![]() |
#2941 | ||||||
Matka Smoka
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
Cytat:
Ja w końcu dziś w almie kupiłam koktajlowe ![]() Cytat:
Właśnie nie wiadomo. Ona ogólnie ma traumę wielką, dziecko jej ostatecznie wypchnął lekarz. Pomimo kilku lat przerwy teraz załatwiała na siłę cc przy drugiej ciąży, i mimo że już miała termin cc bliski to jak jej odszedł czop to delirki dostała. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do postępowania podczas porodu - to ja wierzę, że w każdym kraju niezależnie od stopnia rozwinięcia, znajdą się rozsądni lekarze/położne które mają takie podejście jak piszesz. Ale jednak taki ogólny, medialny że tak powiem przekaz jest taki, że po co się męczyć, jak jest rozwiązanie. Cytat:
Tak, jak któraś z dziewczyn pisała - ten pomiar może się mocno różnić od rzeczywistości, a położna ostatnio na sr mówiła, że to zależy też na ile podczas porodu się miednica rozejdzie, a tego nie da się przewidzieć. Bóle rowerowe Zapomniałam napisać, że mnie też to dokucza. Z pachwin przeszło na te okolice właśnie. Pachwiny rozciągam, poprosiłam na jodze o ćwiczenia na to. Ale przecież nie poproszę teraz o ćwiczenia na TE obszary ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Zadomowienie
|
Gratuluje wizyt dziewczyny
![]() Patryska nie wiem gdzie w pl mozna kupic, moze na allegro? Mata nazywa sie skip hop treetop friends ![]() suplementy na wszystko Zgadzam sie z Cloche, zawsze mam polewke jak w Polsce leca reklamy, doslownie tabletki na wszystko ![]() ![]() ![]()
#2943 |
Matka Smoka
|
Mnie chyba najbardziej rozwaliła tabletka na nietrzymanie moczu
![]() Idealnym podsumowaniem tych naszych reklam był wg mnie ten pastiszowy filmik kabaretowy z ,,weź nie☠☠☠☠☠☠☠". Amen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() O to jest dobre ![]() Syrop na wzrost ![]() A jeszcze mi sie przypomnialo, jak jestesmy w polskim sklepie, to w radio czesto leci reklama jakiegos srodka na erekcje ![]() ![]() ![]()
Ślub 16.08.2014 ![]() Pawełek 05.04.2016 ![]() ![]() ![]() ![]() Dawidek 31.10.2018 ![]() Edytowane przez justyna_fli Czas edycji: 2016-03-18 o 22:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zadomowienie
|
Ostatnio Bosacka sprawdzala firmę ktora chwali sie tabletkami na powiększanie biustu, okazalo sie wszystko jedna wielka ściema oczywiście a tabletki kosztowały jedynie 599zl. Jest gro osob które dają sie w to wladowac, zal mi takich ludzi.
Znowu mialam rzyganie i to 2 razy, normalnie czuje sie jakby pierwszy trymestr wrocil..
#2946 |
Rozeznanie
|
Masakra! Położyliśmy sie z TŻ po 22, on usnął ładnie, a ja nie moge spać...mam bóle takie mega okresowe, synek sie wierci strasznie i teraz wstałam, poszłam do kuchni i kanapkę sobie zrobiłam
![]() ![]() ![]() ImageUploadedByWizaz Forum1458341208.556028.jpg Taaaa te reklamy to nie wiadomo czy sie śmiać czy płakać momentami... Ale to głownie jedna firma A F L O F A R M jest nastawiona na bardzo agresywny marketing, robią suplementy na wszystko, a to niezły kit i shiiit, pracowałam kilka lat w aptece, wiec ogarniam tych cwaniaczków, cena zakupu preparatu była np 5 zł, a sprzedaż za 29,99 super hit! Wystrzegajcie sie tej marki ![]()
![]() |
#2947 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to wierzą i pakują w siebie cały ten syf. Najbardziej szkoda dzieci bo dla nich też już chyba na wszystko znajdzie się suplement... ☺ pomoże na wszystko |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2948 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cholercia, jakoś dziwinie wyspana jestem,albo boję się iść spać. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj powtórka z tematu niespania. Pobudek w nocy z 5 więc jestem zombieeee.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zadomowienie
|
Wspolczuje Wam tych nieprzespanych nocy, ja póki co przesypiam, z max 2 wyjściami do toalety, jedyny mankament ze budzę sie wcześnie i nie mam za bardzo co ze sobą zrobic:P
#2951 |
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj o dziwo dobrze spałam
![]() Dzisiaj na śniadanie serwuje naleśniki, bo strasznie mi się ich zachciało z dżemem truskawkowym ![]()
#2952 |
Winter is coming
|
U mnie też noc beznadziejna, co chwila pobudka. Jak nie na siku to z niewygody. Z tym lekomanstwem Polaków to macie rację, suple na wszystko są. Ja nie tykam tego badziewia. Mam siostrę farmaceutke i zanim coś kupie to sie konsultuje z nią. Mój chłop za to się minął z powołaniem, uwielbia tematykę leków heh szkoda że zainteresował się tematem w połowie innych studiów. A ta reklama to nie nos to tez mnie zabija!
