|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Singielki 25+ cz. XVI
Witam wszystkie singielki
Tutaj gadamy sobie o randkach, tinderach, złamanych sercach, pracy, przyjaźni, podróżach i o wszystkim, co się akurat nawinie Nie raz już pokazałyśmy, że singielstwo może być cudowną przygodą - mam nadzieję, że ta część wątku będzie w dużej mierze pozytywna |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Singielki 25+ cz. XVI
Witam się w nowym wątku.
Mili - poszedł priv. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3 |
|
Lady in red.
|
Napisałam takiiii post, a tu wątek zamknięty.
Pandora kciuki wielkie za pracę, oby się udało .Z Wrocławiem mam bardzo małą znajomość, ale słyszałam same superlatywy, więc pewno jest super .(Pandora) Wiem, że do pewnego miasta mamy wspólną chemię .Co do mojego mieszkania - jestem otwarta na wszystko - zostanie, zmiana na znane mi miasto, rzucenie się na nieznane . Zobaczy się co będzie.Co do opisów na aplikacje - kiedyś mi się wydawały takie ni w ząb, tym bardziej że dużo ma opisy od czapy. Teraz w sumie myślę, że to fajna przestrzeń. Podoba mi się u Medousy to wypisanie swoich "na nie" o palaczach, rozwodnikach... Każdy ma swoje "nie", których nie chce naginać i to może być nieźle do odsiania od razu z rozmów tych z tymi cechami. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Melduję się.
Żeby było bardziej pozytywnie, to ja od niedzieli rozmawiam z wydaje się sensownym gościem i to są faktycznie intensywne rozmowy przez cały wieczór. No ale gość jest z Warszawy, więc raczej nic z tego nie będzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#6 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Potrzebuję czegoś nowego, Warszawa kojarzy mi się tylko i wyłącznie źle Więc mam podobną otwartość jak ty. Nie wiem czy też tak czasem czujesz, bo z jednej strony to wolność i wszystko ekstra, a z drugiej, czasami mnie przytłacza liczba mozliwych scenariuszy ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- [1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;88537503]Melduję się. Żeby było bardziej pozytywnie, to ja od niedzieli rozmawiam z wydaje się sensownym gościem i to są faktycznie intensywne rozmowy przez cały wieczór. No ale gość jest z Warszawy, więc raczej nic z tego nie będzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] może wiosenny romans to w sumie nie jest aż tak daleko od siebie. no i są historie, gdzie to nie przeszkadza. coś mówicie o spotkaniu? jak was sparowało? jego rodzinny dom jest gdzies niedaleko ciebie, cyz wracal z gor, czy co?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;88537510]Dziękuję
Potrzebuję czegoś nowego, Warszawa kojarzy mi się tylko i wyłącznie źle Więc mam podobną otwartość jak ty. Nie wiem czy też tak czasem czujesz, bo z jednej strony to wolność i wszystko ekstra, a z drugiej, czasami mnie przytłacza liczba mozliwych scenariuszy ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- może wiosenny romans to w sumie nie jest aż tak daleko od siebie. no i są historie, gdzie to nie przeszkadza. coś mówicie o spotkaniu? jak was sparowało? jego rodzinny dom jest gdzies niedaleko ciebie, cyz wracal z gor, czy co? [/QUOTE]Zobaczymy, ja mam już podejście pod tytułem "co ma być, to będzie" i "miej wyebane, a będzie ci dane" byłam na delegacji w Wawie i tam nas złapało a co do spotkania no to właśnie akurat w ten weekend znowu jadę do Wawy do kumpla i chyba mu zaproponuję jakaś kawę na wynos Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;88537524]Zobaczymy, ja mam już podejście pod tytułem "co ma być, to będzie" i "miej wyebane, a będzie ci dane"
byłam na delegacji w Wawie i tam nas złapało a co do spotkania no to właśnie akurat w ten weekend znowu jadę do Wawy do kumpla i chyba mu zaproponuję jakaś kawę na wynos Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] ojej no i super! od razu zobaczysz, czy na żywo też jest takie flow i pozniej sie bedziesz martwic
|
|
|
|
#10 |
|
Lady in red.
