![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Czuje sie jak dzi*** :( seks po alkoholu
Potrzebuje rady,tylko prosze nie zjedzcie mnie i tak jestem juz wykonczona psychicznie tą sytuacja. Opowiem po krótce zdarzenie. Byłam na imprezie wypiłam za duzo i moja chwilowa nieświadomośc umysłowa została wykorzystana. Kochałam się z kumplem z mojej klasy... Pamiętam to jak przez mgłe.Niewiem jak znalezlismy sie w lozku ,slabo wszystko pamietam. Moj chlopak mi to wybaczyl,ale ja nie potrafie sobie tego wybaczyc.Czuje sie jak dziwka ,jak ja bed emogla etarz normalnie chodzic do szkoly? Poradzcie cos bo nie chce mi sie zyc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czuje sie jak dzi*** :( seks po alkoholu
Nadzieja w tym, że kumpel z klasy nikomu nie powie i nie będzie się chwalił swoim podbojem na prawo i lewo. Jeśli jednak będzie inaczej to niestety może być o tym głośno w szkole i trzeba będzie to przeczekać lub przejść do ataku i wszystkiemu zaprzeczyć, jeśli nie było świadków (ale nie polecam, bo kłamstwo ma krótkie nogi).
Najważniejsze, że chłopak ci wybaczył i tego sie trzymaj i się nie załamuj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestety faceci zwlaszcza mlodzi ( autorka watku chodzi jeszcze do szkoly a chlopak byz z klasy wiec jest mlody) lubia chwalic sie swoimi podobjami wiec niestety marna sznasa na to ze "rozejdzie sie po kosciach" no ale wazne ze chlopak jej wybaczyl choc prawde mowiac dziwie mu sie.
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
On raczej nic nie powie,znam go juz długo i wiem ze nie zrobilby czegos tak hamskiego... Tez sie dziwie ze chlopak mi wybaczyl,ale on mnie naprawde bardzo kocha i jego tez planujemy razem przyszlosc...Nie bylam swiadomoa tego co robie ,to nie bylam ja ..wiem ze ciezko to zrozumiec ale dla mnie to bardzo ciezkie,trudno jest mi dalej z tym zyc i nie jestem typem dziewczyn y ktore zdradzaja swojego faceta na prawo i na lewo,cos takiego zdarzylo mi sie pierwszy raz i nigdy wiecej sie nie powtorzy..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jak nie umiesz pic to zrob sobie przysluge i nie pij.
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gorzej jeśli chodzi o twojego chłopaka, poprostu mów mu często, o tym jakim jest wspaniałym facetem - w końcu to przeciez prawda inaczej byś się z nim nie spotykała - nie? Jeśli zaś chodzi o imprezy, to sama juz wiesz czym kończy się zbyt intensywne picie Trzymaj sie mam nadzieję, ze nie będzie tak najgorzej. JA w kazdym razie trzymam kciuki, żeby twój "kolega" nic nie powiedział,i żeby z twoim chłopakiem układało Ci się tak jak dawniej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
gratuluje faceta.
to chyba dobry objaw jak nie mozesz sobie tego wybaczyc... to znaczy ze są w Tobie jakies zasady. Wyrzuty sumienia tez maja swoją role w naszym zyciu. Moze Cie to uchroni przed kolejną glupotą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
skad ja znam takie sytuacje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Najważniejsze, że wasz związek przetrwał tę próbę a kumplowi radze uświadomić ze to był błąd bo jeszcze sobie będzie wkręcał ze podświadomie masz na niego ochote.Dobre i to , że chłopak milczy ...
Cytat:
![]() ale dzieki temu nauczyłam sie pokory ... za co jestem mu bardzo wdzieczna ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-03-21 o 22:37 Powód: Post pod postem! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
humm a nie bylo tam znajomych ktorzy mogliby zareagowac? Ehh trzymaj sie! Zycze Ci abys sie z tym uporala, moze bol z czasem minie...!
