![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Nie chce... mi sie nadal, ale musze ;-)
NIEAKTUALNE - jest nowy watek
Czesc Dziewczyny! Szafa nadal peka mi w szwach i w dodatku ciuchy mi sie jakos mnoza po katach - a to ponoc nie Feng Shui! Pozbede sie rzeczy, widocznych na zdjeciach. Wiekszosci za jakis drobiazg albo nawet chetniej za koszty przesylki ( w Warszawie z przyjemnoscia osobiscie). Moim glownym celem jest pozbycie sie tych rzeczy jak najszybciej. Prawda jest taka, ze ich nie nosze i jesli nie wymienie ich tutaj to znajda sie w koszu PCK albo jakims innym podobnym miejscu. Decyzje podejme po przejrzeniu wszystkich propozycji i wybiore najciekawsze dla mnie. Wedlug calkowicie indywidualnych kryteriow, wiec prosze nie piszcie nic w stylu "ja bylam pierwsza" ;-) Acha, pare rzeczy, ktore z roznych wzgledow jednak wydaja mi sie cenne wymienie na cos super typu jakies fajne zapachy albo dobry podklad / puder matujacy. Narazie zalaczam zdjecia, bo tak chyba bedzie prosciej - opisy beda sukcesywnie dochodzic Acha, przepraszam ale odpisuje wylacznie w swoim watku, bo inaczej sie kompletnie gubie! No i niestety nie zupenie na biezaco, bo w pracy nie zawsze mam czas. Z gory przepraszam za zwloke DZIEWCZYNY BLAGAM - PISZCIE W POSTACH CO WAS INTERESUJE, BO LINKI ZE ZDJECIAMI MI SIE NIE OTWIERAJA!!! - bluzka bawelniana, kolor rudo-pomaranczowy, stan bardzo dobry, M Edytowane przez silencio Czas edycji: 2008-03-15 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nie chce... mi sie nadal, ale musze ;-)
zdjecia
![]() Edytowane przez silencio Czas edycji: 2008-04-15 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
- Szara bluzeczka wykonczona niby-futerkiem czarnym, wdzieczna i milutka w noszeniu, rozmiar 38, stan dobry
- Bluzka szara w kwiaty – super! nietoperz, rozmiar dosc uniwersalny 38/40, stan dobry Edytowane przez silencio Czas edycji: 2008-04-15 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
- rozowa koszula, stan idealny, zalozona moze dwa-trzy razy, rozmiar 38, w rzeczywistosci kolor ostrego rozu, wyrazisty ale moim zdaniem nie tandetny - aparat jednak go nie uchwycil ani odrobine)
NIEAKTUALNE - koszula w bialo rozowe paseczki, zalozona moze dwa-trzy razy, rozmiar 38, stan bardzo dobry Edytowane przez silencio Czas edycji: 2008-04-11 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
- koszula khaki, Mark & Spencer, rozmiar 40, dostalam w prezencie i nie nosilam, stan idealny
Edytowane przez silencio Czas edycji: 2007-04-25 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
REZ - House bluzka w paski z jednym rekawem, rozmiar L (moim zdaniem 38/40), nigdy nie noszona, ale juz bez metki (mialam plany ;-), stan idealny (wymienie tylko na cos fajnego)
Edytowane przez silencio Czas edycji: 2008-04-15 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
- bluzeczka w kratke, bawelna, stan dobry, chyba tez M, dosc krotka
jeszcze - koszulka Vero moda, bawelniana, rozmiar M, stan bardzo dobry, kolor nieco przeklamany na zdjeciu - w rzeczywistosci jasny piaskowy bez / wielbladzia welna Edytowane przez silencio Czas edycji: 2008-04-15 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
- bluzeczka Stradivarius, przywieziona z Barcelony, rozmiar S, przezroczysta na rekawach i z tylu, przod w sloneczniki, stan dobry (kiedys ja kochalam
- biala bluzeczka wykonczona falbankami, polprzezroczysta, przywieziona z Barcelony, zalozona moze dwa razy, krociutka, rozmiar S, stan bardzo dobry (wymienie tylko na cos fajnego) Edytowane przez silencio Czas edycji: 2007-03-20 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
- sukienka wisniowa w kwiatki, przeurocza i niegdys ukochana, ale wyroslam ;-(, stan bardzo dobry, rozmiar S/M
