|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dużo nowych kosmetyków Garnier, Paese, minerały, perfumy i dużo innych w Styczniu
Hej
![]() Z racji tego że jestem nowa, wyślę pierwsza, możliwa wymiana osobista w Warszawie. Wymieniam się głównie za wishlistę(ale można kusić), bo kosmetyków mam dużo. Szukam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie odmieniam się, nie wysyłam za granicę, nie rezerwuję kosmetyków dłużej niż na 5 dni, na pocztę chodzę raz-dwa w tygodniu ![]() NOWE 1. Ushuaia żel pod prysznic z olejkiem arganowym (nie wiem jak sprawdzić datę ważności) 2. Balsam Garnier x2 3. Krem do twarzy Dekoder Młodości Perfecta, zafoliowany (data chyba 6.2017) 4. Maskara hypoalergiczna Bell 5. Różne odcienie różu Paese 6. Lakiery z Yves Rocher 7. Cień w kredce Bell w odcieniu ciemnego brązu, zafoliowane UŻYWANE 1. Zestaw minerałów Earthnicity, używany był 3-4 razy - 2 podkłady, puder i korektor + pędzel. Wymienię osobno albo wszystko razem 2. Pyłek rozświetlający Wibo, użyty maks 5 razy 3. Róż Joko wypikany, uzycie praktycznie znikome 4. Balsam w kredce Catrice, użyty 2-3 razy 5. Cień niebieski Bell, użyty do 10 razy 6. Kredki + eyeliner Lovely różowy, różny stopień zużycia, oddam za jakiś drobiazg 7. Kępki Lovely, brak kilku sztuk, bez kleju 8. Paleta Sleek Caribbean Collection curracao, zużycie widoczne zdjęciach 9. Perfumy Livioon nr.3, 3-4 psiki zużyte 10. Midnight Mary Kay użyte 5% opakowania 11. Perfumy od perfumiku inspirowane "Miss Dior Cherie" Dior (nr.100) zużycie na zdjeciu 12. Perfumy Yodeyma, zuzycie na zdjeciu 13. Kosmetyki Akuna, Alva - oddam za drobiazgi, nie wiem jak z datą ważności u akuny, Alva do czerwca ważna, zużycia do 20-30% nie więcej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Dużo nowych kosmetyków Garnier, Paese, minerały, perfumy i dużo innych w Styczn
Hej, coś u mnie? 1. Ushuaia żel pod prysznic z olejkiem arganowym (nie wiem jak sprawdzić datę ważności)
2. Balsam Garnier x2 3. Krem do twarzy Dekoder Młodości Perfecta, zafoliowany (data chyba 6.2017) 4. Maskara hypoalergiczna Bell |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dużo nowych kosmetyków Garnier, Paese, minerały, perfumy i dużo innych w Styczn
Hej,
Może coś za 2 balsmy Garnier ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hej, niestety nic nie wypatrzyłam, pozdrawiam
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ok, mi pasuje. Tylko nie wiem, czy testowałaś te balsamy ? Tzn czy były już ogólnie otwierane ?
I prosiłabym Cię jeszcze o podanie kodów produkcji balsamów ![]() Edytowane przez KZag Czas edycji: 2017-01-04 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Bardzo podoba mi się zestaw minerałów, może dobierzesz sobie u mnie coś jeszcze?
![]() Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Mam, tylko zależy co dokładnie Cię interesuje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
niestety nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Z wymienionych przez Ciebie rzeczy powinnam mieć podkład i pędzelek ale będę w stanie to sprawdzić dopiero w weekend bo te rzeczy mam w domu rodzinnym
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
To ja podziękuję jednak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Hej, sprawdziłam te rzeczy i mam podkład i róż bourjois. Nie znalazłam pedzla a szminkę wzięła moja mama.
Jeśli taka wymiana cię nie interesuje to wymienię chętnie to trio ze sleeka i szminkę revlonu za tusz bell Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Hej, dołożyłam kilka rzeczy, może teraz uda się nam jakos wymienic, zerkniesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Hej, może coś u mnie za Earthnicity sunrise i honey + pędzel?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Hej, przepraszam ale zapomniałam o Tobie jak mi odpisałaś, jesteś nadal chętna na wymianę? Rzeczy są dostępne, jedynie pędzel wstawiłam zły, mam na wymianę z Ecotools a ten, który wstawiłam to Elite.
Edytowane przez cf8a477bc2d76321deee20101eae6dd289f7deea_608b3a95c2197 Czas edycji: 2017-01-31 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
coś za :
2 balsamy garniera 4. Maskara hypoalergiczna Bell |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.