|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
JPG 2, Intuition EL, Frey Oriflame
Nieaktualne 13-07 NOWY WĄTEK
Zapraszam, Ubytki postaram się pokazać na zdjęciu,za zapachy przyjmę tylko inne JPG 2 40ml. - Pochodzenie - wizaż (kartonik) Intuition EL - 30 ml. - Pochodzenie - wizaż ( brak kartonika) Frey - nowy zafoliowany + balsam po goleniu również nowy. Azzura Azzaro - miniaturka z kartonikiem- nieaktualne PILNIE POSZUKUJĘ PRÓBKI POMIDORKA LES BELLES. Inne: Woda FM - alternatywa dla Ralph Ralph Lauren sztyft ochronny Aloe - oriflame- Nieużywany Kinerase z Kinetyną - nawilżacz. - najchętniej za zapach Kerastase - kąpiel w niebieskim opakowaniu - za Semi di lino z karitexem Woda pomarańczowa Fitomed - końcówka do testów Pomadka Wodny fiolet Clinique - tylko sprawdzony kolor Remix L'oreal - ubytek 5% Eclipse Oriflame- nowy Sally Hansen Air Brush -na pyszczek - tylko wypróbowany NYC 2x nowe błyszczyki Pur Blanca w flakonie - niebieska gwiazda Cynamonowa Lotta Luv końcówka żelu i balsamu Ralph RL - zakupione razem z wodą podzielę się Diacnealem Avene i Autoheliosem LRP, Xerialem 30 SVR - za coś z listy potrzeb 3ml. olejek Argane Galenic krem pichtowy - ponad połowa. Revlon skinlights - emulsja rozświetlająca - ubytek 10% DMM Maybeline - podkład sand i nude VICHY - NORMADERM 50 g, roztwór normalizujacy (wzmacnia skórę i jej naturalne mechanizmy obronne)- za coś z listy potrzeb balsam do ust w słoiczku- krem truskawkowy,prosiaczek Disney Lancome - cień Focus - jasny fiolet Yves Rocher - INOSTINOL Vegetal krem na dzień przeciwzmarszczkowy 30/40 ml Oriflame - krem różany do ciała z wit. C NOWY 250ml. Oriflame - krem mleko i miód do ciała 200/250ml. Lawendowy balsam z serii ułatwiającej zasypianie Avon - najpewniej po terminie, zapach nie zmienił sie - dla amatorów tej kompozycji zapachowej. Edytowane przez palau Czas edycji: 2007-07-13 o 02:52 |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: JPG 2, Intuition EL, Frey Oriflame
Jestem chętna na Gaultiera2
Mogę zaproponować:- Arpege, Lanvin 20/50ml, kartonik - Love Love de Toi, Morgan, 34/35ml - samoopalacz do twarzy L'oreal Bronze Sublime. Produkt dwufazowy, po naciśnięciu pompki kosmetyk wychodzi i substancja samoopalająca łączy się z kremem nawilżającym. Jest 3/4
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Intuition EL,powiedz jakie zapachy moglyby Cie zainteresowac?
|
#4 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Określę ogólnie - ożeźwiające i "radosne" ( wiem,zaraz mnei uderzysz za tę "precyzję". Bardzo podoba mi się (którego posiadam) Ralph Ralpha Laurena więc cos na ten styl. Intuition równiez mi się podobaja ale nie zachwycają. Poszukuję próbki Les Belles zielonego bowiem wydaje mi sie że mogę się nimi zauroczyć.( pomidor) Przypadł mi równiez - zupełnie z innej beczki ale tych nie wiem jak określić - Black K. Cole i równiez chętnie bym je przygarnęła.Każda propozycję będę musiała przetestować, opisy bowiem wiele mi nie mówią. Może jeszcze dodam że nie znoszę ogórkowych Wybacz Asiu za chaos w wypowiedzi. |
||
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj!
![]() Revlon skinlights - emulsja rozświetlająca - ubytek 10% Jaki to odcień? |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
light peach - czy jakoś tak - jutro będę mogła sprawdzić na 100%
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Tommamo
Intuition jest w rezerwacji - mam nadzieję że jutro będę mogła coś powiedzieć.
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
oj byłabym mocno zainteresowana Intuition, ale za mało rzeczy u mnie Ci się podobało za perfumy...może przejrzysz raz jeszcze??
Dermablend mam odcienie 25 (nude) i 35 (sand). Zużycia takie jak podałam w wątku. |
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Intuition w rezerwacji, poza tym perfumy wymienie jedynie za perfumy
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
ale tylko ciuszki sa w wątku - "TEGO SZUKAM", nie widziałam tam nic z kosmetyków |
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
I tam widzę również ciuszki
- niemniej, nic z tej listy nie posiadam. Pozdrawiam więc.
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
do góry
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Z pomidorkiem spadasz mi z nieba
Natomiast Escady nie znam więc ciężko jest mi cokolwiek powiedzieć, dodatkowo mam rezerwację na Intuition. Dopiero wróciłam z urlopu i musze odkopać w wątkach komu zrobiłam zarezerwację.
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Gucci Rush2 ponad połowa z 75 ml za JPG 2? Albo 40/100 Eternity Moment edp
Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-06-26 o 19:05 |
|
|
|
#27 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
eldl bez testów nie potrafię się określic. Aktualnie jestem uziemiona - więc nie wiem kiedy będę miała okazję odwiedzić SEPHORĘ. Oczywiście pozostaniemy w kontakcie |
||
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Sally Hansen Air Brush -na pyszczek - tylko wypróbowany
to samoopalacz? byłabym chętna..
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, to samoopalacz. Interesuje mnie Sephora Sun i zapach Givenchy
|
|
|
|
#30 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oki w takim razie proszę o kontakt jak przetestujesz zapach |
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

Mogę zaproponować:

. Określę ogólnie - ożeźwiające i "radosne" ( wiem,zaraz mnei uderzysz za tę "precyzję". Bardzo podoba mi się (którego posiadam) Ralph Ralpha Laurena więc cos na ten styl. Intuition równiez mi się podobaja ale nie zachwycają. Poszukuję próbki Les Belles zielonego bowiem wydaje mi sie że mogę się nimi zauroczyć.( pomidor) Przypadł mi równiez - zupełnie z innej beczki ale tych nie wiem jak określić - Black K. Cole i równiez chętnie bym je przygarnęła.

Intuition jest w rezerwacji - mam nadzieję że jutro będę mogła coś powiedzieć.

Moze masz jakieś zapachy poza wątkiem? Lub coż s mojej listy?
ale tylko ciuszki sa w wątku - "TEGO SZUKAM", nie widziałam tam nic z kosmetyków