- sukienka z India Shopu, brazowa, typowy tamtejszy kroj - na dole rozkloszowana, troche sprana nie ukrywam, ale nadal bym nosila gdyby nie... rozmiar S/M, stan dobry - Sukienka granatowa, welurowa, rozmiar M, stan bardzo dobry Edytowane przez silencio Czas edycji: 2007-01-17 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
- brazowe welurowe bolerko w stylu indyjskim, rozmiar M/L, stan bardzo dobry
Edytowane przez silencio Czas edycji: 2008-04-15 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
- szare ze zlota nitka (bardzo dyskretnie wpleciona w cieniutkie paski) spodnie ž, rozszerzane, Rinascimento, rozmiar M (chyba), raz zalozone, stan idealny
Edytowane przez silencio Czas edycji: 2008-04-15 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
- Czarna bluzka Libre Ville, super fason, skosna na dole, z przodu zakryta i na to fragment z siateczka, rozmiar L ale moim zdaniem M, zalozona pare razy, stan bardzo dobry (wymienie tylko na cos fajnego)
- Czarna bluzka Reserved, super fason, na rekawach naszyta blyszczaca czarna lamowka, z przodu przezroczysta siateczka, rozmiar S (zwezalam u krawcowej), stan bardzo dobry - spodnie skorzane, wyszperane w jakims lumpeksie, rozmiar chyba 38, na mnie za male, stan bardzo dobry Edytowane przez silencio Czas edycji: 2007-03-20 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
nieakt
Edytowane przez silencio Czas edycji: 2008-04-15 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
- Spodnica jeansowa, ciekawy fason, rozmiar 40, stan bardzo dobry
- Spodnica Miss Etam, zielona w zolte kwiaty, kopertowa, swietny material, rozmiar 40, stan idealny - Spodnica Miss Etam, wisniowa w kwiaty, kopertowa, swietny material, rozmiar 40, stan idealny Edytowane przez silencio Czas edycji: 2007-01-17 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
- Czapka z czarno-granatowego melanzu, wewnatrz polar, bardzo ciepla, noszona pare razy
- komplet ciemnozolty lub jasnopomaranczowy – czapka, szalik i rekawiczki, stan dobry REZERWACJA DLA MAGDY - szalik czarny H&M w ksztalcie warkocza, nowy z metka - Bezowy szalik z polaru Yves Rocher Edytowane przez silencio Czas edycji: 2007-02-07 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
i jeszcze troche dodatkow:
- zegarek nowy nie noszony, Yves Rocher z plecionym paskiem, uwaga - nie ma baterii, bo nigdy go nie nosilam - bransoletka przywieziona z Rosji, kolor srebrny z grubego metalowego (chyba) drutu - bransoletka z dwoma wezami, przywieziona z Maroka Edytowane przez silencio Czas edycji: 2007-02-12 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
- wisiorek z delfinkiem – srebro (troche sciemnialo ale odczyszcze przed wyslaniem) i kwarc rozowy
Edytowane przez silencio Czas edycji: 2008-04-15 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
NIEAKTUALNE
Edytowane przez silencio Czas edycji: 2008-04-15 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
- portfel YR niebieski, raz zabrany na wakacje, wrocil i lezy
- etui na klucze Avon - rozowe serdeuszko - radyjko Avon na plaze, nowe - notes adresowy, rozmiar zeszytu szkolnego Edytowane przez silencio Czas edycji: 2008-04-15 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
piec apaszek:
- brazowa w dylizansy, stan dobry, w jednym miejscu minimalnie sciagnieta nitka na obrebieniu, dluga - mala kwadratowa, granatowa w kwiaty - mala kwadratowa, wzor mapy swiata - mala kwadratowa, wisniowa orientalny wzor, nie noszona Edytowane przez silencio Czas edycji: 2007-02-12 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Trzy maskotki
