|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
kosmetyczny kramik u *nulki* :) LETNIA DOKŁADECZKA!!!:)
NIEAKTUALNE!!!!!! ZAWIESZAM WATEK NA CZAS WAKACJI.
LETNIA DOKŁADECZKA!!!! ZAPRASZAM!!! witam Dziewczynki ![]() zakladam swoj pierwszy watek w Targowisku mam nadzieje ze bedzie udany![]() oto roznosci ktore biednie stoja nieuzywane w mojej szafeczce i ktore chetnie wymienie: Sensique Puder brazujacy w perelkach - odcien nr 1, brazowo-zlote kuleczki, pieknie rozswietlaja skore, zawieraja maslo shea, olejek jojoba i wit.E. Chetnie oddam polowe, tzn. ok 23 kuleczek - sa bardzo wydajne i sama ich nigdy nie wykoncze kuleczki byly przeze mnie uzywane wiec moga byc troche mniejszej wielkosci niz nowe.APC puder w kulkach - posiadam odcien nr 0, ROZŚWIETLAJĄCY - dzięki odpowiedniemu zestawowi kolorystycznemu koryguje i lekko rozjaśnia skórę, przeznaczony do każdego rodzaju cery. Sa to kolorowe kuleczki: rozowe, fioletowe, brzoskwiniowe, biale, zielone. To taki tanszy odpowiednik slynnych meteorytow (odcienia "mythic"). pieknie rozswietla! tak samo jak z poprzednimi kulkami, moge oddac polowe opakowania, tzn. 21 roznokolorowych kuleczek (powod podobny: kulki sa superwydajne i chyba nigdy mi sie nie skoncza! Inebrya Ice Cream Dry-T BANANA- maska o silnym dzialaniu odzywczym do wlosow suchych, zniszczonych z tendencja do splatywania sie o cudownym BANANOWYM zapachu (mmmmniamm ). Mam litrowe opakowanie ktore starczy mi chyba do konca swiata mimo ze uzywam tej cudownej maski dosyc regularnie - dlatego chetnie odleje komus troszke - maxymalnie 250ml (moze byc mniej oczywiscie)Garnier Skora musnieta sloncem - nawilzajace mleczko do ciala do ciemnej karnacji, nadaje piekny opalony kolor - z 250ml pozostalo tak 1cm nad napisem "Garnier", czyli jakies 3/4 ![]() Soraya Zlocista pielegnacja - krem gleboko nawilzajacy brazujaco-pielegnacyjny; uzyty 2 razy, zuzycie prawie niewidoczne L'Oreal Infallible - podklad o przedluzonej trwalosci, nr 140 (Golden Beige), uzyty 2 razy Bourjois - szminka kolor RUBIS, soczysty czerwony, zuzycie 5% - mam ja z wymianki, niestety nie moj kolor (zdjecia szmineczki w poscie 14 - to ta w czerwonym opakowaniu, i w poscie 15 - pierwsza z lewej) Dove Fresh Touch - dezodorant antyperspirant w sztyfcie, bardzo swiezy zapach; zuzycie ok. 1cm FlosLek Anti Acne Ideal Skin - korektor antybakteryjny, kolor nr1; uzyty moze 2-3 razy (jest dla mnie niestety za jasny) Oriflame Eye Glaze - cien/blyszczyk do powiek z serii Visions, kolor Camellia (rozowiutki), uzyty 2 razy Oriflame - platki oczyszczajace dla cery tradzikowej - pozostalo ok.24 Caprice - puder brazujacy w pedzlu, uzyty 2-3 razy (niestety jest dla mnie za ciemny) Maybelline Pur Color - tester cienia do powiek, kolor Rich Brown (bardziej jak na drugim zdjeciu), raz mazniety BonneBell Eye d'Votion - cien w aplikatorze z gabeczka, kolor mieniacy sie jasniutki rozowy, zuzycie jak na zdjeciu (zuzyta okolo polowa ale posrodku jest babelek powietrza co zmniejsza ilosc cienia, mysle ze jest wiec okolo 1/3) Miss Sporty - lakier do paznokci w kolorze mocno rozowym z niebieskim polyskiem, szybkoschnacy, pozostalo ok. 3/4 Ruby Rose - blyszczyk owocowy, 4 kolorki, 2 z nich uzyte po 1 razie, 2 w ogole nie uzywane, pieknie pachnie Ruby Rose - blyszczyk spiralka, rozowiutki, uzyty 2 razy Oriflame Tea Tree - dwikolorowy korektor, uzyty kilka razy próbki: La Roche-Posay Toleriane - podklad korygujacy dla skory wrazliwej, 1ml; 2 sztuki odcienia 15 Gold oraz 2 sztuki odcienia 11 Light Beige Bioderma Photoderm MAX SPF 50+ Iwostin Intensywny Krem Nawilzajacy o Przedluzonym Dzialaniu SPF 20, dla skory wrazliwej, alergicznej i odwodnione, 2ml , mam 5sztuk Iwostin Rozjasniajacy Krem na Przebarwienia, 2ml SVR Xerialine 500, intensywnie nawilzajaca emulsja twarz i cialo, 7ml FOTKI W POSCIE 1 i 2 na wymiane chetnie przygarne: Dr. Haushka - olejek do twarzy i puder jedwabny (w kazdych ilosciach )preparaty antycellulitowe i wyszczuplajace ![]() czarne kredki do oczu z gabeczka do smoky eyes z drugiej strony kolorowe kredki do oczu (najchetniej mocne, soczyste, wakacyjne kolorki) lakiery do paznokci, rozne odcienie rozowego, bezu i naturalne zolciutki cien do powiek podklad Velvet Touch oczywiscie inne propozycje tez chetnie rozwaze ![]() gdyby mi sie cos przypomnialo to oczywiscie jeszcze dopisze!!! zapowiadam ze moga pojawiac sie jakies dokladki w tym watku
Edytowane przez *nulka* Czas edycji: 2007-07-01 o 23:12 Powód: zawieszenie |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyczny kramik u *nulki* :) L'oreal, Oriflame, Bioderma i inne roznosci
ochh zapomnialam o fotkach, juz dodaje
![]() kolor cienia i pudru bardziej jak na 3 zdjeciu ![]() pozdrawiam ![]()
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: kosmetyczny kramik u *nulki* :) L'oreal, Oriflame, Bioderma i inne roznosci
Może coś za podkład Loreal? Poszperaj w ciuszkach i kosmetykach
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
aneczka podoba mi sie ten zolciutki cien z inglota ale za podklad to troszke za malutko
moze zainteresuje Cie cos innego ode mnie za ten cien??
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale tego cienia nie mam już
Trudno, pozdrawiam
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
HEJKA!!! Popatrz w moim wątku
wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184406 mam jeszcze poza nim sporo rzeczynp. pomadek loreal czy lancome (dużo w nim nie zostalo, czekam na sfinalizowanie ostatnich transakcji i zamykam go). Mam też w zlocie mapkę inglota (3kolorki zlota zuzycie z 5 %) i sypki yves rocher zoastło ok, pół bardzo fajny, dobrze się rozprowadz i blyszczy. Jurto wkleję zdjęcia. Mnie wstępnie interesuje loreal podklad , korektor oriflame, kosmetyki naturalne i puder w pędzlu. pozdarwiam...........
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2013-05-24 o 14:35 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
ana, spodobal mi sie u Ciebie cien manhattan taki w szarosciach z czarnym eyelinerem, masz go jeszcze moze?? a ten puder yves rocher to jest rozswietlajacy czy normalny transparentny?? bo tez bym byla zainteresowana
prosze daj znac jak wkleisz zdjecia bo chcialabym sobie jeszcze ewentualnie zobaczec szukam tez krwistoczerwonej szminki, masz moze jakas?co by Cie interesowalo za te rzeczy konkretnie?
