|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Schwarzkopf Professional,Lumene,Hugo Boss,L'oreal,Inglot,Avon
Witam!
to moje pierwsze kroki na targowisku ,ale mam nadzieje ,że wszystko się uda ![]() Proponuje na wymianę: WŁOSY -dwufazowa odżywka fryzjerska Schwarzkopf Professional Bonacure (ubytek moim zdaniem ok 15% ,ale prosze ocenic samemu) -Studio Line , Hot Liss (niemiecka nazwa- Hot Glatt, bo kupione w Niemczech ,dlatego tez wszystkie napisy po niemiecku ,ale dla chętnych mogę przetłumaczyć ![]() PERFUMY -Hugo Boss ,Woman, klasyczne ,świetne perfumy ,kupione w Niemczech w ubiegłym roku. Przechowywane w szafce ,bez dostępu światła. Zostało wg mnie 70% ale proszę ocenic samemu. -Incandessence , Avon , perfumy ,które okazały się nietrafionym prezentem. Psiknięte 6-7 razy ,ubytek nieznaczny ,co widać na zdjęciu. CIENIE -Lumene-kompletnie nie używane ,raz maźnięte dla sprawdzenia koloru. Śliczny beżyk z delikatnymi drobinkami + matowy brąz. -Inglot, potrójne cienie ,bardzo ładne brązy-zużycie najjaśniejszego cienia ok 40% ,pozostałe nieznacznie -Inglot -delikatny,perłowy beż,zużycie ok 7% i śliczny ,letni turkus 2 razy maźnięty RÓŻ -rewelacyjny róż Lumene ,delikatny kolorek ,świetnie wygląda na twarzy ,bez efektu "ruskiej baby" ![]() -Dotleniająca Mgiełka do twarzy Oddech Amazonii ,Avon ,zostało ok 80% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Schwarzkopf Professional,Lumene,Hugo Boss,L'oreal,Inglot,Avon
Hej moze cos u mnie za niebieski cien inglota i perfumy hugo? boss
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180836 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie hugo boss i ewentualnie odżywki do włosów.Zerknij do mojego linku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Witam , jestem zainteresowana Bonacure, znajdziesz cos?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189007 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
HEJ!
Perfumki Incandessence sa na mojej liście rzeczy poszukiwanych! Znajdziesz coś za nie u mnie? mam sporo ciuszków! Poza wątkiem mogę zaproponować np.: - Podkład Maybelline Dream Matte Mouse odcień 020 Cameo , użyty 3 razy - Body Lotion Gabriela Sabatini Private Edition 200ml o ślicznym delikatnym zapachu- użyty dosłownie 2 razy! - Antycellulitowy krem do ciała Soraya Beauty Creator 200 ml, nowiutki, nieużywany jeszcze w pudełeczku
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Witaj
Znajdziesz coś u mnie za : Hugo Bossa ? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witaj podoba mi sie u ciebie
-Inglot, potrójne cienie ,bardzo ładne brązy-zużycie najjaśniejszego cienia ok 40% ,pozostałe nieznacznie co bys chciała wzamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
-dwufazowa odżywka fryzjerska Schwarzkopf Professional Bonacure (ubytek moim zdaniem ok 15% ,ale prosze ocenic samemu) -Incandessence , Avon , perfumy ,które okazały się nietrafionym prezentem. Psiknięte 6-7 razy ,ubytek nieznaczny ,co widać na zdjęciu. oddam duzo
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
-dwufazowa odżywka fryzjerska Schwarzkopf Professional Bonacure (ubytek moim zdaniem ok 15% ,ale prosze ocenic samemu)
i letni turkus inglota ![]() Znajdziesz coś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Znalazlabys cos u mnie za te rzeczy? Pozdrowienia Si |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
hej,
moze cos u mnie za: -dwufazowa odżywka fryzjerska Schwarzkopf Professional Bonacure (ubytek moim zdaniem ok 15% ,ale prosze ocenic samemu) i róż lumene? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
a co ze mna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.