![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Młody dostał telfexo 120, krople do nosa duderhin, krople do oczu maxitrol i maść do nosa z antybiotykiem. W aptece zostało 80zł. Ja się pytam co to za prorodzinne państwo skoro nawet zniżki na leki dla dzieci nie ma? Co jak rodziców nie stać na takie lekarstwa? a niech kicha, smarka..do usranej śmierci
![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Gosia- no właśnie hialuronowy taki lepiący jest niestety. Możesz go na dzień i na noc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Gang Iren
|
Aussie no tragedia z tymi lekami i w ogóle z różnymi rzeczami w Pl, np wyprawką do szkoły. W Anglii też są darmowe leki dla dzieci, dla osób o niskich zarobkach, starszych po 60 r ż i darmowa antykoncepcja. Do szkoły nie kupuje się książek/ zeszytów.
#2943 |
Zakorzenienie
|
Pisałam i posta mi wcięło...ech..
raz jeszcze ![]() http://bielenda.pl/serie/skin-clinic...a-odmladzajaca http://bielenda.pl/serie/skin-clinic...ia-nawilzajaca |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Gang Iren
|
Dzięki Aussie
![]()
#2945 |
Zakorzenienie
|
Gosia - nie ma za co
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Gang Iren
|
Mąż w poniedziałek jedzie do Pl to może mi kupi tą Bielendę, o ile czas znajdzie, bo tylko na 2 dni leci.
#2947 |
Zakorzenienie
|
Gosia, w rossmannach sa te kosmetyki, wiec nie ma za dużo szukania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Zadomowienie
|
Miszka ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ss-fluide.html ? Bp jak tak, to niedawno pisałam o nim, że mam na niego ochotę i że dużo pozytywnych opinii ma. Też uległam i mam go od wtorku. Wydawało mie się, że też o tym pisałam.
A teraz chce mi się tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...tion-balm.html. |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Gang Iren
|
Dzięki. Wiem. Jeżeli już to tż pójdzie do rossmanna koło domu, ten jest niewielki. Zobaczymy, mam nadzieję, że będą mieć. Nie mam serca go prosić, żeby jeszcze gdzieś zaglądał, bo ma tylko dwa dni w Pl i dużo do załatwienia.
Ale jak nie to właśnie patrzyłam, ze na brytyjskim ebayu tez są tyle, ze cena dwa razy taka jak w Pl. ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Aussie a to różowe z Bielendy ma retinol to na teraz lepiej chyba to nawilżające, co?
#2950 |
Zakorzenienie
|
I jak go Juka oceniasz?Jest fajny???
Darmowe u nas?Utopia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
Gosia- ups różowy nie miał byc, miał byc czerwony
![]() jak ten : http://www.aptekagemini.pl/bielenda-...oczy-30ml.html Kilka z nas chwaliło to serum chyba z rok temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2952 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Dziękuję ![]()
![]() |
#2953 |
Konto usunięte
|
Kama dzięki za podzielenie się opinią o kolorze CC z yonelle, stestowałam na sobie według Pani /była inna niż poprzednio/ wyglądałam świeżo i promieniście, według mnie już nie, nawet bardzo nie. Różowe tony dały mi wyglą napuchniętego stwora i chyba rzeczywiście tak wyglądałam, bo luzie się dziwnie patrzyli...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny zzaczynam przygodę z forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Zakorzenienie
|
czesc, Talka
![]() Danusia, czyli nie tylko mi było w tym Yonelle rózowo...? Kiepsko to wyglądało, jakos tak chorowicie i obrzękowo, tu się też zgadzam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2956 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2958 |
Konto usunięte
|
Kamlisadla mnie TonyMoly za bardzo się świeci, ale może ja zbyt wrażliwa jestem.
Pierwszy wolny dzień od dawna wiecie jak to fajnie jest się polenić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Rozeznanie
|
Witam Piękne Panie
![]() dawno do Was nie zaglądałam, zaległości trudno nadrobić... ![]() ![]() praca mnie pochłania a dostałam jeszcze nowe obowiązki eh ale w międzyczasie byłam w disneylandzie - służbowo w paryżu a w ciągu wolnego dnia mieliśmy do wyboru dziecięce szaleństwo lub zwiedzanie paryża, wiadomo co wybrałam ![]() ![]() ![]() ale to co przyjemne i kosmetyczne, to nabyłam nowy podkład Laury - bardzo fajny, lekki, płynny, nie czuć go na twarzy, można stopniować a i tak nie zrobi maski, super choć cena jest przegięciem ![]() wcześniej kupiłam też nowość M.Jacobs'a - żelowy podkład, fajny ale ten laury fajniejszy ![]() puder transparentny I.Eris, miała któraś z Was? nie testowałam ale kolor ma beżowy a nie biały więc zaryzykowałam ![]() ![]() Tony Moly też mam i lubię, przez ostatnie 1,5 właśnie jego na papę aplikowałam książek ostatnio nie czytam, nie oglądam seriali ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
Ilana, już myślałam, ze Cie kosmici porwali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Zakorzenienie
|
Kosmici Ilkę porwą jak Laura okaże się do d...i wtopię 161zł
![]() ![]() ![]() ![]() Juka Ty jak oceniasz Laurę?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Zakorzenienie
|
Danusia, ale o co kaman, pisząc po współczesnemu...?!
![]() ![]() Chyba dziś nie masz po prostu humoru, jak ja ostatnio ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 |
Zadomowienie
|
E, no Danusia, a co Ty taka drażliwa jesteś ? Jakby to powiedział mój kolega: "myślała, myślała i wymyśliła" Jeśli miło z nami pisać, to pisz, a nie głupoty wymyślasz.
