|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
Pokaż wyniki sondy: Jak często sie kochasz? ...
|
|||
| wogóle, moj sypialnia jest pusta... |
|
36 | 12,63% |
| nieregularnie, od przypadku do przypaku, trudno to określić czasowo... |
|
58 | 20,35% |
| regularnie, kilka razy w ciągu dnia |
|
22 | 7,72% |
| regularnie, kilka razy w tygodniu |
|
124 | 43,51% |
| regularnie, kilka razy w miesiacu |
|
45 | 15,79% |
| Głosujący: 285. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Sonda - Jak czesto sie kochasz? :)
Jestem maniaczką sond
![]() ![]() a tak serio piszac to ja jeszcze życia seksualnego na dobrą sprawe nie zacełam, ale jak ze wszystkim, wole na poczatek wybadać teren, zbadać grunt. Tzn. lubie wiedzieć jak to jest w społeczenństwie... ![]() Czy uzasadniłam swoja ciekawosć? ![]() Na początku sie zastanawiałam, czy sonda ma byc puliczna czy nie! Ale to zbyt delikatny temat by upubliczniać dane, nie uważacie? a przy okazji sptyam... ![]() * czy jesteście zadowolone ze swojego życia erotycznego? * czy chcecie coś zmienić? * dzieki czemu wasze życie erotyczne jest cudon/ kiepskie? pytam osoby doswiadczone...
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sonda - Jak czesto sie kochasz? :)
ja jestem jak najbardziej spelniona kochanka i to samo moze powiedziec moj TŻ
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
kilka razy w tygoniu. najczesniej dwa.
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
w poscie sa tez pytania
ależ jestem ciekawska
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
hejka... ja tez jestem zadowolona z mojego życia seksualnego- i mój TŻ takze... choć czasami nie bede ukrywać brakuje mi tego
ponieważ z moim TŻ mieszkamy od siebie 400 km i widujemy sie raz, dwa razy na miesiac.. a wtedy sobie nadrabiamy wszystkie zaległóści
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
najchetniej to codziennie..
|
|
#7 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do twoich pytan... *jestem zadowolona ze swojego życia erotycznego, które regularnie prowadze ze swoim narzeczonym od 6 lat i zauważam, że seks z roku na roku smaku coraz bardziej.. *na chwile obecna nic nie chciałabym zmienic... *uwazam, że moje zycie erotyczne jest cudowne i wyjatkowe bo spotkałam na swojej drodze wspaniałego czowieka, który potrafi zapewnić mi to, czego pragne (ze wzajemnością), który potrafi mnie zrozumieć, kiedy "nie moge" i do niczego nie zmusza... P.S pozdrawiam
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Zagłosowałam w sondzie - niestety nie ma dokładnej opcji jaką jak musiałabym wybrać
![]() A co do pytań Tak jestem zadowolona z życia erotycznego Nie chcę nic zmieniać, oprócz wprowadzania pewnym "upiekszeń", nad którymi oboje pracujemy. Uważam, że moje życie erotyczne jest bardzo dobre z kilku powodów, mam partnera którego kocham i który mnie kocha, potrafi zrozumieć moje słabości i zachcianki. Potrafimy kochać się namiętnie, a czasami parzyć sie jak króliki w zależności od nastroju. Nie traktujemy seksu jak coś wstydliwego, nie boimy sie powiedzieć o tym o czym marzymy. Najbardziej cenie w tym wszystkim "wolność słowa".
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
odpowiem na twoje pytania
![]() * czy jesteście zadowolone ze swojego życia erotycznego? jestem bardzo zadowolona ze swojego życia erotycznego , bardzo to nawet za mało powiedziane ![]() * czy chcecie coś zmienić? nie, dla mnei jest dorbze tak jak jest i dla mojego partnera równiez. hmm moze jedeynie chciałabym chate miec wolna czesciej ![]() * dzieki czemu wasze życie erotyczne jest cudon/ kiepskie? dziei partnerowi oczywiscie. bez neigo nic by sie nie odbyło. kochajacy partnej jest w tej kwesti bardzo wazny. |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Raz, dwa w tygodniu. Jestem raczej zadowolona, chociaż od kilku m-cy moje libido jest minimalne. Jakoś nie mam ochoty. Jak byłam młodsza to miałam większe potrzeby seksualne, ostatnio odkryłam, ze seks jest fajny i tyle, po prostu, nic wiecej. Mimo, że miałam wielu partnerów i uważam, że aktualny jest najlepszym kochankiem.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje nawet nie wiecie jak wiele wasze wypowiedzi znaczą ![]() m.a.r.t.a. - THX mojej drugiej córce dam na imie Marta (nie mam jeszce pierwszej jak by kto pytał )
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#13 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
kochamy sie codziennie chyba ze jestemy bardzo zmeczeni po pracy czy po szkole to idzie spac ale ak ogolnie to codziennie raz lub dwa
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
kilka razy w tygodniu,chyba,że jakaś wyjatkowa sytuacja.
Pytanie 1.tak jestem zadowolona 2.hmm...zawsze mozna wprowadzic kilka nowych rzeczy,poeksperymentowac, ale na razie w zupelnosci wystarcza mi to co mam 3.dzieki nam oczywiscie
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
codziennie
![]() *czy jesteście zadowolone ze swojego życia erotycznego? w 100% * czy chcecie coś zmienić? jeśli można jeszcze na lepsze to jasne ![]() * dzieki czemu wasze życie erotyczne jest cudon/ kiepskie? jest boskie dzieki uczuciu wg.mnie...
