![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
CIUCHY u ysabell - zapraszam :)
mam na wymianę nowy, nieużywany SKINOREN i Effaclar H!!!
27 października DOKŁADKA!! wszystko na stronach 1-2 ZAPRASZAM ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------- 007: czerwona koszulka z nadrukiem z terranovy, rozmiar S, długośc 52cm, szerokośc pod pachami 40cm, w talii 35cm, stan idealny. 228: plisowana spódniczka w czerwoną kratkę zapinana na suwak, rozmiar 36, stan idealny. wymiary: szerokość w pasie: 35-36cm, długość: 50cm 235: Świetne srebrne trampki z brokatem. Nowe, rozmiar 38. Długość wkładki dokładnie 24,9cm - są idealne na stopę 24,5cm. Bardzo wygodne (wiem, bo mam takie same, kupiłam z rozpędu dwie pary) i bardzo dokładnie wykonane - żadnych śladów od kleju czy coś. W środku śliczny materiał w drobne kwiatki. tylko za coś naprawdę specjalnego. WSTRZYMUJĘ ICH WYMIANKĘ NA RAZIE 109: Fioletowa bluzka z H&M. rozmiar 32 (ale moim zdaniem to jest 34). Stan bardzo dobry. Wymiary: szerokośc pod pachami 41cm, szerokośc w talii 34cm, długośc 54cm, rękaw 60cm. czerwone kolczyki piórka ![]()
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2008-01-14 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: CIUCHY u ysabell - zapraszam :)
chętnie sie pozbędę NOWYCH leków:
IZOTEK 10MG (30 kapsułek) IZOTEK 20MG (30 kapsułek) SKINOREN żel Effaclar H !!! 010: koszulka top secret, rozmiar M, dobrej jakości bawełna. stan bdb. długość 56cm, szerokość 39cm 198: kozaki na szpilce z deichmanna, rozmiar 38 (a raczej takie 38/39). wadą są troche starte czubki (NAPRAWDĘ nie rzuca sie w oczy, lampa błskowa je uwidoczniła), poza tym nie maja żadnych peknięć, rys czy przetarć. gorąco polecam ![]() 023: czarne eleganckie buty na obcasach, zapinane wokół kostki. wykonane z ekoskórki. sa bardzo dobrej jakości - z polskiej firmy. rozmiar 38 (ale to duże 38, raczej 38/39 - długośc wkładki 25,5cm, będa dobre na stopę 24,5cm/25cm bo pomiędzy czubkiem a palcami musi być troche przerwy). stan idealny - miałam je na sobie jedynie kilka razy na różne szkolne uroczystości.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2007-12-04 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
197: nowa, nieużywana materiałowa opaska do włosów
204: mała torebeczka w liscie ![]() czarny top tuba z koronką, na cienkich ramiączkach, z UK (made in UK), rozmiar S, założony raz, stan idealny Wymiary: szerokość na górze 37cm szerokość na dole 38cm długość z ramiączkami 55cm długośc bez ramiączek 41cm
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2007-11-21 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
020: czarna torebka z housa, mam ją z wymianki. z trudem pomieści format A4. wymiary: szerokośc 30cm, wysokość 31cm, grubośc spodu 9,5cm. uchwyt dłuuugi, regulowany, mozna ja nosić przewieszoną przed głowę
021: czarny top z butiku, rozmiar S, stan idealny. wymiary: długośc 53cm, szerokośc pod pachami 39cm, szerokośc w talii 34cm 229: różowy pasek z kokardką, stan idealny, długość paska 100cm długość kokardki 16cm, pasek będzie dobry na obwód 75-85cm. tylko za coś special.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2007-11-04 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
026: top w paseczki, vero moda, rozmiar M , stan idealny, wymiary: długośc 53cm, szerokość 35cm
028: delikatny ozdobny szaliczek, czarny, przeplatany srebrną nitką, długość 1,7m, stan idealny 032: jasnozielony top w moro, stan bdb, rozmiar S. wymiary: dlugosc 45cm, szerokosc 33cm. 038: Super bluzka firmy Jane Norman, rozmiar na moje oko S, bo metkę wycięłam. Jest w idealnym stanie i jest bardzo rozciągliwa - wejdzie równiez na M. Ma ciekawy, kopertowy i bardzo głęboki dekold - dla biuściastych dziewczyn. Ja musiałam ją nosić z inna bluzka założoną pod spód, żeby nie wyglądac jak deska :-// Bluzeczka ma stylowy, retro nadruk. Na zdjęciu jest pognieciona, ale przed wysłaniem ją wypiorę i wyprasuję. Jej wymiary to: długośc 52cm, szerokość 33cm. Przypominam, że jest bardzo rozciągliwa. Ponadto wykonana jest z fajnego jakościowo materiału ![]() 253: czerwona bluzka z białym kwiatkiem, nowa, nieuzywana, według metki rozmiar L, jednak moim zdaniem to jest M.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2008-01-14 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
034: Oldschoolowa koszulka z Trolla, rozmiar S. Jest czarna, z zielonymi lamówkami i zielono-czerwonym nadrukiem. Jedyną jej wadą jest to, że z boku tej lamówki na dekoldzie ma takie jaśniejsze odbarwienie - widac na zdjęciu. Poza tym stan idealny. Jej wymiary to: długośc 56-57cm, szerokośc 36cm.
