie Jakby troche lepiej.. to i tak nie mogłam dziś spać zbytnio... obudziłam się po 3 pewna, ze jest juz czas aby wstać... w ogóle ogólnie to dołuję się tą prezentacja maturalną Jakoś talk zniechęcona jestem, ale cóż.. i do tego ten snieg za oknem ja chce wiosne ! ja chce wiosne !
dziś w szkole mało h, więc po mam zamiar iść na jakieś zakupy (dodatki do sukienki na 100dniówke i bluzka, bo jutro jedziemy na dyskoteke z TŻetem..), mam nadzieję, że uda mi się coś upolować..

Milego dnia Rybki
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-30, 08:16   #2948
anniaa

Dzien dobry

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 08:27   #2949
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
wiem wiem, ale moje wyrzuty sumienia trudno uspokoić i się odzywają z powrotem jak takie rzeczy czytają
to ja juz nie bede nic mmowic jak masz sie przeze nie zle czuc
(m.in poszukać sukienki )

dobrej nocki Dziewczynki
apropos sukienki to ja musze tez zaczac szukac na slub do przyjaciol...TZt jest swiadkeim wiec ja tez musze jakos sie prezentowac..

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość

Jedz, jedz i na zdrówko niech Ci pójdzie pojsc to pojdzie ale czy na zdrowko to juz inna sprawajednego malutkiego zjadlam.
ja chce wiosne ! ja chce wiosne !
dziś w szkole mało h, więc po mam zamiar iść na jakieś zakupy (dodatki do sukienki na 100dniówke i bluzka, bo jutro jedziemy na dyskoteke z TŻetem..), mam nadzieję, że uda mi się coś upolować..

Milego dnia Rybki
niedlugo bedzie wiosnaudanych zakupow i pochwal sie co upolowalas

morning laleczki

ja wlasnie sie zbieram do wyjscia,ciut wczesniej bo zatankowac musze (w sensie benzyne do auta ) i chcialam do tesco wejsc zobaczyc czy jest nowa skladanka Now juz. Slyszalyscie piosenke Use Somebody?Kins of Leon czy jakos . Swietny kawalek ,posluchajcie na youtube czy gdzies

wieczorkiem zakupy jedzeniowe i potem film i pare drinkow malych z TZ

milego dnia!
Stary 2009-01-30, 10:45   #2950
anniaa

agolku jak tam twoje szaszetki na odchudzanie/oczyszczanie - nie pamietam jak sie nazywały.?

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 11:07   #2951
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
hello

jeden mały pączek to i dobrze zrobi na rozkręcanie metabolizmu przecie :P
btw. kiedy jest Tłusty Czwartek?;>
Cytat:
no generalizować nie można ale zobacz co napisałam Ewusi - po 6 latach zerwać przez telefon? Jeden z cudowniejszych, bardziej wyrozumiałych facetów i normalnych! został sam...
zgadza się, masakra... o ile samo zerwanie nawet po 6 latach można zrozumieć - zdarza się przecież, że ludziom nagle nawet po długim czasie przestaje być razem dobrze - to już sposób zerwania mnie przeraża... strasznie...szczeniacki no, ale w takim razie dla faceta (skoro taki cudowny) chyba lepiej, że już nie jest z taką dziewczyną...
Cytat:
tak trzymaj kochana
Cytat:
mmmm zazdroszczę gór
I tż-a zazdroszczę, kochany chłopak Ci się trafił
Cytat:

głupio mi po prostu...

