![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() kosmetyczny kramik u *nulki* :) LETNIA DOKŁADECZKA!!!:)
NIEAKTUALNE!!!!!! ZAWIESZAM WATEK NA CZAS WAKACJI.
LETNIA DOKŁADECZKA!!!! ZAPRASZAM!!! witam Dziewczynki ![]() zakladam swoj pierwszy watek w Targowisku ![]() ![]() oto roznosci ktore biednie stoja nieuzywane w mojej szafeczce i ktore chetnie wymienie: Sensique Puder brazujacy w perelkach - odcien nr 1, brazowo-zlote kuleczki, pieknie rozswietlaja skore, zawieraja maslo shea, olejek jojoba i wit.E. Chetnie oddam polowe, tzn. ok 23 kuleczek - sa bardzo wydajne i sama ich nigdy nie wykoncze ![]() APC puder w kulkach - posiadam odcien nr 0, ROZŚWIETLAJĄCY - dzięki odpowiedniemu zestawowi kolorystycznemu koryguje i lekko rozjaśnia skórę, przeznaczony do każdego rodzaju cery. Sa to kolorowe kuleczki: rozowe, fioletowe, brzoskwiniowe, biale, zielone. To taki tanszy odpowiednik slynnych meteorytow (odcienia "mythic"). pieknie rozswietla! tak samo jak z poprzednimi kulkami, moge oddac polowe opakowania, tzn. 21 roznokolorowych kuleczek (powod podobny: kulki sa superwydajne i chyba nigdy mi sie nie skoncza! ![]() Inebrya Ice Cream Dry-T BANANA- maska o silnym dzialaniu odzywczym do wlosow suchych, zniszczonych z tendencja do splatywania sie o cudownym BANANOWYM zapachu (mmmmniamm ![]() Garnier Skora musnieta sloncem - nawilzajace mleczko do ciala do ciemnej karnacji, nadaje piekny opalony kolor - z 250ml pozostalo tak 1cm nad napisem "Garnier", czyli jakies 3/4 ![]() Soraya Zlocista pielegnacja - krem gleboko nawilzajacy brazujaco-pielegnacyjny; uzyty 2 razy, zuzycie prawie niewidoczne L'Oreal Infallible - podklad o przedluzonej trwalosci, nr 140 (Golden Beige), uzyty 2 razy Bourjois - szminka kolor RUBIS, soczysty czerwony, zuzycie 5% - mam ja z wymianki, niestety nie moj kolor (zdjecia szmineczki w poscie 14 - to ta w czerwonym opakowaniu, i w poscie 15 - pierwsza z lewej) Dove Fresh Touch - dezodorant antyperspirant w sztyfcie, bardzo swiezy zapach; zuzycie ok. 1cm FlosLek Anti Acne Ideal Skin - korektor antybakteryjny, kolor nr1; uzyty moze 2-3 razy (jest dla mnie niestety za jasny) Oriflame Eye Glaze - cien/blyszczyk do powiek z serii Visions, kolor Camellia (rozowiutki), uzyty 2 razy Oriflame - platki oczyszczajace dla cery tradzikowej - pozostalo ok.24 Caprice - puder brazujacy w pedzlu, uzyty 2-3 razy (niestety jest dla mnie za ciemny) Maybelline Pur Color - tester cienia do powiek, kolor Rich Brown (bardziej jak na drugim zdjeciu), raz mazniety BonneBell Eye d'Votion - cien w aplikatorze z gabeczka, kolor mieniacy sie jasniutki rozowy, zuzycie jak na zdjeciu (zuzyta okolo polowa ale posrodku jest babelek powietrza co zmniejsza ilosc cienia, mysle ze jest wiec okolo 1/3) Miss Sporty - lakier do paznokci w kolorze mocno rozowym z niebieskim polyskiem, szybkoschnacy, pozostalo ok. 3/4 Ruby Rose - blyszczyk owocowy, 4 kolorki, 2 z nich uzyte po 1 razie, 2 w ogole nie uzywane, pieknie pachnie ![]() Ruby Rose - blyszczyk spiralka, rozowiutki, uzyty 2 razy Oriflame Tea Tree - dwikolorowy korektor, uzyty kilka razy próbki: La Roche-Posay Toleriane - podklad korygujacy dla skory wrazliwej, 1ml; 2 sztuki odcienia 15 Gold oraz 2 sztuki odcienia 11 Light Beige Bioderma Photoderm MAX SPF 50+ Iwostin Intensywny Krem Nawilzajacy o Przedluzonym Dzialaniu SPF 20, dla skory wrazliwej, alergicznej i odwodnione, 2ml , mam 5sztuk Iwostin Rozjasniajacy Krem na Przebarwienia, 2ml SVR Xerialine 500, intensywnie nawilzajaca emulsja twarz i cialo, 7ml FOTKI W POSCIE 1 i 2 na wymiane chetnie przygarne: Dr. Haushka - olejek do twarzy i puder jedwabny (w kazdych ilosciach ![]() preparaty antycellulitowe i wyszczuplajace ![]() czarne kredki do oczu z gabeczka do smoky eyes z drugiej strony kolorowe kredki do oczu (najchetniej mocne, soczyste, wakacyjne kolorki) lakiery do paznokci, rozne odcienie rozowego, bezu i naturalne zolciutki cien do powiek podklad Velvet Touch oczywiscie inne propozycje tez chetnie rozwaze ![]() gdyby mi sie cos przypomnialo to oczywiscie jeszcze dopisze!!! zapowiadam ze moga pojawiac sie jakies dokladki w tym watku ![]()
