|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Marzec Farsali Jelly Beam, Too Faced sweet peaches paletka, zoeva, Kat von D- hurtowo
Hej,
Pozbywam się nadmiaru w kosmetyczce- oddam najchętniej wszystko na raz. Interesuje mnie pielęgnacja, najchętniej kremy, serum, może być też jakiś zapach- zdecydowanie górna półka Rozświetlacz w galaretce Farsali, kolor różowy, zakupiony w sephorze w grudniu- użyty max 15 razy Paletka Too faced sweet peaches, dość mocno używana, brakuje cieni peaches 'n cream, na wykończeniu luscious oraz tamping- paletka jest rewelacyjna ale niestety za dużo tego u mnie Paleta Zoeva cool spectrum- ubytki niewielkie, opakowanie troszkę porysowane ale cienie są całe- jak na zdjęciu dorzucę do tego pomadkę Kat von d - użyta kilka razy kolor underage red- nie wiem czy to jest pelnowymiarowe opakowanie, chyba tak- dostalam w prezencie Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2019-03-21 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec Farsali Jelly Beam, Too Faced sweet peaches paletka, zoeva, Kat von D- h
Hej, znajdziesz coś u mnie za paletkę Zoeva?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec Farsali Jelly Beam, Too Faced sweet peaches paletka, zoeva, Kat von D- h
Cos za paletke Too Faced?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za too faced?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Marynarka ma wadę - w niektórych miejscach material sie błyszczy, czasem widać, czasem nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Niestety nic nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za paletkę Zoeva?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za propozycję, ale obecnie nie potrzebuję już palet cieni.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.