Aśku drogi, witaaaaaj
Oczywiście do niczego nie zmuszam, ale nie mogę się powstrzymać od powtórzenia tego co dziewczyny pisały - tu zawsze niezależnie od wszystkiego jest dla Ciebie miejsce I zawsze możesz wszystko napisać, a my wysłuchamy i zrozumiemy
Także wracaj śmiało
Cytat:
jakoś szybko mi dzień zleciał muszę się powoli zacząć ogarniać bo juto rano jadę do kato załatwić kilka spraw (m.in poszukać sukienki ) i przydałoby się wrócić o jakiejś rozsądnej porze żeby zrobić obiad dla dziadka
owocnych poszukiwań, mam nadzieję, że kupisz jakieś cuuuuudo
Cytat:
Kochana, nie mów tak !!! zabraniam ! a jesli chodzi o miłości.. zobaczysz sama, ze przyjdzie.. ona zawsze pojawia się wtedy gdy najmniej się jej spodziewamy...
cóż, pozostają mi dwie rzecz - uwierzyć w to co piszecie i nie zaprzątać sobie takimi myślami głowizny...
Cytat:
ja też chciałabym go poznać, jeśli mogę
Cytat:
Kciuki za wynik egzaminu były
Robisz sobie tatoo ?? a gdzie ?
Egzamin zdany na 4+
A tattoo na prawej łopatce chcę, zaraz wrzucę propozycje wzorów. Na pewno ze względów symboliczno-estetycznych będzie to kwiat lotosu
Cytat:
Chociaz u mnie Jakby troche lepiej.. to i tak nie mogłam dziś spać zbytnio... obudziłam się po 3 pewna, ze jest juz czas aby wstać... w ogóle ogólnie to dołuję się tą prezentacja maturalną Jakoś talk zniechęcona jestem, ale cóż.. i do tego ten snieg za oknem ja chce wiosne ! ja chce wiosne !
cieszę się, że lepiej u Ciebie choć ta bezsenność jest niepokojąca
Nie stresuj się prezentacją, przecież w gruncie rzeczy ona nie ma wpływu na studia(chyba że coś się teraz zmieniło) więc nawet jeśli pójdzie Ci gorzej to nic się nie stanie
Ja też chcę już wiosnę, z całych sił...a tu jak na złość prószy śnieżysko co przy dodatniej temperaturze skutkuje jedynie pluchą i pogorszeniem mojego nastroju
Cytat:
o, to życzę żeby udane zakupy przyczyniły się do poprawy nastroju
Ja niestety muszę zacisnąć pasa - kiedy z wczoraj otrzymanej wypłaty odliczyłam to co odkładam na samochód, 200-300zł na tattoo i jeszcze kasę na fryzjera i rachunek za telefon i internet to okazało się, że niewiele mi zostało... dobrze, ze luty krótki :P
Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Cytat:
apropos sukienki to ja musze tez zaczac szukac na slub do przyjaciol...TZt jest swiadkeim wiec ja tez musze jakos sie prezentowac..
no ba, ale wiesz, ładnemu we wszystkim ładnie więc bedzie dobrze...
Cytat:
ja własnie sie zbieram do wyjscia,ciut wczesniej bo zatankowac musze (w sensie benzyne do auta )
dobra dobra
Cytat:
i chcialam do tesco wejsc zobaczyc czy jest nowa skladanka Now juz. Slyszalyscie piosenke Use Somebody?Kins of Leon czy jakos . Swietny kawalek ,posluchajcie na youtube czy gdzies
Mam całą nową płytę Kings of Leon, jak chcesz to mogę Ci przesłać jakoś
Cytat:

milego dnia!
czyli mił spokojny wieczór się zapowiada

Dzień doberek
Wczorajszy egzam zaliczony dobrze, jak już pisałam. W pracy też spoko, a po pracy jeszcze piwko z koleżankami więc w domu byłam jakoś przed 2 Wyspałam się - dziś nigdzie nie muszę iść. CZeka mnie tylko nauka...
WIęc zaraz się chyba za nią zabiorę, żeby nie było. W poniedziałek ostatni egzam, a później chcąc nie chcąc muszę zabrać się za licencjat bo w połowie lutego mam oddać pierwszy rozdział w końcu. No nic, mus to mus, mam nadzieję, że uda mi się zmobilizować.
Mknę zatem i podejrzewam, że będę dziś się często odzywać, jak to zwykle w trakcie nauki

Miłego dnia, buźka

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 12:15   #2952
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
[COLOR=Black]
ślicznie to napisałaś
:

jak znajdziesz sukienke to się pochwal

Cytat:
dzień dobry..

Milego dnia Rybki
Nie dołuj sie prezentacja -nie taki diabeł straszny jak go maluja-ja prezentację zaczełam robic moze 2 tygodnie przed ustnymi i poszło gładko-napisz jaki masz temat na pw

Cytat:
Dzien dobry
dzien doberek

Cytat:

niedlugo bedzie wiosnaudanych zakupow i pochwal sie co upolowalas

morning laleczki

ja wlasnie sie zbieram do wyjscia,ciut wczesniej bo zatankowac musze (w sensie benzyne do auta ) i chcialam do tesco wejsc zobaczyc czy jest nowa skladanka Now juz. Slyszalyscie piosenke Use Somebody?Kins of Leon czy jakos . Swietny kawalek ,posluchajcie na youtube czy gdzies

milego dnia!
Use Somebody?zaraz poszukam ja narazie jestem w stanie uwielbienia dla Hima i Ville Valo

edit: przesłuchałam-piosenka idealnie wpasowała się w moj gust-podoba mi sie
Cytat:
j

zgadza się, masakra... o ile samo zerwanie nawet po 6 latach można zrozumieć - zdarza się przecież, że ludziom nagle nawet po długim czasie przestaje być razem dobrze - to już sposób zerwania mnie przeraża... strasznie...szczeniacki no, ale w takim razie dla faceta (skoro taki cudowny) chyba lepiej, że już nie jest z taką dziewczyną...
zgadzam się

A tattoo na prawej łopatce chcę, zaraz wrzucę propozycje wzorów. Na pewno ze względów symboliczno-estetycznych będzie to kwiat lotosu

łoooo pokaz pokaż!

Dzień doberek
Wczorajszy egzam zaliczony dobrze, jak już pisałam. W pracy też spoko, a po pracy jeszcze piwko z koleżankami więc w domu byłam jakoś przed 2 Wyspałam się - dziś nigdzie nie muszę iść. CZeka mnie tylko nauka...
WIęc zaraz się chyba za nią zabiorę, żeby nie było. W poniedziałek ostatni egzam, a później chcąc nie chcąc muszę zabrać się za licencjat bo w połowie lutego mam oddać pierwszy rozdział w końcu. No nic, mus to mus, mam nadzieję, że uda mi się zmobilizować.
Mknę zatem i podejrzewam, że będę dziś się często odzywać, jak to zwykle w trakcie nauki

Miłego dnia, buźka:
owocnej nauki i oddzywaj się często

A tak w ogole to ja bym tez chciała wieciec jakie macie tematy na ustny Polski, moze akurat trafi sie ze bedę mogła przesłac jakies materiały albo coś.....

