![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
:) To co jeszcze zosta³o i zajmuje miejsce w mojej szafie :) S-L+ torebki i dodatki..
W¡TEK NIEAKTUALNY--> ZAPRASZAM DO NOWEGO W¡TKU Z MEGA DOK£ADK¡!
MOJA LISTA: kosmetyki- NOWE lub zu¿yte w max. 15% AVON: -zapachy: Perceive, Island Vibe woda+body spray, Be Kissable, Tressele Seduction, Be Spontaneous, Be Sensual -woda toaletowa mêska Full Speed -torebka metaliczna z in bloom -bi¿uteria: naszyjnik Christianna -b³yszczyk do ust Extreme kolory: Sand Shine, Diamond Dust -Seria Planet SPA Japoñska sake i ry¿: maseczka do twarzy, balsam do cia³a -Seria Planet SPA Minera³y Morza Martwego: maseczka do twarzy, maska do cia³a -Avon Solutions Pure Pore Fection- pianka do mycia twarzy, tonik matuj±cy (w zielonych buteleczkach), oczyszczaj±cy ¿el do mycia twarzy z witaminami (pomarañczowa tuba) -podk³ad roz¶wietlaj±co-antystresowy kolor Almond (mo¿e byæ pó³ buteleczki a tak¿e próbki) -podk³ad w p³ynie kolor almond (mo¿e byæ po³owa, chêtnie te¿ próbki) -z³oci¶cie po³yskuj±cy cieñ do powiek, tylko malutkie resztki na wypróbowanie!!! kolory Icy, Powder Pink, Plum, Sunshine -lawendowa maseczka do stóp z glink± Foot Works -seria Naturals: ¿ele pod prysznic, balsamy do cia³a: je¿yna o wanilia, czere¶nia i ga³ka muszkato³owa, kokos i papaja -Naturals: szampon 2w1 banan i mleczko kokosowe, ochronna jogurtowa maseczka do w³osów papaja i kiwi -Naturals: jogurtowy balsam do cia³a (w s³oiczku) -p³yny do k±pieli -¿ele pod prysznic/scruby do cia³a Senses -color trend mini b³yszczyk do ust kolor Warm cinamon lub Pink Spicy -seria Foot Works z je¿yn± i miêt± oraz lawendowa maseczka do stóp z glink± ORIFLAME -b³yszczyk do ust (czerwona/czarna porzeczka, toffi, brzoskwiina, lukier) -lusterko Funky Flora -seria BAHIA (b³yszczyki, ¿ele, balsamy, lakiery, zapachy) KOSMETYKI (z aktualn± dat± wa¿no¶ci, zu¿ycie nie wiêcej ni¿ 15%) -B.U. ice deo+woda (niebieskie) -nowe ¿ele pod prysznic (b. chêtnie Luksja owocowe, Joanna Naturia, Avon) -mus do cia³a Tutti Frutti FARMONA w s³oiczku ró¿ne wersje zapachowe -inne ró¿no¶ci z serii Tutti Frutti Farmony -olejki Joanna Naturia (takie z bia³± "¶mietank±") -szampon Nizoral (w saszetkach lub w butelce) -zmywacze do paznokci tylko firmy BELL -Bielenda Po¿egnanie z Afryk± ca³a seria (resztki, odlewki na wypróbowanie ) -maszynki jednorazowe damskie z paskiem nawil¿aj±cym Gilette -ró¿no¶ci o zapachu truskawkowym, malinowym, poziomkowym, kokosowym- balsamy, perfumy, olejki, ¿ele, p³yny- wszyyystko -nowy korektor do lakieru do paznokci -naklejki 3d na paznokcie -¿el do mycia twarzy Garnier Czysta Skóra (opakowanie z pompk±) -Nail Tek Foundation II -pilingi do twarzy i cia³a -kosmetyki do prostowania w³osów, chêtnie Loreal Hot Liss DO SZAFY NOSZÊ ROZMIAR M/L!!!! Nie proponowaæ mi xs/s!!!!!!!!!!!!! -mini z ciemneggo d¿insu o prostym klasycznym kroju bez ¿adnych dodatków itp. rozm M-L -nowe poñczochy samono¶ne kabaretkowe czarne ma³e oczka -nowe skarpetki grubsze na zimê -nowe figi i bluzki-boxerki/topy trend station rozm L -torebki du¿e (minimum A4) -NOWA bielizna H&M z motywem HELLO KITTY góra:75C, dó³ M/L BI¯UTERIA -co¶ ciekawego na szyjê w kolorze fioletowym -wisiorki z H&M -kolczyki kulki wkrêtki srebrne KSI¡¯KI -Meg Cabot, Pamiêtnik Ksiê¿niczki cz. 8, Walentynki, Gwiazdkowy Prezent INNE -co¶ z motywem Hello Kitty -gad¿ety z NICI (najchêtniej seria Sheepworld) -nowe baterie akumulatorki paluszki (2-4-6 sztuk) -karty-do³adowania w sieci Simplus -nowe p³yny do soczewek -karta pamiêci minimum 512MB do samsunga E250 -kabel usb do samsunga e250 -sprawny bluetooth ZAPACHY NA WYMIANÊ: 1. For Fun, zosta³o tyle ile widaæ na zdjêciu ze 100ml, zapach owocowy NIEAKTUALNE--> sweetmadijka 2. Britney Spear MYSTERIOUS zosta³o tyle ile widaæ ze 100ml 3. Cuba Jungle, zosta³o tyle ile widaæ-zaznaczone wst±¿eczk± , zapach s³odki, delikatny NIEAKTUALNE--> sweetmadijka 4. 