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
HEJ!! tamtych cieni juz nie ma , ale ma inne (kilka)manhatannu (szrości,srebro), z pomadek czerwonych to mam bourjois 14 RUBIS (5% zuzycia) albo loreal GLAMshine nr. 105 też czerwień ale delikatniejsza, za to świetnie nawilża usta i fajnie się trzyma , takie samo zuzycie, jutro bedę maiła dostęp do zdjęć to ci wrzucę.
Mam też taką paletke http://www.allegro.pl/item190369494_...st_i_oczu.html uzytą kilka krotnie może 5-10 % (tam jest pomadka czerwień+cień do oczu -Swietny rozświetlacz+czarny eyeliner ndaję sie do idealnie do smoke eyes jest miękki, fajnie się rozciera a na mokro jako kreska), Jest naprawdę Super. Sa orginalne aplikatory +pędzelek , oczywiście bądą wyprane(o ile chcesz je używane?) . pomadki też delikatnie zetnę , czyba ze wolisz zrobić to sama?, Ja napisalam co mnie interesuje może jeszcze te platki oczyszczające(dobre są????i probeczki , A sypki z yves rocher to cień(mam bzika na punkcie stypańców), z pudrów to mam na wyminę odsypki takie jak w wątku + mogę odsypać najnowszy nabytek Jessica Simpson (toffi- leeki brąz +drobinki), może masz jakieś probeczki zapachów na zbyciu? ogólnie interesuje mnie większa zamniaka (za jedną przeyłką).... pozdarwiam..... dam , też znać co mam jeszcze z czerwonych pomadek.[/U]
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2007-05-08 o 13:35 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
ana to czekam na zdjecia mysle ze wzielabym jakas pomadke i moze ta paletke o ktorej piszesz, co bys konkretnie chciala za te 2 rzeczy??
niestety nie mam zadnych probek zapachow (zawsze sama wszystko wykorzystuje hihih ) a te platki z Oriflamu sa dosyc mocne, z jednej strony pilinguja a przy okazji sa nasaczone jakims plynem na tradzik - dla mnie byly troszke za mocne ale mysle ze warto sprobowac - kazda cera inna
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
a jaki kolor ma ten sypki cien YR??
interesuja mnie tez ewentualnie rozowe pomadeczki, mocno nawilzajace (bardzo przesuszaja mi sie usta)
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Ten YR, to jasne zloto, zrobię Ci zdjęcie roztarty na ręku najlepiej
Ta pletka Estee jest o niebo lepsz niz manhatann, tym bardziej ,ze tamten eyenlier był gesty i kremowy i nijak nie nadawł się do smoke eyes Jak zobaczysz zdjęcia to wybierzesz sobie co chcesz to wtedy będziemy negocjować a pomadka Loreal Glam shine jest swietna do suchych ust ( sprawdz kolorek najlepiej w drogeri), Bourjois też jest fajna i kremowa. To do jutro pa pa
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
HEJ! HEJ! mam zdjęcia!!! Pomadki loreal (w 1 brak nalepki z numerem) 2 z drobinkami (róż)i ta o ktorej ci pisalam +bourjois i czerwień avon 2-3 razy użyta (dobra seria), cienie manhatann + inne rzeczy .....Wybieraj!!!!
Załącznik 905851 Załącznik 905852 Załącznik 905853 Załącznik 905854 Hej! zdjecia nie oddają w 100% realu! cienie są nieco ciemniejsze, podobnie jak paletka Estee czerwień jest -ciemniejsza a ten cień to taki jasno żołty\ zloty. Załącznik 905855
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2007-10-06 o 15:37 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2007-10-06 o 15:38 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie podklad i blyszczyki Ruby Rose
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
ana, zdecydowalam sie w koncu na 2 czerwone szminki: L'oreal Glam Shine i Bourjois. co bys za nie chciala?? co sadzisz o wymiance na puder w pedzlu, korektor Oriflame i te platki Oriflame?? pasowala by Ci taka wymiana?
jesli nie to prosze zaproponuj cos![]() ewentualnie mysle jeszcze o tej odsypce MAC'a ale nie wiem jeszcze
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
yoona podoba mi sie u Ciebie -Bielenda mleczko kokosowe Powitanie z Afryką- 90% (to jest mleczko do ciala czy do twarzy do demakijazu??