Pisać , pisać na pw!

Narazie pomarańczki

To ja Mercy!

Edytowane przez Tarantulek
Czas edycji: 2009-01-30 o 12:24
Stary 2009-01-30, 18:21   #2953
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Mam nadzieję, że to nie przez hormony...
nawet jeśli to tak się dzieje zazwyczaj tylko na początku, później organizm się przyzwyczaja
Cytat:
jakbym coś znalazła to Ci podeślę

Cytat:
No no no baaal ? faajnie masz Moge sie zabrac z Toba ?
no baaaa przyda się damskie towarzystwo (tylko skąd skombinować dodatkowy bilet )

Cytat:

ja też chcę wiosnę !!!!
a prezentacją się nie dołuj, na pewno sobie pięknie poradzisz
Cytat:

owocnych łowów

Cytat:
to ja juz nie bede nic mmowic jak masz sie przeze nie zle czuc

ależ mów sobie Kochana, nie przejmuj się, ja czasami coś tak palnę że aż
Cytat:
a kiedy ten slub

Cytat:

udanego wieczorku
Cytat:

owocnych poszukiwań, mam nadzieję, że kupisz jakieś cuuuuudo
cudów nie było ale coś tam kupiłam

Cytat:

Egzamin zdany na 4+
gratulacje

Cytat:
na pewno się zmobilizujesz będziemy się nawzajem mobilizować

Cytat:

jak znajdziesz sukienke to się pochwal
pochwalę się jak znajdę jakiś kabel do komórki

Ale jestem padnięta rano biblioteka, później zakupy, myślałam ze mnie coś trafi, no ale na szczęście moje wspaniałe dziewczyny były ze mną i doradzały jak mogły ostatecznie kupiłam sukienkę, rajstopy oraz perfumy (co już było fanaberią i trochę jestem zła na siebie ze się skusiłam, no ale cóż ) Później jeszcze poobjeżdżałam parę miejsc, zajrzałam do mieszkania po materiały do magisterki i wracałam stojąc w gigantycznym korku przez ponad godzinę
W domu się okazało ze dziadek coś wymyśla, ze rury przeciekają (dla odmiany ) i w ogóle nawet usiąść nie miałam czasu
Aż mi niedobrze z nerwów, czemu ja się tak wszystkim przejmuję

Na szczęście za chwilę TŻ przychodzi to może się trochę odstresuję

miłego wieczorka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-01-30, 19:27   #2954
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
agolku jak tam twoje szaszetki na odchudzanie/oczyszczanie - nie pamietam jak sie nazywały.?
Detox Ultraslim musze przyznac ze moja cera bardzo fajnie wyglada,taka promienna i jakos mlosza sie sobie wydaje..alebo juz stara jestem i sobie wmawiam ze mlodziej wygladam

Cytat:
jeden mały pączek to i dobrze zrobi na rozkręcanie metabolizmu przecie :P
btw. kiedy jest Tłusty Czwartek?;>slonko, ale ja to sobie musze skrecac kalorie bo sie poszerzam ciagle!

Mam całą nową płytę Kings of Leon, jak chcesz to mogę Ci przesłać jakoś noooo! swietny kawalek ten nie? nie slyszalam innych,fajne sa? jak tak to cala plyte kupie jutro
Wczorajszy egzam zaliczony dobrze, jak już pisałam. W pracy też spoko, a po pracy jeszcze piwko z koleżankami więc w domu byłam jakoś przed 2 cale JabluszkoWyspałam się - dziś nigdzie nie muszę iść. CZeka mnie tylko nauka...

Miłego dnia, buźka
odzywaj sie jak najczesciej

Cytat:

Use Somebody?zaraz poszukam ja narazie jestem w stanie uwielbienia dla Hima i Ville Valo

edit: przesłuchałam-piosenka idealnie wpasowała się w moj gust-podoba mi sienoooo! to sie ciesze mnieta piosenka sie bardzo spodobala..nie wiem czemu ale sluchajac jej przypominaja mi sie stare czasy liceum..mimo ze wtedy tej piosenki nie bylo wiec tym bardziej dziwne
Cytat:
a kiedy ten slub

w sierpniu takze czasu jeszcze mam troche
Ale jestem padnięta rano biblioteka, później zakupy, myślałam ze mnie coś trafi, no ale na szczęście moje wspaniałe dziewczyny były ze mną i doradzały jak mogły ostatecznie kupiłam sukienkę,niech pokaze sukienke

rajstopy oraz perfumy (co już było fanaberią i trochę jestem zła na siebie ze się skusiłam, no ale cóż ) lepszy perfum w garsci niz...(niech kazdy dopowie wg uznania bo mi sie wena skonczyla)
Później jeszcze poobjeżdżałam parę miejsc, zajrzałam do mieszkania po materiały do magisterki i wracałam stojąc w gigantycznym korku przez ponad godzinę
W domu się okazało ze dziadek coś wymyśla, ze rury przeciekają (dla odmiany ) i w ogóle nawet usiąść nie miałam czasu
Aż mi niedobrze z nerwów, czemu ja się tak wszystkim przejmuję spokojnie kotek,nie przejmuj sie tak, zlosc pieknosci szkodzi.