50ml, kilka razy psikniêta,z kartonikiem- ESTACADA Island Miss, zapach bardzo podobny do orygina³u, trwa³y TOREBKA du¿a, br±zowa, jeden pasek jest urwany- ale da siê to naprawiæ u kaletnika lub u szewca; obok tego urwanego paska troszkê porwana, ale podczas noszenia wogóle nie widaæ, bo to od ¶rodka jest; poszewka z grubszego materia³u, nie jest porwana, posiada ró¿ne przegrody- oddam za jaki¶ drobiazg -wa³ki do w³osów, z tych cieñszych, dwa razy u¿ywane -¿ó³re polo, dobre na M/L, stan idealny, raz prane
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-26 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: :) To co jeszcze zosta³o i zajmuje miejsce w mojej szafie :) S-L+ torebki i dod
NOWA bransoletka firmy CAMAIEU, mam takie dwie, oprócz kamyków, metalowe ozdoby: serduszko, listek, anio³ek, ksiê¿yc
KOSMETYKI NIEAKTUALNE--> SWEETMADIJKA -Nowa bluzeczka, z metkami, rozm. L - getry, stan bdb -Red Star d¿insowa mini rozm. 27, falbankê mo¿na odpruæ stan idealny
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-26 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: :) To co jeszcze zosta³o i zajmuje miejsce w mojej szafie :) S-L+ torebki i dod
1. bransoletki ró¿owa i fioletowa
2. pokrowiec/piórnik NICI stan dobry 3. spinki, mia³am je raz na studniówce 4. wk³adki silikonowe, nowe, rozm.S- powiêkszaj± o jeden rozm. 5. opaski, stan idealny (noszone raz) 6. wieczorowe rêkawczki, mia³am je raz na studniówce, kosztowa³y 50z³ wiêc wymieniê tylko na co¶ o podobnej warto¶ci
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-12-29 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
NIEAKTUALNE--> sweetmadijka 1-2. koszulka nocna z satyny, stan idealny- raz za³o¿ona i raz prana, w pude³ku, rozm. S/M
3-4. bikini w niebieskie moro, stan dobry, rozmiar uniwersalny 5-6. strój k±pielowy PARADISO, stan dobry, rozm góry 75B/C, do³u M/L w obu strojach trzeba pozszywaæ troczki przy stanikach
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-24 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. bia³a tunika, rozm. uniwersalny, g³êboki dekold, stan bdb
NIEAKTUALNE -> Brydzia_-> bluzka MEDUZA, kupiona na Allegro, stamt±d zapo¿yczone zdjêcie, rozm. (skopiowane z aukcji allegro, na ktorej j± kupilam!) Materia³: Bawe³na Rozmiar sugerowany: S/M D³ugo¶æ: 58 cm Szeroko¶æ w biu¶cie: 42 - 46 cm S/M (na mnie za ciasna), za³o¿ona kilka razy 3. bluzka BUTIK, rozm. M, stan dobry- lekkie ¶lady po antyperspirancie pod pachami 4. bluzka polo, ¿ó³ta (niebieska nieaktualna) za³o¿ona 2 razy i raz prana WYMIARY szer od pachy do pachy 45 d³ 56 rekaw caly od ramiona 60 rekaw do pachy 48 nieaktualne 5. top wi±zany na szyjê, rozm. S/M, stan dobry->Isselilija 6. bluzka TROLL, rozm. M stan dobry
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-12-29 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. bluzka Atlantic, rozm. M, stan dobry