Edytowane przez *nulka* Czas edycji: 2007-07-01 o 22:12 Powód: zawieszenie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyczny kramik u *nulki* :) L'oreal, Oriflame, Bioderma i inne roznosci
ochh zapomnialam o fotkach, juz dodaje
![]() kolor cienia i pudru bardziej jak na 3 zdjeciu ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kosmetyczny kramik u *nulki* :) L'oreal, Oriflame, Bioderma i inne roznosci
Może coś za podkład Loreal? Poszperaj w ciuszkach i kosmetykach
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
aneczka podoba mi sie ten zolciutki cien z inglota ale za podklad to troszke za malutko
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ale tego cienia nie mam już
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
HEJKA!!! Popatrz w moim wątku
wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184406 mam jeszcze poza nim sporo rzeczynp. pomadek loreal czy lancome (dużo w nim nie zostalo, czekam na sfinalizowanie ostatnich transakcji i zamykam go). Mam też w zlocie mapkę inglota (3kolorki zlota zuzycie z 5 %) i sypki yves rocher zoastło ok, pół bardzo fajny, dobrze się rozprowadz i blyszczy. Jurto wkleję zdjęcia. Mnie wstępnie interesuje loreal podklad , korektor oriflame, kosmetyki naturalne i puder w pędzlu. pozdarwiam...........
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2013-05-24 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ana, spodobal mi sie u Ciebie cien manhattan taki w szarosciach z czarnym eyelinerem, masz go jeszcze moze?? a ten puder yves rocher to jest rozswietlajacy czy normalny transparentny?? bo tez bym byla zainteresowana
![]() ![]() co by Cie interesowalo za te rzeczy konkretnie?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
HEJ!! tamtych cieni juz nie ma , ale ma inne (kilka)manhatannu (szrości,srebro), z pomadek czerwonych to mam bourjois 14 RUBIS (5% zuzycia) albo loreal GLAMshine nr. 105 też czerwień ale delikatniejsza, za to świetnie nawilża usta i fajnie się trzyma , takie samo zuzycie, jutro bedę maiła dostęp do zdjęć to ci wrzucę.
Mam też taką paletke http://www.allegro.pl/item190369494_...st_i_oczu.html uzytą kilka krotnie może 5-10 % (tam jest pomadka czerwień+cień do oczu -Swietny rozświetlacz+czarny eyeliner ndaję sie do idealnie do smoke eyes jest miękki, fajnie się rozciera a na mokro jako kreska), Jest naprawdę Super. Sa orginalne aplikatory +pędzelek , oczywiście bądą wyprane(o ile chcesz je używane?) . pomadki też delikatnie zetnę , czyba ze wolisz zrobić to sama?, Ja napisalam co mnie interesuje może jeszcze te platki oczyszczające(dobre są????i probeczki , A sypki z yves rocher to cień(mam bzika na punkcie stypańców), z pudrów to mam na wyminę odsypki takie jak w wątku + mogę odsypać najnowszy nabytek Jessica Simpson (toffi- leeki brąz +drobinki), może masz jakieś probeczki zapachów na zbyciu? ogólnie interesuje mnie większa zamniaka (za jedną przeyłką).... pozdarwiam..... dam , też znać co mam jeszcze z czerwonych pomadek.[/U]
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2007-05-08 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ana to czekam na zdjecia mysle ze wzielabym jakas pomadke i moze ta paletke o ktorej piszesz, co bys konkretnie chciala za te 2 rzeczy??
niestety nie mam zadnych probek zapachow (zawsze sama wszystko wykorzystuje hihih ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a jaki kolor ma ten sypki cien YR??
