|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wiosna, lato, jesień, zima ?
No więc chciałabym się dowiedzieć z waszą pomocą jaki mam typ urody i w jakich kolorach mi do twarzy. Zdaje mi się, że jestem zimą, ale nie jestem pewna ;)
Więc: 1) Opalanie: Opalam się dość szybko, na ładny brąz. 2) Kolor oczu: Oczy mam w kolorze, hmm, ciemnym piwnym:P Ale moje źrenice są takie dość szerokie i mało co widać tęczówkę. 3) Piegi: Nigdy. Całkowity brak. 4) Cera: W zasadzie gdy się nie opalam jestem blada, wręcz przeraźliwie ;) Poza tym praktycznie w ogóle się nie rumienię. 5) Włosy: Czarne 6) Kolor ust: Ciemny róż. 7) W zasadzie chyba dobrze mi we wszystkich intensywnych kolorach. Przynajmniej takie jest moje zdanie^^ Z góry dziękuję za pomoc:)
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna, lato, jesień, zima ?
Tak bez zdjecia, z samego opisu wydajesz sie podobna do mnie, czyli klasyczna zima. Ale ja sie nie znam za dobrze, wiec lepiej wstaw zdjecia, zeby inne dziewczyny tez ocenily
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Też mi się wydaje, że jesteś zimą
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie Zima
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Zima, a do tego typ Królewny Śnieżki... ech, jak ja lubię takie typki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
a jaki ja mam typ urody? nie potrafie sobie jakos z tym poradzić.. robiłam wiele testów czytałam opisy i jakos nic w 1oo %do mnie nie pasuje
![]() 1) Opalanie: Opalam sie szybko, czasami na poczatku skora jest lekko zaczerwieniona, potem brazowieje. 2) Kolor oczu: Są zielonkawe, teczówka z zółtawymi plamkami otoczona ciemniejszą obwódką 3) Piegi: Pojawiaja sie od słonca- troche na nosku ![]() 4) Cera: średnia.. odcien zółto-pomarańczowy.. kiedys jak piłam dużo kubusia to byłam PRZERAŹLIWIE pomarańczowa (to wcale nie było fajne) 5) Włosy: Ciemny blond(chyba), w słońcu połyskują na złoto-rudawo :| 6) Kolor ust: jasna czerwień 7) Czuje sie dobrze we wszystkich kolorach, jeśli jestem wyspana i wypoczeta ![]() Wyjątek stanowi czerwien, nie lubie tego koloru. Z GÓRY DZIEKUJE ZA POMOC! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.