|
[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;88537510]Dziękuję
Potrzebuję czegoś nowego, Warszawa kojarzy mi się tylko i wyłącznie źle Więc mam podobną otwartość jak ty. Nie wiem czy też tak czasem czujesz, bo z jednej strony to wolność i wszystko ekstra, a z drugiej, czasami mnie przytłacza liczba mozliwych scenariuszy ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- może wiosenny romans to w sumie nie jest aż tak daleko od siebie. no i są historie, gdzie to nie przeszkadza. coś mówicie o spotkaniu? jak was sparowało? jego rodzinny dom jest gdzies niedaleko ciebie, cyz wracal z gor, czy co? [/QUOTE]Za wszystkie rozmowy i rekrutację kciuki.Bardziej się czuję przytłoczona takim rodzajem lęku, że wydarzy się coś co mi ten wybór okroi . Zmiany przynosiły mi zazwyczaj fajne, ciekawe rzeczy. [1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;88537524]Zobaczymy, ja mam już podejście pod tytułem "co ma być, to będzie" i "miej wyebane, a będzie ci dane" byłam na delegacji w Wawie i tam nas złapało a co do spotkania no to właśnie akurat w ten weekend znowu jadę do Wawy do kumpla i chyba mu zaproponuję jakaś kawę na wynos Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Super! Zaproponuj! Ani ksztyny skargi w tym marudzeniu . Dobrze, że tak szybko i można płynnie kontynuować wątek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Medousa, super! Kawa w miłym towarzystwie to zawsze fajna rzecz. A co myślisz o ewentualnym związku na odległość, abstrahując nawet od tego gościa? Umiałabyś czy temat nie do przeskoczenia?
@Pandora kurczę, ja mam wrażenie, że on zawsze był uczynny i to niekoniecznie wiążę się u niego z potencjałem na dobry związek. Wiele razy wspominałaś na wątku, że masz w nim oparcie, że jest pomocny itede, i mimo to wiele razy nie przeszkodziło mu to Cię zranić. Myślę, że niektórzy faceci są po prostu wychowani żeby być pomocnym wobec kobiet i nie łączą tego z chęcią bycia w związku z tą, której pomagają. Ja bym się odcinała na Twoim miejscu, bo mam wrażenie, że już z tyłu głowy coś zaczynasz rozkminiać troszkę, a naprawdę szkoda na niego nerwów Taaak, z "moim" jesteśmy z tego samego miasta, ale lokalizacja wskazywała inne. Wiem, że nie miał pracy przez jakiś czas (dopiero teraz zaczyna) więc może siedział u rodziców w tym czasie i jeszcze nie wrócił. Nie dopytywałam, bo jakoś mi dziwnie. Poczekam do weekendu czy coś zaproponuje. W tamtym roku dwa razy sama proponowałam spotkania facetom i nie skończyło się to dobrze, więc tym razem jak chce to niech działa, ja się opierać nie zamierzam
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocław to moje Los Angeles. Uważam, że mają dużo ładniejsza starówkę od Warszawy. Chciałabym tam kiedyś mieszkać.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- [1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;88537502]mogę też poprosić?[/QUOTE]Poszło. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#13 |
|
sentimental animal
|
Hej, podczytuję ten wątek od jakiegoś czasu, w sumie jak nie byłam singielką to też go podczytywałam
a skoro jest nowa część wątku, to może i ja dołączę jeśli można chociaż do 25 brakuje mi jeszcze roku, mam nadzieję, że zostanie mi to wybaczone
|
#14 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a nie chciałabym też, żeby ta druga osoba poświęcała dla mnie wszystko, w sensie pracę, znajomych itd. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;88537640]Związek na odległość tylko z perspektywą, że to na określony czas. Czyli np. nie wiem, wyjazd za granicę, żeby się dorobić, na pół roku. Ale wchodzenie w związek na odległość od początku - raczej nie. Ostatecznie ktoś musiałby się przeprowadzić, ja sobie tego nie wyobrażam, bo Kraków to jest moje miejsce na ziemi, mimo wszystkich wad
a nie chciałabym też, żeby ta druga osoba poświęcała dla mnie wszystko, w sensie pracę, znajomych itd. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Rozumiem aż za dobrze. Dużą presję nakłada takie poświęcanie |
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Jaką dokładnie masz książkę do kursu? Tez bym chciała wrócić do niemieckiego skoro siedzę w domu. Od jakiego poziomu startujesz z nauką?
|
|
|
|
#19 |
|
Konto usunięte
|
Witam się w nowej części i polecam Wrocław całym sercem
![]() Wysłane z mojego Redmi 7A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
I jak to dokładnie wygląda? W sumie ja bym nawet od A zaczynała, ale tak w domowych warunkach, bo obecnie jest jak jest i kursy mnie przerażają z ludźmi spoza mojego otoczenia. Wiadomo - jest jak jest. Myślisz, ze jakbym znalazła książki z A1 i A2 to by to dało rade jakoś pociągnąć w dobrym kierunku? Tak trochę samej w domu czy jednak lepiej kurs online chociaż robić?