Na szczęście za chwilę TŻ przychodzi to może się trochę odstresuję TZty jednak czasme na cos sie przydaja

miłego wieczorka
hello

ja juz po pracy,zakupach,kapieli popijam drinka z tZtem i ogladamy mecz Polska-Chorwacja w pilke reczna jutro ide z kumpela na babskie wyjscie chyba i juz sie nie moge doczekac..mam nadzieje,ze ona sie nie spije za bardzo dzisiaj i jutro bedzie w stanie wyjsc jeszcze raz.. Bo jak nie to bede bardzo zawiedziona..

no, to milego wieczorka i do uslyszenia jutro
Stary 2009-01-30, 21:11   #2955
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Ewuś - no sama nie wiem jakoś to będzie musi być // no strasznie sie zachowała
Tamo - napisz mi dokładnie czego szukać na tą prezentację czy tam sama już nie wiem kiedyś na pewno ale kiedy?
Jabłuszko - no właśnie, ale cóż nie będziemy tego roztrząsać to nie czas i miejsce, no tak ja wolę że jest sam, chociaż widziałam jaki jest szczęśliwy

no ja nawet nie mam czasu przeczytać, siedzę robię sobie mini statystykę z badań swoich od 1999 do 2009, chyba robię wszystko, żeby pracy nie pisać

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 11:29   #2956
yerba
Raczkowanie

Witajcie

Widzę że tu bardzo egzaminowo i naukowo Mobilizacja trwa... Tym lepiej, bo ja też powinnam się powoli zabierać za swoją pracę dyplomową... Nawet jeszcze nie wymyslilam na jaki temat pisac....

pozdrawiam cieplutko

PS> mam okropniasta chrype... znacie jakies sposoby na zwalczenie jej? bo mi narazie przychodzi do glowy orofar tylko...
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 11:55   #2957
LoLcIa123
Zakorzenienie

Hoop,Hoopp!
Ja leżę w łóżku jeszcze,ale nie żebym spała tak długo,bo obudziłam się już o 5 rano z powodów jasnych [tj ból jelita] ale już jest lepiej
Czuję sie wspaniale ponieważ tata na 11 lutego zapisał mnie na badanie aparatem MORA więcej inf na pw bo nie wiem czy moge sobie tutaj tak reklamowac,ale polecam kazdemu! poleciła mi to znajoma[tudzież wizażanka] która po wizytach pozbyła się astmy oskrzelowej! znam też przypadki chłopczyka z chorym kręgosłupem,który się prawie całkowicie pozbył wady no i 'tarczycowych'! naprawdę cieszęsię jak małe dziecko przejde przez szereg badan na 1 wizycie i będzie wszystko wiadomo tego samego dnia ,co za menda we mnie siedzi! wierzę w to ,że ze mnie wyjdzie i będę taka jak kilka lat temu [przed tą całą nerwicą,anoreksją etc]
Wspaniały dzien

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 12:06   #2958
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry
Wpadłam się przywitać już mam ferie, wczoraj ostatni dzień w szkole byłam no a potem spędziłam dzień z TŻ-tem, po naszej ostatniej poważnej rozmowie w ogóle się nie kłócimy jak to dobrze czasem sobie wszystko powyjaśniać
a dzisiaj idziemy na piwo, bo żegnamy przyjaciółkę naszą wspólną, ponieważ wyjeżdża na tydzień do Francji, a więc takie pożegnalne spotkanko
za to w wolnym czasie od paru dni (najczęściej późnym wieczorem ) zaczęłam se grać w Simsy hehe

Miłego dnia .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 12:39   #2959
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
w sierpniu takze czasu jeszcze mam troche
to tylko ja kupuję sukienkę zawsze tydzień przed

Cytat:
spokojnie kotek,nie przejmuj sie tak, zlosc pieknosci szkodzi.

no właśnie, muszę przestać tak się denerwować bo niedługo się cała pomarszczę i osiwieję od tego

Cytat:
TZty jednak czasme na cos sie przydaja
ano mój się bardzo przydał, bo jak zobaczyłam jego zachwyconą minę jak mnie zobaczył w sukience to od razu mi się humor poprawił

Cytat:
jutro ide z kumpela na babskie wyjscie chyba i juz sie nie moge doczekac..mam nadzieje,ze ona sie nie spije za bardzo dzisiaj i jutro bedzie w stanie wyjsc jeszcze raz.. Bo jak nie to bede bardzo zawiedziona..
mam nadzieję że wieczorek wypali i będzie udany
Cytat:

no ja nawet nie mam czasu przeczytać, siedzę robię sobie mini statystykę z badań swoich od 1999 do 2009, chyba robię wszystko, żeby pracy nie pisać
heheh, widzę ze masz podobny syndrom do wszystkich