![]()
"Prawdziwa Wizażanka wychodzi na podwórko gdy nie ma prądu!" Jestem na: http://www.amundsen.pl/home/ ![]() ![]() ![]() http://nwpass.qnt.pl/ ![]() Edytowane przez Guni Czas edycji: 2006-03-21 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
mam tylko nadzieje ,że jest to ostatnia klasa szkoly sredniej:-/
wyciagnac wnioski i zyc dalej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny za zrozumienie
![]() ![]() AHINSA masz racje nie bede juz pic a na pewno nie tyle i nigdy się juz nic takiego nie powtorzy Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-03-21 o 23:17 Powód: Post pod postem! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mysle, ze jezeli tak glosno odzywaja sie wyrzuty sumienia, to wszystko jest na dobrej drodze... A faceta masz wspanialego. Jako pokute daj mu teraz najwiecej ile mozesz, aby pokazac, ze nie popelnil bledu wybaczajac Ci, a dal najsluszniejsza szanse pod sloncem.
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
tez kiedys mialam taka sytuacje, kiedy bylam z facetem, na ktorym mi zalezało. Ot jakos zdarzylo sie z innym...
Moj facet wybaczyl mi wtedy bez problemu, ale ja nie moglam tego zniesc, nawet nie moglam zniesc tego, ze moj facet jest taki szlachetny, nie moglam patrzec mu w oczy, czulam ze nie zasluguje na Niego, ze jestem po prostu nimfomanka i tak sie meczylam kilka miesiecy az... sama z nim zerwalam, bo po prostu cien tego zdarzenia wciaz nade mna wisial ( choc on mi nigdy tego nie wypomnial, ale widzialalam bol w jego oczach). Po prostu nie dalam sobie z tym rady i lepiej mi bylo sie rozstac i zwiazac z kims innym ,juz bez tego cienia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Do autorki, masz naprawde fajnego chlopaka, ja na jego miejscu bym CIe zostawil... Ale nie przejmuj sie, najlepiej powiedz mu,z e Ty tez sie nie obrazisz, jesli skoczy sobie raz na boczek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Myślę, ze to jest po prostu taki wiek na pewno wielu osobom zdażyło się coś takiego. Niestety powinnaś bardziej się pilnować ale teraz to już musztarda po obiedzie. A jeżeli chłopak jest tak wspaniały że Ci wybaczył to już się nie zadręczaj tylko potraktuj to jako nauczkę na przyszłość.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
delikwentka juz raz pytalam, ale chyba nie zauwazylas
![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
ojojoj, ja bym nie wybaczyła, sorki. Ale tak na serio to naprawde trzeba uważać co się robi i z kim i myślę, że alkohol nie powinien być usprawiedliwieniem.
dobra, teraz możecie się na mnie wyżyć.
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Stało się.
Nie musisz czuć się od razu z siebie dumna - ale - jak szmata - też spróbuj się nie czuć. Z czasem to powinno przyjść. Popełniłaś błąd, żałujesz. Czasu nie cofniesz. Ale - szacunku do siebie - nie trać.
![]() |
![]() |
#21 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To, co czujesz jest najzupełniej normalne. Masz szacunek do siebie, udany związek, więc odczuwasz wyrzuty, źle Ci z tym. Niestety, musisz spojrzeć prawdzie w oczy, nauczyć się z tym żyć. Stało się, trudno. Nie mogę Ci powiedzieć, że zapomnisz, bo to prawdopodobnie będzie już w Tobie siedziało. Ale Możesz nauczyć się z tym normalnie żyć, zrozumieć siebie, że to nie była Twoja wina, że na drugi raz nie wypijesz za dużo, że będziesz przewidywalna i rozsądna. Nie niszcz tego, co masz najpiękniejszego, szacunku do siebie, miłości Twojego TŻ. Staraj się przemyśleć to do samego dna, do bólu, potem zamknij temat i nie wracaj do niego. Oj, będzie Ci teraz nieziemsko cieżko, ale czas to zaleczy. Ważne, żeby się właśnie teraz nie załamać, żeby przetrwać ten zły okres. Czerp ze związku, jeśli On ciągle jest przy Tobie, to dużo dla niego znaczysz, nie bój się dziękować, nie czuj do siebie niechęci za okazaną miłość i troskę. Nie czuj się źle, że On jest i pomaga, ale raczej staraj się mu odwdięczyć tym, że z tego wychodzisz, że chcesz z nim normalnie żyć bez czarnej smugi myśli. Trzymam za Ciebie kciuki. Pamiętaj, jesteś ważną, dobrą osobą i nie pozwól się pogrążyć w innych myślach! Walcz o szacunek do siebie z samą sobą! Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-03-22 o 14:05 Powód: Post pod postem! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Natomiast, pozostaje sprawa tego twojego "kolegi" ktory perfidnie wykozystal sytuacje. Bo to on przeciez ponosi wiekszosc winy (przynajmniej ja tak uwazam). Mysle ze trzeba mu 'delikatnie' wyperswadowac jakiekolwiek puszczanie plotek u ciebie w szkole, ze juz o samym fakcie wykozystania pijanej dziewczyny nie wspomne.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
No, zayontz co do kolegi absolutną rację ma!