interesuja mnie tez ewentualnie rozowe pomadeczki, mocno nawilzajace (bardzo przesuszaja mi sie usta)
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ten YR, to jasne zloto, zrobię Ci zdjęcie roztarty na ręku najlepiej
![]() Ta pletka Estee jest o niebo lepsz niz manhatann, tym bardziej ,ze tamten eyenlier był gesty i kremowy i nijak nie nadawł się do smoke eyes ![]() Jak zobaczysz zdjęcia to wybierzesz sobie co chcesz to wtedy będziemy negocjować ![]() a pomadka Loreal Glam shine jest swietna do suchych ust ( sprawdz kolorek najlepiej w drogeri), Bourjois też jest fajna i kremowa. To do jutro pa pa ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
HEJ! HEJ! mam zdjęcia!!! Pomadki loreal (w 1 brak nalepki z numerem) 2 z drobinkami (róż)i ta o ktorej ci pisalam +bourjois i czerwień avon 2-3 razy użyta (dobra seria), cienie manhatann + inne rzeczy .....Wybieraj!!!!
![]() Załącznik 905851 Załącznik 905852 Załącznik 905853 Załącznik 905854 Hej! zdjecia nie oddają w 100% realu! cienie są nieco ciemniejsze, podobnie jak paletka Estee czerwień jest -ciemniejsza a ten cień to taki jasno żołty\ zloty. Załącznik 905855
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2007-10-06 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]()
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2007-10-06 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie podklad i blyszczyki Ruby Rose
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ana, zdecydowalam sie w koncu na 2 czerwone szminki: L'oreal Glam Shine i Bourjois. co bys za nie chciala?? co sadzisz o wymiance na puder w pedzlu, korektor Oriflame i te platki Oriflame?? pasowala by Ci taka wymiana?
![]() ![]() ewentualnie mysle jeszcze o tej odsypce MAC'a ale nie wiem jeszcze ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
yoona podoba mi sie u Ciebie -Bielenda mleczko kokosowe Powitanie z Afryką- 90% (to jest mleczko do ciala czy do twarzy do demakijazu??
![]() co bys chciala za te 2 kosmetyki lub za ktorys jeden (bardziej interesuje mnie ten mus Farmona ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Jednak wypatrzyłam cos u ciebie
Oriflame Dual Action Cleansing Pads - platki oczyszczajace do cery tradzikowej o podwojnym dzialaniu, zostalo ok.24 z 32 Oriflame Tea Tree - korektor antybakteryjny, dwukolorowy (bezowo-zielony), uzyty doslownie kilka razy, jak widac na zdjeciu zuzycie znikome ![]() u mnie chciałas żel peelingujący eveline bo drugiego juz nie ma. I moge cos zaproponowac do twarzy po za watkiem coprawda ma SLS ale na dość dalekim miejscu szczegóły moge podac na PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Nikita, ja jednak rozmyslilam sie z tego zelu peelingujacego! Dzieki, pozdrawiam!
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Sorry za milczenie.... tylko tyle cie u nie zainteresowało? nić wiecej nie znadziej za podklad? pomyśl......
jeśli tak to do zaminki zaproponowanej przez ciebie (dołóż 3 probki po 1 z każdej firmy) ..... czekam
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
ana, niestety tylko tyle!! to rozumiem ze zgadzasz sie na taka wymiane: 2 pomadki za puder w pedzlu, korektor i platki Oriflame?? oczywiscie dorzuce probki, daj tylko znac ktore 3 Cie interesuja i juz mozemy wysylac paczuszki
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Próbki te
Bioderma Photoderm MAX SPF 50+, krem 5ml Iwostin Intensywny Krem Nawilzajacy o Przedluzonym Dzialaniu SPF 20, dla skory SVR Ekran Przeciwsloneczny SVR 100B, tonujacy, 5m
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
nie ma problemu
![]() ![]() ![]() ![]() ciesze sie ze sie dogadalysmy ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
dokładeczka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za:
odlewkę Inebrya Ice Cream Dry-T BANANA Dove Fresh Touch - dezodorant antyperspirant w sztyfcie, bardzo swiezy zapach; zuzycie ok. 1cm Maybelline Pur Color - tester cienia do powiek, kolor Rich Brown (bardziej jak na drugim zdjeciu), raz mazniety BonneBell Eye d'Votion - cien w aplikatorze z gabeczka, kolor mieniacy sie jasniutki rozowy, zuzycie jak na zdjeciu (zuzyta okolo polowa ale posrodku jest babelek powietrza co zmniejsza ilosc cienia, mysle ze jest wiec okolo 1/3 Ruby Rose - blyszczyk owocowy, 4 kolorki, 2 z nich uzyte po 1 razie, 2 w ogole nie uzywane, pieknie pachnie Ruby Rose - blyszczyk spiralka, rozowiutki, uzyty 2 razy ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.