#2953 |
Wtajemniczenie
|
A ja się mało odzywam bo u mnie spadek formy trzeci już dzień. Bujam się z bólem brzucha. Jak leżę/siedzę jest ok no ale chodzę ledwie a tu przy mojej córce sobie polezec ciężko w ciągu dnia. To zabawa, to zakupy, spacerek, szykowanie jedzenia i tak w kółko. Juz nawet nie sprzatam a mialam takie plany. Zresztą wydaje mi się ze mi brzuch opadł czuje jak siedzę ze jest na nogach dosłownie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Jestem z Was dumna ze nie naprodukowałyście dużo postów tylko na spokojnie rano Was mogłam nadrobić ![]() Ja też ranny ptaszzek bo w szpitalu to nie po spi. ńoc troche ciezka, alee moze później sie prze spie. ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Heh. Maja dziady spokoj z rana-to nie-6.30-7 wstaną ![]() MyslaalM, ze mi sie jakies zboczone rzeczy beda śnić w nocy ![]() ![]() ![]() Mnie tez rozwalają tabletki na wsystKo-zwłaszcza na brak apetytu-na apetyt-na wzrost-erekcje, itp szkoda ze na racjonalne myślenie nie ma ![]() Pod wieczór miałam skurczybyki dość bolące i plecy mnie napier...ciekawe jak dzis bedzie...byle do jutra ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 |
Zadomowienie
|
Gosia na Twojej wiosce to sie chociaz cos dzieje, bo u mnie to jakby polowa ludzi wymarla 😁
Jakbyś zgadla.. Seksy mi sie snily, mąż zmęczony poszedł do pracy...
#2957 |
Zadomowienie
|
Godiaczek takie tabletki na racjonalne myślenie czy wgl jakiekolwiek myślenie to niektórym by się przydały
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Poli śniło mi sie że już urodziłas ![]() Cytat:
Ja miałam taka nawet udaną noc, tylko dwa razy wstawalam na siku, az dziwne, ale późno poszlam spac po po północy. Za to ciągle coś mi się śniło, mam taki jeden sen ktory ciagle wraca, już od lat, zawsze po nim taka skolowana chodzę. Wierzycie w sny? Ze coś znaczą? Że mają wpływ na nasze życie? Ja ogólnie nie przywazuje uwagi do snów ale ten jeden od kilku lat o tym samym, dziwne i mnie to zastanawia. Jak u Was z pogodą? U mnie słoneczko ale wieje i zimno. Miłego dnia ![]()
![]() |
#2959 |
Rozeznanie
|
Właśnie przeczytałam na wyniku badań usg, co mi na maila przysyłają, ze mam 1 cm rozwarcia!
