|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
> długi łańcuszek < help :D
witam
![]() Znalazłam ostatnio w pudłach ze starociami kilka fajnych zawieszek. Teraz szukam do nich łańcuszka, takiego jak na zdjęciu, tzn. długi i cienki. Wiem,że moge pójśc do jubliera ale za kilka srebrnych długich łańcuszków będę musiała sporo zapłacić. Nie mam pojęcia gdzie można cos takiego dostać ![]() Dlatego licze na Waszą pomoc ![]() Może widziałyście cos takiego w jakimś sklep internetowym, itp.? Będę baaardzo wdzięczna za pomoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: > długi łańcuszek < help :D
http://qnszt.pl/catalog/295/3849_lan...ale_45_cm.html
ten też jest cienki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
przeglądałam te linki ale to jeszcze nie to
![]() myślałam raczej o czyms takim http://qnszt.pl/catalog/315/4154_lan...ezyk_1_mm.html z tym,że ten jest niestety za krótki ![]() ![]() na Allegro można kupić łańcuszek o dokładnym wymiarze ale nie ma tego wzoru ![]() szukam dalej : D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Zerknij do wątku sklepy-lista czy jakoś ta, tam są wylistowane wszystkie sklepy z półfabrykatami, poszukaj w nich. Ostrzegam - trochę ich jest.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.