036: pomarańczowa bokserka z terranovy, rozmiar S, stan bdb. wymiary: szerokośc 34cm, długość 51cm. 037: Ciepła, pomarańczowa bluza, idealna na letnie wieczory. Jest wykończona ciemnozieloną nitką, w kolorze wnętrza kołnierzyka. Mozna ją nosic ze stójką albo lekko rozpiętą, z kołnierzykiem. Jest w idealnym stanie. Mam ją z wymianki, założyłam ją kilka razy, ale potem dostałam nową fajną bluzę z Trolla i ta juz mi nie jest potrzebna. Na metce ma rozmiar L, ale to chyba jakies nieporowzumienie - ja jej rozmiar określam na M. Jej wymiary to: długośc 57cm, szerokośc 42cm, rękaw 58cm. 049: jasnofioletowa bluzka z duzym dekoldem. elastyczna. na oko to jest M. stan idealny. wymiary: dlugosc 54cm, szerokosc pod pachami 45cm, w talii 36cm. 225: trampki czarno-czerwone, rozmiar 39 (na stopę 24,5-25cm) Przeżyły ze mną woodstock, więc są brudne, wymagają porządnego prania. Jak się je upierze, to jeszcze troche posłużą przyszłej właścicielce ![]()
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2007-04-30 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
039: czerwona koszulka firmy greenpoint. rozmiar 36. stan bardzo dobry. na piersiach ma zabawny nadruk. przy słowach 'put' i 'first' nadruk jest troche bledszy, bo kiedys nieopatrznie najechałam tam żelazkiem. ale raczej nie rzuca się w oczy. wymiary: długośc 51,5cm, szerokość 39cm.
045: brązowe bolerko, rozmiar uniwersalny. szerokośc w ramionach 37cm, długośc 30cm. stan idealny. 040: Czarne bojówki sztruksowe firmy PUNKYFISH. Rozmiar S. Niziutkie biodróweczki (sama obniżałam stan). Maja szerokie nogawki. Z tyłu mają fajne kieszenie obniżone, na jednej z nich jest haft w kształcie rybki. Po bokach na wysokości kolan tez mają kieszenie, takie typowo bojówkowe. Spodnie mają szlufki, więc można je nosić z paskiem. Miały skracane nogawki, a potem spowrotem odwijane, więc teraz na wysokości 4cm od końca nogawek widac taki jasniejszy poziomy pasek (patrz fotki). Spodnie byłyby idealne dla niskiej osoby, która mogłaby je skrócic tak,żeby tego paska równiez nie było widać. Wymiary spodni to: baaardzo obniżony pas 39cm, biodra 51cm, stan 18cm, długośc od pasa 91cm, od kroku 72cm. 001: czerwona bawełniana bluzka z H&M, rozmiar 32 (moim zdaniem 34/26). stan bdb.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
042: czerwona bluzka, rozmiar XS/S. z przodu wzór w niebieskie kwiatki i brokatowe punkciki. na dole zaczyna wypruwać się nitka - poza tym stan idealny. wymiary: szerokość 34cm, długość 50cm.
