![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Nowy Watek uporzadkowany u MiKusii:)Zapraszam
Witam serdecznie..porzedni watek byl napelniony balaganem ..wiec zakladam sobie nowy
![]() Sa ciuszki starsze i nowe...malo chodzone lub nienoszone ![]() Niczego konkretnego nie poszukje..ale najbardziej zalezalo by mnie na jakiejs slicznej tuniczce..bo wybieram sie na wesele ![]() 1) Sweterko-bluzka w srebrne nitki..stan dobry..rozmiar M 2) Chinska bluzeczka..stan idealny 3 razy zalozona..rozmiar S 3) Bluzeczka z naposem Fitness..stan idelany..rozmiar S 4) Rozowa bluzeczka w łódke z cekinamiw ksztalcie palmy..praktycznie nowa..1 raz zalozona..rozmiar S 5) Bluzeczka z zołwiczkiem..2 razy zalozona..stan BDB..rozmiar S |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy Watek uporzadkowany u MiKusii:)Zapraszam
1) Biala bluzeczka w łodke..ma niby taka rozowa kokardke...brokatowy napis...z wymianki..Raz zalozona..rozmiar S/M Stan dobry
2) Biala bluzeczka w lodke z motywem kotka na skuterze..odobiona lekkim brokacikiem...Rozmiar S/M..2 razu zalozna..Stan b.dobry 3 bialo-rózowa bluzeczka z napisem..4 razy zalozona..stan Dobry..rozmiar S 4) Rozowa bluzeczka dekolt w serek wokol dekoltu sa cekinki..praktycznie nowa 1 raz zalozona..rozmiar XS/S 5) Struksowa rozowa spodniczka..stan idelany ..rozmiar 36/38 ..jedyna wada to posiada malusienka plamke z lewej strony ale to sie nie rzuca w oczy..nie probowala ja sprac 6) Kremowa bluzeczka ..wszyte sa mieniace niby koronki na dekolcie..rozmiar S/M..stan BDB Edytowane przez Mikusia_1 Czas edycji: 2007-01-17 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
1) bluzeczka kremowa i ciemnego brazu..sa to mieszane kolory Nowa..rozmiar S posiada cekiny z przodu
2) Niebieska bluzeczka z blyszczacym numerkiem 03..stan BDB ..rozmiar S NIEAKTUALNE 3) Bialo -niebiesko bluzeczka... z numerkiem 00..stan dobry..rozmiar S 4) Nowa bluzeczka z brokatowym numerkiem 82..rekawy ma taka siateczke..rozmiar S 5) Błękitna gladka bluzeczka 2 razy zalozona..rozmiar S..stan Idealny Edytowane przez Mikusia_1 Czas edycji: 2006-09-27 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
1) Czarna bluzeczka z kolnierzykiem w biale paseczki, na konierzynku ma 3 cekinki.rekawy 3/4...1 raz byla zalozona..stan idelany..rozmiar S/M
2) Sliczna biala bluzeczka w łodke..odobiona srebrnymi nitkami i napisy..ma rowniez suwak ..S..Stan b.dobry 3) Pomaranczowa bluzeczka NOWA..z napisem..ma sciagacz z lewej strony..po ktorym mozna regulowac..skos..rozmiar S Nieaktualne 4) Sliczna czaro-biala tuba..na gorze wykoczona czarnymi cekinkami ![]() ![]() Edytowane przez Mikusia_1 Czas edycji: 2007-01-30 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
1) Sliczna bluzeczka blekitno-rozowa z cyferka 5 rozmiar S/M...nie ma sladow uzytkowania dziur..ale jedyna wada to z boku z lewej jest troszke rozsciagnieta
![]() Edytowane przez Mikusia_1 Czas edycji: 2007-01-17 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
hej
![]() znajdziesz coś u mnie za: 3) Pomaranczowa bluzeczka NOWA..z napisem..ma sciagacz z lewej strony..po ktorym mozna regulowac..skos..rozmiar S ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Hej podobaja mi sie u ciebie dwie bluzeczki tuba i biala z fioletowymi napisami moglabys pokazac iweksze zdjecia
![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
aisha_88 te zdjecia skopiowalam z poprzefdnich moich zdjec...i tak wyszlo..a aparatu cyfrowego nie mam
![]() sprobuje poszukac linku ktorego wczesniej mialam i wkleje to zdjecie wieksze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1) biala bluzeczka kopertowa z koroneczka...rozmiar XS/S..stan Idealny
2) biala bluzeczka z napisem..rozmiar S..stan dobry.. Czy mogłabym prosic o wieksze fotki? Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
nic nie znalazlam u Ciebie w watku , z ciuszkow to w sumie nic nie potrzebuje bo w nic sie nie wciskam ewentualnie poszukuje kosmetykow- rozu, dobrego tuszu, cieni, i co mi wpadnie w oko
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Mikusia, niestety nic nie wypatrzylam..
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hej wpadło mi w oko:
4) Rozowe polo..stan Dobry..rozmiar S/M 5) Niebieskie polo stan idelany..rozmiar M jakie są ich dokładne wymiarki , i czy można by było dostac lepsze fotki. zapraszam do siebie pozdrawiam Ania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
OK, to podaj mi wymiarki i jakbyś mogła lepsze fotki i mozemy sie wymieniać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Mikusiu niestety nic
![]() Polo wymienie tylko na coś czego szukam, bo nie jest mi zbędne ![]() A szukam: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145302
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Mikusio niestety nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się biała bluzeczka kopertowa, ta z fioletowym napisem i ewentualnie niebieska 03. Jest szansa na większe fotki?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1155726269
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
talu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej podba mi sie z postu 4 tuba i pomaraczowa bluzeczka, zajrzyj do moich cuszkow i kosmetykow, moze wybierzesz cos dla siebie za ktoras z tych rzeczy ?
prosze odp w moim watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
MIkusiu, niestety nic za koszule nie znalazlam
![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Mikusiu ja bym była chętna na tą tubę, ale napisz mi prosze jaką ona ma szerokość. może coś byś jeszcze sobie dobrała za nią z kosmetyków?
dokładkę by chciała zroibić ale niestety nie mam narazie możlwiści bo mam zepsutą cyfrówkę, i nie wiem jak pręko uda się naprawić tą usterkę. prosze od u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Mikusiu 36 cm...no to chyba bede musiała u krawcowe troche zwezyc jak cos
![]() jesli chodzi i puderek rimmela to jest to puder prasowany w kamieniu, bardzo dobrze matuje ![]() odp u mnie prosze, pozdarwiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.