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
Witajcie

Widzę że tu bardzo egzaminowo i naukowo Mobilizacja trwa... Tym lepiej, bo ja też powinnam się powoli zabierać za swoją pracę dyplomową... Nawet jeszcze nie wymyslilam na jaki temat pisac....
wymyślenie tematu jest najgorsze a jakieś egzaminy masz na tych studiach?
Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość

PS> mam okropniasta chrype... znacie jakies sposoby na zwalczenie jej? bo mi narazie przychodzi do glowy orofar tylko...
podobno surowe jajko pomaga ale ja bym się nie odważyła

a w ogóle co pisz coś więcej

Cytat:
Ja leżę w łóżku jeszcze,ale nie żebym spała tak długo,bo obudziłam się już o 5 rano z powodów jasnych [tj ból jelita] ale już jest lepiej
Czuję sie wspaniale ponieważ tata na 11 lutego zapisał mnie na badanie aparatem MORA więcej inf na pw bo nie wiem czy moge sobie tutaj tak reklamowac,ale polecam kazdemu! poleciła mi to znajoma[tudzież wizażanka] która po wizytach pozbyła się astmy oskrzelowej! znam też przypadki chłopczyka z chorym kręgosłupem,który się prawie całkowicie pozbył wady no i 'tarczycowych'! naprawdę cieszęsię jak małe dziecko przejde przez szereg badan na 1 wizycie i będzie wszystko wiadomo tego samego dnia ,co za menda we mnie siedzi! wierzę w to ,że ze mnie wyjdzie i będę taka jak kilka lat temu [przed tą całą nerwicą,anoreksją etc]
napisz mi co to za cudo może też skorzystam jakbym zaczęła podejrzewać ze coś we mnie siedzi (oprócz lenia i zła ^^)

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Wpadłam się przywitać już mam ferie, wczoraj ostatni dzień w szkole byłam no a potem spędziłam dzień z TŻ-tem, po naszej ostatniej poważnej rozmowie w ogóle się nie kłócimy jak to dobrze czasem sobie wszystko powyjaśniać
a dzisiaj idziemy na piwo, bo żegnamy przyjaciółkę naszą wspólną, ponieważ wyjeżdża na tydzień do Francji, a więc takie pożegnalne spotkanko
za to w wolnym czasie od paru dni (najczęściej późnym wieczorem ) zaczęłam se grać w Simsy hehe
udanego feriowania no i wieczorku przy piwku

Ja się właśnie wybieram na zakupy jedzeniowe później trochę zamierzam się pouczyć no i przychodzi TŻ, ale nie na długo bo później idzie z kolegami na piwo miałam iść z nim ale jednak robią męski wypad w sumie niech im będzie, przynajmniej nie będę musiała się spowiadać przed dziadkiem dlaczego mnie nie ma i stresować

miłej soboty

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-31, 12:53   #2960
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Napiszętylko,że zaczyna właśnie z dniem dzisiejszym moje feriowelenistwo i nic,ale to NIC mnie przed tym nie powstrzyma

I mnie nie ma

PS. Przepraszam, będę pisała częsciej, obiecuję się poprawić

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 13:59   #2961
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

czeeeść

ja wpadłam tylko napisać, że dziś mam studniówkęstrasznie się stresuję, oby było faaajnie

miłego dnia, Ślicznotki!

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 14:14   #2962
zuza_130
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
czeeeść

ja wpadłam tylko napisać, że dziś mam studniówkęstrasznie się stresuję, oby było faaajnie

miłego dnia, Ślicznotki!

Dobrej zabwy, kochanie. Zostań KRÓLOWĄ BALU!

zuza_130 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 14:36   #2963
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
oj Aśku, a ja myślałam ze wracasz do nas
nie musisz pisać przecież co było, możesz po prostu być wśród nas

ślicznie to napisałaś
Cytat:

Asiu.. ale zycie ludzkie składa się z porażek i sukcesów.. nie można się zniechęcać.. mowić, że jest Ci głupi, bo nie powinno byc.. jesli kazdemu miałoby byc głupio za te porażki, to chyba byśmy nie wychodzili z doła... trzymaj się Malenka
Cytat:

Aśku drogi, witaaaaaj
Oczywiście do niczego nie zmuszam, ale nie mogę się powstrzymać od powtórzenia tego co dziewczyny pisały - tu zawsze niezależnie od wszystkiego jest dla Ciebie miejsce I zawsze możesz wszystko napisać, a my wysłuchamy i zrozumiemy
Także wracaj śmiało

Ojej... to mi się teraz głupio znowu zrobiło, bo ze mnie to taka Zosia-samosia jest i przyznawanie się, że coś mi nie wyszło (kolejny raz) bardzo bije w mój perfekcjonizm. Ale czasami widać, że chyba nie da się wszystkiego zrobić samemu i wtedy czasem powiem komuś z czym sobie nie radzę, ale potem znowu mi głupio. I tak w kółko. A potem, zamiast wreszcie dający sobie radę, wraca taki Asiek nucąc: "znowu w życiu mi nie wyszło"... To taki hymn 2008 roku
Ale teraz nie zapeszając jest lepiej...
Będę tu do Was zaglądać i może pisać co i ja, bo mi Was brakuje, no.

