|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
jak POMNIEJSZYĆ optycznie biust?
no własnie wiecie jak to zrobić? Błagam o jakieś porady!
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jak POMNIEJSZYĆ optycznie biust?
Cytat:
za to wskazane sa dekolty w lodke , wykladane duze golfy i odszerne marszczenia. wiec przy duzym biuscie wskazane jest ograniczyc te elementy. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zakłdadane kopertowo.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Wg mnie bluzki kopertowe tylko go popwuiększają. ze sprawdzonych metod mam-noszenie stanika minimalizera z Triumpha.Ładnie trzyma i na prawde zmniejsza
do tego np.Koszula i kamizelka.Sama mam taki zestaw do pracy i wygląda fajnie a biust w niej jak by był zdecydowanie mniejszy.a lato wybieram bluzki w łączkę,albo narzucam lniane koszule na topy.Nie rezygnuję z dekoltów ale tylko przy stanikach o których wiem że mi nic sięnie przesunie tam gdzie nie chcę Pozatym ostro ćwicze na siłowni i widać efekty. Biust jest mniejszy Nadal zamierzam kontynuowa tą metoę. Plus oczywiście danie o niego zeby był jędrny i łądny skoro już musi być duży
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
dzieki za porady
a ja bede musiała pochodzic i poszukac tego stanika ...no właśnie cwiczenia... cwicze i to duzo ale jakos narazie duzych efektow nie ma. Wiem ze tak szybko ich nie bedzie, ale jesli znacie jekies sprawdzone cwiczenia to tez piszcie ![]()
Edytowane przez sara1500 Czas edycji: 2009-07-26 o 15:39 |
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Moze zakladaj pod bluzki jakaś cieniutka zeby sie tak nie odznaczala koszulkę,tylko powinna byc obcisla.Ja jak zaloze taka koszulke pod jakas bluzke to odrazu mam mniejszy biust.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
w mojej ksiazce "bądź piekna" jest napisane
wskazane przy szerokiej gorze: -drobne, skromne wzorki -ciemne kolory piersi wydaja sie jeszcze wieksze przez: -nadmiar kieszonek i innych ozdóbek w okolicach biustu -szerokie paski w talii podkreslajace biust -żakiety-pudełka ktore nadmiernie pogrubiaja i odstaja od ciała -zbyt duza liczbe dodatkow na dekolcie -bogato zdobione, nazbyt śmiałe wycięcia, a takze falbanki |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
bluzeczki w serek fajnie pomniejszaja
ostatnio cwicze czesciej i zobaczymy po jakims czasie efekty moze to cos da.... dzieki wam za rady |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
dzewczynki ratujcie!!!!!!
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
ja wiem, co powieksza biust: obcisle bluzeczki, ciemne bluzki rozjasniajace sie ku gorze i szary kolor
to juz wiesz, czego na pewno unikac ![]() jesli chodzi o pomniejszanie, to wydaje mi sie, ze sukienka z jasnym dolem i ciemniejsza gora (albo samym pasem na wysokosci piersi) da wrazenie mniejszego biustu
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
paulina610 a jezeli chodzi o ten stanik pomniejszajacy biust to jak pojde do triumfa to na metce bedzie pisalo,ze jest pomniejszajacy,czy trzeba po prostu wiedziec jaki fason wybrac?
![]() bo ja tez nie lubie mojego biustu
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja znam swietny stanik z Avocado, pomniejszajacy. Rzeczywiscie pomniejsza i trzyma piersi fantastycznie!! Model nazywa sie Melissa. Kiedy go czasem zaloze, to wszyscy sie pytaja : ooo, schudlas!? biust ci zmalal!
Edytowane przez jowisia Czas edycji: 2006-04-16 o 23:02 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie pomniejszam stanikami sportowymi
ladnie trzymaja piersi i troszke je splaszczaja
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Przede wszystkim nie pomniejszać!
Głowa do góry, pierś do przodu i jedziemy Ale jak ktoś już ma koniecznie taką potrzebę to też polecam staniki sportowe - nic tak nie spłaszcza.
|
|
#15 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w niektorych sa ala fiszbiny, raczej takie zylki na okolo calej miseczki zeby dobrze trzymaly , inne sa podobne do koszulek ale tez maja usztywnienia troszke zeby biust sie trzymal
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
ooo to trzeba bedzie zobaczyc
te stakiki na ten z triumfa nie moge trafic w sklepach mam dosc wszyscy mi mowia ze wygladam jak pamela i do tego mam jeszce ramiona rozbudowane;/;/;/ |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
a niewiecie moze czy w triupfie dostaloby sie rozmiar 65D lub 70 C/D ?
Bo mam z tym problem . Nigdzie nie moge dostac. Z zatyszowaniem to wlasnie ciemne kolerki.Nie nakladac kliku topów na siebie. Bluzeczki najlpeiej bez motywów dużych na biuscie |
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
ok dzieki (;
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Klaudens, z Avocado sa nawte 65E, wszystkie rozmiary sa. Zajrzyj na ich stronke, jest super www.avocado.com.pl. Kupuje u nich od lat i naprawde polecam.
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam na fiszbinach , usztywniane, koronkowe , rozne, ale sportowe ladnie chowaja biust jesli ktos chce pomniejszyc optycznie jak w tytule watku
|
|
|
#23 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ps. Swietny avatar
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=jowisia]Naczytalam sie przez moje dwudziestoparoletnie zycie o duzym biuscie i wiem, ze stanik bez fiszbin to najwieksze zagrozenie dla biustu. Fiszbiny byc musza, szczegolnie wlasnie przy sporcie, kiedy wlokna kolagenowe i miesnie narazone sa na silne wstrzasy. Zrobisz jak uwazasz, ja bym w zyciu nie zaryzykowala.
ale pisalam ze ma cos jak fiszbiny i to jeszcze bardziej usztywniane jest wlasnie dlatego ze ma dookola calej miseczki, a nie jak w wiekszosci stanikow do polowy sa fiszbiny musi mocno trzymac zeby nic nie latalo , i mysle ze nie wplywa ujemnie btw. jestem starsza
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
No jak tak, to juz sie nie kloce. Ja nie zaloze, ale starszym ustapie
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mieszkasz we francji na stale? uwielbiam francje i pracowalam tam 9 miesiecy
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ups...ja mam swój staniczek E i jest jakby...prawie w sam raz znaczy jeszcze troszkę i będzie dużo za mały [ekhym] ![]() a mam dopiero 16 lat...
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Mi wszystkie dziewczyny zazdroszcza biusty,ale czy ja wiem czy to tak fajnie miec taki wiekszy biust ? Troche znim problemu ;P W szczególnosci wlasnie podczas uprawiania sportu,a jaks ie troszke przytyje to wszystko u góry tez rośnie i 3ba kupowac wieksze staniczki . Ale skoro Bóg tak chcial
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudens dokładnie ani sobie poćwiczyć porządnie na wfie ani nic
zostają samotne ćwiczenia w domu
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moee, dostala pani mojego Pw?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

, zakłdadane kopertowo.
...

ups...ja mam swój staniczek E i jest jakby...prawie w sam raz znaczy jeszcze troszkę i będzie dużo za mały [ekhym]