Mamusie kwietniowe 2016 - część VI - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-18, 19:27   #2881
patryska0804
Zadomowienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI

Justyna piękna mata! Gdzie taka można kupić?
Kejka pierwsze słyszę z tym tatuażem a też mam.. ale u mnie chyba nie ma znieczulenia. .

Dzisiaj znowu miałam energię wiec sprzątania ciąg dalszy i kolejne okna pomyte torba do końca spakowana wiec powoli mogę rodzic liczę na 23 marca ze pelnia mi dopomoze tz ma dzisiaj urodziny i miał nadzieję że syn mu zrobi prezent

2007r- Dziewczyna
2013r- Narzeczona
2014r- Żona <3

5.08.2015 II kreseczki
25.08.2015 <3

Czekamy na Ciebie syneczku- Dominiś
patryska0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 19:39   #2882
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusia8919 Pokaż wiadomość
My z tym jedzeniem może tak przed porodem... może zbieramy energię na ten czas...
Mi dziś szwagierka zaczęła sprzątać śniadanie ze stołu bo mówiła że pęknę

Znowu się dziś najadłam strachu...
Przewróciłam się wychodząc z przedszkola. Noga mi się skrzywiła na jakiejś dziurze i upadłam na kolano. Normalnie człowiek by utrzymał równowagę, ale ja się czuję jak w obcym ciele. Zniszczyłam but, a kolano mam zdarte jak mała dziewczynka...
Na szczęście nic gorszego się nie stało.
Później zaczęły mi się trząść ręce no i dostałam skurcze
Przeleżałam trochę i się uspokoiło.
jak to przeczytałam to zamarłam! najważniejsze że nie upadłąś na brzuch. Kolano się zagoi
Stary 2016-03-18, 19:41   #2883
velika
Winter is coming

ja wróciłam do domu i czekam na chłopa, bo wraca z egzaminów, trochę szybciej skończył w samą porę, bo coś mi się podoba trwające od wczoraj jakby rozwolnienie. Będę się czuła bezpieczniej, jak on będzie, chociaż na ukojenie nerwów po tej egzaminacyjnej masakrze mu kupiłam litra whisky kupiłam mu colę do tego to idę se łyknąć, może mi przejdzie
agusia8919dobrze, że nic się nie stało! ja też zaliczyłam taki upadek kilka dni temu

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2016-03-18 o 19:42
velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 19:45   #2884
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
ja wróciłam do domu i czekam na chłopa, bo wraca z egzaminów, trochę szybciej skończył w samą porę, bo coś mi się podoba trwające od wczoraj jakby rozwolnienie. Będę się czuła bezpieczniej, jak on będzie, chociaż na ukojenie nerwów po tej egzaminacyjnej masakrze mu kupiłam litra whisky kupiłam mu colę do tego to idę se łyknąć, może mi przejdzie
agusia8919dobrze, że nic się nie stało! ja też zaliczyłam taki upadek kilka dni temu
tylko nie pomyl butelek
w ogóle to zabrzmiało jak byś poszła drina wanąć
Stary 2016-03-18, 19:46   #2885
madziara889
Zakorzenienie

Agusia, dobrze, że tak tylko się skończyło.

Vel też zrozumiałam, ze idziesz drina sobie zrobić
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 19:47   #2886
velika
Winter is coming

hah chciałabym

Stary 2016-03-18, 19:47   #2887
madziara889
Zakorzenienie

Mi się winko marzy
Stary 2016-03-18, 19:49   #2888
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Agusia, dobrze, że tak tylko się skończyło.

Vel też zrozumiałam, ze idziesz drina sobie zrobić
Ja bym się napila takiego dobrego drineczka z lodem. Mmm...
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 19:50   #2889
velika
Winter is coming

idę chłopu zrobić, to sobie chociaż powącham tydzien temu to miałam taką ochotę na whisky jak nie wiem

Stary 2016-03-18, 19:51   #2890
madziara889
Zakorzenienie

Albo cytrynówka z colą
Stary 2016-03-18, 19:53   #2891
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
O, a kto ty jesteś??

Kejka, nie sadze...ja miałam tatuaż nad pipką akurat tu, gdzie powinna byc cięcie. W pierwszym szpitalu najpierw "żartowali" ze mi przetną w połowie i specjalnie krzywo zszyja (baaaardzo śmieszne, nie? ) ale zrobili ciut nad ze nie uszkodzili. Przy drugiej cc pozbyłam sie tego tatuazu

To Ci zrobili przyjemnosc przy okazji, ten sam gin co teraz?
Mam nadzieje ze mnie nie uspia do CC bo zle znosze

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość

Hahaha drina idziesz walnac?

