|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Nina Ricci Premier Jour. Kto zna? Kto lubi? :)
Kochane Wizażanki
![]() ![]() OOO acha na allegro zauważyłam taką aukcję http://www.allegro.pl/item102034751_...ml_tester.html Czy ktoś wie co to za odmiana Premier Jour Eau d' Ete? Ja pierwsze widzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Premier Jour Nina Ricci Kto zna? Kto lubi? :)
Dostalm je z 3-4 lata temu ,ładne sa ale nie zachwycily mnie ,plusem jest to ze trzymaja sie blisko ciała a to lubie i sa trwale,chocaz mialm wrazenie ze jest mi w nich za gorąco
![]() skonczylam flakon i to tyle,wąchne sobie je przy okazji ,moze wroci do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Killing me softly
|
Używa ich moja koleżanka. Wyznała, że to PJ, kiedy obległyśmy ją z dziewczynami i , zachwycone, domagałyśmy się wydania nazwy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Zupełnie nie mój
![]() Może po prostu nos miałam zbyt zmęczony ciągłym wywąchiwaniem różnych buteleczek? W każdym razie dla mnie zapach jest jakiś "cicho-ciemny" ![]() Ale chyba przyjdzie mi powąchać PJ jeszcze raz. Tym razem na nadgarstku ![]()
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pewnie lekko odswiezona , nic wiecej nie powiem bo nie jestem fanka tego zapachu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Evee dziękuję Ci bardzo za wyjaśnienie. Myślałam, że to jakiś "braciszek" tradycyjnego Premier Jour
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Premier Jour Niny Ricci
Kochane, to podobno wspaniały zapach dla brunetki? Bede wdzieczna za kazdą uwagę na temat tego zapachu.Czy jest trwały? na razie testowałam ra i nie wiem czy jest dla mnie.Mam nadzieje, ze mi pomożecie i dzieki Wam podejmę decyzje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Dot.: Premier Jour Niny Ricci
Premier Jour to jak dla mnie zapach kwiatowy, jednakże nietypowo kwiatowy. Nie jest słodki, raczej taki czysty, higieniczny, wręcz syntetyczny. Z tego co wiem, to dość trwały. Ale czy dla brunetki? Ja uważam, że wręcz przeciwnie - dla eterycznej blondynki. I może dlatego nie czuję się w nim najlepiej...
P. S. Wg mnie pachnie bardzo podobnie do Emporio White Armaniego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Jestem przeciwna klasyfikowaniu zapachów względem kororu włosów czy typów kolorystycznych ich użytkowniczek. Ale jeśli miałabym to zrobić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja również uważam, ze zapach jest delikatny i cieplo swiezo slodki. Porownalabym go do Sensations Jil Sander.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
delikatna blondynką nie jestem, a raczej w typie królewny Snieżki. Juz wieki temu odeszło się od podziału blondynki/brunetki, tak jak ekstrawertycy/introwertycy. Ja mam Ricci-śliczne, jedne z ulubionych. zapach ma nam się podobac na naszej skórze. Tyle.
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, zakwalifikowano tak ten zapach w artykule na kobieta.wp. pl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Posiadam limitowana edycje tego zapachu pt Premier Jour Lucky Day, taka ozdobna buteleczka z trawka, kwiatkami i biedroneczka
![]() zapachu uzywa glownie moja mama, bo ja osobiscie nie moge zniesc tego zapachu ![]() ![]() Nie pozbywam sie tylko dlatego, ze mama go bardzo lubi, wiec niech sobie uzywa, ale zawsze zastrzegam, ze nie wolno sie tym psikac w domu ![]() jest bardzo trwaly, na mamie pachnie doslownie od 7 rano, a gdy przychodzi z pracy ok 19 nadal go bardzo intensywnie od niej wyczuwam, wiec to mu sie chwali w oczach milosniczek ![]() generalnie, zrazilam sie przez ten zapach do marki Nina Ricci i raczej wiecej zaden zapach z ich rodziny nie zagosci na mojej poleczce. Moze calkiem nieslusznie, ale czasem po prostu mam takie uprzedzenia. To samo tyczy sie Hugo Boss ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest dosyć trwały i moim zdaniem bardzo ładny. Na mnie kobiecy, ciepły ale nie ciężki , lekko waniliowy. Kiedyś pewnie go kupię ![]() Nie uznaję dzielenia zapachów według koloru włosów. ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam kiedyś i lubiłam Premiere Jour. Zaliczam go do klasyki zapachowej. Mimo że ewidentnie kwiatowy, jest dość powściągliwy i nienachalny. Świetny na dzień, do pracy.
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nina Ricci Premier Jour. Kto zna? Kto lubi? :)
i ja polubiłam ten zapach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
perfumowy zawrót głowy
|
Podnoszę zakurzony wątek
![]() Czy są tutaj jakieś wielbicielki Premier Jour? Ja kiedyś miałam zgrabną 30-tkę, ostatnio za mną znowu chodzi. Znacie coś podobnego a jednocześnie z pazurem?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś używałam namiętnie i zawsze kojarzył mnie się z Jadore Diora chociaż nikt nigdy tego nie potwierdził
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.