NIEAKTUALNE< SPRZEDANE!2. bluza Butik, rozm, M, stan bdb 3. bluza fioletowa, ozdobne hafty, rozm. L, stan bdb nieaktualne ->Isselilija 4. bluzka z katalogu BON PRIX, rozm. 36/38, stan dobry (lekkie zabarwienia pod pachami od antyperspirantu) 5. koszula pomarañczowa, rozm. M, stan idealny 6. dwa topiki czerwony atlantic i siateczkowy vulcano
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-24 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1-2. bluzka BUTIK, stan bdb, rozm. M 3. tuniko-sukienka w gorszki, rozm. uniwersalny, stan idealny (raz prana) 4. bluzka H&M, rozm. M, stan bdb NIEAKTUALNE!!! LONG TALLY WEIL (jednak go nie wymieniam) 6. torba UPS Snoppy, stan bdb
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-24 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. NOWE spodnie rybaczki, rozm. 34/36
2-3. szorty d¿insowe, stan bdb, rozm S/M 4. szorty w kwiaty, rozm. S/M stan dobry 5. czarna mini, rozm. M, stan dobry 6. niebieska spódnica, rozm uniwersalny, stan bdb, oddam gratis do wiêkszej wymiany
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-12-07 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1-2-3. d¿isny CROWN, wymiary na 3 zdjêciu, stan dobry, ma³a dziurka na jednej z nogawek
-sweterek, stan dobry,rozm S/M/L -szkatu³ka na bi¿uteriê, stan bdb
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-26 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1-4. d¿insy, rozm. 27/32, wymiary na ¿yczeni- oddam za drobiazg, poniewa¿ i tak w nich nie bêde chodziæ, zajmuj± mi miejsce w szafie, a szkoda mi ich wyrzuciæ, bo s± w bardzo dobrym stanie (jedyny minus to nogawki)
nieaktualne 5-6. sztruksy MATMAZEL, rozm 40, wymiary na ¿yczenie, stan bdb-> Isselilija
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-12-23 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1. NOWA z papierowymi metkami bia³a torebka z satyny, malutka. le¿y u mnie ju¿ od roku nadal z metkami i nie zapowiada siê,¿ebym j± w koñcu u¿y³a
![]() 2. ma³y skórzany plecak stan idealny 3. FUNKY FISH ró¿owa torebka- jamnik, ¶rednia, stan bdb NIEAKTUALNE--> isia88 4. sweter long rozm uniwersalny stan bdb 5-6. sukienko-tunika, rozm uniwersalny, stan bdb, troszke sprana korona
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-24 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
NIEAKTUALNE- >sweetmadijka1-3. pi¿amka MUZZY rozm S-M, stan dobry
NIEAKTUALNE --> isia88 4-5. pi¿amka rozm M, stan dobry (ma³e odbarwienia na spodniach pewnie od proszku do prania)
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-24 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
MOTOROLA e365 simlock na Orange, telefon nie chce siê w³±czyæ. mam do niej prawie now± bateriê i ³adowarkê oraz pude³ko
prostownica, stan bdb, ma wymienne koñcówki, których nie potrafiê zmieniaæ ![]() -bia³y stanik rozm 75B/C stan doby -ró¿owa bluzka M/L stan idealny- nowa
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-26 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
sweetmadijka NOWA z papierowymi metkami (cena z metki 29,90z³) bluzka kupiona w sklepie UPS, d³uuuga tuniczka boxerka, z przodu srebrna czacha, rozm. L ODDAM TYLKO ZA CO¦ NOWEGO W PODOBNEJ CENIE
sweetmadijka NOWY stanik 34/75, bêdzie dobry na 75B, tylko przymierzony. na mnie za ma³y, wiêc oddam za drobiazg lub nawet jako gratis do wiêkszej wymiany, bo i tak nie bede w nim chodziæ
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-25 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
1. kapcie Kubu¶ Puchatek d³ugo¶æ ok. 24cm. stan dobry, w ¶rodku troszkê przybrudzone, podeszwa w bdb stanie.
sweetmadijka 2. od¿ywka do paznokci LOVELY, NOWA nie u¿ywana; Sprawia, ze paznokcie sa mocniejsze, nie ³amia siê. Nadaje siê jako emalia, lub podk³ad pod lakier. 3. pajacyk, stan dbd 4.paski: z motylkiem (stan dbd) oraz dwa parciane w paski stan idealny 5. NOWY pasek bia³y -oddam tylko za co¶ super, bo zap³aci³am za niego jakie¶ 40z³ (kupiony za granic± w wakacje) 6. paski: jeden jest porwany, je¿eli kto¶ ma sprawne rêcê i pomys³ mo¿e go naprawiæ- ozdobt paska s± naprawdê fajne dolny pasek ma troszkê popsut± klamerkê oba paski oddam gratis do jakiejkolwiek wymiany ![]()
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-24 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
1. dzwoneczki
2 maski weneckie 3. czarownica i dwie malutkie porcelanki oddam jako graisty do jakiejkolwiek wymiany - BIERZCIE JAK WAM SIÊ PODOBA
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-12-27 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
DOK£ADKA
Nowy przyrz±d AB DYNAMIC (po³±czenie Ab gymnica z masuj±cymi motylkami)- nigdy nie u¿ywany, otworzony tylko w celu sprawdzenia, czy dzia³a- jest ok ![]() w zestawie wszystko, co potrzebne+ dodatkowe baterie i mini tubka z ¿elem oryginalny kupiony w hurtowni za 50z³, oddam za co¶ o podobnej warto¶ci- TYLKO kosmetyki lub NOWE ubrania!
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-07 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
dok³adka
GLANY skórzane stan dobry, w ¶rodku zmechacone od skarpetki, troszkê poprzecierane. chodzi³am w nich, ale od tamtego roku stoj± i siê kurz± w szafie rozmiaru sie nie mog³am doczytaæ, ale bêd± dobre na stopê o d³ugo¶ci 23cm w gruuuubych skarpetkach ![]() s± ciê¿kie, jak to glany, ale naprawdê wygodne, nie przemakaj± i dobrze siê w nich chodzi na zdjêciu trochê pobrudzone podeszwy, ale umyjê przed wysy³k± ![]()
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-11 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
d¿insy, wymiary na ¿yczenie
stan bdb, mam je z wymiany, ale okaza³y siê niestety za ma³e fotki zapo¿yczone
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-24 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
tyle miejsca powinno wystarczyæ
![]() zapraszam! -> ODPISUJÊ TYLKO U SIEBIE!!! NIE PROPONOWAÆ MI CIUCHÓW XS-S!!!!
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-11-11 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 226
Przekupka: 24 pkt / 90% pozyt.
|
Mam nadziejê ¿e siê nie wcinam
![]() Proszê znajd¼ nawet kilka rzeczy u mnie za te: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5753223 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5753232 odpisz w moim w±tku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
co¶ u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5753214 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5753214 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5753223
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
moze co¶ u mnie za longa w paski ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
masz fajne rzeczy, ale na mnie bêd± za ma³e
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
jakby¶ mog³a to podaj wymiary bluzki polo i meduza
pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz co¶ u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5753223
odp u mnie prosze ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
wymiary MEDUZY (skopiowane z aukcji allegro, na ktorej j± kupilam!)
WYMIARY: Materia³: Bawe³na Rozmiar sugerowany: S/M D³ugo¶æ: 58 cm Szeroko¶æ w biu¶cie: 42 - 46 cm polo szer od pachy do pachy 45 d³ 56 rekaw caly od ramiona 60 rekaw do pachy 48 jaki rozmiar ma ta ró¿owa bluzka (szeroko¶æ w biu¶cie i d³ugo¶æ) abralm, nic mnie nie zaintersowa³o
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
a moze cos u mnie
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5753228 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5753230 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5753232 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5753240 oczywi¶cie nie koniecznie za wszystko ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.