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 16:19   #2964
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
czeeeść :

miłego dnia, Ślicznotki!
ooo dziś wielki dzien, baw się dobrze!!

Cytat:

Ojej... to mi się teraz głupio znowu zrobiło, bo ze mnie to taka Zosia-samosia jest i przyznawanie się, że coś mi nie wyszło (kolejny raz) bardzo bije w mój perfekcjonizm. Ale czasami widać, że chyba nie da się wszystkiego zrobić samemu i wtedy czasem powiem komuś z czym sobie nie radzę, ale potem znowu mi głupio. I tak w kółko. A potem, zamiast wreszcie dający sobie radę, wraca taki Asiek nucąc: "znowu w życiu mi nie wyszło"... To taki hymn 2008 roku
kochany Asiek, zagladaj jak najczęsciej!
Jest czasem tak ze odchodzi się od wizazu raz na jakis czas, ale się nie da zapomniec, myśli się, a nawet tęskni...to taki pewien typ związku, takiej przystani gdzie mozna się się nie tylko pożalić, ale tez pozartować, pośmiać

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

Napiszętylko,że zaczyna właśnie z dniem dzisiejszym moje feriowelenistwo i nic,ale to NIC mnie przed tym nie powstrzyma

I mnie nie ma

Teraz masz wolne to się musisz poprawić

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Miłego dnia .
Dobrze ze oczyściliście atmosfere i jest juz dobrze uuu jak ja dawno w simsy nie grałam

Cytat:
Hoop,Hoopp!
Wspaniały dzien
Super!Daj znać o wszystkim

A ja idę piec kruchego placka z jabłkami na niedziele-mnnnniam

Narazie skarby

To ja Mercy!
Stary 2009-01-31, 20:45   #2965
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
mam nadzieję że wieczorek wypali i będzie udany

ano nie wypalilkumpela skacowana na maxa po wczoraj i nie wyszlo..

Ja się właśnie wybieram na zakupy jedzeniowe później trochę zamierzam się pouczyć no i przychodzi TŻ, ale nie na długo bo później idzie z kolegami na piwo miałam iść z nim ale jednak robią męski wypad

no i niech sie dobrze bawi,to dobrze dla zwiazku jak kazdy czasem sobie wyjdzie ze swoimi znajomymi i ma swoj wlasny ''swiat''
w sumie niech im będzie, przynajmniej nie będę musiała się spowiadać przed dziadkiem dlaczego mnie nie ma i stresować

miłej soboty
Cytat:
czeeeść

miłego dnia, Ślicznotki!
Baw sie szampansko!! polamania nog zdaj relacje koniecznie..

Cytat:

zagladaj jak najczesciej jasne,ze ci nas brakuje bo my to takie dobre duszyczkido rany przyloz

Cytat:

Narazie skarby
kruchy placej z jablkami! geeeez... przeslij troche

hej laleczki,

ja jednak nie wyszlam dzis.. trudno,pojde za 2 tygodnie,tragedii nie ma. Dzis za to zrobilam sobie detox calodniowy, bez kawy, na zielonej herbacie, na snaiadnie i obiad platki owsiane na wodzie z odrobina sojowego mleka i 3 jablka w trakcie dnia. W toalecie 4 razy bylam dzis czuje sie lzej ale cera w ciagu dnia mi sie popsula trocheczy to wogole mozliwe zeby w ciagu paru godzin taka zmiana?

poza tym pieniadze przeznaczone na impreze wydalam na
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/...n-21/ref=nosim

juz dzis sie 2 razy masowalam po 10 minut i powiem wam ze skora strasznie mieciutka i jakby ciut lepiej napieta. Mysle ze po paru dniach moga byc efekty. Sa 2 nakladki, jedna na bolace miesnie taka grzejaca z czerwonym swiatlem no i jedna to co na zdjeciu do masazu.

kupilam jeszcze plastry na cellulit drenujace Biotherm(sie szarpnelam dzis) , 6 w opakowaniu, 2 razy w tyg sie robi wiec na 3 tyg starczy,zobaczymy.:rolley es:bede krolikiem doswiadczalnym

a wszystko to ze zobaczylam sie dzis w lustrze w przymierzalni i moja pupa i uda pozostawiaja duzo do zyczenia

teraz sie wykapalam,zrobilam pilling cukrowy,wysmarowalam kremikami i siedze w szlafroczku i pachne. ogladamy z TZ tem ten polski film na TVP1, swietny) a ja zaraz sobie naleje lampke szampana a TZ pije drinka i je pizze a mi slina ucieka.. ale twarda bede

milego wieczorka kochane
Stary 2009-01-31, 23:17   #2966
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Baw sie szampansko!! polamania nog zdaj relacje koniecznie..

