|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
w maju: zapachy, rzeczy dla niemowlaków i inne
poszukuję:
PERFUMY: Mugler Alien, A Men, Innocent Lolita Lempicka Si Lolita edt Balenciaga Florabotanica Lalique Perles de Lalique, Nilang, Le Parfum Yves Rocher So Elixir, Neroli Moschino Funny Jean Paul Gaulitier Kokorico CK One, Reveal Bath & Body Works mgiełki: Sea Island Cotton, Cotton Flower męskie perfumy perfumy nowe, zafoliowane na prezent rozkręcany flakon po Alien edp DLA NIEMOWLAKA CHŁOPCA: wyprawka: body i śpioszki 0-12 miesięcy i większe kombinezon zimowy 3-6 miesięcy chusteczki nawilżane Pampers Sensitive, Babydream pieluchy Pampers active baby dry - rozm. 3 organizer na łóżeczko śpiworek zimowy kołderka pościel grzechotki przytulanki maskotki karuzela z pozytywką nad łóżeczko naklejki gwiazdki na ścianę świecące w nocy książki z bajkami koszula nocna do karmienia x2 staniki do karmienia x2 szlafrok mata edukacyjna łóżeczko prześcieradło kocyki pieluszki tetrowe, nowe wózek 3 w 1 wanienka przewijak śpiworek do wózka zimowy materacyk nowy torba do wózka laktator nowy deszczownica Goki/ inna lampka Ikea Smila księżyc, gwiazdka albo chmurka ręczniki DODATKI: torebka na prezent torebka Sabrina Pilewicz Modena portfel damski i męski złota i srebrna biżuteria pierścionek Swarovski Nirvana Petite Ring czarny bransoletki Mokobelle, Pandora kolia/ kołnierzyk żółty doładowania do plusa pendrive powerbank dysk przenośny rzeczy do domu kominek zapachowy woski zapachowe pościel nowa ręczniki nowe ścierki kuchenne nowe KOSMETYKI: żele pod prysznic Hipp, Dove, Babydream, YR, Biolaven, Vianek, Sylveco, Yope, Organic Shop, inne nowe balsam do ciała Biolaven żel do mycia twarzy Fitomed olejek Nuxe/ Isadora z drobinkami rozświetlacz w żelu Catrice Sylveco lekki krem rokitnikowy, lekki krem brzozowy oraz kremy Vianek, Biolaven Alterra krem na dzień winogronowy/ aloesowy żel hialuronowy tonik żelowy z kwasem midałowym Norel samoopalacz Avon peeling enzymtyczny Sylveco, e-naturalne z owoców tropikalnych odżywka do włosów Biovax, Crema al Latte, inne farba do włosów Marion palona kawa, kasztanowy brąz kremy do rąk woda termalna Uriage i inne BIOFFICINA TOSCANA Serum antyoksydacyjne pasta do zębów Rebidental z Kauflandu tusz Eveline Volumix Fiberlast - złoty cienie Glamshadows: kolorowy dym, masa perłowa, patyna paleta magnetyczna Eveline Advance Volumiere rozświetlacz Lily Lolo Stardust serum na porost rzęs olejek z drzewa herbacianego Adidas Adipure w kulce maszynki do golenia z 3 ostrzami lakier do włosów Chi Magnified Volume Finishing Spray zmywacz Isana wałki na rzepy CIUCHY: parka jesienna 34/36 legginsy i koszulki sportowe 36 kobaltowy kombinezon stanik sportowy Victoria's Secret sukienki rozkloszowane 36/ 38 sukienka Chi Chi London Astrid czarne rajstopy kryjące rozm. 2 lub 3 swetry 100% bawełna, rozm. 36 swetry mint & berry botki Vagabond Grace 38 czarne buty Nike Roshe Run 38,5 botki czarne z Lidla 38 buty Melissa 38 wygodne sandałki na lato 38 espadryle 38 sztyblety czarne, mogą być gumowe, rozm. 38 LAKIERY DO PAZNOKCI: Golden Rose Holiday: 56 i 61 Revlon: Artsy