|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dior, Revlon, IsaDora - zapraszam :)
Beige Chic
, nie wiem tylko ile tych kuleczek mogłabym dać - może Ty coś zaproponujesznapisz jaki efekt na buzi daje puder , czy jest lekko różowy czy błyszczy się drobinkami (nie widziałam go w realu ) |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
hm, trudno mi opisać
nie jest to efekt brokatu na buzi, raczej taka poświata. Zrobiłam zdjęcie, choć nie wiem, czy cokolwiek dojrzysz puder jest jasny. Mi się efekt bardzo podoba.Co do ilości, naprawdę nie wiem, bo nigdy nie miałam Meterów, nie wiem jakie są proporcje - czy wszystkich kolorów tyle samo czy jakoś inaczej Dałoby się z każdego koloru po ok. 2-3? żeby zachować oryginalne proporcje Może jeszcze coś Cię interesuje?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Witaj, może coś u mnie za zapach Iceberga?http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127268
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Niestety, nic dla mnie
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
z chęcią przygarnęłabym jeszcze : puder rozświetljący Sephory Pink , podkład Mary Kay nr 400 ,róż w kremie Mary Kay, Acne Derm ,zapachy : L'or Torrente . Mauboussin , - to tyle potrzeb kosmetycznych które przychodzą mi w tej chwili do głowy
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mogę zaoferować to, co w wątku
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na razie nic, ale bardzo uważnie śledzę torebki rozumiem, że sama je szyjesz? Marzy mi się taka w kolorze ostrego pomarańczu, łączonego z czerwienią i żółcią Planujesz może coś takiego w najbliższym czasie?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Jaki efekt daje ten rozświetlacz Revlona? Szukam czegoś delikatnego do jasnej cery, nie za bardzo złotego. I jakie są kolory w paletce ID Crystal Mauve?
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
można na e-stylu sprawdzić, chciałam linka wkleić, ale właśnie go teraz aktualizują Ja w każdym razie tę paletkę bardzo lubię i mam zamiar kupić drugą, ale na jesień, teraz inne kolory wolę (jeśli by Cię interesowały w chłodnej mam też ID potrójne Sandy Sky z minimalnym zużyciem, kupiłam pod wpływem chwili, ale w chłodnych mi nie jest zbyt dobrze )
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
hej hej,
znajdziesz coś u mnie za puder sephora? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113994 |
|
|
|
|
#22 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam tylko jedno pytanie - ma zamek? i czy dałoby się jakoś doszyć w niej kieszonkę na kom? Jeśli by Ci ta wymiana odpowiadała to ten błyszczyk jest Twój
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Bietko
tak jest na zamek ale nie da się już doszyć kieszonki A ja Cię muszę najmocniej przeprosić bo wrócilam właśnie z poczty i odebrałam paczusie też z błyszczykiem i też w czerwieni , i muszę zrezygnować. Straszliwie mi głupio (kupiłam z allegro i myślalam że będzie jaśniutki , ale mimo wszystko podoba mi się) więc.... mam nadzieję że mnie zrozumiesz Ale i tak diabelnie mi głupio Może masz jakiś dobry tusz na zbyciu??? Bo chcialabym się z Tobą wymienić na torbę I JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM |
|
|
|
|
#30 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety, tuszu nie mam, ale jeśli by Ci coś innego w oko jeszcze wpadło to zapraszam Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się uda wymienic Pozdrawiam
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.

Mogę zaoferować to, co w wątku

)
(kupiłam z allegro i myślalam że będzie jaśniutki , ale mimo wszystko podoba mi się) więc.... mam nadzieję że mnie zrozumiesz