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 20:00   #2892
kopycio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Na kolację jadłam pastę o której pisałam, TZ mi zrobił. Dałam sobie na bułke i byłam w niebie

Ostatnio mam głupie myśli... Zadręczam się, że miałam tyle wolnego w tej ciaży, a tak mało zrobiłam od listopada nie wolno mi gotować, piec, a kiedy będę miała na to czas potem? Filmy tez oglądam z taką czestotliwością Mój dzień to bezsensowne programy w tv, i internet...
Tez mam takie mysli.. Tyle miałam planów na to zwolnienie, a tu ciagle cos i tak sobie minęło nie wiem kiedy

Cytat:
Napisane przez GGI Pokaż wiadomość
tylko nie pomyl butelek

w ogóle to zabrzmiało jak byś poszła drina wanąć

Haha! O tym samym pomyslałam mi sie marzy zimne piwoooo
kopycio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 20:03   #2893
annihilate
Rozeznanie

Jak tak teraz o tym myślę to też bym się na whisky z colą skusiła, albo jakieś słodkie winko

PIOTR 08.04.2016
annihilate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 20:06   #2894
MaLoS
Rozeznanie

Drineczek ze spritem, dużą ilością lodu i cytryny....

Velika--- smacznej coli i miłego wąchania

Lulka--- nie miej wyrzutów, taka laba juz Ci sie w życiu nie przydarzy więcej, miałaś ochotę na tv internet i spanie, to robiłaś to i tyle ️ nie zadręczaj sie teraz! Obowiązki dopiero nadchodzą

Zmiany? Zawsze na lepsze
MaLoS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 20:08   #2895
cloche
Zakorzenienie

jesoooo ten wizaz normalnie wkurrrrrrrrr........... chcialam teraz odpisac, to jakas debilna reklama sie na cala strone wlaczyla, a krzyzyk do zamkniecia tego goofna elegancko schowany pod tym gornym paskiem wizazowym. czy oni sa nienormalni??? pojechalam calkiem do gory i sie jakos ten glupi pasek schowal na spod i wtedy krzyzyk zobaczylam. ale po jaka cholere oni tak nachalnie te reklamy wala, bosz swiety, nawet nie wiem co reklamowali, bo mnie to zwyczajnie poirytowalo tylko...
Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
U nas na szczęście nie trzeba być wtedy z dzieckiem. Ja bym tego nie wytrzymała chyba

Tabaska czyli miałaś taką jazdę jak ja ostatnio, mąż też się mega wtedy stresował. Dobrze, że się chłopy nami przejmują. Co do skurczy, to mi się wydaje, że jeśli to przepowiadające to chyba nierealne, że Ci się takie "jajo" robi. Wg mnie to się Igor wypina...ja to mam z 10 razy dziennie i to zdecydowanie nie są te skurcz, które miałam. Wtedy niezależnie gdzie mały leżał brzuch miał regularny kształt po obu stronach.
wiesz... lepiej byc w takich sytuacjach z maluszkiem. u tych najmniejszych zazwyczaj pobieraja na glowie, bo tam te naczynia widac i sa odpowiedniej wielkosci. ja z mlodym codziennie szlam, jak bylismy w klinice wtedy... po jakims czasie juz nie ma gdzie sie wbic i no coz, nie to ze mnie to nie ruszalo, ale wiesz... jak cos jest konieczne, to sie zagryza zeby. to wszystko dla dobra dziecka... a wprawiony lekarz raz dwa zalatwi sprawe i wtedy mozna od razu maluszka przytulic i pocieszyc - w ciagu sekundy znow jest dobrze nie zostawilabym malego tam samego, ooo nie!