zagladaj jak najczesciej jasne,ze ci nas brakuje bo my to takie dobre duszyczkido rany przyloz

kruchy placej z jablkami! geeeez... przeslij troche

Nie bo Ci jeszcze w boczki pojdzie i potem będzie na mnie
hej laleczki,

ja jednak nie wyszlam dzis.. trudno,pojde za 2 tygodnie,tragedii nie ma. Dzis za to zrobilam sobie detox calodniowy, bez kawy, na zielonej herbacie, na snaiadnie i obiad platki owsiane na wodzie z odrobina sojowego mleka i 3 jablka w trakcie dnia. W toalecie 4 razy bylam dzis czuje sie lzej ale cera w ciagu dnia mi sie popsula trocheczy to wogole mozliwe zeby w ciagu paru godzin taka zmiana?

juz dzis sie 2 razy masowalam po 10 minut i powiem wam ze skora strasznie mieciutka i jakby ciut lepiej napieta. Mysle ze po paru dniach moga byc efekty. Sa 2 nakladki, jedna na bolace miesnie taka grzejaca z czerwonym swiatlem no i jedna to co na zdjeciu do masazu.

kupilam jeszcze plastry na cellulit drenujace Biotherm(sie szarpnelam dzis) , 6 w opakowaniu, 2 razy w tyg sie robi wiec na 3 tyg starczy,zobaczymy.:rolley es:bede krolikiem doswiadczalnym

a wszystko to ze zobaczylam sie dzis w lustrze w przymierzalni i moja pupa i uda pozostawiaja duzo do zyczenia

teraz sie wykapalam,zrobilam pilling cukrowy,wysmarowalam kremikami i siedze w szlafroczku i pachne. ogladamy z TZ tem ten polski film na TVP1, swietny) a ja zaraz sobie naleje lampke szampana a TZ pije drinka i je pizze a mi slina ucieka.. ale twarda bede

milego wieczorka kochane

Daj znac czy te Twoje eksperymenta coś działają Bo ja kurcze tez obserwowałam swoja pupę i zauwazyłam ze się celulit zaczyna robić

Oglądałam film-Tajemnice Brokeback Mountain- dobry, smutny film, trudny temat porusza, kunszt aktorski trzeba pochwalić-nieoceniony Heath Ledger, ale mimo to az tak strasznie tym filmem zachwycona nie jestem, momentami nie mogłam się doczekać kiedy się skonczy

No a teraz idę spać

Oooo Wiosenka tam szaleje pewnie na studniówceOby się dobrze bawiłai szybko zdałą relację

Dobranoc gwiazdeczki!

To ja Mercy!
Stary 2009-01-31, 23:19   #2967
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

słusznie, popieram

Cytat:
no ja myślę

Cytat:

baw się dobrze i czekam na relację

Cytat:

no i teraz nie oglądając się na przeszłość uszy do góry i do przodu
a do nas zaglądaj jak najczęściej

Cytat:

podziel się

Cytat:
ano nie wypalilkumpela skacowana na maxa po wczoraj i nie wyszlo..

szkoda następnym razem w takim razie będziecie musiały zrobić podwójną imprezę
Cytat:
no i niech sie dobrze bawi,to dobrze dla zwiazku jak kazdy czasem sobie wyjdzie ze swoimi znajomymi i ma swoj wlasny ''swiat'

masz absolutną rację z reszta u nas to od zawsze tak działa i tak się w weekendy tylko widujemy więc siłą rzeczy każdy ma własne życie

Cytat:

milego wieczorka kochane
no to dziś zrobiłaś sobie prawdziwy dzień piękności super ten masażer
a mankamentami się nie przejmuj aż tak, przecież nikt nie jest idealny

TŻ pobył 2 godziny i poszedł a ja obejrzałam z Siss Tajemnice Brokeback Moutain.
Myślę teraz czy zbierać się do spania czy może jednak coś jeszcze porobić

ale znając mnie to jeszcze spać nie pójdę

edit: no ale teraz już idę dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2009-02-01 o 00:27
Stary 2009-02-01, 09:32   #2968
kika171
Zadomowienie

GG do kika171

Hey Dziewczyny! Hmm piszę tutaj chyba po raz pierwszy lub drugi, ale mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona

W sumie to piszę chyba dlatego, że...Babcia jeszcze nie wróciła z Kościoła i nie mam komu zdać relacji ze studniówki, a działo się działowiem, że każda z Was miała swoją, ale jak wiecie ta "własna" jest wyjątkowa

no, ale jak to ja i moje imprezy...nie mogło obyć się bez "braku efektów specjalnych". Pomijam fakt, że na 3 godz przed studniówką zabłysnęłam spostrzegawczością i z dużą inteligencją stwierdziłam, że nie kupiłam rajstopszczęście, że w pobliżu są sklepy

co do poloneza to na szczęście bez żadnych wpadek, no może poza tym, że mój partner o mały włos nie pomyliłby strony, w którą mamy "pójść"