A tego mi lekarz nie powiedział, tylko sie głupio uśmiechał, ze moge do 1 kwietnia nie wytrwać... Pewnie nie chciał pierworódce gadać "pani ma juz rozwarcie 1 cm", bo to pewnie jeszcze nic, a ja bym bardziej panikowała i zgadza się, bo wpadłam teraz w lekka ![]() ![]() ![]() Ale to jeszcze długo co??? Ktora to chodzi miesiąc z rozwarciem? ![]()
![]() |
#2960 |
Wtajemniczenie
|
Heloł z rana po wyczerpujacej nocy
![]() O 4:30 kibel...obudzily mnie skurcze a tam mnie przeczyscilo. Musialybyscie widziec moja mine. Skurczr byly regularne, co 5 minut, trwaly 30 sekund ale tak jakos slabo bolaly. Wiec polozylam sie do lozka, przytulilam brzuch do goracych plecow meza i jakos po godzinie zasnelam, takze tylko przepowiadajace. A juz sie balam ![]() ![]() Co do snow....mi sie snila Smarrita ![]() ![]() A pozniej mi sie snilo, ze mialam wyznaczony termin CC, a na drugi dzien zaplanowalam sobie ze pojade z mezem na gielde- ciezarowka z ich pracy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Malos ja chodze z 2,5-3 cm ![]() ![]() ![]()
#2961 |
Zakorzenienie
|
Akinomka
![]() Sny Nie wierze ze cos znacza. Odziecka mam ten sam sen regularnie, ba nawet przez lata bylam pewna ze to wspomnienie aż mnie mama uswiadomila: Bylam z mama i tata w lesie, nocowaliśmy w spiworach, przyszedł niedziedz i tato z nim waczyl. Jako dziecko po prostu myślałam ze to wspomnienie hehe A ja dzis miałam tak chujowy sen jak nigdy........ Snilo mi sie ze Sara juz miała kilka lat, ja bylam w drugiej ciąży i urodzilam. Mąż przyniosl mi dziecko i mówi: No zobacz, zobacz. Chcemy takie dziecko? Ze niby chore Ja mowie, moze się upewnijmy, zróbmy genetyczne badania, ale jak chore to ja nie chce Wtedy do adopcji damy. Obudziłam sie i szok :O Potem mi sie snila blogerka na YT cala w niebieskich tatuażach, zbliżenia leciały po kolei na każdy tatuaż a ona gadala :O Wiec w moim przypadku mam sny z kosmosu! Ostatnio chwile nie oglądałam nic na YT, nigdy nei wiedziałam takiej kobiety ani takich tatuaży, jakby moje dziecko bylo chore nigdy bym nie oddala. Debilne sny i tyle :P Zaraz teściowie przyjada ![]() Bb ![]()
![]() |
#2962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgrzewka wody ![]() ![]() Tez mam sny, w których pojawiają sie np te same miejsca...czy wierze w sny-nie wiem...ale kiedyś mocno byłam przekonana, ze miałam "inne zycie" tzn moja dusza miała i żyła kiedyś tam gdzies sobie... Marwtwie sie o kube ![]() Jeżu jakie mam duże dzieci ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Zadomowienie
|
Malos ja mam rozwarcie od wewnątrz już ponad miesiąc. Mała silnie główka napiera dlatego no i stąd ten krążek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
Gosiaczek no to faktycznie najlepiek do neurologa jesli to sie pojawia tak bez przyczyny
![]() ![]() ![]() ![]()
#2965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Patulinka miałam Ci napisac, ale Ci się szykuje duża córa ![]() Akinomka ja wierzę w sny. Jak byłam "pokłócona" z moją przyjaciółką to ona śniła mi się co noc. Od kiedy jesteśmy pogodzone mam spokojne sny. Coś w tym jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W sny jako znaczenie nie wierzę, ale jak ktoś mi się przyśni a tym bardziej kilka razy to się kontaktuje. Jeśli to zmarły to się pomodle. Ale się wyspalam ![]() ![]() ![]() Zaraz mój kelner ze śniadaniem wpadnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Rozeznanie
|
Malos tylko sie cieszyc
![]() ![]() Akinomka, ja za dzieciaka miałam jakies prorocze sny, śniły mi sie osoby, ktore nie żyją a za kilka dni pogrzeb w rodzinie. Kilka razy tak miałam. Moze zwykły przypadek, ale bałam sie zasypiec ![]() Pogoda? Szaro, buro i ponuro. Przeziębienie Dziewczyny ratujcie! Umrę na ten katar. Robie inhalacje, pije domowe cuda i jak było tak jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Winter is coming
|
kopycio a nie masz może jakieś alergii? teraz różne badziewia pylą na potęgę. Ja nie znam sposobów na katar, sam musi przejść. Przez alergię chodzę z zatkanym nosem już ponad miesiąc
![]()
#2970 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
Kopycio tak jak Velika mowi cos pylic moze. Ja tez to odczuwam bo mam tylko nos zapchany albo leci ciurkiem, musze zrobic testy.
Patulinka czasem rodzi sie lepiej 4200g niz 3500g...wszystko od glowki zalezy przeciez. Lekarz Ci nie podal wymiarow? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.