--edit--
i do drugiego chcialam sie odniesc... mi sie macica tak dziwnie krzywo spina - ostatnio jak mialam co 5 minut regularne spiecia, to az foty robilam - normalnie mialam co 5 minut takie minutowe spiecia, z tym ze raz rog robil sie z jednej strony, raz z drugiej no i nie dosc, ze ta regularnosc, to jeszcze wyrazne uczucie spiecia, to nieprzyjemne takie, zapierajace dech... a mloda wtedy w bezruchu.
Cytat:
Napisane przez jowitazz Pokaż wiadomość
cloche mi nie wolno jutro rodzić, mogę ewentualnie dzisiaj albo w niedzielę po 11
W nocy i rano dzisiaj miałam skurcze, ale całe szczęście zasnęłam. Ale pewnie to przepowiadacze :P
to moze bierz niedziele, ja za to prosze NIE w ta niedziele, bo plany inne...
Cytat:
Napisane przez annihilate Pokaż wiadomość
A ja odnoszę wrażenie, że mój Maluszek ma ewidentnie moje plany na weekend w Ciągle mam skurczę, chyba nospę wezmę, bo na ciepłą kąpiel lub chociaż prysznic nie mam co liczyć z moim Mikołajem.
no ladnie... przy dziecku to faktycznie ciezko z odprezajaca kapiela... z moim wiekszym to bym jeszcze mogla wskoczyc do wanny w tandemie, chociaz pewnie w takiej ilosci wody to by za dlugo nie wysiedzial no ale jak nospa zadzialala (bo chyba tak? czy przy dalszym nadrabianiu przeczytam co innego? ), to chyba tez tylko przepowiadacze... oj dzieje sie... i u ciebie i u jowity... ciekawe, czy ktoras z was sie wbije w kolejke

Edytowane przez cloche
Czas edycji: 2016-03-18 o 20:17
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 20:08   #2896
kajaja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patryska0804 Pokaż wiadomość
Justyna piękna mata! Gdzie taka można kupić?
Kejka pierwsze słyszę z tym tatuażem a też mam.. ale u mnie chyba nie ma znieczulenia. .

Dzisiaj znowu miałam energię wiec sprzątania ciąg dalszy i kolejne okna pomyte torba do końca spakowana wiec powoli mogę rodzic liczę na 23 marca ze pelnia mi dopomoze tz ma dzisiaj urodziny i miał nadzieję że syn mu zrobi prezent
najlepszego dla męża!!!
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 20:09   #2897
lucy111
Zadomowienie

wymyślacie drinki a mi by nawet zwykłe piwko wystarczyło :P no może nie takie zwykłe tylko jakieś fajne smakowe z małego browaru kokosowe albo wiśniowe

pomarzyć dobra rzecz
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 20:14   #2898
patulinka94
Zadomowienie

Tabaska jesteś już po wizycie? I jak tam?
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 20:21   #2899
akinomka03
Rozeznanie

Oo piwko też za mną chodzi, zimne z sokiem malinowym własnej roboty
akinomka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 20:24   #2900
Anastazja_91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
O, a kto ty jesteś??
Kilka(naście) stron temu się przedstawiałam, napisałam w całym wątku może ze 4 wiadomości. Raczej Was podczytuję niż jakoś aktywnie udzielam
Anastazja_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 20:28   #2901
gosiaczek071
Zakorzenienie

Cytat:
To Ci zrobili przyjemnosc przy okazji, ten sam gin co teraz?
Mam nadzieje ze mnie nie uspia do CC bo zle znosze

Hahaha drina idziesz walnac?
No, ten sam

Cytat:
Napisane przez Anastazja_91 Pokaż wiadomość
Kilka(naście) stron temu się przedstawiałam, napisałam w całym wątku może ze 4 wiadomości. Raczej Was podczytuję niż jakoś aktywnie udzielam
A, sorry nie przyuważylam
Ide oglądać lucyfera
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 20:32   #2902
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annihilate Pokaż wiadomość
U mnie nie ma możliwości zzo, i dobrze bo ja bym nie chciała skorzystać. Wizja wbijania się do mojego kręgosłupa mnie przeraża
Uwierz, bóle porodowe są tak nieznośne że nawet tego ukłucia byś nie poczuła.
Nie wiem jak to jest jak sie idzie na planowaną cesarke i nie ma sie bóli, ale wątpie by było źle.
Powiem jak sie dowiem
W sumie mi to wbijali jak przeszedł skurcz bo mi anastezjolog mówił żeby dać mu znać kiedy skurcz puści. Jak mu powiedziałam to nic nie czułam tylko kazał mi szybko sie przebrać w koszule od nich i przejść na łóżko do cc. Jak sie położyłam to przestałam czuć cokolwiek od pasa w dół. Czułam takie tylko bujanie/ szarpanie jak mi w brzuchu majstrowali

Cytat:
Ktoras wie czy przeciwskazaniem do ZZO jest tatuaz na ledzwiach? Kiedys tak mi wpajano, ze glupia jestem ze sobie zrobilam. Ale ostatnio slyszalam ze niby to nie prawda. Zna ktoras temat?
Podobno to prawda że sie nie podaje wtedy tego znieczulenia. To zależy gdzie tatuaż jest dokładnie umiejscowiony

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
jesoooo ten wizaz normalnie wkurrrrrrrrr........... chcialam teraz odpisac, to jakas debilna reklama sie na cala strone wlaczyla, a krzyzyk do zamkniecia tego goofna elegancko schowany pod tym gornym paskiem wizazowym. czy oni sa nienormalni??? pojechalam calkiem do gory i sie jakos ten glupi pasek schowal na spod i wtedy krzyzyk zobaczylam. ale po jaka cholere oni tak nachalnie te reklamy wala, bosz swiety, nawet nie wiem co reklamowali, bo mnie to zwyczajnie poirytowalo tylko...
Heheheh
Fajny nerwik

Wczoraj stanęłam sobie przodem do lustra z odkrytym brzuchem i tak patrze że jakaś część ciałka bobaska sie przesuwa tak delikatnie patrzyłam i patrzyłam, aż mi sie przypomniała ta fotka z neta jak widać na brzuchu odcisk stopki no ale odcisku nie było

Edytowane przez Iwoncia81
Czas edycji: 2016-03-18 o 20:33
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 20:32   #2903
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Jestem po wizycie. Troche sie załamałam, bo caly czas wszystko pozamykane, zero rozwarcia a moje skurcze to przepowiadacze. Glupia jestem, bo zamiast cieszyc sie ze dziecko zdrowe to sie smuce ze nic sie nie dzieje. Waga mlodego miedzy 3200-3350, powiedzial ze ja jestem drobna i jak przybierze do 4500 to cesarka. Po wizycie weszliśmy do kauflandu i tak mnie te skurcze lapaly ze nie mogłam 5 minut ustać i poszłam do auta ze łzami w oczach z bolu. Pozostaje miec nadzieje, ze akcja rozwinie sie bez zapowiedzi w najmniej oczekiwanym momencie. Dostalam l4 do 13.04 wtedy juz na pewno będę po porodzie a 30 marca mam jeszcze wizyte i zrobi mi ktg
Stary 2016-03-18, 20:34   #2904
Avlis
Raczkowanie

Kejka
Miałam dla córki motylka Freddiego z Lamaze. Super jest Potem kupowałam innym dzieciakom na prezent.

kontakt z dzieckiem po porodzie

U mnie po porodzie córki dwie godziny mieliśmy dla siebie. Jeżeli teraz skończy się na cc, mąż będzie kangurował, gdy mnie będą szyli.

objawy porodu
Przed pierwszym porodem nic szczególnego się nie działo, a było już kilka dni po terminie. Poszłam spać, w nocy obudziły mnie pierwsze skurcze, a o 10 córka była na świecie.

zzo
Nie korzystałam, bo nie chciałam.

Angeletta
Trzymam kciuki, dawaj znać.

annihilate
Jak sytuacja?
Avlis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 20:39   #2905
kopycio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
wymyślacie drinki a mi by nawet zwykłe piwko wystarczyło :P no może nie takie zwykłe tylko jakieś fajne smakowe z małego browaru kokosowe albo wiśniowe

pomarzyć dobra rzecz

O mamunciuuuu! Kokosowe bojan kokosowy teraz to juz nawet nie zasnę

Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie. Troche sie załamałam, bo caly czas wszystko pozamykane, zero rozwarcia a moje skurcze to przepowiadacze. Glupia jestem, bo zamiast cieszyc sie ze dziecko zdrowe to sie smuce ze nic sie nie dzieje. Waga mlodego miedzy 3200-3350, powiedzial ze ja jestem drobna i jak przybierze do 4500 to cesarka. Po wizycie weszliśmy do kauflandu i tak mnie te skurcze lapaly ze nie mogłam 5 minut ustać i poszłam do auta ze łzami w oczach z bolu. Pozostaje miec nadzieje, ze akcja rozwinie sie bez zapowiedzi w najmniej oczekiwanym momencie. Dostalam l4 do 13.04 wtedy juz na pewno będę po porodzie a 30 marca mam jeszcze wizyte i zrobi mi ktg

Tabaska dobre wiadomości! dzidziuś duzy. Kurczę masz takie bolesne przepowiadacze? Nie dziwie sie, ze chciałabyś juz rozwarcie..
kopycio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 20:41   #2906
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Ogólnie trend zachodni jest taki, żeby życie przejść lekko, łatwo i przyjemnie - stąd popularność wszystkich suplementów, leków przeciwbólowych, itd. To niekoniecznie oznacza, że nie nie ma to wpływu na nasze zdrowie. Także ja bym tego nie upraszczała - zzo ma dużo plusów, ale też dużo minusów i nie tylko jego zastosowanie wpływa na ogólne ,,wrażenia" bólowe po porodzie. Oczywiście szanuję każdą decyzję
moment moment! akurat tylu reklam wszechobecnych jakichs suplementow i tabletek "od wszystkiego" co w polsce to nigdzie nie widzialam jestem w szoku za kazdym razem bedac w polsce. co radio wlacze, czy tv mi mignie... wszedzie jakies tabletki! tego w niemczech nie ma tyle... nie reklamuja sie tak...
co do ZZO w niemczech, owszem jest dostepne, ale to nie jest tak, ze ci je wciskaja. ja juz po porodzie spytalam poloznej, tak czysto teoretycznie, jak by to sie odbywalo, gdybym nagle krzyczala ze chce a ona: oj pani to tak szlo, ze niby kiedy miala pani o to krzyczec ale normalnie to jest dostepne, tylko ze najpierw probuja pomoc w zmianie pozycji, sprobowac jakos inaczej, naturalnie... plus troche motywacji i to najczesciej wystarcza. i potem jaka duma, porod bez ingerencji medycznej... no ale sa przypadki, ze to sie ciagnie i kobieta potrzebuje tego odpoczynku - ale to widac. i wiadomo, wtedy inna sytuacja... trzeba po prostu wywazyc troche za i przeciw. ale to nie ma tak, ze na zachodzie to standard. standardem jest mozliwosc podania ZZO, ale mimo wszystko baaardzo probuja pomagac na wszelkie sposoby urodzic w pelni naturalnie.
Stary 2016-03-18, 20:46   #2907
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Cytat:
Napisane przez ;57579051
Tabaska dobre wiadomości! dzidziuś duzy. Kurczę masz takie bolesne przepowiadacze? Nie dziwie sie, ze chciałabyś juz rozwarcie..

Te przepowiadacze w trakcie chodzenia są straszne, jak tylko stane na 10 min przy garach to tez, ciągną od żeber do łopatki, najlepsze na nie jest leżenie, ale ileż mozna. Jutro ktg, moze jest nadzieja ze pojawia sie jakies skurcze normalne
Stary 2016-03-18, 20:48   #2908
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Tabaska nie zamarwiaj sie, bo to sie moze rozwinac z godziny na godzine!!!

Gosiaczek to fajny doktorek

Cloche a to widzisz, po raz kolejny zmieniasz moj punkt widzenia za co bardzo dziekuje...o sobie pomyslalam zamiast myslec o dziecku a co do skurczy no to faktycznie, nie moglo byc to cos innego...n

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 21:00   #2909
salud
Zadomowienie

Kabriela,trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie trudnej sytuacji.
Dziewczyny w szpitalu-trzymać nogi zaciśnięte i jeszcze trochę wytrzymajcie
Hmm,hmm-kolejny dzień wodzenia na pokuszenie kulinarne. Chodzą mi po głowie te owoce pod kruszonką,a dziś z gazetce lidla widziałam taką mrożonkę z owocami leśnymi. To by się chyba nadało,prawda?
Jestem po wizycie rano,ale dzień w biegu więc dopiero się chwalę. Młoda ma ok 2800, główka dość nisko,ale bez szału,ilość wód ok,łożysko super,szyjka skróciła się o 6 mm czyli ma oszałamiające 44 mm,zamknięta.
No to muszę trzymać teraz ten stan do końca remontu. Zaczęło się pełną parą,niby tylko salon,a rozpierdziucha w całym domu. Poprzenosiłam jakieś duperelki do innych pokoi i się umęczyłam. No to sobie myślę,sprawdzę co u Was i opiszę wizytę. A mąż mówi,że musi wyłączyć prąd,bo coś tam będzie robił. Ja sobie myślę,bateria nałądowana-luzik. Tylko nie pomyślałam,że ruter na prąd działa.To sobie poczytałam. Moja ciążowa błyskotliwość mnie powala.
salud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-18, 21:02   #2910
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Cloche a to widzisz, po raz kolejny zmieniasz moj punkt widzenia za co bardzo dziekuje...o sobie pomyslalam zamiast myslec o dziecku
nawet jak bym tego nie napisala, sama instynktownie najprawdopodobniej wlasnie tak bys zrobila... po porodzie stajemy sie lwicami bedziesz chciala wiedziec, kto gdzie co robi z twoim dzieckiem i byc przy nim, zeby zrobic wszystko, by jak najszybciej bylo mu dobrze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości