|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Lipiec: Podkład Instant MagicCover SKINEANCE
Tak jak w tytule wymienię Podkład Instant MagicCover SKINEANCE. Kilka razy użyty- kupiony przez telezakupy mango-super kryje, ale wg mnie nadaje się do osób co mają widoczne defekty skórne-ja aż takiego kamuflażu nie potrzebuję
![]() Edytowane przez Baskinia Czas edycji: 2014-10-12 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
koci świat
|
Dot.: Podkład Instant MagicCover SKINEANCE
może coś u mnie znajdziesz ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Poszukiwane złote kolczyki, biały rozpinany sweterek narzutka xs, czarne klapki ze skóry naturalnej nowe. Mam do wymianki soczysto zielony sweterk troll xs plus naszyjnik.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
koci świat
|
niestety nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za podkład? jaki to odcień?
![]()
#7 |
Zadomowienie
|
Zapraszam do wymianki
![]() Mam też do wymianki nowe czarne rajstopy samonośne gatta rozmiar m/l 2 pary. Więcej info o rajstopkach po g. 17 bo jestem teraz w pracy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Witam w takim razie mogłabym się wymienić wzamian za balsamy na podkłady Magic Cover, bo perfum niestety już nie mam, przepraszam nie zdążyłam usunąć ich z listy...
![]()
#10 |
Raczkowanie
|
czym bylas u mnie zainteresowana? Ja widze u Ciebie tylko podklad i sweterek masz jakies inne watki dotyczace wymianki?
![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- rozumiem ale czym byłas zaiteresowana u mnie bo na co te ponczochy miałabym wymienic? ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- no tak tylko ze te perfumy sa albo nowe (gucci) albo 40ml (chanel) i wartosc każdego to m to ok 150zł (gucci) a chanel edp (200zł) wiec nie bardzo widze taka wymianke za ponczochy tym bardziej , ze napisaam w watku, ze najchętniej wymienie na perfumy (eau Tendre lub Boss Jour , ewentulanie Signorine , Flowerbomb)
wymiana -------------> kosmetyki wish Guerlain Meteoryty lub puderniczki (kolekcjonuje) mata fitness Chanel de Tendre Gucci EDP II Hugo Boss Jour Edytowane przez asjaw Czas edycji: 2014-07-31 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
tak, chyba byłabym zainteresowana taką wymianą, a chodzi Ci o próbkę perfum w tatuażu? bo innych damskich już nie posiadam?
#20 |
Raczkowanie
|
balsamy nie są nowe, ale używane, lecz jak nowe...
![]() ![]() urządzenie jest w pełni sprawne, aczkolwiek nie posiada już tuszu, musiałam go zużyć, bo nie używany mógł by się rozlać... ani kabelka usb, ale jest przewód zasilający... ![]() a na pewno nie wolałabyś kosmetyków? naprawdę są jak nowe raz przetestowane w celu sprawdzenia? Bardziej odpowiadała by mi właśnie taka zamiana... urządzenie wolałabym oddać za coś co szukam... ? ![]()
![]() kosmetyki (nowy wątek) ![]() ![]() Edytowane przez MsKatriss Czas edycji: 2014-08-05 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
więc pewnie nic z tego nie wyjdzie...
![]() nie rozumiem jaka woda perfumowana, nie mam już żadnych damskich perfum w tej formie, mam tylko próbkę suchą w tatuażu i balsamy perfumowane shiseido... ja mam tyle kosmetyków i jak dotąd nie miałam ofert kupna na tej stronie i forum... ![]() w takim razie z przykrością podziękuję za wymiankę.. pozdrawiam ![]()
![]() kosmetyki (nowy wątek) ![]() ![]() Edytowane przez MsKatriss Czas edycji: 2014-08-08 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, ale już kupiłam podład w sob, pozdrawiam
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.