196: Farbki do malowania twarzy - dwa duże zestawy i jeden mały świetne na karnawał, szczególnie dla dzieci. Kolory: zestaw 1 - czarny, srebrny, złoty, niebieski, czerwony. zestaw 2 - czarny, żółty, brązowy, niebieski, czerwony. w obu zestawach kolor biały jest zużyty. 254: czarny kaszkiet, stan bdb, z podszewką, dobry na jesień, rozmiar uniwersalny 256: portfel z kwiatkiem. wisiorka juz nie ma. 257: szara koszulka cropp xs (naprawde malutkie xs), używana, stan dobry (wizaż) szerokość pod pachami 36cm szerokość w talii 32cm długość 49cm
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2008-01-14 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
016: szare buty z croppa z pomarańczowym wnętrzem. rozmiar 38 (wkladka 24,5-25) skejtowski krój. Trochę w nich chodziłam, dlatego są poprzecierane wewnatrz z tyłu - ale tego nie widac podczas chodzenia. Jeśli komuś to bardzo przeszkadza, to może te dziury zakleić takim zapiętkiem, co sie kupuje w obuwniczych
![]() 201: pasek parciany w moro 259: bardzo fajna komedia romantyczna na DVD ![]()
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2008-01-14 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
050: spodnie jeansowe rybaczki firmy fishbone, biodrówki. Rozmiar s (ale wg mnie to jest duuuże s). spodnie były skracane, bo w wersji pierwotnej wyglądały na mnie jak przykrótkie długie spodnie, a nie rybaczki. poza tym stan idealny. z boku mają taką fajną jakby kieszonkę wąską na suwak. Wymiary: pas (obnizony) 39cm, biodra 49cm, długośc 65cm, udo do 29cm, stan 22cm.
051: Bardzo niskie granatowe biodróweczki firmy REDSTAR, rozmiar 29. Są bardziej granatowe niz na zdjęciu. Stan dobry - bo nosiłam je troche i przetarły się na dole nogawek. Niestety schudłam i sa na mnie za duże. Wykonane z bardzo dobrego jakościowo jeansu, grubego i nierozciągliwego.Mają fajne kieszenie na pupie ![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
054: czarna bluzka. stan idealny, fajne marszczenia na biuście. wymiary: pod pachami szerokośc 40cm, w talii 34cm, długośc 56cm, rękaw 60cm.
055: czarna bokserka - siatka z housa. rozmiar S. wymiary: szerokość 38cm, długość 54cm. 056: czarna spódnica z falbanami, firmy warehouse, moze byc tez na jesien/zime, bo jest z grubszego materiału. stan bdb. wymiary: szerokośc w pasie 38cm, w talii 50cm, długość 61cm. 057: czarna, rozciągliwa bluzka z nadrukiem 77. na nadruku są takie dżety metalowe, jakby przyklejane małe ćwieki. stan bluzki idealny. wymiary: szerokośc 36cm, długośc 46cm. 202: parciany pasek w kolorze fuksji, stan idealny.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2008-01-14 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
058: kolorowa koszula w pasy. rozmiar S, troche rozciągliwa. stan idealny, gdyby nie to, że od nowości ma małą wadę (foto). na rękawie, na jasnym pasku sa malutkie, słabo widoczne plamki w tym buraczanym kolorze. nie rzuca sie w oczy, aczkolwie wada jest, wiec o niej informuje. mi nie przeszkadzała w noszeniu koszuli. wymiary: szerokośc w biuście 42cm, w talii 37cm, długośc 54cm, rekawy długie z mankietami.
060: brudnorózowy top na ramiączkach, DIVIDED Z H&M, rozmiar 36. szerokośc 34cm, długośc z ramiączkami 43cm. stan db 061: sweter w paski. stan idealny. rozmiar M. wymiary: długośc 54cm, szerokość 40cm, rękaw 3/4. 203: czarny parciany pasek 260: ciepłe papucie pieski. stan bardzo dobry, niewiele noszone. rozmiar 39, ale moim zdaniem to jest 39/40.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2007-10-27 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
064: Ciemna, szarozielona bluzka, firmy NEW LOOK. Ze zwykłej, miłej bawełny. Rozmiar 36. Bluzeczka jest w dobrym stanie. Wymiary: szerokośc pod pachami 40cm, szerokośc w talii 35cm, długość 52cm, rękaw 55cm.