jest tylko jeden wieeeeeelki minus imprezy...dwóch chłopaków przesadziło z alkoholem,a wiecie jak to bywa z pijanymi facetami, od słowa do słowa, a od następnego słowa do czynu...zaczęli się popychać, szturchać itp a na nieszczęście w pobliżu był kamerzysta z całym sprzętem, w sumie to troszkę jego wina bo po co kamwrować takie zdarzenie ale do sedna sprawy: kiedy jeden z nich tzn z tych chłopaków mocniej popchnął tego drugiego, ten "poleciał" w stronę kamerzysty i oboje się przewrócili...na początku oczywiście wszyscy "ha ha ha" bo śmieszne prawda, ale najgorsze jest to, że coś się stało z kamerą i nie dość, że będziemy się musieli składać prawdopodobnie na jej naprawę to nie wiadomo czy film, który został nakręcony nie uległ zniszczeniu...a wtedy nie będziemy mieć żadnej pamiątki ze studniówki...mam cichą nadzieję, że jednak jakoś da się go uratować, więc trzymajcie kciuki

ehh...no to tyle chciałam z siebie "wyrzucić" bo z nadmiaru emocji nie mogę zasnąć

A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42

"Zapytałam dziecko niosące świeczkę:
- Skąd pochodzi to światło?
Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął.
- Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi.
JC"
kika171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 10:39   #2969
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
no to dziś zrobiłaś sobie prawdziwy dzień piękności super ten masażer
a mankamentami się nie przejmuj aż tak, przecież nikt nie jest idealny
no, to prawdajakos tak wyszlo. czuje sie nawet dzis piekniejszawypoczeta napewno

TŻ pobył 2 godziny i poszedł a ja obejrzałam z Siss Tajemnice Brokeback Moutain.
Myślę teraz czy zbierać się do spania czy może jednak coś jeszcze porobić jak ci sie podobal film?jestem ciekawa co sadzisz
doberek laleczki,

ja ciagla w lozeczku,spalismy dzis z TZ na dole i o 7.30(slownie:siodmej trzydziesci) obudzilismy ise i ogladalismy Dzien dorby TVN zjadlam owsianke a TZtwoi zrobilam wypasne grzanki(slinka mi ciekla)...

on teraz kolo mnie podsypia a ja Malkowicza ogladam i zaraz bede myc glowe it bo do miasta jedziemy.chce kupic reczny mikser bo mam ochote zrobic serniczek SB dzis z przepiswo wizazowych

milego dnia kochane
Stary 2009-02-01, 12:03   #2970
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kika171 Pokaż wiadomość

jest tylko jeden wieeeeeelki minus imprezy...dwóch chłopaków przesadziło z alkoholem,a wiecie jak to bywa z pijanymi facetami, od słowa do słowa, a od następnego słowa do czynu...zaczęli się popychać, szturchać itp a na nieszczęście w pobliżu był kamerzysta z całym sprzętem, w sumie to troszkę jego wina bo po co kamwrować takie zdarzenie ale do sedna sprawy: kiedy jeden z nich tzn z tych chłopaków mocniej popchnął tego drugiego, ten "poleciał" w stronę kamerzysty i oboje się przewrócili...na początku oczywiście wszyscy "ha ha ha" bo śmieszne prawda, ale najgorsze jest to, że coś się stało z kamerą i nie dość, że będziemy się musieli składać prawdopodobnie na jej naprawę to nie wiadomo czy film, który został nakręcony nie uległ zniszczeniu...a wtedy nie będziemy mieć żadnej pamiątki ze studniówki...mam cichą nadzieję, że jednak jakoś da się go uratować, więc trzymajcie kciuki
witaj

nieciekawa sytuacja z tą kamerą mam nadzieję że się wszystko dobrze skończy

Cytat:
no, to prawdajakos tak wyszlo. czuje sie nawet dzis piekniejszawypoczeta napewno
czyli same plusy
Cytat:
jak ci sie podobal film?jestem ciekawa co sadzisz

w sumie mam mieszane uczucia bo odebrałam go jako kolejny smutny film o miłości myślałam ze bardziej mną wstrząśnie , ale ja mam bardzo tolerancyjne poglądy co do miłości homoseksualnej i uważam ją za coś co po prostu istnieje i nie ma się czy bulwersować ani szokować i może dlatego nie zrobiło to na mnie jakiegoś ogromnego wrażania ale ogólnie przyjemnie się oglądało a Ty jak ten film odebrałaś?
Cytat:
ja ciagla w lozeczku,spalismy dzis z TZ na dole i o 7.30(slownie:siodmej trzydziesci) obudzilismy ise i ogladalismy Dzien dorby TVN zjadlam owsianke a TZtwoi zrobilam wypasne grzanki(slinka mi ciekla)...
uroczny niedzielny poranek
Cytat:
on teraz kolo mnie podsypia a ja Malkowicza ogladam i zaraz bede myc glowe it bo do miasta jedziemy.chce kupic reczny mikser bo mam ochote zrobic serniczek SB dzis z przepiswo wizazowych
udanych zakupów i wypieków

U mnie rano była kuzynka więc poplotkowałyśmy z deczka Na dziś planuję się wziąć porządnie w końcu, nie na pół gwizdka za jakąś naukową robotę bo jutro sprzątanie mnie czeka przed powrotem rodzinki (nie mogę się doczekać aż wrócą, nie cierpię jak ich nie ma ) więc dzień będę mieć zajęty

miłej niedzieli Słoneczka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości