![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() S M A R O W I D ł A + dokładka
Hej,mam na początek kilka smarowideł na wymianę,bardzo chętnie na np pędzle do malowania ewentualnie cienie.
Na szaro nieaktualne Na zielono dokładka Niezwykły retro flakonik z pompką, w środku miałam zapach ale że mam dwa takie to jednego się pozbędę ,oczywiście nadaje się do ponownego napełnienia,świetny gadżet ![]() mleczko do ciała Avon z serii planet spa śródziemnomorska oliwka-z pojemności 150ml zostało 3/4 balsam do ciała avon żurawinowo-pomarańczowy z pojemności 250 ml zostało troszkę więcej niż połowa odżywka Schauma odbudowa i pielęgnacja dla włosów zmęczonych i zniszczonych z masłem shea i ekstraktem kokosa. Błyszczyk eveline lip extreme kolor 506 jasny róż z drobinkami powiększa usta.Stan :użyty kilka razy,napisy troche starte od noszenia w torebce,oddaję bo jednak wolę szminki,niemam już pudełka[/color] Edytowane przez dolina77 Czas edycji: 2008-02-19 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: S M A R O W I D ł A
cos u mnie za
4 mleczko do ciała Taberna Saponaria zapach cedru-posmarowane w celu sprawdzenia zapachu nie widac ubytku (zdjęcie przedstawia mleczko z sandałowca-nie mogłam w sieci znaleźc innego) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie któras z tych rzeczy
1 serum do twarzy avon z serii planet spa sake and rice-połowa z pojemności 50ml 2 maseczka do twarzy Avon z serii planet spa Śródziemnomorska z oliwką-użyta 4 razy z pojemności 75 ml jest ok 50 3 mleczko do ciała Avon z serii planet spa śródziemnomorska oliwka-z pojemności 150ml zostało 3/4 5 mgiełka do ciała Avon Wody Mineralne Islandii z pojemności 150 ml zostało ok 120 moze cos u mnie? ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
coś za 5 mgiełka do ciała Avon Wody Mineralne Islandii z pojemności 150 ml zostało ok 120 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się 1, 2 i 5. Znajdziesz coś u mnie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za
1 serum do twarzy avon z serii planet spa sake and rice-połowa z pojemności 50ml 4 mleczko do ciała Taberna Saponaria zapach cedru-posmarowane w celu sprawdzenia zapachu nie widac ubytku (zdjęcie przedstawia mleczko z sandałowca-nie mogłam w sieci znaleźc innego) 5 mgiełka do ciała Avon Wody Mineralne Islandii z pojemności 150 ml zostało ok 120? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
1 serum do twarzy avon z serii planet spa sake and rice-połowa z pojemności 50ml
2 maseczka do twarzy Avon z serii planet spa Śródziemnomorska z oliwką-użyta 4 razy z pojemności 75 ml jest ok 50 3 mleczko do ciała Avon z serii planet spa śródziemnomorska oliwka-z pojemności 150ml zostało 3/4 4 mleczko do ciała Taberna Saponaria zapach cedru-posmarowane w celu sprawdzenia zapachu nie widac ubytku (zdjęcie przedstawia mleczko z sandałowca-nie mogłam w sieci znaleźc innego) zapraszam do siebie ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Przyjaciółka KWC
|
Coś u mnie?
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
a co byś za te rzeczy chciała? zależy mi na nich. Mam sporo kosmetyków. A może coś w ciuszkowym? Mam także zdjęcia biżuterii i drobiazgów na półkę (ale to ewentualnie na mail'a).
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
mogę prosic o odpowiedz?
![]()
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
witaj, znajdziesz u mnie coś za co chciałabyś się zamienić?
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
rownież czekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Guniagusia,dzięki ale chyba nic,szukam najchętniej cieni do niebieskich oczu,może jakiś róż dla bardzo jasnej cery.A rozmiary ciuszków zdecydowanie nie moje
![]() Misia też niestety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Emi 1234 te rzeczy są dla mnie najbardziej interesujące:
Isa Dora-cień brązowy,miedziane złoto bell planete-cien nr.312(ciemne zloto) AA-jedwabisty podklad rozświetlający zostalo ok 30% 02 piasek kuleczki brązujące-rozświetlające foto real Czy to wszystko jest aktualne?Szukam odcieni dla niebieskich oczu i bladej cery. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
bell planete-cien nr.312(ciemne zloto) AA-jedwabisty podklad rozświetlający zostalo ok 30% 02 piasek kuleczki brązujące-rozświetlające foto real za twoje rzeczy które wybralam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Świetnie,już wykreślam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
paula_d niestety nic dla siebie nie znalazłam
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
A może znajdziesz coś jeszcze w dokładce za
Pędzel do pudru Sephora (taki czarny w białe groszki) Pędzel do Cieni Sephora - nie pacynka (czarny w białe groszki)
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.