) oraz -Farmona mus do ciała brzoskiwnia i mango- uzyty kilka razy. co bys chciala za te 2 kosmetyki lub za ktorys jeden (bardziej interesuje mnie ten mus Farmona )??
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak wypatrzyłam cos u ciebie
Oriflame Dual Action Cleansing Pads - platki oczyszczajace do cery tradzikowej o podwojnym dzialaniu, zostalo ok.24 z 32 Oriflame Tea Tree - korektor antybakteryjny, dwukolorowy (bezowo-zielony), uzyty doslownie kilka razy, jak widac na zdjeciu zuzycie znikome ![]() u mnie chciałas żel peelingujący eveline bo drugiego juz nie ma. I moge cos zaproponowac do twarzy po za watkiem coprawda ma SLS ale na dość dalekim miejscu szczegóły moge podac na PW |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Nikita, ja jednak rozmyslilam sie z tego zelu peelingujacego! Dzieki, pozdrawiam!
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Sorry za milczenie.... tylko tyle cie u nie zainteresowało? nić wiecej nie znadziej za podklad? pomyśl......
jeśli tak to do zaminki zaproponowanej przez ciebie (dołóż 3 probki po 1 z każdej firmy) ..... czekam
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
ana, niestety tylko tyle!! to rozumiem ze zgadzasz sie na taka wymiane: 2 pomadki za puder w pedzlu, korektor i platki Oriflame?? oczywiscie dorzuce probki, daj tylko znac ktore 3 Cie interesuja i juz mozemy wysylac paczuszki
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Próbki te
Bioderma Photoderm MAX SPF 50+, krem 5ml Iwostin Intensywny Krem Nawilzajacy o Przedluzonym Dzialaniu SPF 20, dla skory SVR Ekran Przeciwsloneczny SVR 100B, tonujacy, 5m
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma problemu
to jak sie umawiamy?? moge wyslac paczuszke w sobote tylko prosze podaj mi na privie swoj adres czy chcesz zebym najpierw ja wyslala i dopiero jak dojdzie do Ciebie to Ty czy wyslemy razem (jestem nowa na targowisku wiec rozumiem ze mozesz sie obawiac, chociaz nie ma czego, uczciwa ze mnie kobitka ). Prosze daj tez znac jaka przesylke preferujesz: paczka/ polceony, ekonomiczny/priorytet![]() ciesze sie ze sie dogadalysmy
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
dokładeczka
i te wczesniejsze i te nowe rzeczy na wymianke sa w pierwszym poscie zapraszam
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za:
odlewkę Inebrya Ice Cream Dry-T BANANA Dove Fresh Touch - dezodorant antyperspirant w sztyfcie, bardzo swiezy zapach; zuzycie ok. 1cm Maybelline Pur Color - tester cienia do powiek, kolor Rich Brown (bardziej jak na drugim zdjeciu), raz mazniety BonneBell Eye d'Votion - cien w aplikatorze z gabeczka, kolor mieniacy sie jasniutki rozowy, zuzycie jak na zdjeciu (zuzyta okolo polowa ale posrodku jest babelek powietrza co zmniejsza ilosc cienia, mysle ze jest wiec okolo 1/3 Ruby Rose - blyszczyk owocowy, 4 kolorki, 2 z nich uzyte po 1 razie, 2 w ogole nie uzywane, pieknie pachnie Ruby Rose - blyszczyk spiralka, rozowiutki, uzyty 2 razy ?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.

kuleczki byly przeze mnie uzywane wiec moga byc troche mniejszej wielkosci niz nowe.

moze zainteresuje Cie cos innego ode mnie za ten cien?? 

jesli nie to prosze zaproponuj cos