![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Mój ma³y kramik z ciuchami dla niezwyk³ych dziewcz±t.
ZAWIESZAM WYMIANY DO ODWO³ANIA.
Dok³adki na 1 i 2 stronie. Zapraszam! Witam na moim w±tku, na którym mam ubrania, buty, kosmetyki, dodatki i inne ciekawe rzeczy do wymiany. Za niektóre rzeczy jestem bardziej wybredna natomiast za inne trochê mniej ![]() + nie wysy³am jako pierwsza osobom, które maj± mniej przekupek ode mnie. Wysy³am paczuszkê dopiero gdy dotr± do mnie rzeczy od takiej osoby lub kiedy prze¶le mi ona skan druku z poczty. +moje rzeczy przed wys³aniem dok³adnie piorê i prasujê i wymagam tego od osób z którymi siê wymieniam. +informujê osoby z którymi siê wymieniam o rzeczywistym stanie rzeczy i wymagam nie zatajania niczego przede mn±. +odpisujê w w±tkach osób, które siê czym¶ zainteresuj± i proszê by te osoby odpisywa³y u mnie. +wymieniam siê na rzeczy, które mi siê spodobaj±, a mog± to byæ ró¿no¶ci. +raczej nie wymieniam rzeczy spoza w±tku, chyba ¿e co¶ mi siê bardzo spodoba- ale wtedy napiszê to osobie u której znalaz³am tak fantastyczn± rzecz ![]() +koñczê z wysy³aniem pojedynczych bluzek itp. Trochê to siê nie op³aca. No chyba, ¿e bêdzie to naprawdê fajna wymiana- wtedy tak, ale od teraz preferujê wiêksze wymiany. Poniewa¿ miewa³am ju¿ kilka przykrych sytuacji z ró¿nymi wiza¿ankami jestem ostro¿niejsza ![]() A to moja mini wishlista (rzeczy, które w tym momencie s± mi najbardziej potrzebne):
![]() Rzeczy oznaczonych tym kolorem pozbêdê siê szybko, chêtnie i bez narzekania ![]() Zapraszam serdecznie ![]() 1. Szpilka d³ugo¶æ oko³o 8 cm. 2. Bi¿uteria: plastikowa bransoletka, br±zowa z otworami i naszyjnik bardzo awangardowy, z sznurkiem przeplatanym z³otym ³añcuszkiem i wygl±daj±cym jak muszla wisiorkiem. 3. Kosmetyki Avon- cienie NIE MA BROKATU W KULCE! 4. Pomarañczowa bluzka L/XL. 5. Ciemno- zielona bluzeczka Zara. Rozmiar S. Edytowane przez soulone Czas edycji: 2008-08-15 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mój ma³y kramik z ciuchami dla niezwyk³ych dziewcz±t.
Dok³adka!
1. Jasne jeansowe spodnie bez kieszeni z ty³u. Ich rozmiar to S. 2. Sztruksy w kolorze czekoladowym z ¶wietnymi przecieranymi nogawkami. Rozmiar S/M. 3. Sztruksowa spódnica w kolorze szarym z fajnymi kieszonkami z ty³u. D³ugo¶æ do kolana. Rozmiar- 36. 4. ¦wietne czarne proste spodnie VERSACE (nie b³yszcz± siê tak jak na zdjêciu!). Rozmiar 28. 5. Spodnie eleganckie w szare paseczki. Rozmiar S. Ich stan oceniam na bardzo dobry poniewa¿ odpad³ jeden guzik, ale bez problemu mo¿na przyszyæ drugi (przy wymianie za nie sama mogê to zrobiæ). Edytowane przez soulone Czas edycji: 2008-07-31 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hey! Wybierzesz co¶ u mnie za: Jeansowe spodnie z nietypowym stanem z æwiekami?
Poza watkiem mam jeszcze czarny kostium k±pielowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej, mo¿e znajdziesz w moim w±tku co¶ za 1 lub 2 torebkê? Link: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217181
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, chyba ze masz cos poza watkiem
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hey soloune! Zdjêcia kostiumu i jego wymiary zamie¶ci³am ju¿ w swoim w±tku wiec zapraszam!!!!! jak ci sie spodoba to z kolei ja jestem zainteresowana:
-szerokoscia spodni w najszerszym miejscu w biodrach czy jest to" Obwód w pasie- oko³o 80 cm" -szerokoscia spodni w tali -szerokoscia spodni w udzie i na dole nogawki |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 447
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Oddam po prostu WSZYSTKO za torebkê! Poszukaj czego¶ u mnie (mogê oddac naprawdê BARDZO du¿o). Pozdrawiam
![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Mika jeszcze jedna pro¶ba
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Tak, nadal jestem nimi zainteresowana
![]() - szerokosc w pasie -szerokosc w najszerszym miejscu (biodra) i w udzie tylko prosze, zmierz dok³adnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
hej soulone
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
co¶ u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6383155?
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Dok³adka - ¶liczne spódniczki i du¿o du¿o innych rzeczy.
