|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
homeopatia
hay.Chciałabym sie dowiedziec czy ktos z was leczy lub leczyl sie homeopatycznie z problemami skóry-chodzi mi o tradzik.Czy sa jakies efekty?Pomaga?Mam juz dosc ciaglego zarzywania antybiotyków,po których odstawieniu wszystko wraca do stanu przed!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: homeopatia
hm, sorry, ale jakaś niepoinformowana jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
podobno homeopatia dziala. ja sobie z pół roku temu kupiłam kropelki na tradzik ale leza do tej pory bo leczylam sie zwyklym antybiotykiem i jakos minela mnie ochota na nie. ale znam osoby ktorym to pomogla na tradzik, ale treb abyc systematycznym. moja kolezanka leczy swoje dziecko juz od 4 lat homeopatycznie jesli jest chore i z bardzo dobrym skutkiem. nawet poczatki astmy udalo jej sie tym wyleczyc.
ale jak zawsze kazdy lek czy krem to kwestia indywidualna. najlepiej spytac sie lekarza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja od niedawna lecze u homeopaty trądzik. Zapisał mi dwa rodzaje zastrzyków. Jeden mam robić co dwa, drugi co trzy dni. Razem wychodzi 20
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Gunia_ słyszałam ze nie mozna robić takich połączeń czyli łykać antybiotyków i stosować środki homeopatyczne. Albo jedno albo drugie. lekarz pozwolił ci tak połączyc te lekarstwa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.