066: spodnie turkusowe w paski. z wełny. były szyte przez krawca, na zamówienie, dlatego są bardzo dokładnie wykonane. spodnie są na kogos szczupłego, niskiego, krótkonogiego - nie dą sie ich wydłuzyć. nogawki rozszerzane na całej długości (takie lekkie szwedy). wymiary: szerokośc na górze 38cm, w biodrach 48cm, długość 96cm. 067: jeansowe, skejtowskie spodnie, rozmiar na 160cm. spodnie były skracane, zeby były tak do pół łydki. przy rozporku kawałek nitki się wypruł - ale to wystarczy 10 minut pobawic sie igła i nitka i nie będzie sladu . dla odważnej dziewczyny albo dla chłopca 160cm wymiary: pas 37cm, biodra 52cm, dlugosc 70cm.
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
065: czarny stanik z odpinanymi ramiączkami. w bardzo dobrym stanie. z uroczym kwiatkiem rozmiar 32/70, miseczka A
068: czarna bokserka firmy hennes, rozmiar S, stan bdb minus (minus, bo trochę ją nosiłam - ale nie jest znoszona). wymiary: długośc 52cm, szerokosc pod pachami 38cm, w talii 34cm. 069: rózowa bluzka z collosseum, rozmiar M, stan idealny, wymiary: szerokośc 37cm, długośc z ramiączkami 53cm. 072: Świetne jeansy biodrówki firmy R. MARKS. Bardzo dobry jakościowo materiał, gruby jeans. Z tyłu mają ciekawie przyszyte kieszonki, tak jakby trochę po bokach - co optycznie zmiejsza pupę. Ponieważ urwał się im oryginalny guzik, teraz przyszty jest markowy guzik fishbone - wygląda fajniej, niż wczesniej. Jeansy teoretycznie są rozmiaru 25, ale chyba im się musiały pomylić metki, bo ja noszę 27, a one są na mnie za duże. Proszę zwrócic uwagę na wymiary: długość od pasa 93cm, długośc od kroku 73cm, stan 21cm, szerokośc w pasie (obniżonym) 40cm, szerokośc w biodrach 50cm, szerokość w udzie na samej górze 27cm, szerokośc w kolanie 22cm, szerokość nogawki na dole 26cm. Jeansy były skracane - poza tym sa w stanie idealnym. Po prostu schudłam i spadają mi z tyłka. 208: brązowe okulary przeciwsłoneczne, stan idealny.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2008-01-14 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
073: żółty top z motylkami. rozmiar XS/S. wymiary: szerokośc 30cm, długośc z ramiączkami 46cm. stan idealny.
075: spódnica bordowa, rozmiar 34, rzeczywiscie jest bardzo mała. talia 34cm, biodra 43cm, długość 60cm. stan idealny. 076: najzwykejsza czarna bawełniana bluzka. na metce rozmiar M, wg mnie S. stan idealny. wymiary: szerokość 38cm, długośc 50cm. 077: komplet kolczyki+koraliki na szyję. jakie są, widac na fotkach 207: brązowa bluzka firmy AMISU, rozmiar S, stan idealny (załozona 2-3 razy). wymienię za coś fajnego.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2007-11-04 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
079: czarna (ciemnoszara?) bojówkowa spódniczka biodrówka, rozmiar 36. Ma szlufki, więc można ją nosić z paskiem. Stan idealny, oprócz tego, że jedna szlufka była urwana i musiałam ją ręcznie przyszyc - miejsca zszycia nie widac, bo jest zakryte guzikiem. Spódniczka jest trochę rozciągliwa. Jej wymiary to: pas obniżony 37cm, biodra 45cm, długośc 52cm, szerokośc na dole 52cm,
080: kostium kapielowy rozmiar S. Góra kostiumu jest z wkładkami usztywniającymi. pierwotnie góra była zawiązywana na szyi, ale przerobiłam ją, że ma normalne ramiączka. kostium w stanie bdb 081: bluzka z mrówki, rozmiar uniwersalny, moim zdaniem S. ma nadruk pelikana z napisem 'mniam' wymiary: szerokość 37cm, długośc 52cm. 082: czarna, matowa, lejaca sie spódnica, biodrówka. stan idealny. rozmiar S. ten biały pasek świetnie podkreśla opaleniznę. o, własnie zauważyłam, że ma taką malutką dziurkę z tyłu, dosłownie 1mm. wystarczy nitką zahaczyć. wymiary: pas 35cm, długośc 54cm. 209: maskotki: szara myszka ze skrzydełkami i serduszkiem, sliczna ![]() ![]()
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2007-04-14 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
086: golf w kolorowe paski, stan bardzo dobry. wymiary: szerokość 43cm, długość 56cm, rękaw 58cm.