Miszka, dla mnie ten podkład nie jest niestety faworytem. Ogromna zaleta - piękny kolor (ivory). On jest podobny do tego Chanel w czarnym opakowaniu z tamtego roku, ale Chanel dla mnie był lepszy. Dosyć szybko i niefajnie schodzi z mojej twarzy. Wolę Academie, bo przynajmniej moja twarz po całym dniu nie wyglądała na zmęczoną. Na pocieszenie powiem Ci, że u Ciebie, tak jak u Ilany może być całkiem inny efekt. Mam wrażenie, że moja cera ostatnio w ogóle nie lubi się z podkładami. Większość złazi i niefajnie wygląda. Może to sprawka filtrów, albo pudru ? Sypki Guerlain jakiś suchy się zrobił i może to on jest sprawcą tych podkładowych nieszczęść. Z kolei ma twarzy mojej córki ten podkład wygląda super. To znaczy wcale go nie widać a twarz wygląda fajnie. Moje dziecko twierdzi, że to jeden z podkładowych hitów. No, ale ona ma 15 lat. Pierwszy raz się cieszę, że moje dziecko podkrada mi kosmetyki, przynajmniej szybciej się skończy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Zakorzenienie
|
no mało mnie, mało... ale przynajmniej podczytuje
![]() na pisanie juz mi brak sił, czasem weny też.... ale melduję, ze zyje ![]() ostatnio mój świat stoi na głowie, pracuję róznie, nieraz do 17 nieraz do 20 więc jak wracam to nie wiem jak się nazywam ale przynajmniej wracam psychicznie wypoczęta... serio... długi weekend miałam za to wolny i częściowo spędziliśmy go poza domem... nawet dobrze bo w niedzielę już zatęskniłam za pracą ![]() kosmetycznie leżę i kwicze... ograniczyłam się do zakupu kolagenu na zróbsobiekrem.... dodałam do kremu na dzień i chyba całkiem niezły jest.... nie wiem czego powinnam się spodziewać ![]() ![]() to tak w mega telegraficznym skrócie uciekam spać bo jutro na 12h do pracy lecę ![]() buziaki dla wszystkich ![]()
#2966 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Dzieciaki zbyt szybko dorastają. Moja skończy 12 lat i też już się ciut maluje. A jak widziałam koleżanki z jej klasy: wymalowane, włosy pofarbowane.
![]() |
#2967 |
Zadomowienie
|
Przechodziłam obok Douglasa i zapytałam o podkład Laury. Pani (którą już "znam") poinformowała mnie, że niestety to tylko w wybranych salonach, ale też przy okazji skomentowała, że wśród klientek są bardzo spolaryzowane opinie. Część jest zachwycona, część nie widzi w nim specjalnego odkrycia i uważa, że w tej cenie są lepsze. Cóż, jak zwykle z podkładem, trzeba przetestować na własnej skórze.
Danusia - dołączę do chórku - jaka Ty nie "swoja" co ![]() Swoja, swoja! (jeśli wolno mi skomentować, bo przecież sama nie od wieków tu piszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
Kama Tyś balsam na moje serce
![]() Zakładając to forum ...Zresztą nieważne..Ranią niedomówienia w relacjach naszych doskonałych..Nie po raz pierwszy... Dana nie będę nawet tego komentować! Już raz takie pożegnanie zafundowałaś.Drugiego dna-nie było... Juka Ty mnie nie załamuj ![]() ![]() ![]() Co do pudrów o które pytałaś-Laura czy Urban?Urban.Strefa T ujarzmiona ![]() Aśka brakuje nam Ciebie.Jak sąsiedzi?Dalej walczą z remontem ![]() Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2015-06-11 o 00:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Konto usunięte
|
Mischka przepraszam. Mea culpa i głowę pochylam na popiół. Biczować mego ciałka nie zamierzam, ale skruchę odczuwam solidną i wstyd mi bardzo.
Mischka za pierwszym razem to...używacie innej kolorówki niż ja, innej pielęgnacji niż ja, o sobie i swojej pracy nie mogę wam nic powiedzieć bo nie mogę i już i tu się nie pyta, historii z tż, dziećmi i teściowymi nie ogarniam, bo ja tego nie mam, ja tylko pracuję, coraz dłużej, coraz ciężej i właściwie Wy, netowe koleżanki jesteście jedynymi moimi kolezankami. W pracy osoby w moim wieku są wyzej, albo jak sa na podobnym pulapie to konkurencja jest taka, ze ze soba nie rozmawiamy. Fajnie nie? nie narzekam sama wybrałam i sprawia mi to przyjemnosc, a już jak odkrylam Wasz wątek to nawet mam namiastke kolezanek. W drugiej pracy pracuje z dosc prymitywnymi ludzmi wykonujacymi proste prace fizyczne, powiedzmy ze wykrzesanie z siebie przez nich zdania poprawnego gramatycznie jest mission imposible...tylko ze u nich to nie wyjdzie, Dlatego wróciłam po tym pierwszym. Dziewczyny Was tez przepraszam, mea culpa po raz drugi P.S. chyba mi najdłuższy post wyszedł ![]() Edytowane przez 201605090958 Czas edycji: 2015-06-11 o 00:50 Powód: cd merytoryczny |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
doberek
![]() no nie, na szczęście skończyli ![]() danusia ja też uzywam innej pielęgnacji, kolorówki prawie wcale (bo cóż to jest podklad zimą i krem bb latem+ do tego puder sypki albo ryżowy albo mineralny... i błyszczyki bo kolorowych szminek nie znosze, chyba że takie nude) a jednak zaglądam bo poczytam o innych cudach kosmetycznych... może kiedyś do nich "dorosnę" ![]() no i nie wiem co miałam jeszcze napisać.... no zapomniałam, po prostu... kończę sniadanie i spadam do przedszkola i pracy miłego dnia ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.