Chociaż ty, delikwentka, twiedzisz,że nie jest na tyle chamski, żeby puścić tą nieciekawą wiadomość w obieg... Ale był na tyle nieprzyzwoity i bezczelny, żeby taką sytuację wykorzystać. Zdarza się, że pierwsze upicie się może źle się skończyć: ja po ścianach chodziłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wydaję mi się, aby wszyscy na imprezach zakrapianych alkoholem, byli o aż tak przytomnym umyśle. ![]() ![]() Jeśli Delikwentka i jej kolega z klasy, byli tak samo pijani, to ja nie wiem czy oni w ogóle kumają co robili. Może po fakcie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Z kolegą z klasy juz gadalam przez telefon,sam do mnie zadzwonil,przepraszal itp ,ale powiedzial tez ze to byla najwspanialsza noc w jego zyciu ![]() ![]() Vomitoriael - nie sądze że on chciałby mi zrobic na złość ,jezeli by mnie zdradzil wybaczylabym mu ,ale chyba takie celowe czynienie rzeczy które bolą bliską nam osobe nie pomaga ,a wrecz wzmacnia problem Dzięki dziewczyny za wszystko,czuje sie juz lepiej ,ale nadal zle.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
nie macie wyboru jak zyc dalej Ty, Twoj facet i ten kolega z klasy. trudno stalo sie, czasu nie cofniesz...
zyj dalej, ale nie rezygnuj z dobrego kolegi, moze i byla to jego najwspanialsza noc w zyciu- opdoiwedz mu ze sie bardzo cieszysz z tego powodu ze najlepsza noc spedzil z Toba, ale ze ta noc sie nigdy nie powtorzy ( powinien dac sobei na luz i zyc wspomnieniami ) ... moze nie pocieszy Cie to co pisze ale taka jest prawda... nie wiemy, w ktorej klasie jestes. jezeli nie bedziesz sobei radzic z ta sytuacja to moze zmien klase, szkole (miasto;p - zartuje oczywiscie) ale napewno usiadz i porozmawiaj ze swoim kolega na spokojnie powiedz trudno stalo sie, ale sie wiecej nie powtorzy. powiedz ze chcesz zeby to zostalo miedzy Wami, ustalcie jakies zasady wspoldzialania i wszystko bedzie ok... jak zwykle potrzeba czasu... glowa do gory ![]() ps. wspanialy jest TWoj TZ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() E no ma [chyba] chłopak trochę fasonu, nie sądzę - z tego co piszesz, aby rozdmuchał całą sytuację po szkole i znajomych! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Pamiętaj kierowco -> piłeś -> nie jedź! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Nie będę Cię pouczać, ani prawić morałów, ale na imprezie pij tyle, by móc świadomie podejmować decyzje
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tego, jak nauczyć się żyć z tym co się stało, mogę jedynie zacytować słowa Taverney i podpisać się pod nimi obiema rękami ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Będziesz miała tyle lat co ja to będzie co wspominać...
Na Twoim miejscu próbowałabym zachowywać się zupełnie normalnie.Było minęło i niech tak zostanie.A nawet jeśli kolga będzie się chwalił,udawaj że do niczego nie doszło. Troche obawiam się tego że powiedziałas swojemu chłopakowi prawde.Z jednej strony dobrze a z drugiej..hmm faceci lubią takie kwestie wyciągać przy kłótniach. Masz nauczke żeby na drugi raz nie upijać się na imprezach.Ja mam taką zasade ja pije albo mój mąż a kiedys chłopak. Różnie bywa jeden pilnuje drugiego.No tak ale Ty byłaś bez chłopa...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.