Pupa Lasting Color lakier brokatowy Life SPOŻYWCZE: mąki bezglutenowe czystek, zielona mięta suplementy (wit D3+K2, wit. C, kolagen, chlorella, jabłczan magnezu, probiotyki, biotyna i inne) olej kokosowy nierafinowany i rafinowany cynk organiczny do ssania orzechy morwa biała kawa z cykorii KSIĄŻKI: poradniki o diecie dr Dąbrowskiej Jerzego Zięby Tombaka 2xME "Wywieranie wpływu na ludzi. Teoria i praktyka." "Jedz i bądź piękna. Co i jak jeść by mieć piękną skórę." W. Rowe "Grzyby Candida" Ann Boroch "Leczenie dobrą dietą" Katarzyna Lewko "Mechanica Przewodnik dla początkujących" Balchin Lance "Przesuń paluszkiem. Gdy przychodzi wieczór" "Rok na wsi" Magdalena Kozieł-Nowak "Mocno mnie przytul" Carlos Gonzalez INNE: meble kuchenne (w stylu tych z Leroy Merlin - Aniela i Prowansja) lodówka kuchenka gazowa zlew kuchenny okap narożnik do salonu (np Asti z Agata Meble) zmywarka komoda regały Ikea Billy - białe lubczarne + drzwi przeszklone szafka na buty półka z wieszakami do przedpokoju skrzynia - ławka do przedpokoju z Lidla stół do jadalni krzesła wieszak na ubrania rama łóżka 160x200 (w stylu Hilton z Abry) odkurzacz w stanie bdb wyciskarka do soków wolnoobrotowa sprawny laptop głośniki do laptopa - dobre młynek elektryczny do kawy młynek do zbóż młynek do soli i pieprzu - solidny smartfon z androidem chętne Asus Zenfone 3 Max tabletki Calgon do pralki tabletki do zmywarki płyny do płukania materiały - 100% bawełna, większe ilości depilator IPL kartridże do dermapena płyta Lewandowskiej z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży
szukam fragrantica szukam Alien, Innocent, Perles de Lalique, Crystal Noir, Florabotanica, La Petite Robe Noire Edytowane przez karolina0203 Czas edycji: 2017-11-03 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: w maju: zapachy, rzeczy dla niemowlaków i inne
DLA NIEMOWLAKA:
ciuszki: najchętniej body i śpioszki - na jesień i zimę, pasujące na chłopca 0-6 miesięcy kombinezon zimowy na 3-6 miesięcy - część ubranek kupowałam w dziale chłopackim więc jakieś ubranka na pewno będę mogła zaproponować, niektóre nieużywane, bo wszyscy uparli się na podarki ubrankowe i na pierwszy okres ubrań miałam dużo, za dużo, więc bywało, że ubrałam coś raz, często na siłę, żeby tylko nie czuć żalu i założyć albo ani razu jeśli mi się zawieruszyły. Kombinezon mam misiowy (tj. w wątku, tyle, że on raczej nie jest typowo zimowy, raczej na zimniejszą jesień, względnie zimę pod kołderkę edit: a body z krótkim też radzę, zimą jako warstwa wewnętrzna u Nas to była konieczność. Tak mnie uczono w szkole rodzenia i faktycznie w zimniejsze dni zawsze córka miała body z krótkim pod spodem. Mam kilka najpotrzebniejszych rzeczy przy maluchu, tj, piżamki, skarpeteczki, czapeczki, body, spodenki kosmetyki - mam kilka kosmetyków, drogeryjne i apteczne, tylko daty musiałabym sprawdzić. łóżeczko - łóżeczko mam drewniane po córce siostry, prosiła, żeby jej oddać więc nie mogę zaoferować, ale prześcieradełko szare mam na gumkę na rozmiar 60x120. Tyle, że na nim od nowości była dziurka, zła byłam ale nie miałam jak oddać bo potrzebowałam prześcieradła i nie miałam