![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ta-dam! Marynarka deep z metkami, spodnie quiosque z metkami, spodniczka tuba i inne!
Chętnie się wymienie niżej przedstawione tekstylia ;-)
1. Nowa marynarka deep, z metkami jeszcze:P Rozmar S, jest super, ale jak ją przymierzalam w domu to jeden guzik na zatrzask sie odczepil i ja ogólnie od roku go chce umocować tam, ale jednak niech lepiej zrobi to ktos inny.. Kosztowala 99zł dla natalas5 2. Nowe spodnie quiosque, z metkami ![]() 3. Spódnica tuba (?) z jeansy, bardzo klasyczna, troche rozciągliwa, rozmiar S. Spódnica jest firmy voice of europe (podam skład 67% nylon, 31% coton, 2% elastane). Założyłam ja z dwa razy, stan idealny. Edytowane przez Tosia_86 Czas edycji: 2006-09-28 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ta-dam! Marynarka deep z metkami, spodnie quiosque z metkami, spodniczka tuba i
5. Spódniczka jeansowa, firmy next, rozmiar to cytuje "13 years, 158" :P Według mnie jednak troche więcej, a na pewno na 170 i rozmiar s/m jest ok. Jest w kolorze czarnym przecieranym, na zdjęciu wyszła jaśniej. Też kilkia razy założona, bez wad itp.
6. bluzeczka rozmiar 36, z tyłu na całej długość zamek, jest taka jakby gorsetowa. Bardzo ladnie leży. Skład to -wiskoza 75%, polamid 22%, elastan 3%. Troche się rozciąga. Nie zniszczona, nie sprana. 7. czarne korale na szyje, kupione w reserved ![]() To póki co tyle, ale pewnie w najbliższych dniach dorzuce coś jeszcze. Nie szukam niczego konkretnego. Mogę się rownież wymienić za kosmetyki i biżuterię. Edytowane przez Tosia_86 Czas edycji: 2006-09-28 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Ta-dam! Marynarka deep z metkami, spodnie quiosque z metkami, spodniczka tuba i
znajdziesz cos u mnie za marynarke ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136854 bardzo prosze o rezerwacje! bardzo mi zalezy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
interesuje mnie marynarka zerknij do mnie
![]() na stronie 6 w wątku ciuszkowym mam dużo biżuteri srebrnej firmowej ponadto to co w wątkach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ta-dam! Marynarka deep z metkami, spodnie quiosque z metkami, spodniczka tuba i inne!
Podoba mi się sweterek M&S, znajdziesz coś u mnie?
I czy masz może fotkę na kimś? Lub przynajmniej wymiary...? Bo boję się, że będzie za duży... ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ta-dam! Marynarka deep z metkami, spodnie quiosque z metkami, spodniczka tuba i inne!
Wymiary sweterka to 46cm - długość, Szerokość 45, rękaw 56cm.
A u Ciebie podoba mi się: 1. Zabawna, duża torba NICI Sheep World; duża, doskonała do szkoły/na uczelnie Daj znać jak sie zastanowisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Wymiary żakietu : długość -ok 64cm, szerokość ok 38cm (na wysokości paska), rękaw ok 58cm. Mam nadzieję, że dobrze zmierzyłam. To S typowa moim zdaniem
Edytowane przez Tosia_86 Czas edycji: 2006-09-25 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
eee, nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
ok to wymiarki mi pasują
![]() ![]() spodnie są nowe i torba też jest nowa torba jest Hand Made a spodnie mam z wymianki i okazały się na mnie za duże bo ja z noszę xs/s |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Najchętniej bym wzięła obie te rzeczy. Chyba to zbyt zachłanne i myśle co byś jeszcze chciała mieć co ja bym Ci mogła dac:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() szukam następujących rzeczy może coś kolwiek z tego masz: wpiszę listę ![]() szara bluza z kapturem na zamek dobry pyling do buźki tuniczki ![]() bluzeczki typu long bolerko( w ideale ażurowe hehe ![]() czarne bluzeczki z długim rękawkiem koronkowe bluzeczki jakiś dobry kremik do suchej/mieszanej buxi na dzień filtry odsypka meteorów ( to już takie retoryczne ![]() zapaszki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
A mam bolerko czerwone,takie jakby moherowe, mam. Genialnie leży, więc musze to jeszcze przemyśleć i jutro najwyżej pstrykne fotke. Podaj mi prosze wymiary tych spodni, bo troche się boję szczerze mówiąc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
wymiarki są nad fotką u mnie w wątku co do czerwiei to odpada bo się boję
![]() ja raczej czerń szarości brązy khaki ciemne takie raczej stonowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
są trochę rozciągliwe wkleje ci tu wymiarki
NOWE JEANSY z metką rozmiar M wysyłam jeszcze ich wymiarki pas 38 - 40 rozciągają się jeszcze troszkę biodra pod zamkiem 47 -"- troszkę niżej 49 dł 103 wewn 81 stan 22 stan- Nowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hej podaj wymiarki i zobacz do mnie
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1159217379 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Wymiary spodni quiosque - dlugość ok 91cm, pas ok 39cm, biodra ok 50cm.
Ale niestety nie widze u Ciebie niczego dla siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.