- krolik z serduszkiem „I love you” - los albo cos ;-) ze sprezynkowatymi nozkami, breloczek - zdziska – owieczka na breloczku Edytowane przez silencio Czas edycji: 2007-01-17 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
I rzeczone perelki, ktore zamienie tylko na cos fajnego - najchetniej zajmujacego malo miejsca ;-)
- bolerko z fioletowego materialu, przeblyskujacego zielenia, nowiutkie z kolekcji Aryton, jeszcze z metka, raczej na wieczor - Terranova bluzka z kwiatem, tyl przezroczysty, zalozona raz albo nigdy, rozmiar M, stan idealny - Monnari czarna bluzeczka w kwiaty, rozmiar 38, nigdy nie noszona, stan idealny Edytowane przez silencio Czas edycji: 2007-02-05 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
- golf chyba kupowany w Cubusie, rozmiar XS albo S, z blyszczaca nitka, stan bardzo dobry
- Vero Moda - bluzka w paski z blyszczaca nitka, zalozona pare razy, stan stan idealny, M - Reserved, sweterek krotki z zoltej dzianiny, zalozony raz - nie na moj biust ten fason, wygladam jak czolg ;-), chyba M, stan bardzo dobry (sila rzeczy, bo zalozony tylko raz) Edytowane przez silencio Czas edycji: 2008-04-15 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
- kurtka Troll, lekko ocieplana, mam ja z wymiany, ale niestety troche za mala od zawsze wiec sie nie wbijam, M, stan bardzo dobry, idealna na jesien
- kurtka House sztruksowa z futerkiem, z wymiany, nigdy nie noszona, ale wyprana, rozmiar L, stan idealny - kurtka Libre Ville, nowa, z metka jeszcze, nie ocieplana, wiec na cieplejsze dni jesienne, rozmiar M - czarna kurtka Libre Ville z czerwona nitka i suwakiem, nowa, z metka jeszcze, rozmiar M - czarna spodnica Libre Ville z czerwona nitka i suwakiem, nowa, z metka jeszcze, rozmiar dobry na 40 - spodnie Levis, zupelnie klasyczne, lekko rozszerzane nogawki, nosilam jeden sezon, stan bardzo dobry, rozmiar 28 x 30 Edytowane przez silencio Czas edycji: 2007-01-17 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
NIEAKTUALNE - komplet do przypraw, raczej ciezki i dosc klopotliwy do pakowania – najchetniej po prostu oddam komus chetnemu, kto znajdzie czas zeby sie spotkac osobiscie w Wwie
NIEAKTUALNE - Buty Otmet, numer 39, noszone sporadycznie w gory i po lesie, ale pare razy przemokly, stan dobry, raczej ciezkie i dosc klopotliwe do pakowania – najchetniej po prostu oddam komus chetnemu, kto znajdzie czas zeby sie spotkac osobiscie w Wwie Edytowane przez silencio Czas edycji: 2008-04-15 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
co prawda zdjęc nie widze , ale spytać moge już . znajdziesz cos u mnie za:
- naszyjnik ze stali chirurgicznej z granatami (chyba), raz zalozylam albo i nie - kolczyki z agatow - obraczka z agatu - pierscionek srebrny wątek ciuszkowy http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=166104 a ksiazkowy w podpisie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
A u mnie coś znajdziesz?
Nie widzę jeszcze zdjęc,ale wydaje mi się,ze będę zainteresowana kilkoma rzeczami. Pozdrawiam i proszę,odpisz u mnie. Dzięki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
znajdziesz cos za to i za brazowa bluzeczke bardzo mi sie spodobaly ? :d https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1169052092
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
- czarna spodnica Rinascimento, sztruksowa, z kieszenia obszyta kolorowymi „monetami”, rozmiar L, zalozona trzy razy, stan idealny (tutaj bede wybredna)
znajdziesz coś ?
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
znajdzieesz cos za:
- fioletowy pasek (elastyczna guma) z motylem - bransoletka przywieziona z Rosji, kolor srebrny z grubego metalowego (chyba) drutu.pozdrawiam http://www.wizaz.pl/forum/showthread...47#post3334347 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:23.