088: Kolorowa, jakby pleciona bluzka na ramiączkach. Stan idealny. Firmy new look. Rozmiar 8, czyli S. Z przodu pod tym plecionym materiałem wszyta jest jeszcze wartswa innego materiału, żeby nie prześwitywała w okolicach biustu. Jej wymiary to: długośc z ramiączkami 48cm, szerokośc 35cm. 089: beżowa bluzka wonder woman. rozmiar M. wymiary: szerokość 38cm, długość 52cm. 210: opaski: * czarna materiałowa szerokość 8cm * czarna materiałowa pretty girl, szerokość 6cm * 3 cienkie plastikowe przepaski: biała, beżowa i beżowozielonkawa * gruba, czarna welurowa przepaska 237: czerwona ramka ze skórki ekologicznej, seduszkowa, na zdjęcie ukochanego ![]()
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2007-11-04 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
091: gwiazdka, która mozna włączyć i tak fajnie mruga dobra do przypięcia np. do plecaka, jak się jedzie w nocy rowerem, żeby być widocznym. albo żeby być widocznym w tłumie na ulicy
092: bluzka z trolla, rozmiar S, wzorek w twarze . stan idealny. wymiary: szerokość 38cm, długość 50cm 093: pierścionki, kolczyk do pępka i kolczyki. nie wiem, czy pierscionki są srebrne, pewnie nie. * ten z żółt-rózowymi oczkami, średnica wewnetrzna 17mm. * obrączka z turkusowymi oczkami - srednica 17mm. * pierścionek z motywem pajaka na pajęczynie - ten na pewno jest srebrny. ma małą wade - jest peknięty od spodu, tak po wewnatrznej stronie dłoni. nie przeszkadza to w noszeniu w ogóle, a nawet pozwola regulowac jego wielkość. srednica 17mm. * kolczyki sztyfty do uszu w kształcie zielono-żółtych kwiatków plastikowych. 094: czerwono-czarny golf, rozmiar S/M. rozciągliwy. wymiary: szerokość 35cm, długośc 51cm. 095: czerwona asymetryczna bluzka, na jedno ramię i odkrywająca częśc brzucha, ma tylko jeden rękaw. rozmiar S, stan idealny. wymiary: szerokość 35cm, nie mam pojęcia jak zmierzyc długość :P.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2007-09-17 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
096: różowy komplet: top plus siatka. rozmiar uniwersalny, moim zdaniem S. stan idealny. wymiary: długośc topu z ramiączkami 43cm, szerokośc topu 32cm, długośc siatki 52cm, szerokośc siatki 37cm.
097: pomarańczowa bluzka firmy L.O.G.G., rozmiar z metki XS. stan dobry. wymiary: długość 55cm, szerokośc pod pachami 41cm, szerokośc w talii 37cm. 100: liliowy sweterek firmy broadway, rozmiar S. zapinany na guziczki. stan dobry. wymiary: szerokość 40cm, długość 52cm. 101: sweterek z różą robiony przez moją mamę baaardzo ładny i na baaardzo szczupłą i raczej niską osobę. kolory ma dużo żywsze niż na fotce. jakbym miała ocenic rozmiar, to coś między S a XS. dekold w łódkę. naprawdę jest uroczy wymiary: szerokośc 34cm, długość 48cm. 211: broszki i przypinki: * I LOVE Kraków - stan idealny * piwa i pacierza nigdy nie odamawiam: duża, stan idealny * zielona z reserved - niestety jest porysowana, ale jak ktos lubi mieć duzo róznych przypinek, to nie będzie się rzucało w oczy * broszka z trolla - gwiazda moro z nitami. stan idealny. 243: jasnoróżowa bluzeczka amisu, XS, stan bdb szerokość pod pachami 40cm szerokość w talii 35cm długość 55cm
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2007-08-23 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
102: rózowe korale, długośc 64cm, koraliki wykonane z modeliny. dostałam je jako gratis do wymianki z wild_rose, ale to nie mój styl. i zupełnie nie mój kolor. ale sa ładne
103: spodnie sztruksowe, w kolorze butelkowej zieleni (bardziej zielone niz na zdjeciach), biodrówki. klasyczny krój, lekkie dzwony. z h&m, rozmiar 36. stan idealny. wymiary: pas 37cm, biodra 48cm, długość całkowita 99cm, długość od kroku 80cm, stan 20cm. 104: beżowe spodnie, w stylu safari, niziutkie biodrówki, rozszerzane na całej długości. z przodu w kilku miejscach mają malutkie plamki, postaram sie pokazać je na zdjęciu. firma topshop, rozmiar 6. wymiary: pas obniżony 37cm, biodra 46cm, stan 21cm. długość całkowita 93cm, długośc od kroku 73cm. szerokośc nogawki na dole 33cm. 105: Beżowa bluzka polo firmy dunnes stores. Rozmiar z metki 38-40, ale wg mnie to jest M. Stan bardzo dobry. Wymiary: długośc 54cm, szerokośc 37cm. Bluzeczka jest zapinana pod szyją na zatrzaski.
