|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
B³yszczyki :-)
Dwa blyszczyki toofaced ,roz i pomarancz.
najchetniej oba naraz wymienie na cokolwiek z pielegnacji aptecznej ,najchetniej effaclar k ,physiogel ,itp kazda propozycje rozwaze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: B³yszczyki :-)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Moze u mnie cos ci sie spodoba za blyszczyk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
interesowalabym mnie podklady Podk³ad Loreal Cashmere Perfect ,Podk³ad Bourjois ale zapewne beda dla mnie za jasne ,sprawdzic odcienie postaram sie jutro.
interesowlaby cie pol opakowania glinki zielonej ? jelsi tak to chetnie ci ja dorzuce do blyszczka.chcesz 2 czy jakis wybrany? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
A powiedz mi czy te blyszczyki sa bardzo kryjace i czy maja jakis zapach??? bo jesli tak to interesowalby mnie jasniejszy odcien - taki do jasnej karnacji
![]() A co do podkladow to najprawdopodobniej Bourjois juz bedzie nieaktualny bo jest jedna wizazanka chetna na niego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jak to blyszczyki nie sa mega kryj±ce ale widac je na ustach ,³adnie blyszcza ,
daja takie efekt mokrych ust .zapach maja taki hm truskawkowy i podobnie smakuja.w sumie oba nadaja sie do jasnej karnacji bo rozowy zostawia na ustach wyrazniejszy róz . sprawdze jutro podklad i dam znac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Kenzo jesli jestes zainteresowana blyszczykiem i dorzucona glinka to ja chetnie wezme podklad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.