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
up
|
|
#18 |
|
KWC
|
umh, bywało lepiej z tymi sprawami
![]() kocham sie z moim TŻ 2-3 razy tygodniowo. TŻ jest często zmęczony, bo pracuje do późnych godzin i potem wraca zupełnie śnięty. No i jeszcze moje problemy ginekologczne. Biorę silne pigułki i zwyczajnie nie mam ochoty na seks, a jak już mam to często coś mnie tqam boli.. ![]() Jak już jednak nic nie stoi nam na przeszkodzie to jest super. |
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Kilka razy w tygodniu.
czy jesteście zadowolone ze swojego życia erotycznego? Jestem bardzo zadowolona i usatysfakcjonowana czy chcecie coś zmienić? narazie nic, ale za kilka lat moze cos urozmaicimy... dzieki czemu wasze życie erotyczne jest cudon/ kiepskie? Jest cudowne poniewaz sie kochamy, jestesmy szczesliwi i znamy swoje potrzeby
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Kocham sie z moim Tztem zawsze gdy tylko spedzamy razem czas... Jesli ktoś czytał moje wypowiedzi to wie, że jetesmy w zwiazku na odległość...Przeważnie tak 3 razy dziennie ale czasem nawet jak nas najdzie to 10
To zalezy od wielu czynników... Wiem, że jesli mieszkalibysmy razem byłoby o wiele czesciej...heh poczekam..jeszzce rok, dwa, trzy;D
Jesteś dla mnie wszystkim, marzeniem, przyszłością... Jesteś całym światem, ogromną miłością!I choć będziemy na ziemi to chyba mówić nie trzeba, że stworzę specjalnie dla Ciebie taki malutki kawałek nieba .....................moje postanowienie noworoczne............... .: |
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
a ja sie 'zasiedzialam' i wychodzi srednio raz na tydzien, jak nie rzadziej
tak to jest jak sie duzo pracuje i mieszka razem cos czuje ze trzeba bedzie nieco podkrecic ta sfere ![]() aaa i chyba leki czy cos mi oslabily tez poped |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
no cóż.....w tym ROKU jeszcze mi sie nie zdarzyło.buhuhu buuuuu nie wiem czy mam sie smiać czy płakac
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Wybieram opcję kilka razy w tygodniu. Bywają tygodnie, że praktycznie codziennie, ale i takie, że tylko weekend.Niestety nie mieszkam z moim TŻ, ale kiedy się spotykamy, zwykle jest gorąco
Znamy się już dość długo, ale seks uprawiamy od roku. I jest to wspaniały element związku, który go scala, zbliża nas do siebie, sprawia, że ufamy sobie jeszcze bardziej. Jest celebracją naszego uczucia.* czy jesteście zadowolone ze swojego życia erotycznego? Jak najbardziej. * czy chcecie coś zmienić? Tak... Chciałąbym móc kochać się z TŻ o wieeele częściej * dzieki czemu wasze życie erotyczne jest cudon/ kiepskie? Myślę, że ważną rolę pełni w naszym związku i łóżku uczucie. Jednak nasze gorące temperamenty podgrzewają atmosferę tak bardzo, że zawsze mamy na siebie ochotkę, a fantazja sprawia, że nigdy się nie nudzimy
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Może do końca doświadczoną osobą nie jestem, ale...
Z obecnym tż kochamy się od niedawna i narazie jest to 2-3 razy w tygodniu. * czy jesteście zadowolone ze swojego życia erotycznego? Bardzo * czy chcecie coś zmienić? Nie myślalam o tym. Poki co jest mi tak dobrze. * dzieki czemu wasze życie erotyczne jest cudon/ kiepskie? Bo jestem z osobą którą kocham i mam do niej pełne zaufanie. Patrzy na moje potrzeby i chce by było mi jak najlepiej. Oczywiście ze wzajemnością
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
czyli miłość jednak ma znaczenie
......obrze t slyszec w czasach w jakich żyjemy
|
|
#26 |
|
Konto usunięte
|
-jestem bardzo zadowolona
-co chciałam już zmieniliśmy -miłośc przede wszystkim, taka więź sprawia, że jest to nie tylko coś przyjemnego i pustego lecz ma sens i zbliża ludzi on dba o to, żeby zawsze było dobrze i jak ja nie mam ochoty (bo czasem mam takie dni ) to rozumie mnie ufam mu i wiem, że dla niego to teżnie tylko zwykły seks lecz seks z kochaną osobą i ma on o wiele większe znaczenie niż wcześniej z inną, przypadkową kobietą
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
u mnie to jest róznie ciezko okresli ile razy w tygodniu czasem mozemy codziennie przez tydzien a czsem w ciagu tygodnia wogule czasem raz czasem dwa...bywa róznie
Z mojego zycia seksualnego jestem zadowolona bo jestesmy z moim TŻ bardzo dopasowani jesli chodzi o sex ...tylko raz miałam z tym wszystkim problemy gdy mialam niedopasowane tabletki i one strasznie podziałały na libido ale wszystko teraz jest po staremu |
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
zalezy od nastroju
potrafimy po klka razy dziennie
|
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
czy jesteście zadowolone ze swojego życia erotycznego?--- tak
czy chcecie coś zmienić? tak, chcialabym, zeby nie dzielila nas ogromna odleglosc.. wtedy seks byłby czesciej// dzieki czemu wasze życie erotyczne jest cudne?--- dzieki temu, ze bardzo sie kochamy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

i widujemy sie raz, dwa razy na miesiac..

Jesteś dla mnie wszystkim, marzeniem, przyszłością... Jesteś całym światem, ogromną miłością!