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
106: spodnie czarne dresopodobne. rozmiar 36. materiał matowy. spodnie są skracane - podklejane klejem do tkanin. zawsze to mozna odwinąć. ja mam 161 i musiałam skrócic. przy rozpozrku doszyłam haftkę, żeby się ładniej zapinał, bo nie było tam guzika. wymiary: na samej gorze szerokosc 39cm, biodra 53cm, długośc całkowita 98cm, długośc od kroku 75cm, szerokosc nogawki na dole 32cm, stan 22,5cm.
107: jeansy. proste nogawki, biodrówki, firmy rude. 98% bawełna, 2% lycra, więc są troche rozciągliwe. skracane, bo jestem kurdupel. niezniszczone, niepoprzecierane. wymiary: długośc całkowita 93cm, długośc od kroku 71cm, szerokośc w pasie (obniżonym) 38cm, szerokośc w biodrach 47cm, szerokośc nogawki na dole 28cm. odległośc góry spodni od kroku 22cm. 108: kolczyki: * małe srebrne kółka. bez ozdobników. srednica 12mm. * małe kółka z ozdobnikami srednica 14mm * złote (tzn w kolorze złotym - bo złote na pewno nie są) kolczyki z wymianki wizażowej. kupiłąm sobie inne złote i te mi niepotrzebne. [grey]109: Fioletowa bluzka z H&M. rozmiar 32/34 (ale moim zdaniem to jest normalne 36). Stan bardzo dobry. Wymiary: szerokośc pod pachami 41cm, szerokośc w talii 34cm, długośc 54cm, rękaw 60cm. na razie wstrzymuje wymianke [/grey] 111: czarna, sztruksowa spódnica, rozmiar 38. na fotce jest pognieciona, bo nie chciało mi się prasować :P stan idealny. wymiary: pas 36cm, biodra 47cm, długość 55cm.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2007-11-04 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
110: jeansy szwedy. bardzo dobry, ciemny jeans, nierozciągliwy i gruby. kupione w sklepie dallas za 150zł. jeansy są skracane, ale i tak poprzecierały sie na dole nogawek z tyłu. biodrówki. wymiary: długość całkowita 95cm, długośc od kroku 72cm, szerokośc w obniżonym pasie 36cm, w biodrach 52cm, odległosc od kroku do pasa z przodu 22cm. szerokośc nogawki na dole 33cm. rozmiar 27.
112: beżowe sztruksy, rozmiar 36, rozciągliwe. stan bardzo dobry. wymiary: pas 33cm, biodra 43cm, długość całkowita 98cm, długośc od kroku 77cm, stan 23cm. 213: wisiorek na szyję i nieużywane gumki do włosów.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2008-01-14 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
113: jeansowa spódnica, rozmiar 36, rozciągliwa. w paru miejscach powypruwała się nitka, a mi sie po prostu nie chce tego zszywac :P dlatego się jej pozbywam. poza tym nie ma śladów używania. wymiary: pas 33cm, biodra 42cm, długość 58cm.
