![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Klik!
Cytat:
![]() najbardziej interesuje mnie pierwsza pozycja |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie, bo mnie u Ciebie kilka rzeczy zainteresowało
![]()
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Hej podoba mi się u ciebie cień bourios opalizujący beż, jasno różowa kredka z YR i cień w kremie Manhattan może znajdziesz coś u mnie za to? Kosmetyki:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...85#post2781285 Ciuchy: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...15#post2800015 post 2, 17 i 22 dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie dla siebie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wpadła mi w oko Emulsja Formuła Norweska ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
U Ciebie podobają mi się lakiery Niny Ricci-szczególnie rózowy, jeżynowy olejek do aromaterapii oraz mleczko kardamonowo-imbirowo-cytrynowe ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
u ciebie najbardziej podoba mi sie-cien burzuja bezowy,jasnorozowy inglot i róz diora.czy masz te rzeczy wolne??
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może coś u mnie, czy puder Sephory masz na foto, czy też ja ślepa jestem ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=152230 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w watku mam napisane nazwy lakierow: rozowy-nr.10 les roses braz-17-les sepias one były z kompletu 4 lakierow,opakowane w 1 kartonik,kupowane w sklepie w londynie,wiec nie wiem-nigdy nie szukałam ich w sieci-zaraz poszperam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
na stronce-niny ricci nie ma-sa w nowym opakowaniu-natomiast znalazłam zdjecie zestawu na brytyjskim ebayu-wiec wklejam,-dobrze zrobione kolorki-ja mam do oddania 1 i ostatni lakier:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Róż jest z lewej strony Diora na zdjęciu z cieniami ![]() Edit: Na pytanie czy coś u Ciebie pozwolisz, że jutro odpowię bo dostałam mętliku jak tam weszłam ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz u mnie coś za:
-Sypki róż Sephora Piiink w kolorze 01 girly rose, wysypuje sie go przez gąbeczkę jaką widać na zdjęciu, nie był używany a jedynie testowany na ręce, nie dotykałam nim twarzy, materiał przez, który się go przesypuje mozna zdejmować. Gadżeciarskie opakowanie z lusterkiem i kryształkami na wierzchu. Róż daje matowy efekt za dnia, który mieni sie w sztucznym świetle i słońcu mikroskopijnymi drobinkam -Podkład Revlon Shine Control Mattyfying 02 Buff, połowa opakowania jak nie więcej z pierwotnych 30ml. Matuje tak samo jak brat Colorstay z tym, że słabo kryje. Zapach chemiczny tak samo jak u brata -Sypki róż Dior Coup de Poudre dla zimy. Nie wiem czy jest ważny, mam go z wymianą z Psychą, nie potrafię określić ubytku jest go wciąż bardzo dużo, ładnie pachnie. Dla mnie niestety kolor zbyt lodowaty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Witam! Znajdz cos u mnie za:
-Sypki róż Dior Coup de Poudre dla zimy. Nie wiem czy jest ważny, mam go z wymianą z Psychą, nie potrafię określić ubytku jest go wciąż bardzo dużo, ładnie pachnie. Dla mnie niestety kolor zbyt lodowaty. Puszek jest czysty, napis Dior na wieczku jest częsciowo starty. Pojemność pierwotna 4g. Pozdrawiam! ![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Podobają mi się:
Sypki róż Dior Coup de Poudre dla zimy. Nie wiem czy jest ważny, mam go z wymianą z Psychą, nie potrafię określić ubytku jest go wciąż bardzo dużo, ładnie pachnie. Dla mnie niestety kolor zbyt lodowaty. Puszek jest czysty, napis Dior na wieczku jest częsciowo starty. Pojemność pierwotna 4g. I Kredka Sephora Jumbo. Znajdziesz coś? Odp. u mnie jesli mozesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
Przekupka: 24 pkt / 90% pozyt.
|
helo
![]() Bardzo zależoło by mi na tych kosmetykach które zaznaczyłam na Twoich zdjęciach ![]() Zajrzyj do mnie i może cos sobie wybierzesz ![]() Czekam na odpowiedź u mnie w wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przejrzałam twój wątek i spodobały mi się 2 rzeczy: Intercosmo spray nadający objętości, zuzyte jakieś 10-15% z 200ml oraz nabłyszczacz Toni&Guy- pojemność 100ml, ubytek w granicach 25% ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Rezygnuję a lakierów, ale pozostaję zainteresowana jeżynowym olejkiem i mleczkiem w sprayu.
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.