1. D¿insowa mini rozmiar 36. Szeroko¶æ w pasie 37 cm. W biodrach - 43 cm. D³ugo¶æ ca³kowita- 38cm. Przecierana. Na dole prawie niewidoczne plamki, które wygl±daj± jak czê¶æ przetarcia. ¦wietna na lato i nie tylko. 2. Ciekawa szara bluzeczka na jedno ramiê. Rami±czko rozdziela siê na dwa co piêknie wygl±da. W talii posiada oryginalne wyciêcie. Dla odwa¿nych dziewczyn. Stan idealny. Wymiary- od pachy do pachy- 35 cm. D³ugo¶æ ca³kowita od rami±czka 47 cm. 3. ¯akiet w super szaro- niebiesk± kratkê. Jest przepiêkny i bardzo elegancki. My¶lê jednak, ¿e bêdzie genialnie wygl±da³ do zwyk³ych jeansów jak i do eleganckiej sukienki lub spodni. Nie ma rozmiaru. Moim zdaniem to XL. Rozmiary: Od pachy do pachy- 46 cm. D³ugo¶æ rêkawa: od pachy- 40cm, od ramienia- 57 cm. D³ugo¶æ ¿akietu mierzona na plecach- 62 cm. Zapinany na 3 guziczki. W ramionach poduszeczki. Stan idealny. 4. Sukienka bia³a, zwiewna Marks&Spencer. Przepiêkna, idealna na gor±ce lato. Bêdzie siê ³adnie prezentowaæ na L i XL. Wymiary na zdjêciu: w biu¶cie powinno byæ 47 ![]() 5. Ciemno turkusowa/ granatowa bluzeczka z rozszerzanymi rêkawami. Wi±zana na biodrach. Ma super kolor, bardzo ³adnie siê uk³ada. Jedyn± jej wad± jest postrzêpiony materia³ przy ta¶mach, które wi±¿e siê na biodrach. Jednak ³atwo to naprawiæ ![]() Edytowane przez soulone Czas edycji: 2008-08-05 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
interesuj± mnie ró¿ne
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Dok³adka:
1. Kolorowa krótka bluzeczka, rozmiar xs. Bardzo oryginalna. 2. Bia³a bluzeczka, rêkaw 3/4 z malutkim golfikiem. XS 3. Czarna elegancka bluzeczka na rami±czkach. Bardzo sexy ![]() Edytowane przez soulone Czas edycji: 2008-07-31 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Znajdziesz co¶ u mnie za turkusow± torbê? Proszê, odpowiedz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Dok³adka drobiazgów i super bluza Garfield!
1. Drobiazgi:
![]() ![]() Edytowane przez soulone Czas edycji: 2008-07-31 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
1. Ró¿owe koraliki/ dzwoneczki do powieszenia.
2. Be¿owy, sportowy kapelusz. Edytowane przez soulone Czas edycji: 2008-07-31 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
mi sie podoba:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6619841 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6619841
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
czesc. znajdziesz cos u mnie za biala koszule??
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6383155
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() NO ja w sumie dopiero co po dokladce jestem...rozumiem ze chcesz wymienic sweterek za cos co wpadnie ci w oko,jezeli jednak sie zdecydujesz to pamieta ze moge ci za niego oferowac:bluzke gap-zupe³nie nowa,zarê w stanie idealnymi i staniczek bordowy.Uwazam ze to sprawiedliwa wymianka <tak>-->gap dostalam w prezencie,normalnie bym sie na to nie zgodzila,bo te rzeczy moglyby wyjsc drozsze od sweterka. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
wymiarki spodni to
1. te jasniejsze szerokosc w pasie 38(rozciagaja sie) szerokosc w udzie25 dlugosc 101 dludosc od kroku do dolu-71 2. te ciemniejsze pas 39 uda- 25 dlugosc- 100 dlugosc od kroku- 77
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
DOK£ADKA SUPER UBRAÑ:
1. Ró¿owa bokserka ze Snoopiem. Stan idealny. Rozmiar z metki M, ale jak dla mnie to zdecydowanie S. 2. Czerwona nowa bluzka w piêkne z³ote etniczne wzory. Zapinana na guziczki przy dekolcie. Rozmiar M 3. Bia³a romantyczna bluzka z a¿urowymi wstawkami. Jest naprawdê piêkna, mam j± z wymiany, ale jest za ma³a w biu¶cie. Rozmiar ok. M. VERO MODA. 4. ¯ó³ta bluzeczka z Garfieldem TOP SECRET. Rozmiar M. Wakacyjna i weso³a. Bêdê wybredna. 5. Czarna koszula zapinana na guziki w bardzo delikatne paski. Rozmiar M/ ma³e L. Edytowane przez soulone Czas edycji: 2008-07-31 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
to moze za czarne trampki.
![]() ![]() aha. i moglabys podac wymiarki bluzki?? glownie szerokosc w biuscie. a jakiem ona jest stanie??
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Nic
![]() ![]() pozdrawiam.
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
to jest p³aszczyk z naturalnego futerka, takie w³osie bardzo milutkie ale nie wiem z czego
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Ma³a dok³adeczka:
1. Tunika George. W rzeczywisto¶ci ten granatowy jest ciemniejszy, aparat nie uchwyci³ koloru. Dok³adne wymiary: szeroko¶æ w biu¶cie- 35 cm (duuu¿o siê rozci±ga), szeroko¶æ na dole- ok.50 cm, d³ugo¶æ ca³kowita mierzona na plecach- ok. 56. Ca³a sporo siê rozci±ga i jest w stanie idealnym. Moim zdaniem pasowaæ bêdzie na S,M,L. 2. Super oryginalna bluza z pomponikami i futerkiem przy kapturze. Z prawej strony zimowy wzorek ![]() Edytowane przez soulone Czas edycji: 2008-07-31 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Nowa dok³adka!
Edytowane przez soulone Czas edycji: 2008-07-31 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.