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowym watku
Tak zdecydowanie Wroclaw najlepsze miasto w Polsce
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak, Pandora Wrocław Ci się bardzo spodoba
Trzymam kciuki za wszystkie rozmowy o pracę. Ja też jestem na tym etapie. Jutro przynoszę wypowiedzenie i modlę się by poszło gładko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez patisia123 Czas edycji: 2021-02-25 o 16:55 |
|
|
|
#24 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a masz już coś na oku?---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- jeju, przez wizażowe opinie o Wrocku trochę na napaliłam
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;88538722]super! zazdroszcze ci tego momentu
a masz już coś na oku?---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- jeju, przez wizażowe opinie o Wrocku trochę na napaliłam [/QUOTE]Miałam trzy telefoniczne rozmowy o pracę i generalnie we wszystkich miałabym zbliżone stanowiska do obecnego. Z każdej zaprosili mnie na normlaną rozmowę o warunkach zatrudnienia i wynagrodzeniu. Zacząć mogę choćby już. Teraz tylko kwestia czy ja chcę robić to co obecnie czy się nie spieszyć i szukać też na innych stanowiskach. I co w obecnej firmie powiedzą na wypowiedzenie, które jutro im przedstawię. Jak ich znam to nie pójdą mi na rękę i będą chcieli żebym przepracowała okres wypowiedzenia (3 miesiące) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Pandora - mam nadzieję, że korona bezobjawowa? A przynajmniej objawy masz łagodne?
Jeśli znajdziesz listę, to chętnie się dowiem o nowych miejscach, jeżeli chciałabyś się podzielić. Ja jestem zauroczona Osiedlem Przyjaźń. O ile dobrze pamiętam, Ty celujesz w trochę inne miejsca (ja wolę architekturę, a Ty takie tajemnicze i opuszczone miejsca), ale i tak warto się wybrać na spacer wiosną lub latem. Przepięknie tam jest. Jestem leniwą bułą i paru rzeczy w życiu żałuję, w tym zapomnienia niemieckiego. Kiedyś znałam go na przyzwoitym poziomie i .upa. Zaniedbałam. Oczywiście planuję wrócić, ale jak zwykle mi nie wychodzi. Chodzilam na kurs do Goethego, ale nie byłam zadowolona. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka w nowym wątku
![]() Dziękuję Dolczi za priv. Wrocław jest super nie mogę się doczekać, jak go odwiedzę znowu. Trzymam kciuki za rozmowy o pracę wszystkich szukających Powodzenia jutro Patisia, mam nadzieję, że pójdzie gładko. Ja wracam właśnie ze spaceru z koleżanka. A jutro idę do fryzjera. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#29 |
|
Konto usunięte
|
Powodzenia dziewczyny!
Ja dzisiaj byłam w biurze pierwszy raz od października. Oczywiście pracy prawie z tego nie było bo musiałyśmy się nagadać Mam nadzieję, że zacznę teraz jeździć chociaż raz w tygodniu bo HO mnie wykańcza.
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
[1=694fcdf7a19624f07270486 17a838dcb1266be57_641ce80 216f07;88538812]Powodzenia dziewczyny!
Ja dzisiaj byłam w biurze pierwszy raz od października. Oczywiście pracy prawie z tego nie było bo musiałyśmy się nagadać Mam nadzieję, że zacznę teraz jeździć chociaż raz w tygodniu bo HO mnie wykańcza.[/QUOTE]Ooo to super, że coś się ruszyło w tym temacie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.

.
.
.
Potrzebuję czegoś nowego, Warszawa kojarzy mi się tylko i wyłącznie źle 
to w sumie nie jest aż tak daleko od siebie. no i są historie, gdzie to nie przeszkadza.
byłam na delegacji w Wawie i tam nas złapało 

I co w obecnej firmie powiedzą na wypowiedzenie, które jutro im przedstawię. Jak ich znam to nie pójdą mi na rękę i będą chcieli żebym przepracowała okres wypowiedzenia
(3 miesiące)