czasu na roszady. Zatem nie wiem czy taki byś chciała wózek z nosidełkiem i najlepiej fotelikiem samochodowym, Mam nieużywany już przez Nas zestaw stokke xplory, szary melanż, ale fotelik z zestawu wciąż używamy. No i to jednak za dużo za maszynę. Piszę, bo może akurat coś masz co bym potrzebowała, choć to bardzo wartościowa wymiana byłaby przewijak - mam turystyczny skip hopa, bardzo przydatny (mam go w wątku, zerknij), ma dodatkowo pudełko na pieluszki, choć ja wkładałam do niego mokre chusteczki, a pieluszkę w woreczek strunowy i do kieszonki. Mieszkanie miałam za małe na przewijak dlatego używałam maty nieprzemakalnej Stokke (szara), nie jest duża, też mogę oddać. zabawki - zostało mi trochę zabawek dla maluszka, część nieużywanych. Kurcze łatwiej byłoby mi wypisać co mam a mogłoby Ci się przydać gdybym była na miejscu. Mam wit. K to mogę Ci dorzucić gratis, mam witaminy dla karmiącej - ale muszę sprawdzić datę. Mam mokre chusteczki pampers (ja nie znosiłam zapachu), osłonki przeciwsłoneczne dada (to też gratis), nowy ręczniczek kąpielowy z kapturkiem (niebieski), mam też używany ręczniczek z kapturkiem tygrysek (nasz ulubiony, najczęściej używany), miałam masę butelek i to takich lepszych, ale kurcze wyrzuciłam, a szkoda, bo mogłabym też dorzucić gratis, mam nowy smoczek (w zasadzie dwa albo nawet trzy, musze sprawdzić, moja córka bezsmoczkowa), mam laktator ręczny philips (ja go używałam przez kilka dni, ale pożyczyłam koleżance i ona oddała mówiąc, że jej bardzo trudno ściągał pokarm i kupiła elektryczny, ja nie mam jak to sprawdzić, mi działał super, wiadomo, że trzeba się namachać. Nie wiem dlaczego nie była zadowolona, może mało pokarmu miała (??) Bo tam nie ma co się popsuć. Hmmm, co jeszcze? Część rzeczy oddałam koleżance, teraz nie potrafię sobie przypomnieć, co jeszcze mogę zaproponować. A kiedy rodzisz? Bo mam przydatny usypiacz, projektor ale córka jeszcze z niego korzysta. Cały czas myślę jak zorganizować wymianę jeśli będziesz chętna, na razie nie mam pomysłu, bo wszystkie te rzeczy są w PL, ja co prawda w przyszłym tygodniu będę w kraju, ale tylko na weekend i u Mamy tylko, początkowo miało być inaczej, ale ustaliliśmy, że nie dam rady jechać do siebie do mieszkania.
Najnowszy, majowy. MIA, Walizka -Jeździk 2w1, Plecak Metoo, Bransoletka z kotwicą Dziecięce (noworodek/niemowlę od narodzin do 6 m-ca) wszystkowątek, nowe rzeczy, prezenty Kosmetyki Szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=888946 Edytowane przez SchrodingerKot Czas edycji: 2017-05-21 o 00:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: w maju: zapachy, rzeczy dla niemowlaków i inne
tak myślę, co bym mogła mieć z Twojeo wisha za overloka
mam nowe meskie avon full speed 75ml, nowe na prezent: arden elizabeth green tea, kominek zapachowy,zele pod prysznic nowe w watku i poza tez znajde,wody termalne,kremy do rak, paleta magetyczna,cienie Glamshadows: kolorowy dym, masa perłowa, olej kokosowy - taki duzy słój chyba 900ml z ubytkiem moze 2 łyżek stołowych, otwarty w poniedziałek 1 nowe opakowanie PremiumCollagen5000,
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.