115: czarne spodnie bojówki. rozmiar 36. gruby materiał. na udach mają kieszenie takie fajne i nie płaskie, tylko lekko odstające, ciekawie to wygląda. wymiary: długość całkowita 107cm, długość od kroku 82cm, szerokość na górze 38cm, w biodrach 49cm, stan 23cm. spodnie są trochę rozciągliwe. na wysokości ok. 5cm od dołu nogawki mają lekkie przetarcia (nosiłam je podwinięte i w butach na obcasach, bo mam 161cm) 116: spódniczka jeansowa. rozmiar... 13 (nie, nie kupiłam jej w za granicą :P moze to jest na 13 lat?). spódniczka jest w świetnym stanie, ładny, ciemnogranatowy jeans. jest rozciągliwa. wymiary: talia 34cm, biodra 43cm, długość 57cm. 117: kremowy sweter z kapturem, rozmiar S, stan bdb. wymiary: szerokośc 37cm, długośc 54cm, rękaw 58cm. oddam tylko za coś WYJĄTKOWO SPECJALNEGO. 212: koraliki. wszystkie są krótkie, takie, że pod szyją sie je nosi. Niektóre zapinane, niektóre na gumkę.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2007-04-14 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
118: jeansowe bojówki reportera, biodrówki. rozmiar 29. bardzo dobrej jakości jeans, gruby i nierozciągliwy. spodnie są w świetnym stanie, jedynie odrobinę (naprawdę minimalnie) przetarte na dole nogawek - nie chodziłam w nich dużo. rozmiar 29. skracane. z boku mają kieszenie, typowo bojówkowe, z przodu takie półokrągłe kieszonki i na pupie też maja takie bardziej bojówkowate. wymiary: długość całkowita 95cm, długośc od kroku 76cm, szerokośc w pasie 37cm, w biodrach 55cm, szerokośc nogawki na dole 32cm. odległośc kroku od pasa z przodu 20cm.
119: spódnica w kratkę: we wzór pepitki. bezowo-bordowa. rozmiar S, fajny krój lekko rozszerzany na dole, asymetryczny, zapinana z boku na suwak (niestety suwak nie dopina się na ostatnim centymetrze spódnicy, co w sumie nie przeszkadza, ale wada jest) wymiary: talia 35cm, biodra 44cm, długość 66cm, a długośc w miejscu tym najdłuższym 76cm. 120: pomarańczowa bluzka z napisami, wiązana na szyi. z orsay'a, rozmiar S. stan idealny. wymiary: szerokość 33cm, długość bluzki bez sznureczków 38cm.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2007-09-17 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
121: jeansowy gorset, z orsaya, rozmiar 36. długośc ramiączek regulowana. wymiary: szerokość 38cm, długośc bez ramiączek 29cm.
124: czarna, rozciągliwa bluzka. rozmiar uniwersalny. stan idealny. wymiary: szerokość 36cm, długośc 49cm. 125: długa, liliowa, sportowa spódnica z future club, rozmiar 34. od kolan ma po bokach rozcięcia, żeby dało sie w niej chodzić. stan idealny. wymiary: pas 33cm, biodra 45cm, długośc 95cm. 128: płyty z arkuszami próbnymi na maturę. na pierwszej płycie tylko z angielskiego ustna i pisemna, a na pozostałych dwóch arkusze do wszystkich przedmiotów. 241: sandały diverse, rozmiar 39, założone 3-4 razy, na piętach mają ślady od przyklejonej tam wkładki.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2007-08-23 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
130: zielony top divided, rozmiar 34, stan db. wymiary: długosc 45cm, szerokosc 31cm.
131: czerwona bluzka, stan idealny. rozciągliwa. dlugosc 52cm, szerokosc 38cm. rekaw 3/4. 135: krótkie spodenki. kolor bezowoszary. z przodu mają kieszonkę na udzie i dwie normalne, na biodrach. stan idealny. załozona moze 5 razy. rozmiar 36 (małe 36). wymiary: talia 34cm, biodra 46-47cm. 136: czarna, futerkowa torba. zapinana na suwak. troche włosów jej wypadło, ale nie ma łysych miejsc. rozmiar taki, że z trudem miesci sie tam teczka a4. 217: żółta opaska podtrzymująca włosy (dobra jak się nakłada maskę na włosy albo po myciu) i 5 malutkich czarnych spineczek w brokacie 218: * cążki do paznokci, nowe * kolczyki z trzech turkusowych koralików * kolczyki metalowe z małymi turkusowymi oczkami * breloczek z butem firmy everland ![]() * plastikowy pająk ![]() ![]()
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2007-04-14 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
137: top w zielone mazaje bardzo przyjemna, elastyczna bawełna. rozmiar S, stan idealny, wymiary: szerokośc 36cm, długośc 49cm.
138: biała bluzeczka z dekoldem w łódkę, nie ma metki z rozmiarem, ale wg mnie to typowa eSka. stan bdb. wymiary: szerokośc 36cm, długość 51cm. tylko za coś fajnego. 139: czerwono-niebieska bluzka, z h&m, rozmiar nie wiem jaki, bo wycięłam metkę (drapała), ale wydaje mi się, że 36. kiedyś ją skracałam, podklejając klejem do tkanin, a potem ją dokleiłam i teraz ma od spodu ślady po kleju - niewidczne na zewnątrz bluzki. poza tym stan idealny. wymiary: szerokość 38cm, w talii 35cm, długośc 58cm. 140: bordowa bluza z orsay'a, rozmiar XS. duzy dekold wiązany rzemykiem. stan bardzo dobry. wymiary: szerokość 36cm, długość 48cm, rękaw 55cm. 142: brązowe spodnie, a właściwie koloru ciemnej, mętnej kawy. firma ONLY. rozmiar 32 (!) ale ja, nosząca 36, jakoś się w nie na siłę zmieściłam. stan idealny. nogawki proste na całej długości. z zaprasowanym kantem. wymiary: szerokość w pasie 35cm, w biodrach 47cm, długość całkowita 103cm, długość od kroku 80cm, stan 23cm 219: krzyż Ankh na rzemyku.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2007-04-14 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
143: dwie takie same płyty z gazety wyborczej. prezentacja z jezyka polskiego.
144: dwie takie same płyty z przyjaciółki, testy z polskiego i matmy na nowa maturę. 145: Beżowe, eleganckie spodnie w kancik, firmy VILA, rozmiar S. Miały skracane nogawki. Sa w idealnym stanie. Spodnie oczywiście nie mają plam - te na fotkach to wina aparatu. Brudny obiektyw. Dzięki ciekawemu krojowi na brzuchu (poziomy gruby pasek materiału) spodnie bardzo wyszczuplają to miejsce. Są lekko szersze na całej długości, dzięki czemu optycznie wyszczuplają. Ich wymiary to: pas 36cm, biodra 49cm, długość od pasa 96cm, długośc od kroku 75cm, szerokośc nogawki w udzie 28cm, szerokośc nogawki w kolanie 26cm, szerokośc nogawki na dole 31cm. 146: top w kolorowe paseczki, stan bdb, wymiary: szerokość 34cm, długość 45cm. 147: czarny długi top, stan bdb, wymiary: szerokość 36cm, długość 56cm. -
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2007-06-13 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
148: biała koszula. materiał taki jakby jedwabny, lejący się. rękawy 3/4. wymiary: długość 55cm, szerokość 43cm. rozmiar S.
149: bardzo ciepłe, nieprzemakalne, narciarskie rękawiczki. idealne do lepienia bałwana rozmiar taki dziecięco-damski. 150: turkusowy szalik, materiał hmm, taki puszysty, może moher? nie znam się :P. długość 150cm, szerokość 17cm. 152: zielona cienka chusta z indiashopu, poprzeszywana srebrną nitką. stan idealny. wymiary: 90x90cm. 153: kremowy szaliczek z cubusa, z cekinami, Lekki, delikatny i elegancki, stan idealny. Długośc 2 metry, szerokośc 30cm. 239: sexy czarny gorset, stan bdb, zwężany z rozmiaru 38 do rozmiaru 34/36, szerokość regulowana wiązaniem, najmniejsza szerokość pod pachami 33cm, długość 44cm
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2007-08-04 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
154: bransoletka
155: czarna, a własciwie ciemnogranatowa torba, w stanie idealnym. w środku ma dodatkowa kieszonke na suwak, tak samo na klapie. główna przegroda tez jest na suwak. wymiary: wysokość 28cm, szerokość 27cm, grubość 7cm, długość rączek 83cm. 156: zielony szalik z croppa, nosiłam go przez jeden sezon, widać, że był uzywany. długość ponad 2 metry, szerokość 17cm. 157: paski. wszystkie mają długośc dobrą na biodra 90-100cm,
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.